Jó eladási mutatókkal startolt a Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet85
,,haszon nem sok volt belõle" hát ezt azért ne Te dönsd el pls, én se bírálom melódat ére vmit vagy sem.

,,RÉGEN szétlopták az elvtársak" teljesen igazad van, és mivel ezt te így látod menjél szépen borísd rá a vezetésre az asztalt mert ugye azt Te is belátod, hogy a munkás réteget olyannal vádolni amihez köze sincs nem sok logikára vall.

Értem én a vége ugyan az lesz nincs pénz, errõl szüleim semmit se tehetnek eldolgozták az életük és most nyugdíj révén kapnak vmi alamizsnát ami mellett ha nem meloznának(72 éves és 62 éves létükre) én se lennék egyetemsita és akkor nem fizethetnéd helyettem a win 7-em ,,bárcsak 100-szor többe kerülne 😊"

Amíg nincs verseny OP közt, addig miért is érdeke MS-nek jó oprendszert csinálni?<#szomoru1> De van jobb ötletem, csinálj egy OP fejlesztõ céget és írj egy _JÓ_ OP-T!!! És majd akkor beszélhetünk, hogy mennyire izléstelen amit MS csinál :\

De hát kis 10 évesek sajnos ilyenek, majd felnõnek 😞

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

Én már csak annyit mondhatok hogy használjatok SZABAD SZOFTVERT
És bojkott a Micro$oft-ra
Már nem azért, de ha vkinek nincs pénze az említett konfigra (p4, 1,5GB RAM) sem, akkor az minek akar a 8 éves gépére feltelepíteni egy ma megjelent oprendszert? Ott az xp akkor, lehet használni a gagyi gépeken.

elftársak <#eplus2><#nevetes1>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Sanyix
Dehogy õ tart el... egyrészt mert a cucilizmusban dolgoztak, de haszon nem sok volt belõle, másrészt mert azt a pénzt már RÉGEN szétlopták az elvtársak...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
hát ez epic fail 😊 ha hiszel még ezekben a szarokban. Többször bebizonyították már mennyire kamu az ilyen mérések 99%-a. 😊

Amúgy "Egyél szart! Több millió légy nem tévedhet...".

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Vicces végigolvasni a topicot. 😊 De tényleg. 😄 Mikor a win 98-at váltotta az XP pont ilyeneket lehetett olvasni mint most!<#nezze>

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

... másrészt a vistának nagyon rossz hírevan, aminek sokan bedölnek. Én is tartottam tõle. Szerencsére csak felfújt lufi ez a 'xar vista' sláger. Én már nem térek vissza az xp-hez az tuti.
Mivel rengetegen játékgépnek használják a pc-t (szerintem elsõ sorban õk a leghangosabbak) és azt ugye állandóan fejleszteni kell az erõs vasat igénylõ játékok miatt, így az emberek (gyerekek) minden zsetonjukat a hardverre költik (az se a csúcs, Mo-n élünk). Azt nem lehet letölteni!
Érthetõ, hogy leszarozzák a vistát és páran a win7-et. Kérdés, hogy ez kit érdekel?! Nem töltik le vagy nem veszik meg és kész.

Hát azért fizetnek a minimálbéresek is járulékot...És gondolhatod, aki minimálra van bejelentve, de jóval többet keres, az többet is vásárol..és gondolom, vágod, hogy a cuccokon is van áfa stb 😊 De tény, h a minimálbért is konkrétan meg kéne adóztatni finoman...Dehát itt nem fog történni semmi, a jó érdekében...csak csúsznak el zsebekbe a pénzek...sajna.

