120
 • narumon
  #120
  "Szerintem mindenki maga fogja eldönteni, hogy az általam felsorakoztatott észérvek és bizonyítékok mennyire helytállóak és ennek tekintetében fogja majd feltelepíteni, vagy felNEMtelepíteni ezt az undormány Windos 7-et."

  Akkor sajnos elbuktál.
 • Luise
  #119
  f***m!, ki az a buzi, aki ilyeneket mér...
 • Flang3r
  #118
  majd meglátod, hogy ez a Windows7 ugyanakkora pofáraesés lessz, mint az elődje a Viszta volt... az XP marad és kész...
 • Flang3r
  #117
  [b]Olvass visszább, amiket írtam .. az ethernet-delayingről és látni fogod, hogy miután SYSTEM-ként beloggoltak a gyanús/szúrópróbaszerűen kiválasztott/stb.. személyhez az ethernet-delaying protokollon keresztül, utána gyakorlatilag TELJhatalmat gyakorolhatnak a gép felett, a keyloggertől kezdve a hagyományos RDP aktivizálásán keresztül bármit meg tudnak csinálni, hangsúlyozom, csak a Windows Vista és utána következő OS-eken, ezért nyomják szinte aggresszív marketing-hadjárat közepette többek között ezen a fórumon is, hogy telepítse minél több palimadár.

  Őszinténszólva engem ez idáig még nem zavarna, mert a legtöbb emberhez hasonlóan nekem sincsenek titkolni-valóim, ami engem zavar, az az hogy
  a Windows 7 is erre az alavetően gusztustalan elgondolásra épül, és minden más a prioritásban mögötte kullog, a gép sebességétől kezdve, a felhasználói élményen keresztül a memóriahasználatig MINDEN.

  Ezért ilyen brutálnagyok ezeknek a Visztaszaroknak a gépigényei.

  Mégegyszer: senki nem kiváncsni PONT RÁD, itt a lehetőség, az irányvonal és annak megalapozása zajlik , hogy minél több emberből egy bizonyos gyanús személyt , bizonyos esetekben megfigyelHESSenek....

  Ennek lehetőségét igyekeznek megalapozni ezekben az időkben, mint Orwell 1984-jében, és nemm.... nem a Microsoft programozói, hanem a globálcionista kampósorrúak megbízására. Ez pedig nem összeesküvésELMÉLET, hanem összeesküvés a gyakorlatban.

  ENNYI.

  Szerintem mindenki maga fogja eldönteni, hogy az általam felsorakoztatott észérvek és bizonyítékok mennyire helytállóak és ennek tekintetében fogja majd feltelepíteni, vagy felNEMtelepíteni ezt az undormány Windos 7-et.
 • Magiszter
  #116
  Csak hogy ha nem figyelnek meg állandóan akkor honnan tudják a RAR jelszavam? Ahhoz hogy lássák nekem éppen be kellene írnom mikor figyelik nem? Legalább is egy KeyLogger-ből kiindulva. Másképpen nem igazán lehet róla információjuk.

  Arra meg nem válaszoltál, hogy Gyurcsánynak mi abban a jó hogy megkukkolja a nagyiról készült karácsonyi fotókat? Jó persze biztos lehetnek a gépemen forradalom kirobbantásáról írt hosszú értekezések, meg a jelenlegi kormány megdöntésére készülők teljes névsora TB számmal.
  Semmit nem érnek el vele. Ha valaki valami olyat akar csinálni ami miatt indokolt hogy figyeljék, az nem online fogja végezni.

  Amúgy az Online házkutatáshoz engedély kell. Ahhoz hogy megkapják már eleve valami bizonyíték kell hogy a kezükben legyen hogy te tagja vagy/részt vettél/elkövetted. Ha nincs nem kérhetnek. Ha engedély nélkül végzik akkor meg jogtalan eljárásról van szó és nem hogy nem számít bizonyítéknak de az egész vádat ejthetik, mert nem jogszerűen tettek szert bizonyítékokra. Persze ha pedofil tartalmat találnak nálad, vagy valami terrorcselekményről szóló naplóbejegyzést akkor tök mindegy. Ez a két dolog amit a világ hótbrutálisan vesz.

