Prince of Persia: The Forgotten Sands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
fasza..

Nothing is True, Everything is Permitted

warez bug, a crack fix elvileg megoldja, de ahhoz újra kell kezdeni a játékot

CroftManor
amugy nekem nem az a bajom h nem nyílik ki az ajtó, mert én bejutottam már, csak meghaltam a tüskés csapdák miatt és a zárt ajtó elé dobott ki utána! szal nem értem..

CroftManor
figyi, én eddig nem olvastam ennek a game-nek a topikját, hiszen nem is volt meg. ugyhogy...

PL.: 1101-es hsz és egybõl utána az 1102-ik a válaszom .
Jaj nem tudom már hangsúlyozni hogy vagy kezd újra egy másik crackel (crackfix) vagy kérj egy mentést. De elõtted vagy 100 alkalommal mondtam már ! <#falbav>
CroftManor
jaj vki segítsen, mert elkúrtam.. xD
azt a leghátsó kart kéne elérnem, hogy kinyíljon ez az ajtó, de nem tudom kinyitni, csak úgy ha lemnegyek ehhez a kapcsolóhoz.. de ha leugrok oda, meghalok :S

CroftManor
Na tettem föl egy kis gameplayt. Bocs a kis akadás miatt

DarkSector
de ha nem is akad, én pc-be nem bizom, még az eredeti gémek is gázossak, pl a steam...haver is megvett 5-6 játékot, kb 25ezer forint.
feltörték az accját, és nem adják vissza a steam-esek..

nah ezt konzolon nem szopta volna be...

meg beszartam mikor beirtam cod6-ot steam-be, és utána tudtam meg hogy nem lehet utána másik steam profillal használni, ha elbaszodik a profilom akkor annyi a játéknak...
nah ez a geci dolog..nem lenne pc fronon baj, ha ien szarságokat nem találnának ki...és most egy szót se emlitettem a netes aktiválásokról, a sok inditási hiba, pl fixelgetni kell többször az ati-knál...meg ienek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Igen, nekem is ez a nagy problémám. Warrior Within-ben kész öröm volt szép lassan megölni az ellenfelet különbözõ kombókat használva. Itt meg eléggé gagyi ez a harcolós rész.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

CroftManor
nekem a harc kissé gagyinak tûnik, azért az elõzõ részekben fõleg a WWben T2Tben voltak szép kivégzések. itt meg... Nem bántam volna ha nem adják ki, inkább gyúrjanak rá a Brotherhoodra és adják ki augusztus végéig xD

Prince23
Ott hardver gond lesz, méghozzá lehet h VGA hiba. A gari még jó kell legyen, vitesd be vagy vidd vissza, azt kapsz egy jobbat, remélhetõleg:)

készölõben van egy új PoP! a 10 legelsõ kép róla itt
davidka003
Mondja is mikor találkozik a csajjal, hogy "Strange This Place Seems Familiar"
Emlékszik rá, hogy már járt ezen a helyen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

CroftManor
ilyen sose volt.
Am megfigyeltétek mennyire hajaz ez a játék a SoTra? Dettó az is így kezdõdött, hogy nyilaztak, meg repkedtek a "bombák" és dõltek ki a falak. ÉS az 1ben is volt olyan titkos rész, ahova ha bementél, egy teljesen másik helyre kerültél... és életerõd növekedett..

Atkamon
Nekem sosem ciripel... Az egyetlen gondom a videókarival, hogy a játékokban néhány 3D-s objektum egy kis nyomot hagy maga után mozgás közben... PL fekete mozgó tárgy fehér háttéren egy pár milliméteres zöldes nyomot hagy. Ezt te nem tapasztaltad véletlenül? Bocsi az OFF-ért :S

CroftManor
de nekem már más játék alatt is ciripelt, igaz ott csak addig amíg bejöttek a logók meg a fõmenü.

Atkamon
Az akkor valami hiba a kártyával, mert nekem is ilyenem van, és semmi sem szaggat, és nem is ciripel. Pedig a procim is gyengébb, mint a tiéd, és a RAM-om is.

CroftManor
én nem bántam meg h konzolt vettem, igaz ritkán játszok azon, de nincs oylan h vmi nen fusson el rajta. PCre nem szabad fejleszteni! nekem ez a game akad full grafon és sztem nincs még olyan régi konfigom. tavaly vettem a VGAt 60é és egyfolytában ciripel játék alatt és pillanatokra abbahagyja a ciripelést és akkor a játék is beakad :S

DarkSector
olcsóbb jah a gép...
de ha nem warezolsz, mint pc-n akkor a játékokból meg kell válogatni mit veszel meg...egy uj játék 9-10 ezer.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Atkamon
Pont ezért van a konzol, nem? Elvileg az olcsóbb.

DarkSector
talán mert nincs egy kifogyhatatlan bankszámlám....

Atkamon
Nem értem, hogy akkor miért PC-n játszod?