Flang3rnek igaza van kár ezt a szar windowst mentegetni, Fatal a régi winnt alapú rendszerekre gondoltam lásd win2000,xp ,nem erre a hányadék vista-windows7 generációra,mert ez már egy elcseszett semmi fos.
mellesleg képzeld el vannak olyan emberek Magyarországon,(mostanában elégsokan) akik örülnek hogy ehetnek,mert nincs elég pénzük hála a Microsoft szerû szabakõmûves zsidó cégeknek köszönhetõen,akinek az általad felírt konfiguráció is csúcskategória. Te ezt nem értheted nyilán te anyuci csöcsén lengessz még mindig,és otthon vered a gyíkod a windowsra.
A Vistánál is elõre etették a népet, hogy a XP mennyire vacak és elavult, a Vista ellenben milyen jó lesz. Mikor megjelent, akkor az ment, hogy a Vistából kapásból mennyit eladtak, máris mennyien használják, milyen sok vállalat tervezi az átállást. És a siker propaganda a világ végezetéig folytatódott volna, soha nem ismerték volna be a kudarcot, ha nem jött volna az új termék. Most az megy, hogy a Vista elavult és elbaltázott termék volt, bezzeg a Windows 7 milyen jó, mennyit eladtak, és megint jönnek a szokásos kérdõívekbõl levont következtetések, azaz, hogy mindenki tervezi az átállást.
Skynet85
Köszi hogy eltartasz, apám 42 évet dolgozott lakatos és kovácsként és fizette a járulékot anyám 30 évet fonónõként ismerem én a ,,mélytorokos szopás" minden alfaját nem kell a mártíromkodás!!! nem te tartasz el hanem anyám és apám!!

Sanyix
3 millióan? minimálbéreseknek nincs adó. Sok van belõlük. A maradék meg közalkalmazott, akiknek nagy része nem végez hasznos munkát, a és amúgy is az államtól kapott pénzt adózzák vissza az államnak, tehát végeredményben 0 az adójuk 😊 adó akkor adó ha külsõ forrásból jön, különben csak egy formális szarakodás. Jó lesz az az 1 millió is.

Sziasztok! Aki érdekel a téma Windowsfuture.hu 😉
Flang3r
akinek egy ilyen gép nem elég, annak feltehetõen feláll a fütyköse a nagyobb teljesítménytõl... <#eplus2>

Ki nem szarja telibe ezt a trágya WinFOS 7-et ???!!! Hajrá ChromeOS, hajrá XP, Linux ! [#falbav] Az én károm, elvtárs, mindig -legalább- egy fitymányival nagyobb, mint a tiéd. [#violent]

Az igazsághoz hozzátartozik azért, hogy 3 millióan fizetnek adót....nyilván a vállalkozók 90% minimálbért..dehát, ha nem vonnának le ennyi adót, talán jobb lenne a helyzet és többre bejelentenék magukat..nah mindegy..

[HUN]FaTaL
Egy p4 1,5GB Rammal és valami ótvar DX9es vgaval neked csúcskategóriás? lol

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Szerinted a Vista meg a W7 nem NT alapú? Látom értesz hozzá. 😄

[HUN]FaTaL
"kíváncsi leszek W8 - W9-re is majd, csak kár hogy azok csak 128 bitesek lesznek"

Nem lesznek. Nincs rá szükség. Az tuti hogy lesz belõle 64bites is.

Megint idézek: "A statisztika alapjául szolgáló GemiusTraffic több mint 100 magyar weboldal látogatottsági adatait elemzi, amelyek között bankok weboldalai ugyanúgy megtalálhatók mint nagy hazai híroldalak. A minta folyamatosan nõ."

😊 Hahahaha. EPIC FAIL, az vagy te.
Flang3r
nagy kamu én még SEHOL nem láttam Win7-et a saját tesztgépeimen kívül (!) pedig több száz gép megfordult a kezeim között csak az utóbbi egy hónapban és köztük pedig újabb konfigok is ...

Ki nem szarja telibe ezt a trágya WinFOS 7-et ???!!! Hajrá ChromeOS, hajrá XP, Linux ! [#falbav] Az én károm, elvtárs, mindig -legalább- egy fitymányival nagyobb, mint a tiéd. [#violent]

Idézek: "Magyarországon máris több mint kétszer többen használják PC-jükön mint Linuxot és Mac OS X-et összesen."

😊 Hahahaha.
Flang3r
Ugyanolyan hányadék szar mint a Viszta volt, állítom 2 sor nem sok de annyit nem írtak át a Visztához képest, csak betettek egy bevezetõ parasztvakító animációt hadd szokja a paraszt , aztán csókolom, vegye meg a sok pancser, fõleg hogy az újonnan összerakott gépekhez mást már nem is kap mert a GlobálCionista lobbi az gondoskodott arról, hogy lehetõleg Windows XP driver már ne legyen az új gépekre, nehogy még véletlenül trójaimentes OS-t használjanak a gójok széles-e világban...

