Prince of Persia: The Forgotten Sands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez volt nekem is vagy kérsz egy mentést vagy letöltöd a crackfixet és kezded elõröl !
Ide h kell feljutni?A be-ki mozgó fallal mit kell kezdeni??

köszönöm EVIN
Evin
Ha a videóban nyílik, nálad meg nem, értelemszerûen a crack a gond.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

szevasztok, egy olyan gondom lenne hogy, eljutottam egy ajtóhoz, ami elõtt 3 katona szórja a villámokat, az esetem a következõ: ráugrok a 2db jelre leesik a csõ amirõl feltudok ugrani a teraszra, viszont hiába ölök meg mindenkit az ajtó nem nyílik."http://www.youtube.com/watch?v=6ecAAlKwNOI&feature=related", itt járok. ha valaki tudja mit nem csinálok jól, kerem írja meg. Elõre is 10000 Thx
DarkSector
jah ha meg tul könnyû, akkor azé rinyálnak...nem tudsz játékot ugy megcsinálni hogy mindenkinek megfeleljen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
http://www.youtube.com/v/zSz0b-8RHjI&hl=hu_HU&fs=1&hd=1

davidka003
"A víz "megfagyasztása" még oké, mert végülis ha megállítjuk az idõt, akkor a folyékony megszilárdul. Mert képtelen arrébb mozdulni..."

De nem az idõt állítja meg hanem a víz fölött van hatalma és minden amihez köze van a víznek megfagy. Az idõ ugyanúgy megy tovább közben, az ellenségek is támadnak.
A vége felé már vannak geci részek. Megfagyaszt-ugrik-kienged-megfagyaszt.. Néha már tisztára belekavarodtam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Broafka
ez a játék kezd megint nagyon csilli-villi lenni. Tuti hogy a fejlesztõk között befigyelt egy japó is.

ugorj a dögmadár felé, aztán suhanj oda, fogd meg, rúgd el magad tõle a következõig, majd megint suhanj oda, és így tovább 6 madáron keresztül

Nem lehetne, hogy van egy hatalmunk, az idõ homokja, és azzal szórakozunk. Ilyen badarságok miért kellenek bele?
A víz "megfagyasztása" még oké, mert végülis ha megállítjuk az idõt, akkor a folyékony megszilárdul. Mert képtelen arrébb mozdulni...

Na mind1, gondolom, majd most megint én vagyok a csúnya, gonosz károgó.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Prince23
Ezio costum gameplay

http://www.youtube.com/v/2HG_9jTgvzo&hl=hu_HU&fs=1&hd=1

Itt is mondom h a repackot semmiképp, hacsak nem vagy túl az obzervatóriumos kurblin :)

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Prince23
Vedd meg vagy a Repack fájlal írd felül a meglévõ bugos fájlokat :)

Csak mint infó gyanánt kérdem, mert szét vet az ideg.
Másnál elõfordul, hogy 5-10 percenként lefagy a játék és csak RESET a megoldás? A gépem simán viszi a mai játékokat.
Prince23
A folytatásban meglátogatjuk apánkat és beszámolunk a történtekrõl. Kiváncsi leszek rá :D

davidka003
Végigvittem.
A vége felé érdekes volt nagyon mikor a homokviharban össze-vissza kellett ugrálni. A fõellenség sem olyan durva. Sikerült megölni 10 perc alatt. A vége szerintem totál rossz. Meghal Malik és stáblista. Vártam volna valami pár perces átvezetést a 2-be. pl nyugodtan bevághatták volna, hogy fut a herceg Babylonban és üldözi Dahaka.
Ha nem számítom a herceg lomha mozgását akkor alapvetõen jó játék. Az "emlékezés" képességnek sem láttam sok értelmét, mert szinte alig használtuk, mert csak a játék végén kaptuk meg. A játék eleje meg unalmas addig amíg meg nem kapjuk a víz fagyasztást.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Jó csak ez az akciósabb szó ez nekem bejön rá...:D:D
DarkSector
"Nem kell egyensúlyozni a gerendán(reálisabb lenne de így akciósabb)"

szerintem is jobb hogy így csinálták meg, ez nem kell hogy egy életszimulátor legyen....
másrést a végét annyival javítanám, hogy ettõl így nem akciósabb, hanem nyugodtabb lesz és nem fog az ember káromkodni mérgelõdni, mert ha forog a kamera, régen sokszor a fel+jobbra már fel+balra lett....stb
és pc-n billentyûvel ez nem egy fasza dolog

