Kékebb lesz a Föld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt szerintem te sem tudod, merthogy még van neki azért. Meg azért az Alkotmányban is vannak érdekes dolgok:
"70/H. § (1) A haza védelme a Magyar Köztársaság minden állampolgárának kötelessége.
(2) Rendkívüli állapot idején vagy ha arról megelõzõ védelmi helyzetben az Országgyûlés a jelenlévõ képviselõk kétharmadának szavazatával határoz, a Magyar Köztársaság területén lakóhellyel rendelkezõ, nagykorú magyar állampolgár férfiakat - törvényben meghatározottak szerint - hadkötelezettség terheli. Akinek lelkiismereti meggyõzõdése a katonai szolgálat teljesítésével összeegyeztethetetlen, polgári szolgálatot teljesít."
Szal hacsak nem vagy krisnás, vagy jehovista vagy akármi szépen mindenki megy a határra és próbálja a beérkezõ "túristákat" megfékezni.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Tudtommal a vízben levõ jég olvadása nem eredményezi máshol a vízszint emelkedését, mivel a jég térfogata eleve nagyobb mint a vízé, ezért is úszik ugye. A gond a szárazföldet takaró esetenként több mint 1 km vastag jégpáncél elolvadásakor van (Grönland, Antarktisz).
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
'A Kárpát-medence idõjárását leginkább a Golf-áramlat leállása befolyásolhatja. (mint ahogy egész európáét). Ha kevesebb az esõ, itt is száraz kontinentális éghajlat lesz, azaz jó esetben sztyeppe, reálisan sivatag.'
Vagy jég.
Téged, amikor a tengerparti városokból a víz elõl elkezdenek beköltözni a kontinens belsejébe. És akármennyire multikulti meg globalizáció van, az ilyen tömeges népvándorlás eddig a történelem során sosem zajlott le békésen. (MO-nak pl. nincs is már hadserege, ami megvédené, tudtad?)
A Kárpát-medence idõjárását leginkább a Golf-áramlat leállása befolyásolhatja. (mint ahogy egész európáét). Ha kevesebb az esõ, itt is száraz kontinentális éghajlat lesz, azaz jó esetben sztyeppe, reálisan sivatag.
Ha egy érdekcsoport talál valami profitot aglobális felmelegedés ellen, azt senki se akadályozza meg.
És gondolkozzatok magyar módra: ha áradásko lesznek, akkor Magyarország nem elsivatagosodik, hanem az ide jutó nagyobb vízmennyiség miatt mediterrán éghajlatúak leszünk. megnõ a turizmus, és fun lesz.
Kit érdekel a többi 5 milliárd ember?
Vizesmedve...
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.