Kékebb lesz a Föld

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

15 éve még csak film volt a Waterworld..az a durva😞
NEXUS6
"MO-nak pl. nincs is már hadserege, ami megvédené, tudtad?"

Ezt szerintem te sem tudod, merthogy még van neki azért. Meg azért az Alkotmányban is vannak érdekes dolgok:

"70/H. § (1) A haza védelme a Magyar Köztársaság minden állampolgárának kötelessége.

(2) Rendkívüli állapot idején vagy ha arról megelõzõ védelmi helyzetben az Országgyûlés a jelenlévõ képviselõk kétharmadának szavazatával határoz, a Magyar Köztársaság területén lakóhellyel rendelkezõ, nagykorú magyar állampolgár férfiakat - törvényben meghatározottak szerint - hadkötelezettség terheli. Akinek lelkiismereti meggyõzõdése a katonai szolgálat teljesítésével összeegyeztethetetlen, polgári szolgálatot teljesít."

Szal hacsak nem vagy krisnás, vagy jehovista vagy akármi szépen mindenki megy a határra és próbálja a beérkezõ "túristákat" megfékezni.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ezzel kb. én is így vagyok... Az egészet sajnos az állat és növényvilág sínyli meg legjobban. <#szomoru1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

NEXUS6
"...a jégtakaró eltûnése nem csupán a vízszint emelkedését eredményezi,..."

Tudtommal a vízben levõ jég olvadása nem eredményezi máshol a vízszint emelkedését, mivel a jég térfogata eleve nagyobb mint a vízé, ezért is úszik ugye. A gond a szárazföldet takaró esetenként több mint 1 km vastag jégpáncél elolvadásakor van (Grönland, Antarktisz).

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Macikat meg majd klonozunk ha kellenek.
Jo de nem is csak Mo. marad a vilagon. Amugy meg nem biztos, hogy rossz lenne ha megszallnanak minekt 😊
Én is csak a macikat sajnálom, remélem áttelepítik õket mondjuk a délire...pár teherhajóra rá is férne az összes 😞 :'(
Miután a világ egynegyede tengeralattjárósdit fog játszani az EU meg a NATO tagországoknak (fõleg hogy nem egynek tengere is van) kisebb gondja is nagyobb lesz mint Magyarországot pesztrálni. Örülnek ha a saját országuk rendbe tudják majd tartani, vagy a szomszédét elvenni...
plu604
A többi öt milliárd ember személy szerint engem marhára nem érdekel, mi tehetünk róla, pusztuljunk. Az állatokat sajnálom... <#rinya>

Lunki88
Ahogy kedvenc politikusunk is megmondta hogy "kurva ország" a miénk, hát marad is az ha jön a sok bevándorló... Ki lesz nyalva a seggük szinte már látom. <#levele> Persze ez már most is így van. xD
'MO-nak pl. nincs is már hadserege, ami megvédené, tudtad?' ---> EU,NATO

'A Kárpát-medence idõjárását leginkább a Golf-áramlat leállása befolyásolhatja. (mint ahogy egész európáét). Ha kevesebb az esõ, itt is száraz kontinentális éghajlat lesz, azaz jó esetben sztyeppe, reálisan sivatag.'

Vagy jég.
"Kit érdekel a többi 5 milliárd ember?"

Téged, amikor a tengerparti városokból a víz elõl elkezdenek beköltözni a kontinens belsejébe. És akármennyire multikulti meg globalizáció van, az ilyen tömeges népvándorlás eddig a történelem során sosem zajlott le békésen. (MO-nak pl. nincs is már hadserege, ami megvédené, tudtad?)
A Kárpát-medence idõjárását leginkább a Golf-áramlat leállása befolyásolhatja. (mint ahogy egész európáét). Ha kevesebb az esõ, itt is száraz kontinentális éghajlat lesz, azaz jó esetben sztyeppe, reálisan sivatag.

Vizesmedve...

Ha egy érdekcsoport talál valami profitot aglobális felmelegedés ellen, azt senki se akadályozza meg.
És gondolkozzatok magyar módra: ha áradásko lesznek, akkor Magyarország nem elsivatagosodik, hanem az ide jutó nagyobb vízmennyiség miatt mediterrán éghajlatúak leszünk. megnõ a turizmus, és fun lesz.
Kit érdekel a többi 5 milliárd ember?

Vizesmedve...

&#8222;[&#8230;] &#8211; a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!&#8221; IV. &#8750;Bdl &#8801; &#956;&#8721;\'I+&#956;&#949;d/dt&#8747;EdA &raquo; rotH &#8801; J+&#8706;D/&#8706;t

Tinman
Ugyan... az állatkertben biztos még lesz belõlük.<#vigyor5>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Egy idõben mindig mélyen érintettek az ilyen hírek, hogy "jaj mi lesz a Földdel". Aztán rájöttem, hogy nem számít. Pusztuljunk, vágjuk csak magunk alatt a fát, ilyenek vagyunk.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Alwares
Végleg kipusztulnak a jegesmedvék (is) <#szomoru1>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

← ElőzőOldal 4 / 4