1452
  • Atys91
    Hali!
    Az miért van h végén mikor a nagy főbosshoz kerülök minden olyan fényáradatban úszik h alig lehet látni vmit,sőt semmit..
    Miért van ez?Vkinek volt ilyen?
  • Kongy
    milyen ziccert baszdmeg? Mikor volt cell shaded a SoT trilógia? Gratulálok.
  • FlyHigh
    nagyon-nagyon-nagyon kár, hogy nem cell shade-es a grafika, ilyen ziccert kihagyni, az előző rész sokkal varázslatosabb volt. Remélem lesz majd még folytatása az előzőnek, ha jól emlékszem függőben maradt ott pár dolog a végén. Amúgy ez is egész jó.
  • syberia2
  • Kosadzk1
    The Baths elejéről tudna valaki küldeni egy mentést?
  • xxxpaulxxx
    crackfix... és szerencsére nem kellett újrakezdenem:)
  • offkorzreg
    skidrow crackfix repackel nincsenek ilyen gondok
  • MCSeid
    És akkor végülis hogy oldottad meg a ki nem nyíló ajtót? :P
  • offkorzreg
    nekem legalábbis egyből szemet szurt
  • offkorzreg
    de ott van a játék mappájában egy dlc mappa is ha jól megnézed
  • davidka003
    De gondolom PC-re nem adják ki a DLC-ket.
  • offkorzreg
    lesz mert lesznek dlck :)
  • xxxpaulxxx
    Nah sikerült végigvinni!
    Rohadt jó volt!
    Grafika gyönyörű, főleg a végjátéknál... az valami mesés volt
    Zenék és hangok még mindig kitűnőek
    Irányítás gamepaddal totál jó volt... már nem tudnék ilyen játékot játszani billentyűvel
    Játékélmény Princehez méltó;D
    Nekem ez volt eddig az év játéka!

Viszont a végén az epilógusnál felmerült bennem a kérdés, hogy talán lesz még rész a sands of time sorozatba?:)
  • xxxpaulxxx
    nálam is itt a gebasz:D
    És eddig semmi baja nem volt a játéknak:D
  • MCSeid
    Hali!
    Nekem olyan bajom lenne, hogy nem nyílik ki egy ajtó és már egy másik miatt kellett csökkentenem a nehézségi szintet, tehát azt mer nemtudom.(Az az ajtó mikor a csaj már benntvan a kardban és 3 idéző embert kell lenyomni egy emelvényen.)
  • tommyx
    igen olvastam a kommenteket és még szerencse hogy csináltam biztonsági mentést.másfél óra játékidő után kellett rájönnöm hogy ez nem jó megoldás erre a hibára ugyan úgy kiesek. nah mind1 megnéztem a végét yt-n
  • rage
    A youtube-os video hozzászólásai között írja valaki, hogy régebbi játékállás visszatöltése segített.
  • tommyx
    imádom hogy mindenki így idefigyel rám komolyan.. köszi a sok segítséget
    amúgy nekem is ez a hibám van: link
  • offkorzreg
    végigvittem ma én is.tetszett nagyon.várom a folytatást :)
  • offkorzreg
    már sikerült.de azért nem volt annyira könnyű ki kellett ismerni
  • chooselee
    Az, hogy volt egy hely, ahol valami oknál fogva nem nyílt ki a kapu. Rátapostam a körre, számolt is vissza, de nem csinált semmit. Olvastam lentebb, hogy a nehézségi fok megoldja, így váltottam és akkor már ki is nyílt a kapu. Hogy miért, nem tudom.
  • Prince23
    Sajnos ez az ami nem megy, nem jön össze. hála krekknek. ja és semmi sem jön össze mert egyszerűen leesik mindenhonnan Prince.

Amúgy a WW-t már 4x játszottam ki anno Win XP-n, hibátlanul. És nemhiába tartaom a mind a mai napig is a legeslegjobb POP játéknak.
  • PersianWarrior
    t2t a duplája.
  • arty
    francokat volt 4 órás a t2t!

és ez se 4 óra, szal tuti h az xfire egy rakás sz*r és nem mérte rendesen :)
  • Broafka
    mi köze a bugnak a nehézségi fokhoz egyébként?

Mondjuk én csak normálon játszottam eddig.
  • Broafka
    ebben mi a bug?

ugorj le faltól-falig, annyira széles hogy nem emelkedsz, hanem ereszkedsz miközben ugrálsz ide-oda.

Nem minden bug ahol elakadunk :)
  • davidka003
    Ki van írva, hogy ha lentebb veszed a nehézségi fokot akkor már nem tudod visszarakni csak ha újrakezded a játékot.
  • chooselee
    Sziasztok!

A forgotten sands-ben a nehézségi fokot feljebb lehet rakni valahogy? Mert egy bug miatt le kellett vennem, hogy tovább tudjak menni. De szeretném vissza rakni normálra.
  • Prince23
    itt
  • Broafka
    egyébként, hol akadtál el? vagy mitől? abban nekem nem volt olyan, hogy nem tudtam volna tovább jutni valami bug miatt vagy nem tudom.
  • Broafka
    Nekem megvan az összes most eredetiben (kivéve az a bizonyos, aminek MOST itt is bannerként van, én azt nem nevezem Prince of Persiának, csak egy játéknak anime faszságokkal aminek valamiért ezt a nevet adták)

Most épp Prince of Persia maratont tartok, az elsőtől a végéig végig akarom játszani történetileg sorrendben, szóval SoT, TFS, WW, TTT :)
  • Prince23
    Én még a WW-ben elakadtam, muszáj volt krekkelni, de így meg az is bugos.
  • Broafka
    amúgy a TTT-ben tényleg sok bug volt, de köze nem volt ahhoz, hogy eredeti e vagy sem.
  • tommyx
    tudsz küldeni egy mentést? mert pont azelőtt esek ki a textúrából valami bug miatt és nem tudok továbbjutni
  • grebber
    Akkor nálad oltári nagy gáz lehet ugyanis a warez T2T-vel semmi gond nem volt a "warez" ellenére sem.
  • Evin
    Senki sem nézett hülyének. Csak arra kérdezett rá, amit te nem említettél. Mi honnan tudjuk mit próbáltál már és mit nem?!
    Tudtommal a SF csak akkor telepszik fel, ha az eredeti exe-t használod. És mivel tudod, hogy nem megy jól, második körben indítás előtt felrakhattad volna a crack-et. (Szintén csak feltételezek, mivel ezt sem írtad, hogy hogy nem sikerült a crack használata)
    Úgy tudom a neten van valahol SF eltávolító is.
  • Kongy
    de eleve ha nem nézel hülyének nem feltételezel rólam olyan dolgot, hogy nem próbáltam crackelni. Semmi bajom nincs veled, csak utálom ha hülyére vesznek.
  • Prince23
    "Hát én a T2T kalózverzióját tolom, mert igazából megvan eredetiben, de a geci StarForce nem kompatibilis a Win 7-tel és elbassza a gépemet, ezért kell kalózzal tolnom, és tele van buggal!"

Máskülönben ebből az egész mondatból az jött le, hogy letöltötted a teljes játékot warezba. egyáltalán nem említetted, hogy megkrekkelted az origit.
  • Prince23
    Mi a fasznak beszélsz így velem? Ha valami gondod van jöhet pm-be:P nem kell fórumokon át csórikáznod velem!
  • dz1
    Sziasztok!

A mentéseket hova menti el a játék?