DarkSector
pc maradhat, de játékra más..

kb mint autosnál: kormány
repcsinál: a botkormány
gitárosnál: gitár
ien tps-nél: meg joy...:)

Prince23
Értem én, de egy PC maradjon már PC (bill + egér).

közbe új vidi:

http://www.youtube.com/v/BH0HuBiewwY&hl=hu_HU&fs=1

Kongy
Én gamepaddal (x360-as) és billentyûzettel is toltam. Mindkettõvel kényelmes, még annak is akinek az életében nem volt addig gamepad. Ki mit szeret, attól függ kinek melyik fekszik jobban. Nekem személy szerint mind2 jó. De általában lusta vagyok bedugni a gamepadot. És nem tudom Logan miért jobb a TFS konzolon. Ha bedugsz egy X360 kontrollert a PC-be, és ha megfelelõ géped van, akkor ugyanúgy reccenés mentesen hasít, és közben X360 kontrollerrel játszol, gyakorlatilag az élmény ugyanaz. Most jössz itt azzal hogy persze a kanapéról egy HDTV elõtt, de a PC-t is rálehet dugni bizonyos HDTV-kre, ha veszed a fáradtságot.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

davidka003
Én az összes részt végigvittem billentyûzettel, igazából nem volt vele gondom de sikerült szerezni 3 ezerért egy gamepadot és azóta csak azzal játszok ilyesmiket. Annyiból jobb, hogy fotelbõl hátradõlve lehet játszani és nem kell az asztalnál görnyedni.

Ezek szerint próbáltad bill+egérrel is, de nem állt kézre? Érdekes módon én gamepaddal (logitech dual) nem tudom irányítani ezeket...

Ez az egyik legidegesítõbb játék amivel találkoztam eddig. Viszont a végén a homokviharban ugrálás egyszerüen csodálatos, nagyon bejött.
Atkamon
Én mindig is bill+egérrel nyomtam az ilyen játékokat, és soha semmi problémám nem volt... Próbáltam konzolon kontrollerrel, na akkor aztán lezúgtam minden háztetõ szélén (AC2).

grebber
Nekem nem volt vele gondom.Hálistennek kamerakezelés is jó volt így nem lehetett elvéteni az ugrásokat max ha nem figyeltél oda.
AC2 is nagyon jó volt billel.Van gamepadom de kb kise látszik a porból nem használom.Egy játékot játszottam vele anno amikor kijött a Resi 4 egértámogatás nélkül.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
<#eljen>

davidka003
Én már 6 éve gamepaddal nyomom az ilyen játékokat. Sokkal jobb.
Assassin's Creed 2 is jobb vele.

Hali! Nekem olyan problémám lenne, hogy mikor elindítom egy fekete képernyõ jön be és e villogó kurzor, de miután leviszem tálcára, majd vissza, akkor bejön. De mikor új játékot indítok, 20 perc után is tölt:S nem tudjátok mi lehet a probléma? (gamesettings-be kivan pipálva minden szal elvileg megfelel a gépigény):S légyszi segítsetek!!!
Prince23
Hát pedig Prince sokszor nem is oda ugrik, ahová szeretnünk. Biztos vagyok benne, hogy volt nálad ilyen.

grebber
Semmi gond a pc-s irányítással.Még közelében sincs a "szarnak".

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Kicsit pöröghetne jobban ez a topik. A gamma nagyon jó lett amúgy. Boxon már végigvittem kétszer, PC-n meg kb. most 4-jére :D Must Have. Azt vettem észre, hogy ez a Pop inkább konzolokon jó, fõleg irányítás ügyében. PC-n nagyon szar. Na akkor most értékelném a szempontokat a skálán.

Grafika: 8
Hangok: 9 (szinkron isteni, tk. Malik és Razia hangja lejátssza Prince hangját)
Hangulat: 10
Irányíthatóság: 7 (pl sokszor a párkányon megálltam, erre fel Prince megkapaszkodott, ott eldobtam az agyam)
Szavatosság: 10
Történet: 7.5
Összhatás: 9

Szinapszis: Warrior Within után a legjobb új generációs Pop rész. Ennyi lenne.

Prince23
xfire szerint annyi. és plus a 2 challange is, ami kb 8-10 percet tesz rá.

arty
ezt nem mondod komolyan :OOO uj negativ rekord???

Forza.

Prince23
Ja amúgy a játék kurva rövid, 4 óra alatt végig lehet vinni kihívásokkal együtt.

Prince23
Neked minden szar, tudod te sem dicsekedhetsz a videókkal :)

Kongy
*nem Healerek, spawnerek vagy hasonló. :P

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Nagyon szarul tolod. a Platformrészek még okék, de a harc... Miért nem a healereket nyírod ki elõször? :S

davidka003
A játék hibája, hogy ilyen kemény védelem van benne és a szegény crack-erek nem tudták rendesen feltörni. :)

o.O elárulok neked valamit, nem a játék a hibás :)

Hibás a játék! Crackfix nélkül nem nyílik ki az ajtó!

de ott mit kellene csinálni??

Nekem a crackfix megoldotta a problémámat, most már túl jutottam a zárt ajtón
The Protector
talán abban h jó lesz

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

mert am hol a gond?miben fog változni a cracfix után?