Jók az utángyártott patronok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagybátyám Canon IP4300-as nyomtatója szintén után gyártott patronnal beadta a kulcsot, 40.000 HUF volt a fej bele...
Köszönöm, nem kérek az után gyártott patronból.
Asus M2N; AMD Athlon x64 X2 2100+; Asus EAX1950Pro 256MB 256bit; 3GB DDR II 800 Mhz; WesternDigital 500 GB SATA2 HDD; Samsung SyncMaster T190 19\" 2ms 20000:1; Chieftec 450W; AeroCool AeroEngine II
Ózonról és rákkeltõ anyagokról beszéltem (volna).
Én régen kacérkodtam a LED-es nyomtatókkal, de soha nem voltam annyi pénzem, hogy vegyek egy OKI-t, és most mikor olcsó lett, már van másik.
Apropó, tudjátok melyik a legolcsóbb nyomtató?
A PDF printer driver.
Semennyi tintát nem fogyaszt, nem kell utántölteni, sõt a doksik eljuttatása a címzettnek, e-mailen, roppant olcsó.
Ha tudsz ennél olcsóbbat, azt megeszem. :-)
Kara kánként folytatom tanításom.
GigabyteMA790X-DS4 AMDPhenomX4BlackEdition 2x2GBKingmax1066Mhz SapphireHD4850 3x160GBSamsungSATA2 Samsungdvdrw20x SkyStar2.8 LGFlatronW2042s Windows7 Ubuntu10.04
samsung LE55A956, sony kivetítő, harman kardon 635, tvix HD4100, hangfal B&W, xbox360, HD kábelvevő, LG dvd-hdd író sherwood deck EQ, stb...
ps: Nem szabad olyan tintasugaras nyomtatot venni amiben nem lehet olcson es lehetoleg szerszamok nelkul fejet cserelni. Ugyanis elobb vagy utobb, de mindig eldugul a fej. Ha sokat kell nyomtatni es lehetoleg olcson akkor viszont marad a lezer, persze ott meg egesz mas gondok szoktak lenni.
Commodore Plus4 forever!
Nekem HP tintasugarasom van, HP21 és 22-es patronnal. Elsõre töltetni vittem el, de elé pocsék lett, a fekete viszonylag hamar csíkozni kezdett, a színesenbõl meg tök más színek jöttek ki, mint kellett volna. Vettem valami utángyártottat, ez most jó. Feketén nem veszek észre különbséget, színeset meg nem képekre használok, szóval az alap 16 színnél többet nem nagyon szoktam kihozni belõle.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Kara kánként folytatom tanításom.
Lézernyomtató kell neked.<#eljen>#eljen> Azzal jobban jársz.
www.patronok.hu (webáruház, ingyenes szállítással is)
Hát én magasról leszartam mindig mit ír ki program, majd ha már hiányosan nyomtat, akkor cserélek. Utángyártott az okés, de az utántöltöttbõl már találkoztam, olyannal ami folyt, volt amelyik maszatolt, "szõrösen" nyomtatott, stb. Persze lehet hogy nem profik csinálták.
Árak:
- gyári patron: 6-9e Ft
- utántöltõ készlet 2 töltésre: 2-3e Ft
- a nyomtató kb 10 éve volt 32e Ft
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A