Ezt bebuktad, kicsi troll...

http://www.hwsw.hu/hirek/43152/microsoft-windows-7-home-premium-professional-ultimate-oem-upgrade-dobozos-ar.html

És ez október eleji hír.
Flang3r
verd is ki rá jó alaposan !

Sanyix
Az msdnas ingyen licensz nyugodtan nevezhetõ államilag támogatott lopásnak.

ChaosTeam
Kész vicc ez az egész topic... a sok IQ betyár a saját marhaságaival.... na de most komolyan..... KIT ÉRDEKEL????

Vicc ez az egész, meddõ vita a kezdetektõl.

Van akinek ezeréves régi vacak gépe van, vagy csak elvbõl utál mindent, ami új és nem a megszokott... legyen....

Mindenki azt használjon, amit akar. Ha akarja, próbálja ki a Windows 7-et, ha nem akarja, akkor ne próbálja ki. Ha kipróbálta el tudja dönteni tetszik-e neki vagy sem. Volt lehetõsége bárkinek kipróbálnia INGYEN az RC verziót, én éltem is a lehetõséggel, most is az van a gépemen, nekem bejön és meg is fogom venni jövõre.

És lehet írkálni, hogy így szar, úgy szar, kinek mi...

Aki akarja, használja, aki nem akarja ne használja. Ennyi. Felesleges egymást meggyõzni a magunk igazáról, mindenkinek magának kell eldönteni mit akar használni / megvenni / letölteni és mit nem.
Sanyix
Lófaszt ingyé kisbarátom. Az én pénzembõl, és még abból az 1 millió ember pénzébõl kapod akik még nem feketén dolgoznak, és nem minimálbérérért, és nem közhivatalnokként 0 termeléssel körbefizetéssel... Tudod ez az 1 millió adófizetõ, 9 millió eltartott országa.

Flang3r
"Jó eladási mutatókkal startolt a Windows 7"

Mocskos, undorító, szar propagandaszöveg. A valóság az , hogy a világon maximum 20-30 ember telepítette fel ezt a trójai megfigyelõszart, aminél lassabb, szarabb és nagyobb méretû trójai szoftvert még a világ nem látott..

Hogy lehet egyáltalán egy napon említeni a máig sikeres XP-vel ezt a hulladékot ?

<#falbav><#falbav><#banplz><#violent><#violent><#idiota>

Nem élelmiszer a sw, nem romlik meg. 100 év múlva is ugyanúgy fog mûködni ugyanazon a hw-en, mint újkorában. A gond csak az szokott lenni, hogy idõvel a hw tönkremegy, és ha cserélni akarja az ember, akkor ahhoz már nem nagyon van a régebbi oprendszerhez driver/támogatás. Az emberek többsége ilyen esetben tér át az újabb oprendszerre. Azok pedig, akik rázuhannak minden újra, mint gyöngytyúk a takonyra, a potenciális vásárlóknak csak nagyon kis szeletét jelentik. Persze ezek a leghangosabbak, hirdetik az igét mindenhol (itt is).
Én jókat röhögök rajta, ez a sor tetszett legjobban: ' Hottod beépített trójait deamon brutális gépigényt lát.'
Most egy kicsit a beépített trójais elmélet hiányzik innen. vajon kiki a win7ben is van trójai?😊

Bár az az igazság h nekem meg a tunerkártyám nem fut normálisan a win7 alatt 😞 a tv része totál k.o. a rádió részét trükközések árán sikerült müködõvé tennem, de ezáltal minden indításkor +1 ablak (UAC) amit le kell okézni hogy menjen egyáltalán, és a hangerõt még így se tom szoftveresen állítani pl. De ennyi hátránynál egy elõnye is van, h a csatornaváltás pl gyorsabb lett.
Node milyen a varez felhozatal ?
Elsõsorban a win update érdekelne. Win 7-ben is ilyen BIOS emuláló driverekkel operálnak a varez példányok ? Vagy itt már valami más technika mûködik ?

