SzenCsou: a kínai Szojuz, ami több, mint a Szojuz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Bár a kommunista rész való, kíváncsi vagyok a zsidó részt honnan szedted.
Azt se feledd, hogy a három említett ország egy ideje jószerivel stagnáló gazdaság (bár a számokkal lehet bûvészkedni), míg Kína fellendülõben van és nagyon sokáig az is lesz.
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
Kara kánként folytatom tanításom.
Remélem hogy az ûrállomás fellövése után felgyorsulnak a dolgok, évi minimum két ûrhajó indítással.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
A videó szerkesztõje viszont keményen csúsztat és manipulál...
Ez a fantasztikus része.
A tudományos része is kiemelkedõ, 1967-ben megelõzte a ma világot, gondoljunk csak a beszédszintetizál számítógépekre (számítógp nagyon em is volt), vagy a kihajtós mobilokra, de már lézersugarat is sikerült "transzportálni" fiziusoknak. A sorozat mögött egy komoly igényeség fekszik, hoy amit a jövõrõl bemutatnak, tudományosan megalapozott elgyen. replikátor -> Einstein (anyag-energia), ha nem mehetsz gyorsabban a fénynél, a hajó lépjen szubtérbe, ahol más fizikai törvények érvényesek. A speciális effektek pedig mindig is a kor legjobb mozivásznon megjeleníthetõ effektek voltak. A Star Trek annyira bejött, hogy a StarGate (Atlantis, Universe) minen második epizódját innen lopja.
Remélem, aki eddig szerette, ezután is fogja, és aki nem ismeri, ezután kedvet kap hozzá. 😊
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
Demokráciákban ma is a parlament dönt arról, mit tegyen a hadsereg. Ám kétlem, hogy a maquis minden harci bevetés elõtt, sõt harc közben is folyamatosan szavazott arról, mi legyen a következõ lépés. De bevallom, erre nem is figyeltem, amikor egy-egy részt néztem.
"a szovjetunio megszunesevel a klingon-ok szepen lassan jo fiuk lettek."
Soha eszembe nem jutott, hogy a klingonokat a szovjetekrõl mintázták, de teljesen logikus, ahogy írod.
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
Ezt felvetik es a valasz az, hogy egyreszt a kivancsisag (foleg a tudosokat), masreszt a hirnev es karrier utani vagy (foleg a katonakat), harmadreszt az unalom (a legtobb civilre, akik csak szorakozasbol dolgoznak). Masik fontos osztonzo ero a credit-ek (penz) megszerzese, tehat a replikatorok vagy akar a tomegkozlekedes hasznalatahoz credit kell, amiert viszont meg kell dolgozni. (gyakorlatilag a credit a nyers energia penzbeni formaja) Viszont a legtobb nem foldi iranyitas alatt levo bolygon es kolonian nem olyan magas szintu a technika, hogy munka nelkul eljenek. Arrol nem beszelve, hogy van penz, meghozza olyan anyagok amiket nem lehet replikalni. Ilyen szogletes penzt hasznalnak pl. DS9-ben, es ott pl. kaszino is mukodik. Egy ismert tudos irta jopar eve, hogy egy fejlett civilizacionak csak energiara van szuksege es az egyetlen hulladeka a folosleges ho.
"Az irányítás, mint minden militarista rendszerben Úgy a Csillagflottában is parancsuralmi, de ehhez a kommunista eszméknek nincs köze, ez ideológiafüggetlen. Spártában épp úgy parancsoltak a vezetõk, mint Hitler, vagy Sztálin. Fura lenne, ha a támadási parancsot meg kellene szavaztatni egy ütközetben."
Ezert is szimpatikusabbak a kolinakon elok, akik a sajat elveiket kovetik (eleve azert mentek oda, hogy nyugton hagyjak oket). Igy pl. a maquis (a francia ellenallok is ezt a nevet hasznaltak) igen is megszavazza hogy mit csinaljanak es a fegyveres csoportjaik nem engedelmeskednek sem a flottanak sem a foldi kormanynak.