  Akkor ha jól értem: A Microsoft csinált egy trójai falovat amivel a cionisták megfigyelhetik az egész világot...
  A krédésemre meg továbbra sem kaptam választ: Miért jó ez a Microsoft-nak és miért jó ez a cionistáknak? Mi hasznuk származik abból hogy megfigyelhetnek néhány embert? Én úgy ahogy van ezt baromságnak tartom. Nem kell ahhoz beépített trójai hogy valakinek rá lehessen kapcsolódni a gépére, és a Picipuha nem akarja megrizikózni hogy kiderüljön ők titkon megfigyelik a felhasználókat. Az hogy néhány dologból levontál egy következtetést, a te dolgod. Csak nagyon szélsőséges következtetést vontál le amire nincs "konkrét" bizonyítékod, csupán feltevésed.

  Amúgy ajánlom figyelmedbe ezt: LINK
 • caprocorno
  #115
  Mielőtt elkezdtem olvasni a kommenteket, még akartam írni, de már nincs kedvem, és már nincs is mit leírni. Ami hülyeséget itt olvastam... (természetesen nem az összes hozzászólásra értem ezt) Hülyeségmentes szép napot mindenkinek!
 • kakateve
  #114
  Orvos látott már?
  Én jó velőset szoktam fingani, szóval aki figyel azt egyből elgázosítom. Meg milyen az, hogy pukikázól?
 • Flang3r
  #113
  peched van. ha visztat vagy ujabbat hasznalsz azt is tudhatjak mikor es mekkorat pukikazol, nemhogy a csicska RAR jelszavadat.
 • Flang3r
  #112
  a dolog es az elve visszafele halad: nem figyelnek meg boldog boldogtalant hanem barkit megfigyelHETnek ha ugy adodik IP alapjan.Nem fognak mindenkit folyamatosan monitorozni.A system jelszot a visztas gep alapban sugarozza az elmondottak szerint. A szolgaltato nem tudja visszafejteni, csak az erre raallitott cionista szekta tagjai. Innen gyurcsany elvtars.
 • Magiszter
  #111
  De ha az a jelszó gépfüggő és véletlenszerűen generált... akkor hogyan tud Gyurcsány elvtárs rácsatlakozni? Ő honnan tud egy véletlen szerűen generált "force hidden" jelszót? És neki mi haszna abból ha most tőlem letölti a családról készült fotókat?
  Különben is. Ha annyira sok rejtegetni valóm van akkor fogom őket és 128 bites jelszóval védett titkosított RAR-ba teszem őket és töltheti full sávszéllel. Ha azt visszafejti akkor megtapsolom.

  Meg amúgy is: Hogy jön ide Gyurcsány? Vagy Gyurcsány valójában Bill Gates?
 • Flang3r
  #110
  a system-kent valo beloggolashoz mar csak annyit fuznek hozza hogy SYSTEM-nek -szemben az Administratorral- mindig 1 (azaz egy) darab gepfuggo+random systemjelszava van, amivel force hidden es persze enabled hidden concurrent sessions barhonnan be lehet loggolni az encryption hegyeken ateresztett ethernet delayingen keresztul meg az IPv4 subneteken tulrol is... egy mikroterminalba ahonnan csak azt nem tolt le a vistas gepunkrol a gyurcsany elvtars amit nem akar.
 • WoodrowWilson
  #109
  Én már csak azt várom, amikor egy vagy két év múlva megjelennek a hírek hogy a win7 beelőzte részesedésben az xp-t. Mekkora pofáraesés lesz arrakistornak.
 • kakateve
  #108
  "De annyit tudok, hogy a Win7 a Viszta vonalán fejlődött és szarból nem lehet vasvárat építeni. "

  Tudsz a francokat, csak köpködsz itt össze-vissza. Igen, a Vista alapja a Win7-nek. És igen, sokkal jobb, mint a Vista, vagy az XP. Egyszerűen ámulok és bámulok mennyivel gyorsabb, mint az XP.