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hali
Elmondom akk a véleményemet a játékról...
Tetszik az hogy az elõzõekhez képest sokkal gyorsabb a mászkálás...Nem kell egyensúlyozni a gerendán(reálisabb lenne de így akciósabb). Tetszik hogy vannak skill pontok és fejleszthetsz mindenféle képességre.ÉS alapjában jó volt játszani vele, lekötött ma éjjel vittem végig negyed 3 -kor, szal azért ott tudodd tartani a gép elõtt... :D
DE ki volt az a .... ember aki miatt el lett törölve a bal kezes fegyver... Még a TT-ban elviseltem hogy csak egy kis kés van... de itt már semmi sincs... 50 kombó kiesett minimum azzal hogy kivették a másik fegyvert és az k*rva sok fõleg hogy a leglátványosabbak a két fegyveresek voltak... nincs lassitás, nincs gyorsítás ez azért megrázott...JAh és nincs lopakodás sztem ez is visszalépés.ÉS az egészben lényegében csak a környezetben éreztem hogy ez olyan princ of persia jellegû... ÉS már megint nem hullottak a testrészek...Komolyan ez már olyan hogy az NFS játékokban nem törik az autó... JAh és igazán belevihettek volna egy nõi szereplõt is... Lehetett volna több ilyen nagyobb ellenség(fõbb) és lehett volna nehezebb az egész...NEm nagyképûségbõl de csak akkor haltam meg ha vhonnan leestem(bénáztam)... ÉS a képességek is elég durvák...MOst ha vki beteszi a kõvédelmet akk szinte halhatatlan... Szal ezzel nem vagyok kibékülve...A mai technológiára a grafika sztem gyenge... Csak a bejátszások a szépek(csak kár hogy a játék 1/10-de sem bejádátszás).
Sztem még mindig a legjobb kombináció hogy a WW-be beletenni a TT-ból a lopakodást.
Nah csak ennyit akartam... :D Ez is csak egy vélemény.
Vagy szerezz egy mentést vagy kezd elõröl !
Vki segítsen pls! Ott tartok, hogy leszakad az erkély alattam és jön egy nagy dög egy halom csontvázzal. Szpen leöltem õket. Ezután felmentem a tetõre, majd egy idõzáras erkélyen keresztül egy csapdákkal teli helyre jutok. A csapdáknál behaltam. Erre visszatesz az idõzáras erkélyre zárt kapuval, ahonnan sehogy sem tudok lejönni élve. Valami 5let?

AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2

Rage47
nekem is
Egyébként még a skillek is bugzanak, ha meghalsz és nem hagyod magad az idõvel visszaállítani, amikor feléledsz 1 új skill pontot kapsz... Nekem legalább is ezt csinálja. :D Közel 3/4-e a skilleknek fullos, azt az Observatoryban tartok! XD
-nem* :DD Hogy került az oda... :D
Köszöntem szépen volna, ha már nem oldottam meg volna. :D Egyébként warez topikba átnéztem és láttam a mentéseket, hát mondom próba azt nem sikerált, lehet régebbi pontról kezdtem, de már elõjött a tekerõs zár, hogy rohadna meg SKIDROW-al együtt... :D
Ahoz képest h mennyire ment itt a hõbörgés h 'ott a wareztopic takarodjá át oda'...
A legtöbben akik ezt magyarázták is itt baszakodnak a 'nem nyílik az ajtó' (és ménem? me warezzal tolod baszki) gondokkal. szánalmas :)

davidka003
Maximálisan egyetértek. Talán a Warrior Withinben lévõ arc túl sötét lett volna ehhez a részhez de találhattak volna valami jó megoldást.

Mikiller
Amikor látom, hogy ment, akkor mindig kimásoltam a mentést.
Privibe elküldöm, ha érdekel.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Broafka
épp akartam mondani, hogy engem a Herceg lomha mozgása irritál, jah és a feje, szerintem az írtó gázul néz ki :D

Csáó!