Mondjuk jól megvagyok a vistával, szóval a cserét is csak valamikor jövõ év közepén tervezem...

https://twitter.com/foodlfg

Skynet85
Nah most én is pejoratív leszek Te Isten B**** az addig oké, hogy fogalmad sincs mi azaz msdna licensz, megértem nem kell tudnod, de hogy úgy kezdesz vagdalkozni, hogy utána se nézel az durva, ez a tipikus bölcs maradtál volna, ha este sajnos....

Szóval: Msdna licensz egyetem adja a win 7-es licenszt INGYÉ!! csak azért mert oda járok én infós vagyok, se nekem se apucéknak nem került 20 fillérjébe se...

,,Nekem kivételesen egyetemi licenszel van meg, de ha nem lennék egyetemista is használnám." <--- igen ez burkoltan azt jelenti, hogy ha nem lenne a licensz vszeg lopnám, de ott van utánna, hogy ez nem töltene el büszkeséggel... Mint ahogy nem is tölt el ha szükséges <--ebeb azt látsz bele amit akarsz....

Szokásos ms marketingmaszlag. Sehol konkrét számok, csak nagy általánosságok. Megjegyzem, ez idáig minden termékük után így volt. Amikor a pistát piacra dobták, akkor is hihetetlenül jó rajtról olvashattunk, és persze akkor is azt vizionálták, hogy 1-2 év múlva már az lesz a legelterjedtebb. Nagyon nem jött be az sem. A pista megjelenése elõtt és után is legalább ennyi dicshimnuszt lehetett hallani, mint a win7-tel kapcsolatban. Majd 1-2 év múlva kiderül, hogy mennyire lesz sikeres. Én nem tervezek váltani, mert az xp alatt is mindent meg tudok csinálni, és túl sok minden van feltelepítve, hogy egy új oprendszer alá újrarakjak mindent. 2.5 éve raktam fel a jelenlegi gépemre az xpsp2-t, azóta egyszer sem lett újrarakva. Teljesen stabilan mûködik. Igaz, egy kicsit ki van herélve, mert ami kritikus, vagy felesleges, az el van belõle távolítva. Nincs sem automatikus, sem manuális frissítés. Nem használok msn-t, msie-t, wmp-t, outlook-ot, hanem ezek alternatíváit, amik sokkal megbízhatóbban és stabilabban mûködnek.
Sanyix
a win7 szar, legalábbis még mindíg a szartengerben uszkál, bár már a felszínhez közelibb kulákban, mint az eddigiek. 😊

Hülyõkéim:

1) Attól, hogy ti nem veszitek tudomásul, hogy a világ halad, a Microsoft még tudomásul veheti. És tervezhet oprendszert új hardverekre, új hardverigénnyel. És ha ráadásul ezt az oprendszert úgy építi meg, hogy régebbi gépeken is gyönyörûen elfut, az csak külön érdeme neki.

2) Az XP jó és szép, szeretem, évekig használtam (legálisan), de régi. Elavult. Betûzzem, hülyõkék? E-L-A-V-U-L-T! A számítástechnikában egy évtized nagyon hosszú idõ - lehet, hogy most újat mondtam, de ez van. Amin most pötyögtök az asztalkátoknál, az nem egy gõzgép. (Egyébként egy évtized még a gõzgépek fejlõdésében is nagy idõ volt.)

3) Hülyõkéim, ti pár év múlva, az új (vagy a kettõvel késõbbi) Microsoft oprendszer megjelenésénél majd azt fogjátok hörögni, hogy "A Windows 7 bezzeg milyen jó volt, nem olyan, mint ez az új, elszállt hardverigényû Windows8-9!" És tudjátok mit? Akkor is ugyanúgy ki foglak röhögni titeket, mint most.

4) Lényeg. Egy piaci termék szerepét a közönség igénye határozza meg. Ha a 7 jó lett, és venni fogják, akkor a sirámaitok érdektelenek. És ha nem lett jó, vagy fölösleges, mindenki marad majd az XP-nél, és nem fogják venni, akkor se ti nyertetek, siránkozók, hanem a globális piac alakult úgy, ahogy. Nektek itt nem osztottak lapot.
Egyelõre csak terv az egész, nézz utána😉 Szvsz a következõ oprendszernek még biztos nem lesz köze a 128 bithez.