  Nem tudom mire jó az, hogy a sokadik regisztrációd után is leírsz baromságokat...
 • Magiszter
  #107
  Oké:

  - A vírusirtók folyamatosan csekkolják a fájlokat a háttérben, ez pedig lassítja a gépet. De nem a felére. Minden program a futása közben lassítja a gépet, mivel erőforrást használ. Nem kell ezen meglepődni.

  - Ez tény. És az is hogy az adatlopó hekkerek egyre újabb módszereket találnak ki az adataid ellopására. És a M$ küzd az ellen hogy ez megtörténjen (nyílván nem szeretik a konkurenciát, igaz?). Szóval választhatod azt hogy nem frissítesz és akkor minden trójai, hacker nyúlkálhat a gépedben ha akar, vagy telepíted és megnehezíted a dolgukat.

  - Kocsis példa: Ha a Trabant gyár kihozna egy fullextrás új autót ami biztonságosabb és jobb dolgokat tud mint az elődje akkor persze hogy azt mondanák: Bocs de ezt vedd meg ne pedig a régit. M$ szeretné ha megtérülne a befektetett sok-sok pénz, ezért szajkózzák hogy "vegyél új OS-t." ha mindenük az adathalászat volna, akkor ingyen adnák.

  - Ha valakit megvádolnak lefoglalhatják a gépét. Utána tök 8 hogy milyen oprendszer fut nálad. Illetve az FBI CIA és hasonlók kezében olyan szerverpark és profi hekkerek állnak akik bárhova képesek betörni ha kell. Nem kellenek M$ kiskapuk hozzá.

  - A WGA egy módszer hogy a saját termékük eredetiségéről meggyőződjenek. Azt kifogásolom és kifogásolják sokan hogy ez "Fontos Frissítés" néven fut. Ami viszont pofátlanság, nem jogtalanság.

  - Még szép hogy egy egyszerű User le van korlátozva. Nagyvállalatnál dolgozom és tudom hogy milyen emberek vannak. 90%-uk az első héten teljesen hazavágná a rendszert ha nem lenne Korlátozva hogy mit tehet (semmit :-D ). Az Admin fiók alól viszont lényegében tejhatalommal irányíthatom és állíthatom a gép paramétereit.

  - Ha annyira SYSTEM akarsz lenni XP alatt, csináld ezt:
  Elindítasz egy command promt-ot. Beírod at 13:55 /interactive “cmd.exe” Az időpont legyen 1-2 perccel több a jelenlegi időhöz viszonyítva.
  Mikor megjelenik a cmd.exe ablak ezek után, már a fejlécben svchost.exe-lesz. Ekkor taskmanager-ből lődd ki az explorer.exe-t. Majd az svchost-os fejlécű ablakban indítsd el úgy hogy cd.., majd explorer.exe. Ekkor bejelentkezel SYSTEM néven ha jól csináltad.

  Mivel a SYSTEM user maga a rendszer azért szép hogy tiltott. Próbáld ki hogy elveszed a jogot a SYSTEM user-től valamely mappárról. Máris nem tudod használni.

  #106: Csak azt mond meg nekem hogy ebből mi haszna van az M$-nek? Jó persze több-millió terrabyte-nyi adatot lelopkodnak minden egyes M$ termék használótól, de ebben nekik mi a jó? Pénzük nem lesz több, sőt ha kiderül akkor az EU pl sz@rrá pereli őket és kötelezi a trójai kiirtását a gépből. Volt egy nem kis afférjuk még régebben mikor a WMP gyűjtött adatokat a zenehallgatási szokásaidról. Az is kiderült és pereltek is szépen, majd kénytelenek voltak kiirtani saját rendszerükből.
 • Flang3r
  #106
  "Mind a program, mind a Windows (XP SP2, Vista, Win7) önmagában NEM tartalmaz -aktív- trójait"

  Itt egy kis elírás történt: a Windows XP SP3-ig egyik Windows sem tartalmaz gyárilag aktív trójait, innetől viszont már mindegyik gyárilag is aktív.

  Annyit elárulok, hogy a jelszavakat nem TCP streamként küldik el , hanem egy "Ethernet-delaying"-nek nevezett eljárással jutattják el a szolgáltatókon keresztül a Microsoft szervereibe.