Hogy viszed vissza egy régebbi mentés pontra? Érdekelne engem a dolog, mert már próbáltam én is... Meg ez a tekergetõs zár felbasz.

OFF: Amúgy ez szerintem egyel újabb DRM lehet, amit még Mr. GodCracker SKIDROW is alig tud feltörni.. Egyébként mindent neten keresztül közvetít már a cucc a moboktól kezdve a tekergetõs zárakig, ajtókig, azért ilyen körülményes ez a szar...
Dark Messiah
hy everibody
valaki megtudná nekem mondani hogy mondjuk feliratot hol lehet bekapcsolni?

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves

Mikiller
Közben megjavult egy picivel elõtte lévõ mentés visszatöltésével és az új crack-el.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

davidka003
Majd szerintem lesz egy ilyen is:
Prince.of.Persia.The.Forgotten.Sands.RealCrackfix.Repack-SKIDROW

Most tartok a csillagvizsgálós résznél és a pályatervezõk nagyon jó munkát végeztek. Tényleg szépek a terek, hatalmas szerkezetek gyönyörû látványt nyújtanak. A palota is nagyon látványos kívülrõl.
A herceg lomha mozgását is kezdem megszokni.

Mikiller
Nekem sincs ott tekergetõs zár :(
egyik crack-el sem.
Majd csak lesz crackfix fixer fixed:D

Baaaz ez ilyen gyönyörû?:O
Mindig csak ilyen szar minõségû képet linket mindenki és már el is hittem, hogy olyan a grafja:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tudna nekem valaki olyan mentést adni amikor le kell menni a dszinnek világába?
Hello!

Nekem is volt már bajom, hogy nem engedett át az ajtón, de a crackfix javította (örült a fejem) erre megint bugba ütköztem... Az Astrolabe-nél, mikor rácsimpaszkodol az elsõ zárra feljön egy platform ahol a tekergetõs zár van... Na már most nekem hûlt helye sincs... :DD

Cseréltem cracket és nem változik vele semmi, valami ötlet?!
Prince.of.Persia.The.Forgotten.Sands.Crackfix.Repack-SKIDROW

The Protector
Cserélgesd a crackeket.Nekem a crackfix-el nem nyílt az egyik ajtó.aztán visszatettem a régi cracket és tovább engedett.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Broafka
hali, én nem is vettem észre, hogy van már skidrow-os verzió, szóval én most jutottam el oda a crack fix-el (csak azzal törtem) az ajtóhoz ami nem nyílik ki. Szóval jelentem (legalábbis nálam) az új crack fix sem nyitja az ajtót

balee4
Ne légy diszkriminatív, igenis vannak értelmes cigányok. :D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kongy
Igen, veled te hülye farok. Mibõl gondolod hogy cigány vagyok? Mit gondolsz, akkor lenne netem, és tudnék ÍRNI/OLVASNI?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

PErsze ha annyira nem vagy benne jobb félni, mint megijedni... :)
Nem kell.
JackSparrow88
Én csak tegnap kezdtem el és mondjuk nem haladtam vele vmi sokat.(még nem tartok az elsõ "ajtó elakadós" résznél sem) Most nemrég raktam fel a crackfixet rá akkor én is kezdjem inkább elölrõl ha nem akarok késõbb szopni emiatt?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Ugyan igy jártam ahogy te :S....
hej. láttam sokat írnak ajtós bugokról. én ott akadtam el, mikor elsõnek jön egy ilyen felöklelõ behemót barom, majd kis platformbemutató után egy arany kallantyú kinyit egy ajtót ami mögött csapdák vannak amit én jól megszívtam, majd a mentés az ajtó elõtti kis erkélyre tett vissza ahonnan sehova nem lehet menni a tetves ajtó meg természetesen zára. ezt b@szhatom mert bug és kezdhetem elölrõl?
Hi!
Azt írja, hogy aki bevan ragadva nem nyilo ajto moge annak sajnos ujra kell kezdenie a jatekot mert ebben az esetben a javitas (fix) nem mukodik ...

balee4
Lehet új játékot kell hozzá kezdeni. Ugyanez volt anno a Batman AA-nál is.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nem tudom én leszedtem de nekem ugyanúgy nem nyílik az ajtó.