1452
-
pff, nekem nem kellett 5 perc sem. Elég kiszámítható
tipp: guruljál sokat... -
én pont a végén vagyok a bossfightnál.Ratash hát elég érdekes azért hogy egyet csap és egyből meghalok ugye idővisszapergetés nincs mert Razia ereje gyenge és használni sem lehet.normalon játszom amúgy.eléggé felidegelt ma :D de majd megcsinálom
különben jó a játék,jobb mint vártam :) csak tiszta bug sajna a skidrow -
Én is így vittem végig pár hónapja Win7-en, minden hiba nélkül. -
Az volt az első amit próbáltam te f...
Az a baj, h az a fos azt igényli h újraindítsam a gépet, és akkor szarik be, akármit is csinálok. Crackel megy egy ideig, de csak addig amíg ki nem kapcsolom a gépet szal ne nézz hülyének baSzdmeg. -
tommyx #1168 én is megszereztem az összes fejlesztést és a felső kettőt nem engedi aktiválni. rákattintok, aktiválja aztán visszamegyek a játékba és semmi. újra aktiválhatom de ugyanez.
egy másik: a végén amikor a nagy homokviharba ugráltatok nektek nem volt olyan hogy egy bejátszás után kiestetek a textúrából? akárhányszor próbáltam mindig ez van és nem tudom végigjátszani miatta. elég bosszantó. jah és a skidrow repack-es törése van fenn. -
Elég ha krekkelted volna az eredeti példányt. -
Hát én a T2T kalózverzióját tolom, mert igazából megvan eredetiben, de a geci StarForce nem kompatibilis a Win 7-tel és elbassza a gépemet, ezért kell kalózzal tolnom, és tele van buggal! Ezekhez hasonlókkal! Vannak a falon függő láncok, és egyiken sem tudok lecsúszni, mert a herceg testébe beleakad a lánc!! És nem enged tovább. Ez több pályán is van, ahol lánc található. A másik pedig, hogy vannak ilyen különböző mozgatható cuccok, és van amelyik az istennek sem akar mozogni, és akkor sem tok továbbjutni... Ilyen az origiben sosem volt... szóval vmit megpróbálok tenni, hogy ismét futtathassam az eredeti játékot. Bár már a DVD is el van törve, de ettől függetlenül olvassa (!!) mert a régi XP-s gépemre felraktam, és ott hibátlanul ment... csak az a baj h az a nyaralóban van, és nem itthon. :S -
na sikerült végig vinni...nem igazán hosszú de élveztem minden percét nagyon jól megcsinálták szerintem és emlékeztem közben a régi eseményekre frankó nagyon -
xxxpaulxxx #1164 Hmm... elkezdtem a játékot... isteni eddig:D
Hozza a régi stílust... csak sokkal gyönyörűbb és folyamatosabb grafikával:)
Viszont amit eddig észrevettem negatívumként az a könnyedsége... szóval a 2008as princehez hűen mindig visszarak az adott szakasz elejére, ha lezuhansz... -
nah, végigvittem :) tegnap kezdtem. A közepe felé már kezdtem unni a sok vizes pályát...de túl voltam rajta... mondjuk az érdekes h minden fejelsztést megcsináltam és mégis írja az új fejlesztés érhető el xD Az a legfelső a dupla élet, de akárhányszor bejelölöm.. mindig kiírja h új fejlesztés... na mind1. Am nem volt rossz game -
xxxpaulxxx #1162 A T2T is kb annyi volt:P -
Biztos easyn tolja, ott nincsenek ajtózárú bugok szerintem, legalábbis amikor én lejjebb vettem a nehézséget kinyílt az ajtó. -
Amikor elküldtem már láttam h jó nagy hülyeséget írtam. :D De nem akartam már duplázni megint. -
gyusa #1159 Egyébként én nem értem ezt az egészet haverom sima crackfixel csere nélkül végigtolta és nekem is 2 helyen szaródott el és nincs fél óra a játékból hátra. Valakinek meg minden 2. ajtója zárva van crackfixel :S -
oregon1987 #1158 Semmi gondom a színekkel! Amúgy ha 60 ezer forintos VGA-n akad neked a játék akkor gond van a gépeddel! :D Nekem egy 9600GT 512mb-al, 5200 AMD procival meg 2 giga rammal 1680x1050-es felbontáson full grafikán tökéletesen megy! -
"reminds me OF" :) -
SŐT! Mondja azt is még az elején az egyik helyen, hogy " this reminds me Azad" aztán jönnek az ellenségek "this also reminds me Azad" -
hát érdekes, már eleve telepítéskor a crack fixet tettem rá és így se jó. most ujra kezdtem másik fix-el, de már volt egy ajtó ami nem nyílt ki.. betöltöttem az utolsó checkpointot és kinyílt. -
ti tapasztaltátok már azt hogy erősek lesznek a színek mintha egy réteg szín lenne még a játékon?egy idő után lejön.fényes lesz a világos pl fehér szín,amikor razia-s rész van kb világít az egész kép nekem,meg amikor visszapergetem az időt,kb alig látom.amúgy tökéletesen megy a játék és nagyon szép is.talán az új crackfix repackban ez a bug? -
jah nem mondtam még, de énse játszok vele, várj vele míg lesz aki egy krekkel végigviszi, és ha lesz ien krekk na majd akkor.