  Az eljárás lényege, hogy két átlagos pingidejű ethernet packet között eltelt időközt nyújtják meg széndékosan, ezzel egy bitet kifejezve és eljuttatva a szolgáltató felé, sok kis időeltolódásból , melyek néhány milliszekundumosak, inicializálnak egy ethernet-delay frame-et, melyeknél a bithibaarány a küldési sebesség ingadozása miatt igen nagy, ezért tele van hibajavító CRC paritásbitekkel. Az eljárás lassú, néhány megabájt "rendes" ethernet adat között így maximum néhány kilobájt adatot lehet továbbítani, természetesen titkosítva, és ami lényeges a felhasználó tudta nélkül és bizonyíthatatlanul. A felhasználó az egészből mindössze annyit vesz észre, hogy az átlagosnál egy picit lassabb az internetje.

  Remélem elég világos voltam !
 • Flang3r
  #105
  A BIOS EFI az egy hardver szintű fícsör, amihez annyi köze van a Microsoftnak , mint Bakónak Jeruzsálemhez, az egy dolog és dícséretes, hogy van hozzá Win7 support, de mitől ne lehetne BÁRMILYEN OS-re egy EFI hidat írni, néhányszor tíz soros program (!) keretein belül ?
 • Flang3r
  #104
  "Vista = rossz, bugos, inkompatibilis"

  Nem én írtam. De annyit tudok, hogy a Win7 a Viszta vonalán fejlődött és szarból nem lehet vasvárat építeni. Ha alaposabban megnézed, akkor nem vagyok anti-MS, mert az XP-t igenis jó operációs rendszernek tartom, sőt a Windows 2000-et, de még a megfelelően beállított régi gépre felrakott Win98SE-t is ....

  Akkor lássuk a bizonyíték hegyeket:

  - Bármilyen ismertebb populáris alkalmazást feltelepítessz, akármilyen Windowsra, máris a géped teljesítményének a felét kapod, de különösen igaz ez a fizetős AntiVÍRUS programokra és az ingyenes , vagy könnyen törhető népszerűbb programokra, ahol a védelem csupán látszat, és a gyártók kifejezetten saját fejlesztésű kémprogramjaikat szivárogtatják ki a torrent oldalakra. Mind a program, mind a Windows (XP SP2, Vista, Win7) önmagában NEM tartalmaz -aktív- trójait, viszont ha kölcsönhatásba lépnek egymással, mint egy kétkomponensű ragasztó, máris aktivizálódik a kémrendszer.

  - Nézd csak meg, hogy az utóbbi pár évben hány "véletlen" KRITIKUS "hibára", sebezhetőségre adott ki "hibajavító patch"-et a MájKÉMszaft, amikben egytől-egyig lehetőség van executive programot futtatni a felhasználó gépén a tudta nélkül, és persze ezek "csak" azok a "hibák", melyekre fény derült,

  - Milyen érdekes, hogy a Vista megjelenése után a Microsoft tűzzel-vassal küzdött és küzd máig a saját, még csírájában elfojtott trójai kémrendszere ellen, amelyet a Windows XP tartalmaz, az még hagyján, hogy már nem ajánlják, de mindent elkövetnek ellene, megvonják a supportot, és lépten-nyomon összelobbiznak a hardver gyártóktól kezdve a driver fejlesztőkön át a NoteBook gyártókig mindenkivel, hogy még véletlenül se legyen XP-s driver és support az olyan gépekre, amelyen egyébként SEMMI más nem indokolná, hogy ne fusson rajta az XP.

  - nem egy eset történt az USÁban hogy valakit kétes eredetű bizonyítékokkal juttattak rács mögé, ami egyébként dícséretes volna, ha nem a MájKÉMszaft beépített trójai megfigyelőrendszerét használták volna az akcióhoz.

