38
  • iundi
    bocs de honnan lehet letölteni, eddig 4fle verziót töltötem és minegyik bugos volt, a reloaded verziók is?
  • wedge31
    A válasz erre az eidos asszem nem kell többet mondanom a lefizetett-megvesztegetett-megfenyegetett kritikáikról...

Maga a játék szerintem messze nem az év játéka márcsak az ujrajászhatosága miatt sem ami gyakorlatilag nulla.
  • dmegyesi
    "[...] az örök lelki vívódás, a gyötrődés, a belső önmarcangolás volt jellemző."

Már nem azért, de milyen önmarcangolás létezik még? Külső? :)

Amúgy jó a cikk, akárcsak a játék.
  • Loverman
    majd meglátjuk mi lesz az év játéka idén. az biztos hogy nagyon magas pontszámokat kapott.
  • stupido
    Én a Madárijesztős részeket is bírtam nagyon.
  • Szefmester
    nekem egyedül a riddleres fejtörők tetszettek, bár az hogy sok helyszínre csak a sztoriban haladás alapján helyezett el fogsorokat, eléggé frusztrált.. de ami valóban ütött az az utolsó arkhami krónika megtalálása volt.. két sejtésem volt arra hogy ki is arkham szelleme, de erre nem gondoltam volna.. még jó hogy egy fórumon leírták így az is meglett..
  • opeca
    És vajon mitől lassú?
    Másnak biztos nem, de nekem lassú. Nem szaggat, hanem csak lassú. Már minden low-ra van állítva, Fizikai motort kikapcsoltam és még mindig. MIntha lassított felvételen menne az egész.

Kevés lenne hozzá egy Dual Core 2,4GHz, GT86000, 4GB RAM???
  • Lobsterman
    "az ötletes és gondolkodásra sarkalló bossfightoknak"
    Ezzel az egy dologgal nem értek egyet. Ugyanaz a Bossfight megy többször is a játék alatt. Még a végén Jokernél is sima harc van szinte folyamatosan. A 2 kivétel Killer Croc és Ivy, de előbbit nem nevezném Bossfightnak, utóbbinál meg gyakorlatilag szintén csak batarang dobálás van. Szóval a főgonoszoknál kitalálhattak volna valami változatosságot is.
    Egyébként jó a cikk is, meg a játék is.
  • TitaniumRR #30
    Hasonlót kéne művelni a rég' elfeledett Wesley Snipes féle Blade-del. Az nagyobbat szólna.
  • visnait
    Tetszik, hogy kitapostak mindent a HWból!Ezt eddig csak az ID csinálta (bár néha kissebb sikerrel :D). Nagyon jó kis játék, de hangulatilag, valahogy a Resident Evil 5 jobban megfogott. És hogy az év játéka lehessen, ahhoz az kell. hogy a Maffia 2 átcsússzon jövõre! :D
  • Rincewind
    Valoban 'ev jateka' varomanyos (a Dead Space-el voltam igy tavaly). Pedig baromi szoros a mezony iden: Uncharted 2, Halo3: ODST, Brutal Legend, Forza 3, GTA IV - LCS, Resident Evil 5, Halo Wars, Killzone 2, Modern Warfare 2, Assasins Creed 2, uhh felsorolni is nehez...
  • Rage47
    Risen? :D ne röhögtess, tiszta bug. Vegyük csak a karaktermozgásokat...
    Meg amúgyis, hogy lehet összehasonlítani Batmant egy RPG-vel?!
  • Szefmester
    nekem nagyon bejött, de sajnos csupán az egyszer végigjátszható kategória.. max a nehézségi fok miatt tolnám végig.. vagy 100%ra kipörgetni.. egyszer elkezdtem sokat toltam mire eljutottam méregcsókig.. majd sajnálatos windows reinst, és ugyanaddig töredékidő alatt visszatértem.. kategóriájában király, de összességében nem egy év játéka.. főleg a befejezés nem tetszett.. túl B-kategóriás lett.. sztem
  • cateran
    Mióta elöször papirra vetették (rajzolták)

Ha nem is lesz az év játéka az összesitésben,akkor is kiemelkedően jó játék:) Persze hisztibajnokok mindig is lesznek (pedig nem is játszottam vele,csak néztem a haveromnál olyan 2 órán át...és még úgy is fun volt)
  • Yv@n
    Miért kapna hatost? A batman AA egy midnen szempontból jól összerakott cucc, míg a risen egy jó erős 4est kaphatna. sajnos utóbbiban elég tömény mennyiségű hiba volt, bármennyire is remek cucc.
  • Szolnokboy1
    te mit keresel itt? menjél már innen, francnak kell beleszólnod mindenbe?

