Prince of Persia: The Forgotten Sands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De nem az idõt állítja meg hanem a víz fölött van hatalma és minden amihez köze van a víznek megfagy. Az idõ ugyanúgy megy tovább közben, az ellenségek is támadnak.
A vége felé már vannak geci részek. Megfagyaszt-ugrik-kienged-megfagyaszt.. Néha már tisztára belekavarodtam.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem lehetne, hogy van egy hatalmunk, az idõ homokja, és azzal szórakozunk. Ilyen badarságok miért kellenek bele?
A víz "megfagyasztása" még oké, mert végülis ha megállítjuk az idõt, akkor a folyékony megszilárdul. Mert képtelen arrébb mozdulni...
Na mind1, gondolom, majd most megint én vagyok a csúnya, gonosz károgó.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Másnál elõfordul, hogy 5-10 percenként lefagy a játék és csak RESET a megoldás? A gépem simán viszi a mai játékokat.
Ha nem számítom a herceg lomha mozgását akkor alapvetõen jó játék. Az "emlékezés" képességnek sem láttam sok értelmét, mert szinte alig használtuk, mert csak a játék végén kaptuk meg. A játék eleje meg unalmas addig amíg meg nem kapjuk a víz fagyasztást.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
szerintem is jobb hogy így csinálták meg, ez nem kell hogy egy életszimulátor legyen....
másrést a végét annyival javítanám, hogy ettõl így nem akciósabb, hanem nyugodtabb lesz és nem fog az ember káromkodni mérgelõdni, mert ha forog a kamera, régen sokszor a fel+jobbra már fel+balra lett....stb
és pc-n billentyûvel ez nem egy fasza dolog
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Elmondom akk a véleményemet a játékról...
Tetszik az hogy az elõzõekhez képest sokkal gyorsabb a mászkálás...Nem kell egyensúlyozni a gerendán(reálisabb lenne de így akciósabb). Tetszik hogy vannak skill pontok és fejleszthetsz mindenféle képességre.ÉS alapjában jó volt játszani vele, lekötött ma éjjel vittem végig negyed 3 -kor, szal azért ott tudodd tartani a gép elõtt... :D
DE ki volt az a .... ember aki miatt el lett törölve a bal kezes fegyver... Még a TT-ban elviseltem hogy csak egy kis kés van... de itt már semmi sincs... 50 kombó kiesett minimum azzal hogy kivették a másik fegyvert és az k*rva sok fõleg hogy a leglátványosabbak a két fegyveresek voltak... nincs lassitás, nincs gyorsítás ez azért megrázott...JAh és nincs lopakodás sztem ez is visszalépés.ÉS az egészben lényegében csak a környezetben éreztem hogy ez olyan princ of persia jellegû... ÉS már megint nem hullottak a testrészek...Komolyan ez már olyan hogy az NFS játékokban nem törik az autó... JAh és igazán belevihettek volna egy nõi szereplõt is... Lehetett volna több ilyen nagyobb ellenség(fõbb) és lehett volna nehezebb az egész...NEm nagyképûségbõl de csak akkor haltam meg ha vhonnan leestem(bénáztam)... ÉS a képességek is elég durvák...MOst ha vki beteszi a kõvédelmet akk szinte halhatatlan... Szal ezzel nem vagyok kibékülve...A mai technológiára a grafika sztem gyenge... Csak a bejátszások a szépek(csak kár hogy a játék 1/10-de sem bejádátszás).
Sztem még mindig a legjobb kombináció hogy a WW-be beletenni a TT-ból a lopakodást.
Nah csak ennyit akartam... :D Ez is csak egy vélemény.
AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2
A legtöbben akik ezt magyarázták is itt baszakodnak a 'nem nyílik az ajtó' (és ménem? me warezzal tolod baszki) gondokkal. szánalmas :)
Privibe elküldöm, ha érdekel.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Hogy viszed vissza egy régebbi mentés pontra? Érdekelne engem a dolog, mert már próbáltam én is... Meg ez a tekergetõs zár felbasz.
OFF: Amúgy ez szerintem egyel újabb DRM lehet, amit még Mr. GodCracker SKIDROW is alig tud feltörni.. Egyébként mindent neten keresztül közvetít már a cucc a moboktól kezdve a tekergetõs zárakig, ajtókig, azért ilyen körülményes ez a szar...
valaki megtudná nekem mondani hogy mondjuk feliratot hol lehet bekapcsolni?
Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Prince.of.Persia.The.Forgotten.Sands.RealCrackfix.Repack-SKIDROW
Most tartok a csillagvizsgálós résznél és a pályatervezõk nagyon jó munkát végeztek. Tényleg szépek a terek, hatalmas szerkezetek gyönyörû látványt nyújtanak. A palota is nagyon látványos kívülrõl.
A herceg lomha mozgását is kezdem megszokni.
egyik crack-el sem.
Majd csak lesz crackfix fixer fixed:D
Mindig csak ilyen szar minõségû képet linket mindenki és már el is hittem, hogy olyan a grafja:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nekem is volt már bajom, hogy nem engedett át az ajtón, de a crackfix javította (örült a fejem) erre megint bugba ütköztem... Az Astrolabe-nél, mikor rácsimpaszkodol az elsõ zárra feljön egy platform ahol a tekergetõs zár van... Na már most nekem hûlt helye sincs... :DD
Cseréltem cracket és nem változik vele semmi, valami ötlet?!
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Azt írja, hogy aki bevan ragadva nem nyilo ajto moge annak sajnos ujra kell kezdenie a jatekot mert ebben az esetben a javitas (fix) nem mukodik ...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord