1452
  • Atkamon
    Pont ezért van a konzol, nem? Elvileg az olcsóbb.
  • DarkSector
    talán mert nincs egy kifogyhatatlan bankszámlám....
  • Atkamon
    Nem értem, hogy akkor miért PC-n játszod?
  • DarkSector
    pc maradhat, de játékra más..

kb mint autosnál: kormány
    repcsinál: a botkormány
    gitárosnál: gitár
    ien tps-nél: meg joy...:)
  • Prince23
    Értem én, de egy PC maradjon már PC (bill + egér).

közbe új vidi:

• Kongy
    Én gamepaddal (x360-as) és billentyűzettel is toltam. Mindkettővel kényelmes, még annak is akinek az életében nem volt addig gamepad. Ki mit szeret, attól függ kinek melyik fekszik jobban. Nekem személy szerint mind2 jó. De általában lusta vagyok bedugni a gamepadot. És nem tudom Logan miért jobb a TFS konzolon. Ha bedugsz egy X360 kontrollert a PC-be, és ha megfelelő géped van, akkor ugyanúgy reccenés mentesen hasít, és közben X360 kontrollerrel játszol, gyakorlatilag az élmény ugyanaz. Most jössz itt azzal hogy persze a kanapéról egy HDTV előtt, de a PC-t is rálehet dugni bizonyos HDTV-kre, ha veszed a fáradtságot.
  • davidka003
    Én az összes részt végigvittem billentyűzettel, igazából nem volt vele gondom de sikerült szerezni 3 ezerért egy gamepadot és azóta csak azzal játszok ilyesmiket. Annyiból jobb, hogy fotelből hátradőlve lehet játszani és nem kell az asztalnál görnyedni.
  • Reg5
    Ezek szerint próbáltad bill+egérrel is, de nem állt kézre? Érdekes módon én gamepaddal (logitech dual) nem tudom irányítani ezeket...
  • noxon
    Ez az egyik legidegesítőbb játék amivel találkoztam eddig. Viszont a végén a homokviharban ugrálás egyszerüen csodálatos, nagyon bejött.
  • Atkamon
    Én mindig is bill+egérrel nyomtam az ilyen játékokat, és soha semmi problémám nem volt... Próbáltam konzolon kontrollerrel, na akkor aztán lezúgtam minden háztető szélén (AC2).
  • grebber
    Nekem nem volt vele gondom.Hálistennek kamerakezelés is jó volt így nem lehetett elvéteni az ugrásokat max ha nem figyeltél oda.
    AC2 is nagyon jó volt billel.Van gamepadom de kb kise látszik a porból nem használom.Egy játékot játszottam vele anno amikor kijött a Resi 4 egértámogatás nélkül.
  • DarkSector
  • davidka003
    Én már 6 éve gamepaddal nyomom az ilyen játékokat. Sokkal jobb.
    Assassin's Creed 2 is jobb vele.
  • vukocska
    Hali! Nekem olyan problémám lenne, hogy mikor elindítom egy fekete képernyő jön be és e villogó kurzor, de miután leviszem tálcára, majd vissza, akkor bejön. De mikor új játékot indítok, 20 perc után is tölt:S nem tudjátok mi lehet a probléma? (gamesettings-be kivan pipálva minden szal elvileg megfelel a gépigény):S légyszi segítsetek!!!
  • Prince23
    Hát pedig Prince sokszor nem is oda ugrik, ahová szeretnünk. Biztos vagyok benne, hogy volt nálad ilyen.
  • grebber
    Semmi gond a pc-s irányítással.Még közelében sincs a "szarnak".
  • Prince23
    Kicsit pöröghetne jobban ez a topik. A gamma nagyon jó lett amúgy. Boxon már végigvittem kétszer, PC-n meg kb. most 4-jére :D Must Have. Azt vettem észre, hogy ez a Pop inkább konzolokon jó, főleg irányítás ügyében. PC-n nagyon szar. Na akkor most értékelném a szempontokat a skálán.

Grafika: 8
    Hangok: 9 (szinkron isteni, tk. Malik és Razia hangja lejátssza Prince hangját)
    Hangulat: 10
    Irányíthatóság: 7 (pl sokszor a párkányon megálltam, erre fel Prince megkapaszkodott, ott eldobtam az agyam)
    Szavatosság: 10
    Történet: 7.5
    Összhatás: 9

Szinapszis: Warrior Within után a legjobb új generációs Pop rész. Ennyi lenne.
  • Prince23
    xfire szerint annyi. és plus a 2 challange is, ami kb 8-10 percet tesz rá.
  • arty
    ezt nem mondod komolyan :OOO uj negativ rekord???
  • Prince23
    Ja amúgy a játék kurva rövid, 4 óra alatt végig lehet vinni kihívásokkal együtt.
  • Prince23
    Neked minden szar, tudod te sem dicsekedhetsz a videókkal :)
  • Kongy
    *nem Healerek, spawnerek vagy hasonló. :P
  • Kongy
    Nagyon szarul tolod. a Platformrészek még okék, de a harc... Miért nem a healereket nyírod ki először? :S
  • davidka003
    A játék hibája, hogy ilyen kemény védelem van benne és a szegény crack-erek nem tudták rendesen feltörni. :)
  • zkas
    o.O elárulok neked valamit, nem a játék a hibás :)
  • oregon1987
    Hibás a játék! Crackfix nélkül nem nyílik ki az ajtó!
  • Atys91
    de ott mit kellene csinálni??
  • revi73
    Nekem a crackfix megoldotta a problémámat, most már túl jutottam a zárt ajtón
  • The Protector
    talán abban h jó lesz
  • Atys91
    mert am hol a gond?miben fog változni a cracfix után?
  • gyusa
    Ez volt nekem is vagy kérsz egy mentést vagy letöltöd a crackfixet és kezded előröl !
  • Atys91
    Ide h kell feljutni?A be-ki mozgó fallal mit kell kezdeni??

• revi73
    köszönöm EVIN
  • Evin
    Ha a videóban nyílik, nálad meg nem, értelemszerűen a crack a gond.
  • revi73
    szevasztok, egy olyan gondom lenne hogy, eljutottam egy ajtóhoz, ami előtt 3 katona szórja a villámokat, az esetem a következő: ráugrok a 2db jelre leesik a cső amiről feltudok ugrani a teraszra, viszont hiába ölök meg mindenkit az ajtó nem nyílik."http://www.youtube.com/watch?v=6ecAAlKwNOI&feature=related", itt járok. ha valaki tudja mit nem csinálok jól, kerem írja meg. Előre is 10000 Thx
  • DarkSector
    jah ha meg tul könnyű, akkor azé rinyálnak...nem tudsz játékot ugy megcsinálni hogy mindenkinek megfeleljen.
  • Prince23
  • davidka003
    "A víz "megfagyasztása" még oké, mert végülis ha megállítjuk az időt, akkor a folyékony megszilárdul. Mert képtelen arrébb mozdulni..."

De nem az időt állítja meg hanem a víz fölött van hatalma és minden amihez köze van a víznek megfagy. Az idő ugyanúgy megy tovább közben, az ellenségek is támadnak.
    A vége felé már vannak geci részek. Megfagyaszt-ugrik-kienged-megfagyaszt.. Néha már tisztára belekavarodtam.
  • Broafka
    ez a játék kezd megint nagyon csilli-villi lenni. Tuti hogy a fejlesztők között befigyelt egy japó is.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ugorj a dögmadár felé, aztán suhanj oda, fogd meg, rúgd el magad tőle a következőig, majd megint suhanj oda, és így tovább 6 madáron keresztül

Nem lehetne, hogy van egy hatalmunk, az idő homokja, és azzal szórakozunk. Ilyen badarságok miért kellenek bele?
    A víz "megfagyasztása" még oké, mert végülis ha megállítjuk az időt, akkor a folyékony megszilárdul. Mert képtelen arrébb mozdulni...

Na mind1, gondolom, majd most megint én vagyok a csúnya, gonosz károgó.
  • Prince23
    Ezio costum gameplay