  - végül, de nem utolsó sorban ott van a Windows Genuine Advantage, amely az a dolog, amiről mindent lehet állítani, csak azt nem hogy nem tartalmaz trójait, hiszen nem egy esetben bebizonyosodott, hogy a MájKÉMszaft semmibe veszi az alapvető emberi jogokat, hiszen a gój , mint tudjuk nem ember, különösen , ha kalóz is , ezért megfigyelhető. Azt pedig hogy milyen arányban fogják az emberek megvásárolni, azt már az elején is lehetett sejteni.

  - Ha még ez sem volna elég, akkor csak nézz körül a Júzer és az Adminisztrátori jogosultságok és a difolt beállítások között mondjuk egy XP-ben és látni fogod, hogy a júzer (még a másoddudás admin is) annyira egy senkiházi baromarcúnak van nézve, kezdve az administrator , mint felhasználó puszta elrejtésével, a Terminal Services idióta , gyökér difolt beállításaival, és azzal, hogy a júzernek gyakorlatilag SEMMI joga nincs a gépen. Ott a SYSTEM nevű felhasználó, aki az NTAUTHORITY csoport tagja, és igenis EGY BIZONYOS JELSZÓval nyitható bármilyen Windows a SYSTEM fiókkal, próbáld csak ki ezt beírni a cmd-be:

  runas /user:SYSTEM cmd

  és szépen ki fogja neked írni, hogy

  Enter password for SYSTEM:

  Csak neked és a hozzád hasollóknak kell ezeket a napnál is világosabb tényeket ecsetelni és okfejteni, hiszen amint az alábbi ábra mutatja, az emberek túlnyomó részének (85% a Windows felhasználóknak) ezek a dolgok maguktól értetődnek és nem is használnak Visztát, mint ahogy Windows 7-et sem fognak.
 • Inquisitor
  #103
  Külön ben meg most reklámozzák az új Bios helyett EFI-vel működő lapokat, ahol a nagy reklámdumában 14 másodperces W7 boot szerepel, ami azért nem olyan szahar. ;)
 • Magiszter
  #102
  Tehát nincs bizonyítékod, csupán a feltételezések és a szerinted "logikus" következtetések.
  Csak a vita kedvéért: Én most éppen Windows 7-et futtatok és nem, nem virtual box-ban linux alól. Gyors, stabil és nem zabálja az erőforrásokat. Ugyan olyan gyors a 2 magos 2 gigás gépemen mint az 1 magos (Cerka 1800), 1 gigáson. Fura... biztosan isteni csodát tapasztalok. A másik: XP 85%-os részesedése. Ha már számok, akkor azt is nézhetnéd hogy az XP 8 éve van, míg a Vista 2. És nem azért maradt az XP közkedveltebb mert mindenki tud a kémprogramokról, hanem mert az rögzült a köztudatba hogy XP = Jó, Vista = rossz, bugos, inkompatibilis.
  Ha a gépem számítási teljesítményének a felét leköti valami kémprogram akkor hogyan fut 1-2 program még gyorsabban is mint XP-n? Tudom fizetett fórumtroll vagyok, azért.

  Szóval: Ha már ilyen fanatikus anti-MS, júj trójai, globálcionista fóbiás, kapitalisták haza hívő vagy... akkor legalább bizonyítékokat is mutass ne csak mondd a magadét. Ha meg akarod váltani a világot (különben miért írnál ennyi marhaságot), akkor tálalj ki! Bizonyítékokat, hogy az utolsó hitetlent is áttérítsd az egy-igaz-hitre! Hisz ha többen hisznek neked, akkor többen lesztek, az pedig növeli a hatalmat, és az ellenállás fajsúlyát. LÁSSUK A BIZONYÍTÉKOKAT!!! ÉN HINNI AKAROK!!!
 • kakateve
  #101
  Úristen!
  Akkor vonulj el a sarokban, s análisan közösülj az XP-del, a Linuxoddal meg az összes ehhez hasonló operációs rendszerrel/programmal.
  Ha fáj, hogy lesz Windows 7, akkor verd a fejed a falba. A nyivákolásod meg senkit nem érdekel, főleg ha ilyen formában teszed. Attól, hogy vastagon szedett, s nagy betűkkel írod a marhaságaid, attól még nem lesznek igazak, s senki nem fog komolyan venni.
 • Flang3r
  #100
  A Windows 7 minden idők legnagyobb méretű kémprogramja, pont ezért olyan iszonyat brutálnagy gépigényű, pont ezért olyan lassú szar, még egy DUALCORE-os gépen is, holott az XP még egy sima 1 Ghz környéki Celeronon is süvít , mint a szél... pont ezért minimum 1 giga a RAMigénye ... mivel a Win2000 és az XP még a stabilitás és a felhasználói szempontok talaján és elve menték fejlődött ki némi kémprogram fűszerrel, szemben a Visztával, amit már a megfigyelés alapjaira helyeztek. Ez egy anyira alapvető ok és okozati összefüggés , amit CSAK egy naiv kisiskkolás NEM vesz észre, nemhogy egy számítástechnikában évtizedek óta járatos személy.

