Prince of Persia: The Forgotten Sands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak ennyit ír az NFO:

"Crackfix Notes:
Some bugs were reported and they're fixed now. We apologize!
Replace the included files with these ones.
We included an easter egg, try to find it ;)"

Gondolom a nem nyíló ajtókat.

pont most nézem! mit javít?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

rage
Sajnos nem.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

totyak
Ugye ez a játék nem indul el SM 2.0 alatt? Pedig szívesen játszanék vele. Ha mégis elindulna, légyszi írjatok. THX

Prince.of.Persia.The.Forgotten.Sands.Crackfix-SKIDROW

Prince23
Water játékmenet tõlem :D

http://www.youtube.com/v/0xHqtyXUPaQ&hl=hu_HU&fs=1&hd=1

rage
Nekem egyedül a kamerakezeléssel van csak problémám.
Fõleg amiatt, hogy én mondjuk feljebb emelném a látószöget, õ meg visszaveszi egy lépés múlva. Vagy próbálnám elhúzni jobbra, õ visszateszi balra. Mindezt futás közben nézve szó szerint elszédül tõle az ember.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

davidka003
Szívem szerint úgy lehúznám a játékot de vannak benne jó dolgok is.
A harcrendszer botrányos(hova tûnt a király free form fighting system?) Nem értem, hogy ott volt a jó alap a Warrior Within és így elcseszik. Védekezni nem lehet, újabb FAIL. A fõhõs mozgása darabos, olyan mintha egy darab zsák lenne.
Grafika nem rossz, jól optimalizált.
A herceg hangja Yuri Lowenthal nem rossz bár én Robin Atkin Downes-t jobban szeretem(Warrior Within).
Történettel sincs semmi bajom.
Bugokkal én nem találkoztam bár még nem értem a végére.
Simán lehetett volna egy 90%-os játék ha megcsinálják normálisan a harcrendszert. Így csak 75%. :(
Pedig a trilógia megvan eredetibe. Jelenlegi árát szvsz nem éri meg.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ezzel sajnos én is így vagyok ! Nem is lenne baj ha minden hsz-emre nem úgy válaszolna mint egy cigány ! Meg itt mondja hogy õ megvette hát kérdezem én kit érdekel hogy megvette mondtam már neki legyen boldog vele de hiába ! Ez sajnálatos :(
Oké kussolok már leírtam a véleményem úgyis... te büdös cigány a jóédes kurvaanyád

Bocsi a csúnyabeszédért de látom az egyik fórumozóval csak ilyen szinten lehet társalogni :(
Én is erre fejlesztettem jóféle cucc, ráadásul akiket megöl azokat felkapja, akiket nem, azokat hátralöki szóval lehet tudni, hogy hova kell utána ugrani ledöfni a maradékot... :)
Na, látom megy a szokásos bugos a warez és mindenki az eredeti játékot hibáztatja miatta jelenség. :)
Prince23
Szalámi gameplay :D

http://www.youtube.com/v/6JnAanArmgM&hl=hu_HU&fs=1&hd=1

Attelee
na nekem se jött be ez a ...
Én néztem videókat megjelenés elött,és azt hittem h valami különlegesen
jó játék fog érkezni,ehelyett szvsz. egy elég csunyácska portot kaptunk.
Most vagy az van h Xbox-on szebb a játék,vagy az h a videok alapján benéztem a dolgot.Full HD-n minden maxon 2x-es élsimitással nekem nem tetszik a grafika.Az átvezetõ jeleneteket kivéve,ugyanis azok lélegzetelállitoak néha,bizonyos effektek pedig már az élethûség szintjét súrolják.

A másik ami szöget ütött az a mozgása a hercegnek,akadozik... olyan darabosan mozog abszolut nem élethû.A fejlödési rendszer nem lenne rossz,de tulságosan hasonlít a FF-X-hez,de ahoz képest ez értelmetlen és bugyuta,bár sokat nem játszottam a játékkal,szoval nem tudom h vannak-e benne ujabb fegyverek,de érzésem szerint a fejlödési rendszer helyett az erösebb fegyverek,melyek extra tulajdonságokat tartalmaznak jobb ötlet lett volna.

Végül ez a bugos töténet,én is megszívtam vele,pont rossz idöben fejlesztettem,és hát ugye olyankor elmenti a játékot,persze utánna meghaltam,és kirakott a zárt ajto elé.Ez lehet a warez,lehet h nem a warez miatt van,végül is teljesen mindegy,mert az elöbb leírtak alapján nem tetszett meg igazán a játék.
Mondtam mindezt olyan szemszögbõl,h az Assassin's creed II,nálam is eddig az év játéka.

