Prince of Persia: The Forgotten Sands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
azt a leghátsó kart kéne elérnem, hogy kinyíljon ez az ajtó, de nem tudom kinyitni, csak úgy ha lemnegyek ehhez a kapcsolóhoz.. de ha leugrok oda, meghalok :S
feltörték az accját, és nem adják vissza a steam-esek..
nah ezt konzolon nem szopta volna be...
meg beszartam mikor beirtam cod6-ot steam-be, és utána tudtam meg hogy nem lehet utána másik steam profillal használni, ha elbaszodik a profilom akkor annyi a játéknak...
nah ez a geci dolog..nem lenne pc fronon baj, ha ien szarságokat nem találnának ki...és most egy szót se emlitettem a netes aktiválásokról, a sok inditási hiba, pl fixelgetni kell többször az ati-knál...meg ienek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Emlékszik rá, hogy már járt ezen a helyen.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Am megfigyeltétek mennyire hajaz ez a játék a SoTra? Dettó az is így kezdõdött, hogy nyilaztak, meg repkedtek a "bombák" és dõltek ki a falak. ÉS az 1ben is volt olyan titkos rész, ahova ha bementél, egy teljesen másik helyre kerültél... és életerõd növekedett..
de ha nem warezolsz, mint pc-n akkor a játékokból meg kell válogatni mit veszel meg...egy uj játék 9-10 ezer.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
kb mint autosnál: kormány
repcsinál: a botkormány
gitárosnál: gitár
ien tps-nél: meg joy...:)
közbe új vidi:
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
AC2 is nagyon jó volt billel.Van gamepadom de kb kise látszik a porból nem használom.Egy játékot játszottam vele anno amikor kijött a Resi 4 egértámogatás nélkül.
Next PC upgrade: 2022
Assassin's Creed 2 is jobb vele.
Grafika: 8
Hangok: 9 (szinkron isteni, tk. Malik és Razia hangja lejátssza Prince hangját)
Hangulat: 10
Irányíthatóság: 7 (pl sokszor a párkányon megálltam, erre fel Prince megkapaszkodott, ott eldobtam az agyam)
Szavatosság: 10
Történet: 7.5
Összhatás: 9
Szinapszis: Warrior Within után a legjobb új generációs Pop rész. Ennyi lenne.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?