  A Windows 7-et tehát bátran ajánlom, minden lámának, pancsernek , idiótának és Microsoft áltat lefizetett fórumtrollnak, valamint persze mindazoknak, akiket nem érdekel, hogy a gépe számítási teljesítményének legalább a felét folyamatosan kamu számítási-felhőknek, és kernelszinten futó trójai megfigyelőrendszereknek áldozza.

  A Microsoftnak pont ezért ezidáig két OS-e volt amit máig szeretnek, és hasznlának világszerte ez a Win2000 és az XP maximum SP2-es verziója, amikből még IGENIS kiherélhető e trójai alrendszer. ( És egy átlagos krekkből csípőből kis is van szedve )

  Hozzáteszem, hogy aki láma, és az esetek nagy többségében, még az említett üdvös Windows XP is ugyanúgy muzsikál: lassú, instabil szar, mert "gyári" a Windowsa és teleqúrja mindenféle (az egyébként általam felsorolt) aktíváló-programmal: Norton AntiVÍRUS-sal, Google Chrome-mal, Apple Safarival, és/vagy egyszerűen bekapcsolva hagyja az Automatic Update-tet ahol ab ovo felkúszik egy IE7, 8 vagy netán egy Windows Genuine Advantage, ami nemcsak a kis elfeketítéssel áll ám bosszút, hanem onnantól minden bitet továbbküld a számítási felhőkbe titkosított alcsatornákon keresztül. (De különösen érthető ez a user által tárolt címekre, személyes adatokra, és főleg jelszavakra)

