Prince of Persia: The Forgotten Sands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez is ajtó-s bug?

zzeN
Na itt hogyan? Megint egy ajtós bug?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Rage47
egyébként az a szar, hogy a fraps miatt rohadtul szaggat, így a billentyû is szarul reagál...
Rage47
én is csináltam egy videót, logan majd érdekelne, hogy lehet ilyen jó minõségben felvenni😊
Kongy
Fail.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
jah mert very hard-on nyomtad biztos...😊

nemtuom emlékszel-e még a metal gear solidban a psycho mantis-ra...nah az durva volt...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
nah igen, Prince még mindig nem oda ugrik, mint ahová szeretném

DarkSector
jah de a videó legalább jó minõség lett...a billentyû hibája nem a tiéd....<#buck>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
áá xd Pedig az elején jól félre ugrottam. nem nevezném profi gamernek magam 😊

Prince23
Mert arra még nem jöttem rá 😊) xd

Más:

DarkSector
szokásos profi munka, egy profi játékostól...😊

játék közbe ESC és ott lesz hogy Nehézség vissza vétle vagy ilyesmi
Miért nem kapcsolod ki a beragadó billentyû funckióját a shiftnek?😛

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Bocs,nekem is ez az egyik problémám.
Normálról hogyan tudom könnyûre állítani?
Én úgy vettem észre, csak új játék kezdetekor lehet nehézséget állítani.
Segítenél?
Prince23
Egy kis gameplay tõlem:

kösz, mûködik 😊
Prince23
Úhh mi lesz a végén, amikor a sok vizzel kell majd vacakolni, és már elõre látom, hogy a SHIFT-ezés közben mindig asztalra fog kerülni a játék 😄DD

Átkéne tegyem E-re lehet:S

ez a rendszer mûködik teszteltem
balee4
Állítsd át a nehézségi fokozatot könnyûre és után töltsd vissza az állást.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hi all!

A prison pályán tartok, de mikor már a vége fele érek akkor egy kaput kellene kinyitni, de nekem nem nyílik ki, mit lehetne csinálni? itt a kép:
DarkSector
oks sorry, de ezekután én veled nem társalgok...
iet ritkán mondok 😊

általában wow-osoknak mondtam eddig iet...(jah és ez a végre eltértek a megszokottol, ezzel van a baj, meg azzal hogy egy festményt nézni szokás, nem játszani.)

DarkSector
sorry akkor nem szoltam, akinek nem inge ne vegye magára, nem konkrétan rád értettem...😊

A mentéseket hova teszi a játék?
Seth
esetleg próbáld megfagyasztani a vizet

PSN ID.: Beegabor

LeventeV
ha jol emlekszem akkor a szobrok dardait kell jol forgatni, ugy hogy kozbe megallitod a vizet.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Sziasztok!

itt mit kell csinálni mert akárhog yforgatom ezt a fene kart sehogyan sem csinál semmit!

a legelsõnél sikerült a lépcsõt aktiválni de utána?

Üdv

Köszi elõre is
Kongy
No igen, a fináléban sokat bénáztam. 😄 Fõleg a vizes teremben. De kb 5 perc alatt6 ráérez az ember.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

enlightened
Igen, de nincs benne kihívás, aki most kezdi el a POP világot annak van. De aki végigtoltak a trilógiát annak semmi. Bemész egy terembe és tapasztalt Poposként 1-2 másodperc alatt átlátod hogy fogsz feljutni a következõ helyre. A vége kivételével, alig volt ahol elidõztem volna.

Kongy
az tény, amit elmondtál igaz is a 2008-as PoP-ra, de nekem ez mégis jobban tetszett a TFS. Vittek bele elég sok újdonságot, pl a vízfagyasztást, ami marhára tetszett.

Kongy
nekem meg ért. ez teljesen szubjektív. nekem meg mondjuk a halo nem ér 10 ezret. am meg meg se szólaltam egész idõ alatt csak gépeltem be a betûket, de ne zavarjon. Skizo vagy ha hangokat hallasz.

enlightened
"jah a prodigy az jobb volt ettõl?"