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

érdekes a kezdeti 3 perces bénázás után, soha nem volt olyan h rossz felé ugrott volna :O

ne szidjuk má a játékot mert te nem tudsz ugrani :/

x360 verzió: 1 hatalmas buggal se találkoztam 3 végigjátszás alatt
PC verzió: dettó

ne a szar warez alapján ítélj már -.-'

Kongy
Hát én meg eddig ezt a játékot élveztem a legjobban 2010-ben (AC2 után). Ami jó az jó. Ha neked nem tetszik, akkor ez van, ettõl még nem rossz a játék.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Érdekes módon én a megjelenés napján megvettem a játékot, és egyetlen buggal sem találkoztam, ami akadályozta volna a továbbhaladásomat Másszóval: kussolj te nyomoronc tolvajgeci.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Most nem az ajtó bugokra gondolok, hanem sokszor nem oda ugrik ahova kéne és beleveti magát a mélységbe, a kamera is sokszor elég hülyén mutatja a helyet és nem lehet mozgatni...
Én türelmes ember vagyok, de ez a játék nagyon idegesítõ tud lenni, kevés élvezet van benne.

Én ilyen játékot soha nem vennék meg.
arty
helyesen: "kurva bugos a warezverzio, megyek és megveszem eredetiben"

Forza.

Egyrészt nem lehet, hogy a warez verzió okozza a bugokat?
Másrészt többen is végigjátszottuk már és senki nem találkozott komoly bugokkal, sõt. Biztos mi csináltunk valamit rosszul... :)
Hát több napi játék után bátran ki merem jelenteni, hogy ez egy kqrvára bugos fos játák, és ezt kéne megvenni eredetiben??? Vicc.
valami dekóder hiba lehet frissísd a drivereket.
Prince23
http://www.youtube.com/v/cgQj5PRRDqg&hl=hu_HU&fs=1&hd=1

Kongy
Vegyél hangfalat.

hali nekem oan gondom van h a videokba mikor beszélnek nicns hang?annak lehet vmit csinálni?
Kongy
Én is szerettem ezt a részt, sajnos a lag belerondít a videódba, de nemrossz. :)

Elég egysíkú a játék. És szép, de az a pár textúra is unalmas egy idõ után. Szóval meguntam a falon szaladgálást. Erre már biztos nem szánom rá az idõm, hogy végigtoljam. Egyáltalán kinek készítették a falon a csapdákat? Az építõk tudták, hogy majd jön pókember és meg akarja menteni a világot, vagy ebben a világban az átlag katonák is a falakon közlekednek?
Na jó, látom benne, hogy lehet szórakoztató, de nálam most nem talált.
És ez csak egy vélemény . . .
Prince23
Kedvenc illetve az egyik fénypontja a PoP TFS-nek:

http://www.youtube.com/v/GyGjIAqlgkU&hl=hu_HU&fs=1&hd=1

Prince23
Ugorj a szörny felé és utána nyomj CTRL-t. és máris oda teremtõdöl

arty
aki unja a warezbugokat: 6500ft-ért házhozmegy...

Forza.

alma2
ja a billentyu nekem is szorakozik, nem kell hozza fraps, nehany betu ezert kimaradt sorry :)

szerintem

alma2
hat ennel az asszony is 10 x jobban, atgondoltabban jatszik, pedig nem eyg nay jatekos, billentyu szarul reagal ide vagy oda :)

szerintem

szedd le innen a mentést ha errõl az ajtóról van szó.
http://www.polarsys.hu/~kissp/
Evin
Mert ilyen a crack.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Shep
Ez az bug az eredetiben is megjelenik?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én is itt vagyok elakadva, nem értem mért ilyen bugosak a kapuk/ajtók, majdnem mindegyikkel van valami.
akkor már sajna ketten vagyunk!
Nagyon jól esne ha valaki adna mentést :-)
zzeN
Én is itt akadtam el, innen nincs tovább. Faszé nem lehet a nehézséget állítani:).

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

nah ez vicces 1x kinyílik az ajtó a fürdõbe utána meg b*****tod a dolgot erõl ennyit nehézséget lejebb nem lehet venni csodálatos ennél a játéknál 1 legetõséged van mindig
Maxtreme
thx a reklámot, bye.

Akinek beadta a bugos ajtót az letöltheti az elõtte lévõ mentést az oldalmaról:
http://www.polarsys.hu/~kissp/
reggeljetek be.
aki ennél a résznél jár tud adni mentést?

zzeN
Na elértem ahhoz a ponthoz, ahonnan végképp nem lehet tovább jutni. YEEESS!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Normál nehézségen több TP ad?
Könnyûrõl nem lehet valahogy vissza állítani normálra? Valahogy meghackelni:) Elég kiábrándító, hogy hátra dõlve fél kézzel, ásítva kell végig nyomni a játékot...
A játék felbontásától függ, hogy milyen felbontásban vesz fel a fraps. Be lehet továbbá lõni, hogy felezze a felbontást.
Arra, hogy szaggat pedig az egyetlen megoldás sajnos egy jobb gép. :(
Prince23
http://www.youtube.com/v/brHwb0dRXAQ&hl=hu_HU&fs=1&hd=1

Kongy
Tényleg elég fail gameplay, bocs. :S

Hello!
A mentéseket hova teszi a játék??