Prince of Persia: The Forgotten Sands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
nemtuom emlékszel-e még a metal gear solidban a psycho mantis-ra...nah az durva volt...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Normálról hogyan tudom könnyûre állítani?
Én úgy vettem észre, csak új játék kezdetekor lehet nehézséget állítani.
Segítenél?
Átkéne tegyem E-re lehet:S
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A prison pályán tartok, de mikor már a vége fele érek akkor egy kaput kellene kinyitni, de nekem nem nyílik ki, mit lehetne csinálni? itt a kép:
iet ritkán mondok 😊
általában wow-osoknak mondtam eddig iet...(jah és ez a végre eltértek a megszokottol, ezzel van a baj, meg azzal hogy egy festményt nézni szokás, nem játszani.)
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
itt mit kell csinálni mert akárhog yforgatom ezt a fene kart sehogyan sem csinál semmit!
a legelsõnél sikerült a lépcsõt aktiválni de utána?
Üdv
Köszi elõre is
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Röviden és tömören: IGEN
Figyu lehet neked nem jött be az, de legalább eltértek a sablontól, ne érts félre nekem bejött a trilógia, csak tudni kell hol abbahagyni, az sose vezet jóra, ha valamirõl ami jó volt a 4dik bõrt nyúzzák le. Prodigynél megprobálkoztak valami újjal, azt csak sajnálom ha a többségnek nem jött be, szerintem meseszép világa volt, egy mûvészeti alkotás volt.
Amúgy légyszi segítsetek. Miútán megöltemn az elsõ fõellenfelet felugráltam meg fellengtem az ajtóhoz átmentem rajta és meghaltam és a zárt ajtó elé tesz vissza!!! Most mit csináljak se elöre se hátra nem lehet menni.
mert énis sok játékot ugy vettem meg eredetiben, hogy elõtte warezban kipróbáltam vagy végig is játszottam...
EZÉRT IS TARTOM FONTOSNAK azt az új dolog bevezetését, minthogy ne demók legyenek, hanem teljes játékok, amiket idõlimit alapján lehet kipróbálni, amit be is akrnak vezetni tudtommal.
minden full lesz, elkezded és monnyuk 15-20percig mehetsz benne, amig el tudsz jutni, és ha tetszik akkor kioldhatod ha kifizeted....
***csak halkan megjegyzem hogy a XBLA az már ezen a technikán alapul, és eszerint mûködik.....!!!
letöltesz demo-t, akkor is a full játékot tölti le, csakhogy adott pontnál ha nincs aktíválva, akkor kidob a fõmenübe, valamint nincsen savegame bennük amíg inaktív.....***
a felhasználók 90%-a, játékra veszi meg a pc-t ha nem törnének fel gameket
kevesebben vennének új videokártyát stb. ha nincs piac akkor drágább a hardver ,mert 2db játék ára egy fullos videokártyával vetekszik.ennyi