  Vista esetében az esélyét sem adta meg a Microsoft, hogy bárki is bármilyen módon kiherélje, igaz, hogy lehet csökkenteni pl. a méretét, de az nLite-tal ellentétben itt(a vLitenál) a kockázat jobban fennáll a teljes rendszerösszehullásra, ha kikapcsolgatsz néhány folyamatot saját szakállra. Teszteltem, tehát tudom mit beszélek. A másik pedig nézzetek szét a piacon és egyértelműen látni fogjátok, hogy igazam van, mert az emberek - bármilyen furcsa is- nem hülyék, és ez látszik is abból, hogy az XP máig 85%-os részesedéssel bír a Windows-ok piacán.
 • Flang3r
  #99
  Nem fogok megint csak a te kedvedért még szájbarágós bizonyítékokat is küldeni, megfigyelések IGENIS voltak, VANNAK és lesznek is, elég belegondolgnod csak a KÁDÁR rencer besúgóira és pufajkásaira, és ugyanígy van ahogy leírtam, de ha nekem nem hiszel , hidd el másnak, akiket az USÁban bírósági tárgyaláson ilyen és hasonló módon gyűjtött bizonyítékok alapján ítéltek el, a "lehallgatós" Windowssal. Nem Kis Géza és Nagy Ödön családi albumait nézegetik, hanem a lehetőségét tartják fennt annak, hogy Gyanús Elemér titkos dokumentumaiba nézzenek bele, és nem .... nem a Redmondiak, hanem a pl. a Cickány Gyurcsány kormány és a világszerte hasonló szappannakvaló cionista, patkánykormányok és titkosszolgálatos pribékjeik.
 • narumon
  #98
  Hát te komolyan beteg vagy ember. Kezeltesd már magad, mert ennek nem lesz jó vége.
 • narumon
  #97
  Látszik, hogy nem nagyon vagy képben. Semmilyen notebbok vásárlásakor nem nézi senki, hogy mennyi idő alatt áll föl rajta bármiféle oprendszer. Hogy megnyugtassalak; a mi cégünknél majdnem mindenkinek van notija, de sokat mondok ha egy héten egyszer bárki kikapcsolja a notiját. Mindenki fogja és lecsukja, ekkor automatán elmegy sleepbe, majd innen lehet folytatni a munkát a legközelebbi alkalommal. Ez a valóság.
 • Magiszter
  #96
  Elnézést kérek minden Kis Gézától és Nagy Ödöntől.
 • Magiszter
  #95
  Szép, szép. De ha mutatnál konkrét bizonyítékokat erre a beépített trójai rendszerre, nem csak kétes eredetű cikkeket, meg légből kapott feltételezéseket, akkor talán komolyan is venne téged valaki. Addig ez nem több mint spekuláció, melyet az üldözési mániád (mindenki téged figyel, mindenki tudni akarja hogy hány cukorral iszod a KV-t.) generált.
  Tény hogy a Microsoft profit orientált nagyvállalat, de áruld el nekem: Mi haszna van abból hogy Kis Géza, és Nagy Ödön családi fotóit nézik Redmond-ban?
 • gothmog
  #94
  már hogy ééén?
 • Killgore
  #93
  Hát, szerintem Neked elgurult a gyógyszered. Üldözési mániában szenvedsz? Kezeltesd magad!
 • Flang3r
  #92
  Végezetül pedig kedves olvasók engedjétek, meg hogy még mielőtt itt a kedves kollégák elterelik a figyelmet az idióta fórumtrollkodásukkal egy igen fontos kérdésről, felsoroljak egy kronológiai sorrendet a saját meglátásaim szerint:

  2000: A Microsoft kiadja a Windows 2000-et amelyben a beépített trójai alrendszerük még alfa és kiadáskor inaktív állapotban van,
  2002: kiadásra kerül a Windows XP szervízcsomag nélküli változata, amelyben a S.A.M. és Háttérben futó intelligens adatátvitei szolgáltatásba gyárilag integrálva , de inaktívan és béta állapotba kerül a trójai megfigyelőrendszer újabb verziója. Ezzel egyidőben a Windows 2000 szervízcsomagjai is megkapják a béta trójai -rendszert. A gyárilag inaktív trójai-kapuk, tárt karokkal várják a titkosított utasításokat a felhasználó megfigyelésére, a népszerű programoktól, mint pl. a Real Networks , az Apple vagy a Google termékei (a népszerűbb vírusírtók persze semmit sem találnak),
  2003: A Microsoft piacra dobja a Windows XP szervízcsomag 1-est, amelyben még többet finomítottak a megfigyelőrendszer bétáján,
  2004: Előkerül a Windows XP Service Pack 2, amelyben a trójai megfigyelőrendszer már Release Candidate állapotban van, ugyanúgy mint a Windows 2000 Service Pack 4-ben. A Microsoft természetesen a továbbiakban NEM ajánlja a Service Pack 2 nélküli Windowsok használatát, továbbá egy rakás -Microsoft Lobby partner cég által kiadott- szoftver NEM támogatja (!) a továbbiakban az SP2 nélküli Windowsokat,
  2006: A Microsoft a Viszta kiadásához időzítve kiadja a Windows XP-hez az SP3-at, amelyben már gyárilag aktív a kémrendszerük és szándékosan , el van butítva, illetve le van lassítva a gép, hogy a birka nép "utolsó mentsvára" majdan a Windows Vista feltelepítése legyen,
  2007: Elkészül a Windows Viszta, minden idők legnagyobb méretű kémprogramjának béta verziója, amely feltelepített állapotában akár 15 gigabájt szabad helyet is elrabolhat drága adathordozónkból, már a feltelepítés "pillanatában". A gyakorlatilag zéró (azaz 0) fícsör, újítás, helyett, kapunk egy igazán ízléses parasztvakítást, az AERO formájában, és egy valós fícsört is : immár egyenként szabályozhatjuk az applikációk hangerejét (ami Linuxokon már évekekkel azelőtt megszokott volt) A Windows Vistában már gyárilag aktív a trójai kapurendszer, és nincsen semmi szüksége harmadik fél által megírtnak feltüntetett szoftverek külsó kapunyitására, csakúgy, mint a Windows XP SP3-mas verziójában és későbbi Windowsokban,
  2009 október: 2 évvel a Windows Viszta bukása után , a Microsoft szemellenzős taktikáját bevetve, tűzön-vízen keresztül akarja vinni a terveit, ezért a Viszta erős, és egyértelmű bukása ellenére piacra dobja, ugyanazon a vonalon fejlesztett kémprogramjának legújabb, befejező verzióját: a Windows 7-et.
 • gothmog
  #91
  működik. remek.
 • gothmog
  #90
  csak kipróbálom, ilyet lehet e:
 • Magiszter
  #89
 • Flang3r
  #88
  még ha csak a bootidő miatt mondtam volna, ezt de nálam már VirtualGépben kék-halált is produkált, az RTM, aktíváltlan verzió a telepítés után néhány perccel, ezenkívül egy lassú ótvar, indokolatlanul iszonnyatosan BRUTÁL NAGY gépigényű nyavaja az egész amiben egy perc örömet nem találtam, csak a szenvedést , kezdve az idegesítő UACtól az idióta képernyőelrendezéstől kezdve az egész képernyőt betöltő SZARTmenüig és szuperbárig... az inkompatibilitásig, a felhasználó gyökérnek nézéséig és a microsoft "ki a király ha én nem" hozzáállásáig...
 • Flang3r
  #84
  [b]és még van pofájuk büszkén hirdetni az 1 perc 34 másodperces bootidőt mikor egy 286-oson a Windows 3.1 gyorsabban állt fel, egy korabeli notebook-on... ilyen szar dumát pedig hogy a notebook tulajdonosokat NEM érdekli a bootidő , ritkán hallani, mikor ez az egyik legfontosabb szempont a laptop megvásárlásakor... ezt a Win7-et úgy látszik meg sem kell buktatni , megbukik ez magától is
 • Magiszter
  #83
  Számomra érthetőbb volt a kezelőfelülete és a kezelése mint anno a Maya-nak.

  Gothmog #82: Bizonyára...
 • gothmog
  #82
  Viszont sokkal könnyebb beszerezni warezban. :)))
 • mujahedin
  #81
  Az hogy jött be? én pár éve próbáltam a maxot, miután 3 óra után a sok trágya között (mert annyi fölösleges marhasággal van telepakolva a felület), nem tudtam megtalálni hogy lehet pár vertexet face-é összekötni inkább töröltem :D
 • Flang3r
  #80
  Még jobb trükköt mondok: ha darázol pl. a vírusoktól egyszerűen alap oprendszernek feltolsz egy jobb linux disztrót, pl. egy ubuntut vagy SuSÉt és rohadt eccerűen felpakolsz rá egy virtuális gépet, pl. VMware-t vagy VirtualBox-t, vagy XEN-t és rohatt 1xűen feltelepítesz alá egy Windos-t és rá egy 3DS MAX-ot . ENNYI. VirtualBoxban még a videokártya Direct3D utasításkészletét is (D3D 8 és 9) tovább tudod linux alól küldeni a Windows alrendszernek, WineD3D-vel (iletve egy pipa betolásával)

  És nem kell a legújabb méregdrága procit meg ezt a szar win7-et erőltetni hozzá.
 • gothmog
  #79
  Átszokni őrá? Áh, szét van bombázva mint németország '45-ben. :))
 • gothmog
  #78
  nem a 'honnan', hanem a 'mihez képest' a lényeg. szóval ha ugyanazon a konfiguráción megméred a különböző rendszereket, akkor kapsz egy arányt, amihez viszonyíthatsz. Aztán ezt pontosíthatod, ha sok különböző gépen nézed meg ugyanezt az arányt. a konkrét bootidő időtartama ilyen szempontból mellékes.