aggig csak szenvedés. -
fasza.. -
zkas #1151 warez bug, a crack fix elvileg megoldja, de ahhoz újra kell kezdeni a játékot -
amugy nekem nem az a bajom h nem nyílik ki az ajtó, mert én bejutottam már, csak meghaltam a tüskés csapdák miatt és a zárt ajtó elé dobott ki utána! szal nem értem.. -
figyi, én eddig nem olvastam ennek a game-nek a topikját, hiszen nem is volt meg. ugyhogy... -
gyusa #1148 PL.: 1101-es hsz és egyből utána az 1102-ik a válaszom . -
gyusa #1147 Jaj nem tudom már hangsúlyozni hogy vagy kezd újra egy másik crackel (crackfix) vagy kérj egy mentést. De előtted vagy 100 alkalommal mondtam már !
-
jaj vki segítsen, mert elkúrtam.. xD
azt a leghátsó kart kéne elérnem, hogy kinyíljon ez az ajtó, de nem tudom kinyitni, csak úgy ha lemnegyek ehhez a kapcsolóhoz.. de ha leugrok oda, meghalok :S -
Na tettem föl egy kis gameplayt. Bocs a kis akadás miatt -
de ha nem is akad, én pc-be nem bizom, még az eredeti gémek is gázossak, pl a steam...haver is megvett 5-6 játékot, kb 25ezer forint.
feltörték az accját, és nem adják vissza a steam-esek..
nah ezt konzolon nem szopta volna be...
meg beszartam mikor beirtam cod6-ot steam-be, és utána tudtam meg hogy nem lehet utána másik steam profillal használni, ha elbaszodik a profilom akkor annyi a játéknak...
nah ez a geci dolog..nem lenne pc fronon baj, ha ien szarságokat nem találnának ki...és most egy szót se emlitettem a netes aktiválásokról, a sok inditási hiba, pl fixelgetni kell többször az ati-knál...meg ienek. -
Igen, nekem is ez a nagy problémám. Warrior Within-ben kész öröm volt szép lassan megölni az ellenfelet különböző kombókat használva. Itt meg eléggé gagyi ez a harcolós rész. -
nekem a harc kissé gagyinak tűnik, azért az előző részekben főleg a WWben T2Tben voltak szép kivégzések. itt meg... Nem bántam volna ha nem adják ki, inkább gyúrjanak rá a Brotherhoodra és adják ki augusztus végéig xD -
Ott hardver gond lesz, méghozzá lehet h VGA hiba. A gari még jó kell legyen, vitesd be vagy vidd vissza, azt kapsz egy jobbat, remélhetőleg:) -
Metalich #1140 készölőben van egy új PoP! a 10 legelső kép róla itt -
Mondja is mikor találkozik a csajjal, hogy "Strange This Place Seems Familiar"
Emlékszik rá, hogy már járt ezen a helyen. -
ilyen sose volt.
Am megfigyeltétek mennyire hajaz ez a játék a SoTra? Dettó az is így kezdődött, hogy nyilaztak, meg repkedtek a "bombák" és dőltek ki a falak. ÉS az 1ben is volt olyan titkos rész, ahova ha bementél, egy teljesen másik helyre kerültél... és életerőd növekedett.. -
Nekem sosem ciripel... Az egyetlen gondom a videókarival, hogy a játékokban néhány 3D-s objektum egy kis nyomot hagy maga után mozgás közben... PL fekete mozgó tárgy fehér háttéren egy pár milliméteres zöldes nyomot hagy. Ezt te nem tapasztaltad véletlenül? Bocsi az OFF-ért :S -
de nekem már más játék alatt is ciripelt, igaz ott csak addig amíg bejöttek a logók meg a főmenü. -
Az akkor valami hiba a kártyával, mert nekem is ilyenem van, és semmi sem szaggat, és nem is ciripel. Pedig a procim is gyengébb, mint a tiéd, és a RAM-om is. -
én nem bántam meg h konzolt vettem, igaz ritkán játszok azon, de nincs oylan h vmi nen fusson el rajta. PCre nem szabad fejleszteni! nekem ez a game akad full grafon és sztem nincs még olyan régi konfigom. tavaly vettem a VGAt 60é és egyfolytában ciripel játék alatt és pillanatokra abbahagyja a ciripelést és akkor a játék is beakad :S -
olcsóbb jah a gép...
de ha nem warezolsz, mint pc-n akkor a játékokból meg kell válogatni mit veszel meg...egy uj játék 9-10 ezer.