Röviden és tömören: IGEN

Figyu lehet neked nem jött be az, de legalább eltértek a sablontól, ne érts félre nekem bejött a trilógia, csak tudni kell hol abbahagyni, az sose vezet jóra, ha valamirõl ami jó volt a 4dik bõrt nyúzzák le. Prodigynél megprobálkoztak valami újjal, azt csak sajnálom ha a többségnek nem jött be, szerintem meseszép világa volt, egy mûvészeti alkotás volt.

Jó de én nem kérdezek, csak próbálom megértetni vele hogy az eredetibe is van bug . Legalábbis nagyon úgy néz ki.
DarkSector
lehet vitatkozni, de ha azt nézzük, ez nem a warez topic, igazségszerint ott kellene kérdezni warez-zal kapcsolatban...nem akarok védeni senkit, de szerintem ott hamarabb segítenek és nincs vita sem.

FOGD MÁR BE ! A te szavaiddal élve bazd meg ! Nem hallod bazd meg? Hogy eredetibe is van hiba !!! Had warezoljon az aki akar ! Te megvetted a nagy eszeddel akkor megvetted de minket hagyál már nem dobok ki 8000 Ft-ot ezért ahogy látom nem rossz a játék de nem ér annyit .
Pedig ez elég idegesítõ hiba, ilyet benne hagyni, nagyon kiábrándító.
DarkSector
mivel azt írták hogy eredeti játékban is volt ien, nehéz erre mit mondani...ettõl még nem szarozni kell.

Kongy
Van rá gyógyír, a neve: CD Galaxis.

Ne ajánlgass semmit, max valami ötletet erre a hihetetlen nagy hibára a játékban!
asszem abba hagyom egy ideig ezt a gamet mert nincs kedvem naponta kétszer ujra kezdeni:S remélem hamarosan lesz rá gyógyír
DarkSector
ajánlom neked a tetris-t. 😊

Nemár, ezt a szar játékot <#violent>
ugyanez volt nekem is :S
kezd ujra
helosztok. nem tom mivan a gammel de elég rosszul van megoldva ez a mentés redszer. mikor beugrok egy teraszra (ahonnan nem lehet vissza menni) nem nyíil ki egy ajtó. namost ezért ujra is kezdtem az egészet elõrõl, most meg nem mûködik az egyik gomb a falon. elkezd számolni de az atjó nem nyílik ki<#falbav> most mi a szart csináljak?????? van valami javítás vagy ilyesmi?
Hello! Hát a perzsia hercege még mindig nem tud normálisan arra ugrani amerre kéne.

Amúgy légyszi segítsetek. Miútán megöltemn az elsõ fõellenfelet felugráltam meg fellengtem az ajtóhoz átmentem rajta és meghaltam és a zárt ajtó elé tesz vissza!!! Most mit csináljak se elöre se hátra nem lehet menni.
DarkSector
pontossan, és sok játékot nem fognak pc-re megvenni, ha warezban nem látják, hogy ez igen hú...
mert énis sok játékot ugy vettem meg eredetiben, hogy elõtte warezban kipróbáltam vagy végig is játszottam...

EZÉRT IS TARTOM FONTOSNAK azt az új dolog bevezetését, minthogy ne demók legyenek, hanem teljes játékok, amiket idõlimit alapján lehet kipróbálni, amit be is akrnak vezetni tudtommal.
minden full lesz, elkezded és monnyuk 15-20percig mehetsz benne, amig el tudsz jutni, és ha tetszik akkor kioldhatod ha kifizeted....

***csak halkan megjegyzem hogy a XBLA az már ezen a technikán alapul, és eszerint mûködik.....!!!
letöltesz demo-t, akkor is a full játékot tölti le, csakhogy adott pontnál ha nincs aktíválva, akkor kidob a fõmenübe, valamint nincsen savegame bennük amíg inaktív.....***

A warezzel kapcsolatban meg annyit hogy a pc-s ipar a warez miatt fejlõdik mert:
a felhasználók 90%-a, játékra veszi meg a pc-t ha nem törnének fel gameket
kevesebben vennének új videokártyát stb. ha nincs piac akkor drágább a hardver ,mert 2db játék ára egy fullos videokártyával vetekszik.ennyi
Prince23
Nem baszom meg, mert szaporodik😊 Jó ez így ahogy van

Seth
Ez tényleg nem a törés hibája, tudniillik 360 verziónál is elõfordult

PSN ID.: Beegabor

mert nem akadtál el ill. léptél ki pont ott,a cracknek ehez semmi köze.