"sok fórumban olvasni lehet arról, hogy gondok vannak a driverekkel, a gyorsaság az pedig sok esetben néha lassabb, mint a vistáé, az XPt soha nem fogja utolérni, már mint a gyorsaságra és gépigényre gondolok itt"

Nem vagy debilebb mint Ravkin..Sõt.. 😄 És ha valakik azt írják a fórumba, hogy meghámozza a banánt, akkor te elhiszed?Annyira bírom, hogy emberek tapasztalat nélkül böfögnek össze vissza, aztán még le oltják a másikat (pl.Ravkin-t), hogy milyen hülye, holott..Õ AZ.Ebbe a 3 sorodba annyit hülyeséget írtál, hogy mindjárt falnak ugrok komolyan, és te osztod a másikat?Milyen driverrel vannak gondok?(nekem még 1gyel se volt GONDOM, egy emu drivert kellett felraknom meg a legújabb NV-t).És az ismerõseimnek se volt gondja.Hol lassabb a Vistánál?Mert én azt érzékeltem, hogy jóval gyorsabb egyes professzinális alkalmazásoknál, alapvetõ mûveleteknél meg szintúgy (1 évig használtam Vistát).
És nálad is a kötelezõ baromság, hogy miért nem annyi a gépigénye mint egy 10éves oprencernek.Remélem az XP megjelenésénél is verted a segged a földhöz, hogy miért nem annyi a gép igénye mint a win 3.1-nek, vagy MS_DOS-nak..istenem <#levele><#hehe>

Jaja, majd remélem jönnek a FÕMAJMOK és sikoltozva szaladgálnak, hogy :" JAJJ JAJJJ 286-osra NEM LEHET FELRAKNI JAJJ <#rinya><#rinya><#wilting><#phone><#szomoru1>" és majd kisakkozzák, hogy ez igenis milyen sz*r renccer.A fõ agytrösztök komolyan, akik 10 éves gépekre akarnak felrakni egy frissen fejlesztett rendszert....Ugyanez volt az XP-vel is, csak felvilágsítanám õket, bár õk azon kívûl, h "sz*r a win7" más kommentet nem nagyon látnak meg, mondhatnám szelektív a látásuk.De nem is értem, hogy mi ezzel a baj, hogy csorók, használjanak továbbra is XP-t azt csõ.Ha nincs igénye a fejlettebb cuccra, akkor maradjon annál amit "elbír" <#eplus2><#eplus2>

WoodrowWilson : lesz 128 bites, mert õk maguk mondták, nézz utána

Skynet85 : 85 százaléka Magyarországnak *lopja* a programokat, csak jól titkolják, vagy jól hazudnak 😊
örülj neki hogy elvagy eresztve zsével hogy megbírod venni, vagy apu anyu megvette neked a W7et és a többi progit ami a gépeden van, persze te amúgy sosem *loptál* még a neten semmit se.......... <#vigyor>

BenceYCE : igen sz.. volt a vista motorja, nem is használtam sosem, csak kipróbáltam ,de az is sokkk volt <#wow3><#vigyor>

Ravkin : húgyagyú vagy te, kis sza...ros !
úgy látszik te vagy az a barom akit zavar mások véleménye, de ha te ennyire megvagy elégedve az életeddel, akkor kusssba...

Acetm : szánalmas debil p...cs , nem Te vagy? 😊
én nem vettem magamra, mert nem vagyok már tojáshéj seggû mint itt sok kis okoskodó akik azt hiszik, hogy ku..vára értenek a gépekhez........ <#vigyor>

ALL : ha mindenki tudna normálisan beszélni és nem a veszekedéssel töltenék el az idejüket, akkor talán lenne normális okkifejtés az ilyen topicokban !

kakateve
Ehh, keserû a szõlõ? <#eplus2>

Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!

kakateve
Vérzik a szívem, hogy a gépemre visszatettem az XP-t a Win7 után.
Semmi bajom nem volt vele, csupán a gépem már elavult. Hiába futott jól rajta a Win7 és sok egyéb program, egyetlen nagy fájdalmam volt: a játékok. Van olyan, ami XP-n is épp hogy eldöcög (pl. Sims 3), de Win7-en már sokkal lassabb, az Op. rendszer rendszerigénye miatt. Hát igen, ez van.

