1452
-
Atys91 #1212 Hali!
Az miért van h végén mikor a nagy főbosshoz kerülök minden olyan fényáradatban úszik h alig lehet látni vmit,sőt semmit..
Miért van ez?Vkinek volt ilyen? -
#1211 milyen ziccert baszdmeg? Mikor volt cell shaded a SoT trilógia? Gratulálok. -
#1210 nagyon-nagyon-nagyon kár, hogy nem cell shade-es a grafika, ilyen ziccert kihagyni, az előző rész sokkal varázslatosabb volt. Remélem lesz majd még folytatása az előzőnek, ha jól emlékszem függőben maradt ott pár dolog a végén. Amúgy ez is egész jó. -
syberia2 #1209 -
Kosadzk1 #1208 The Baths elejéről tudna valaki küldeni egy mentést? -
xxxpaulxxx #1207 crackfix... és szerencsére nem kellett újrakezdenem:) -
#1206 skidrow crackfix repackel nincsenek ilyen gondok -
MCSeid #1205 És akkor végülis hogy oldottad meg a ki nem nyíló ajtót? :P -
#1204 nekem legalábbis egyből szemet szurt -
#1203 de ott van a játék mappájában egy dlc mappa is ha jól megnézed -
#1202 De gondolom PC-re nem adják ki a DLC-ket. -
#1201 lesz mert lesznek dlck :) -
xxxpaulxxx #1200 Nah sikerült végigvinni!
Rohadt jó volt!
Grafika gyönyörű, főleg a végjátéknál... az valami mesés volt
Zenék és hangok még mindig kitűnőek
Irányítás gamepaddal totál jó volt... már nem tudnék ilyen játékot játszani billentyűvel
Játékélmény Princehez méltó;D
Nekem ez volt eddig az év játéka!
Viszont a végén az epilógusnál felmerült bennem a kérdés, hogy talán lesz még rész a sands of time sorozatba?:)
-
xxxpaulxxx #1199 nálam is itt a gebasz:D
És eddig semmi baja nem volt a játéknak:D -
MCSeid #1198 Hali!
Nekem olyan bajom lenne, hogy nem nyílik ki egy ajtó és már egy másik miatt kellett csökkentenem a nehézségi szintet, tehát azt mer nemtudom.(Az az ajtó mikor a csaj már benntvan a kardban és 3 idéző embert kell lenyomni egy emelvényen.) -
tommyx #1197 igen olvastam a kommenteket és még szerencse hogy csináltam biztonsági mentést.másfél óra játékidő után kellett rájönnöm hogy ez nem jó megoldás erre a hibára ugyan úgy kiesek. nah mind1 megnéztem a végét yt-n -
#1196 A youtube-os video hozzászólásai között írja valaki, hogy régebbi játékállás visszatöltése segített. -
tommyx #1195 imádom hogy mindenki így idefigyel rám komolyan.. köszi a sok segítséget
amúgy nekem is ez a hibám van: link -
#1194 végigvittem ma én is.tetszett nagyon.várom a folytatást :) -
#1193 már sikerült.de azért nem volt annyira könnyű ki kellett ismerni -
chooselee #1192 Az, hogy volt egy hely, ahol valami oknál fogva nem nyílt ki a kapu. Rátapostam a körre, számolt is vissza, de nem csinált semmit. Olvastam lentebb, hogy a nehézségi fok megoldja, így váltottam és akkor már ki is nyílt a kapu. Hogy miért, nem tudom. -
#1191 Sajnos ez az ami nem megy, nem jön össze. hála krekknek. ja és semmi sem jön össze mert egyszerűen leesik mindenhonnan Prince.
Amúgy a WW-t már 4x játszottam ki anno Win XP-n, hibátlanul. És nemhiába tartaom a mind a mai napig is a legeslegjobb POP játéknak. -
#1190 t2t a duplája. -
#1189 francokat volt 4 órás a t2t!
és ez se 4 óra, szal tuti h az xfire egy rakás sz*r és nem mérte rendesen :) -
#1188 mi köze a bugnak a nehézségi fokhoz egyébként?
Mondjuk én csak normálon játszottam eddig. -
#1187 ebben mi a bug?
ugorj le faltól-falig, annyira széles hogy nem emelkedsz, hanem ereszkedsz miközben ugrálsz ide-oda.
Nem minden bug ahol elakadunk :) -
#1186 Ki van írva, hogy ha lentebb veszed a nehézségi fokot akkor már nem tudod visszarakni csak ha újrakezded a játékot. -
chooselee #1185 Sziasztok!
A forgotten sands-ben a nehézségi fokot feljebb lehet rakni valahogy? Mert egy bug miatt le kellett vennem, hogy tovább tudjak menni. De szeretném vissza rakni normálra. -
#1184 itt -
#1183 egyébként, hol akadtál el? vagy mitől? abban nekem nem volt olyan, hogy nem tudtam volna tovább jutni valami bug miatt vagy nem tudom. -
#1182 Nekem megvan az összes most eredetiben (kivéve az a bizonyos, aminek MOST itt is bannerként van, én azt nem nevezem Prince of Persiának, csak egy játéknak anime faszságokkal aminek valamiért ezt a nevet adták)
Most épp Prince of Persia maratont tartok, az elsőtől a végéig végig akarom játszani történetileg sorrendben, szóval SoT, TFS, WW, TTT :) -
#1181 Én még a WW-ben elakadtam, muszáj volt krekkelni, de így meg az is bugos. -
#1180 amúgy a TTT-ben tényleg sok bug volt, de köze nem volt ahhoz, hogy eredeti e vagy sem. -
tommyx #1179 tudsz küldeni egy mentést? mert pont azelőtt esek ki a textúrából valami bug miatt és nem tudok továbbjutni -
#1178 Akkor nálad oltári nagy gáz lehet ugyanis a warez T2T-vel semmi gond nem volt a "warez" ellenére sem. -
#1177 Senki sem nézett hülyének. Csak arra kérdezett rá, amit te nem említettél. Mi honnan tudjuk mit próbáltál már és mit nem?!
Tudtommal a SF csak akkor telepszik fel, ha az eredeti exe-t használod. És mivel tudod, hogy nem megy jól, második körben indítás előtt felrakhattad volna a crack-et. (Szintén csak feltételezek, mivel ezt sem írtad, hogy hogy nem sikerült a crack használata)
Úgy tudom a neten van valahol SF eltávolító is. -
#1176 de eleve ha nem nézel hülyének nem feltételezel rólam olyan dolgot, hogy nem próbáltam crackelni. Semmi bajom nincs veled, csak utálom ha hülyére vesznek. -
#1175 "Hát én a T2T kalózverzióját tolom, mert igazából megvan eredetiben, de a geci StarForce nem kompatibilis a Win 7-tel és elbassza a gépemet, ezért kell kalózzal tolnom, és tele van buggal!"
Máskülönben ebből az egész mondatból az jött le, hogy letöltötted a teljes játékot warezba. egyáltalán nem említetted, hogy megkrekkelted az origit. -
#1174 Mi a fasznak beszélsz így velem? Ha valami gondod van jöhet pm-be:P nem kell fórumokon át csórikáznod velem! -
dz1 #1173 Sziasztok!
A mentéseket hova menti el a játék?