btw egyetértek, ez az ÉV JÁTÉKA!
  • Fbn Lx
    ha a betmen 5-ös lett mindenből, akkor a Risen hatost kapna?
    mert élveztem a batmant és is, de amint kijött a risen... egyből beleuntam :]
  • vmiki88
    túl nagyok az elverásáid mii??? :D
    Szerintem nagyon jó játék lett (én már ígyis-úgyis kedvelem Batmant :))
  • chronos75
    /off
    Tök fölösleges leoltani winnie-t, sztem semmi sértő nincs benne, ha nem képes valaki megérteni egy egyszerű magyar mondatot akkor kicsit rásegít..
    /on
    big up a fejlesztőknek, precíz cuccot tettek le az asztalunkra!
  • Indigo
    Arról nem is beszélve, hogy képzeld oda zola2000 hsz-éhez is a "szerintem" szót, és máris értelmét vesztette a hozzászólásod...
  • Indigo
    /OFF
    Már ne haragudj, de azon túl, hogy osztogatod az észt, ha valaki szembehelyezkedik egy másik fórumozó véleményével (ti. erről szól a fórum...) szóval azon túl szokott lenni véleményed is valamiről? Mert én másról még tőled nem láttam hozzászólást... Ez a mániád? Csak mert rohadt unalmas vagy már...
  • motyodlee
    "Hasonló játékok: Prince of Persia: Two Thrones, nincs"

na akkor most melyik
  • winnie
    "Év játéka?"

úgy értik, hogy szerintük az év játéka, nem zola2000 szerint. azért nem írták oda, mert egyértelműnek tűnt, hogy mindenki megérti.
  • zola2000
    Év játéka? Nézzük csak 2006ban a legtöbb helyen a wiis zelda twilight princess lett a legtöbb helyen az év játéka, 2007ben a super mario galaxy lett, 2008ban a Grand Theft Auto 4, de ezek úgy hogy az ignen, gamespoton, edgében, famitsuban tehát szinte minden komolyabb helyen egységesen lettek az év játékai, idén szerintem nem lesznek ilyen egységesek a nagy nemzetközi lapok, ez a batman játék azért nem lett olyan kiemelkedően jó, aztán idén lesz még modern warfare 2, grand turismo 5, uncharted 2, assassins creed 2 (ez ha nagyon jól sikerül akkor esélyes lehet), aztán a famitsu biztos a dragon quest 9nek (vagy az ff13nak, bár az japánban kisebb cím mint a dq) fogja adni az év játéka díjat, szóval jó kérdés, a batman max az év pcs játéka lehet a magyar közönségszavazásokat biztos megnyeri de csak azért mert itt csak a pc számít és a legtöbb jó játék kiesik.
  • Rage47
    sztem szüksége van ekkora erőre ahhoz, hogy elbánjon Gotham legnagyobb bűnözőivel egy éjszaka alatt...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    plusz az ellenfelek sem természetesek, mivel Joker megpumpálta öket kicsit

én egyébként jobban élveztem, mint akármelyik batman filmet.
  • JaSoN HuNTeR #13
    Igen tényleg ellégé jó játék és szépen fút minden konfingon :) Igy kell megcsinálni egy jó játékot :)
  • gombabácsi
    én csak a demót próbáltam, de nagyon durván jó volt, mestermunka
    és szépen futott az ősrégi gépemen...
  • IMYke2.0.0.0
    Számomra messze nem az Év Játéka.
    Túl van becsülve - normális versenyzők híján - a játék.
  • tomsh
    És mindez "csak" directX 9.0c-n. Fantasztikus.
  • Desiderata #9
    Batman mióta ilyen kigyúrt állat? elég gáz a kinézete
    a játék pedig számomra kritikán aluli, 90-es években még elment volna
  • Chris05
    Rage :)
  • Chris05
    Év (eddigi) legjobb játéka számomra.
  • Rage47
    év játéka számomra.
  • Risu Führer
    mr. freeze, penguin?
    én nem találkoztam velük pedig végigtoltam a játékot.
  • Yv@n
    Számomra az év meglepetése. Nem vagyok túlzottan oda pedig a batman világáért, de ez egy minden szempontból nagyszerű játék lett, ami a háttér túlzott ismerete nélkül is tökéletesen élvezhető.
  • Narxis
  • Zedas
  • tmisi