Prince of Persia: The Forgotten Sands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Crackfix Notes:
Some bugs were reported and they're fixed now. We apologize!
Replace the included files with these ones.
We included an easter egg, try to find it ;)"
Gondolom a nem nyíló ajtókat.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Fõleg amiatt, hogy én mondjuk feljebb emelném a látószöget, õ meg visszaveszi egy lépés múlva. Vagy próbálnám elhúzni jobbra, õ visszateszi balra. Mindezt futás közben nézve szó szerint elszédül tõle az ember.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A harcrendszer botrányos(hova tûnt a király free form fighting system?) Nem értem, hogy ott volt a jó alap a Warrior Within és így elcseszik. Védekezni nem lehet, újabb FAIL. A fõhõs mozgása darabos, olyan mintha egy darab zsák lenne.
Grafika nem rossz, jól optimalizált.
A herceg hangja Yuri Lowenthal nem rossz bár én Robin Atkin Downes-t jobban szeretem(Warrior Within).
Történettel sincs semmi bajom.
Bugokkal én nem találkoztam bár még nem értem a végére.
Simán lehetett volna egy 90%-os játék ha megcsinálják normálisan a harcrendszert. Így csak 75%. :(
Pedig a trilógia megvan eredetibe. Jelenlegi árát szvsz nem éri meg.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Bocsi a csúnyabeszédért de látom az egyik fórumozóval csak ilyen szinten lehet társalogni :(
Én néztem videókat megjelenés elött,és azt hittem h valami különlegesen
jó játék fog érkezni,ehelyett szvsz. egy elég csunyácska portot kaptunk.
Most vagy az van h Xbox-on szebb a játék,vagy az h a videok alapján benéztem a dolgot.Full HD-n minden maxon 2x-es élsimitással nekem nem tetszik a grafika.Az átvezetõ jeleneteket kivéve,ugyanis azok lélegzetelállitoak néha,bizonyos effektek pedig már az élethûség szintjét súrolják.
A másik ami szöget ütött az a mozgása a hercegnek,akadozik... olyan darabosan mozog abszolut nem élethû.A fejlödési rendszer nem lenne rossz,de tulságosan hasonlít a FF-X-hez,de ahoz képest ez értelmetlen és bugyuta,bár sokat nem játszottam a játékkal,szoval nem tudom h vannak-e benne ujabb fegyverek,de érzésem szerint a fejlödési rendszer helyett az erösebb fegyverek,melyek extra tulajdonságokat tartalmaznak jobb ötlet lett volna.
Végül ez a bugos töténet,én is megszívtam vele,pont rossz idöben fejlesztettem,és hát ugye olyankor elmenti a játékot,persze utánna meghaltam,és kirakott a zárt ajto elé.Ez lehet a warez,lehet h nem a warez miatt van,végül is teljesen mindegy,mert az elöbb leírtak alapján nem tetszett meg igazán a játék.
Mondtam mindezt olyan szemszögbõl,h az Assassin's creed II,nálam is eddig az év játéka.
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
ne szidjuk má a játékot mert te nem tudsz ugrani :/
PC verzió: dettó
ne a szar warez alapján ítélj már -.-'
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Én türelmes ember vagyok, de ez a játék nagyon idegesítõ tud lenni, kevés élvezet van benne.
Én ilyen játékot soha nem vennék meg.
Másrészt többen is végigjátszottuk már és senki nem találkozott komoly bugokkal, sõt. Biztos mi csináltunk valamit rosszul... :)
Na jó, látom benne, hogy lehet szórakoztató, de nálam most nem talált.
És ez csak egy vélemény . . .
szerintem
szerintem
http://www.polarsys.hu/~kissp/
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nagyon jól esne ha valaki adna mentést :-)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
http://www.polarsys.hu/~kissp/
reggeljetek be.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Arra, hogy szaggat pedig az egyetlen megoldás sajnos egy jobb gép. :(
A mentéseket hova teszi a játék??