Én várok még pár hetet, mert másra is kell a pénz, utána beszerzem a hetest. Inkább lemondok a játékokról a Win7 javára, aztán ha megveszem az új gépet... Ihaj, csuhaj, de jó lesz nekem. <#nyes>

Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!

hi

Elõször is "Stve Ballmer"-t elírták. Másodszor pedig pont tegnap teszteltem az XP pro és a win7 közti sebességbeli különbségeket, 2 átlagos gépen. A tapasztalataim a következõk: Álltalános alkalmazásokban a win7 egyeltalán nem lassabb mint az XP. DX9es játékokban viszont XPhez viszonyítva majdnem minden játékban átlagosan 10%ot veszít, ami elég soknak mondható. 7 különbözõ DX9es játékkal teszteltem.

Üdv
Hát daemon17 te tényleg egy debil vagy:

- "Attól még hogy neked telik egy csúcskategóriás gépre..."

- "6 éves gépen fél évig használtam az RC-s Win 7-et! 6 éves gépen" - megjegyzem vágásra is...
- "egy 1,6-os netbookon pedig teljesen használható"

Ravkin-el egyetértek.

Akik ennyire okoskodnak, azok a "jövõ generációi", õk fogják ezt a társadalmat fejleszteni...elõre félek. 😄

Anno mikor kijött az Xp amúgy ugyanezek voltak az érvek, csak akkor a tanult embereket meg lehetett gyõzni az ellenkezõjérõl, most viszont szánalmas kis debil pöcsök ülnek a gép elõtt, akik csak okoskodnak.

Ravkin
Ja igen és most a microsoft fizetett hirdetését hallhattátok.

Anyira fontos a microsoftnak a szaros semmitmondó sg eltöltött életetek hogy ilyen embereket mint én fogadnak fel hogy palástolják a rendszert.

Holnap érkezik a számlámra a pénz, addig is minden jót <#banplz>

Windows 7

Te mirõl beszélsz? Mi az a "csúcskategóriás gép" szted, ami kell a win7-hez?

Ravkin
Engem nem nagyon fog érdekelni hogy néhány hugyagyú sgolvasó barom hogyan vélekedik a windows 7 rõl.

Miért nagyobb a gépigénye ???
Szerinted ???

Gondolkozz el rajta vajon miért talán te is tudnál mondani néhány ötletet. Néha én sem értem miért nem megy olyan gyorsan a régi gépemen a win 7 mind a windows xp meg még mellette támogassa az összes olyan újítást ami benne van az új oprendszerben <#awink> Tényleg nem is értem hogyan lehetséges hogy nagyobb a harverigénye....

Tényleg miért nem annyi a hardver igénye mint a win98nak ? Magyarázd már meg nekem ...

Úgy látom itt mindenki azt gondol a windows 7 rõl amit csak akar, ennek csak a képzelet szab határt. Hottod beépített trójait deamon brutális gépigényt lát. Na igen ki lesz a következõ a sorban aki hót hülye és kitalál valamit amit rá lehet aggatni a windows 7 ra na gyerünk had halljam...

Végül is csak 9 évig fejlesztették mire használható lett az általad "rögtönwindowsnak" nevezett oprendszer, és ezalatt gondolom a microsoft túlfizett programozói nem csináltak semmit, átskinezték a rendszert, és a trójaiaktól és egyéb más dolgoktól olyan lassú a rendszer....

Egyszerûen szánalmasak vagytok, legalább anyira lehetnétek igényesek hogyha enyire hülyék vagytok legalább eltitkolnátok.

De azért nyugodtan lehet folytatni, van itt egyébként 10 másik hülye aki mást sem vár minthogy olvashassa az agyatlan postotokat és megmagyarázza miért nincs igazatok
<#mf1><#eplus2>

Windows 7

Blackman
tárgyra térve, nem tudja valaki miért van az, hogy win 7 alatt ie-ben néha weblap nézegetés közben egyszerûen kiírja hogy szabálytalan mûveletet hajtott végre az ie.. majd ha bezárásra kattintok nem történik semmi mintha misem történt volna fut tovább... igazából nem nagy baj, mert csak bezárom az error ablakot, de érdekességképp kérdem találkozott-e már valaki hasonlóval? Több gépen is láttam már.

nem rád értettem Skynet85