A sorozat egyebkent se nem zsido, se nem kommunista, csak egyszeruen idealista, tehat reszben az amerikai eszmere, reszben a humanizmusra, reszben a tudomanyba es az emberisegbe vetett hitre alapul, ebbol is erednek benne az ellentmondasos elvek. Az eredeti sorozatban az elvtelen penzimado kereskedok (ferengi-k), a kommunista es fasiszta diktaturak (klingon-ok, romulan-ok) tobbnyire mint ellenseg bukkannak fel. A kesobbi sorozatokban ez valtozik, de tobbnyire miutan a konfederacio 'exportalja' felejuk a demokraciat. (azaz legyozi oket egy haboruban) A vicces az, hogy probaltak komolyan kovetni a foldi esemenyeket, tehat pl. a szovjetunio megszunesevel a klingon-ok szepen lassan jo fiuk lettek.
Egyebkent a sorozat vilaga a globalis kapitalista rendszer osszeomlasa utani, fasiszta eszmek altal iranyitott vilaghaboru utan kezdoik, amikor az emberiseg vegre rajon hogy nincs egyedul, ezert aztan osszekapjak magukat, mert megilyednek a kulso veszelyektol. Par szaz evvel kesobb pedig mar kialakult az a vilag amit a filmekben latunk.
Nagyjából így vagyok vele én is. Elszórakoztatott, és néha elgondolkoztam egyik másik ötleten. Eszembe sem jutott megideologizálni azt amiben semmi ilyen nincs.
Viszont a Motorola és még jópár cég tõlük merített..azaz meg akarták és meg is csinálták azt amit ott láttak, ennek a sorozatnak meglepõ módon elég sokat köszönhet az emberiség.
Bezzeg a Night Rider, meg a Pokemon...aaaz jó mi?
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Az irányítás, mint minden militarista rendszerben Úgy a Csillagflottában is parancsuralmi, de ehhez a kommunista eszméknek nincs köze, ez ideológiafüggetlen. Spártában épp úgy parancsoltak a vezetõk, mint Hitler, vagy Sztálin. Fura lenne, ha a támadási parancsot meg kellene szavaztatni egy ütközetben.
Végezetül, akinek zsidózni támad kedve, az fog, annak mindegy mibe magyarázza be. Ezért nem normális.
Egyébként ószövetségi motívumokat is szép számmal találsz benne. De gondolom az általad említett kevésbé intelligensek nem ennek okán zsidóztak😊
De tudod mit, nem is érdekel az egész, én egy életre megundorodtam a Star Trektõl. Sõt a Battlestar Galaktikától (pedig biztatóak voltak a kezdetek), meg úgy általában a többi technoblablás, gagyi történetes, (...sok-sok negatív jelzõ...) nyomorult amcsi sci-fi sorozattól is. 😄
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
Ami a Star Treket illeti, pár hónapja egy "esztéta" megemlítette, hogy sohasem beszélnek a sorozatokban a fizetésrõl, illetve a latinumon kívül semmilyen pénzrõl nincs szó. Ezt kommuna-rendszernek nevezte.
Sok értelmesnek azonnal a kommuna=kommunizmus ugrott be, ezért aztán azonnal lekommunistázta az egész filmrendszert. Persze a kevésbé intelligenseknek még tódítani kellett, így azután le is zsidózták.
Komolyan mondom, szerintem a kínaiaknak lenne a legkönnyebb megtanulni márkláriul.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem tudhatom, mi volt az, de a komoly méretnövekedés nyilvánvalóan abból adódik, hogy a kamerához közelít. A mozgása pedig nem gyorsuló, csak a kamera gyorsuló "szögsebességgel" látja mozogni, ahogy egyre közelebb kerül hozzá.
Az nem tûnt fel a szerencsétlen hoaxernek, hogy a felhõkkel együtt a szárazföld is mozog? Nagyjából 27 ezer km/h sebességgel, mivel az ûrhajó kering a Föld körül? <#idiota>#idiota>
Egyik híres aranyköpése: a Star Trek zsidó-kommunista filmsorozat.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"