1452
  • grebber
    Elvileg van crackfix vagy kérsz azután mentést ahol vagy.
  • Rolee20
    És van rá megoldás? Mert ez lenne a lényeg.. :)
  • grebber
    Igen a warez miatt van az hogy nem nyílik ki az ajtó!
  • Rolee20
    Ez nekem szólt?
  • doggy90
    vagy csak warezolsz.
  • Rolee20
    Üdv! Sajna elakadtam a játékban. Vagy bug vagy csak szimplán béna vagyok.. Ennél a résznél az ajtónak ki kéne nyílnia ugye?! Mert nekem nem nyílik.. :Itt akadtam el
  • arty
    "Sajnos nem jól sikerült, ennyi."

Neked nem tetszik. Értjük :)
  • Frelog11
    Micsoda net-homokozó lett ez a topic. Jobb, mint a Story magazin.. :D
    Olyan magas röptű viták folynak, hogy ez jó, ez nem jó, UFÓ-k, nehézségi erő, repülés, időutazás meg miegyéb, hogy én csak halkan, lesütött szemmel csak annyit fűznék hozzá:
    ez a rész is, mint a többi PoP egy nagyon különleges élmény volt.
    A film is és a játék is nagyon bejött.
    (2x néztük meg moziban, de a harmadszor is meglesz.)
    Csak ennyit akartam..
    További jó szórakozást! ;) :D
  • davidka003
    2008 végén jelent meg PC-re.
  • Broafka
    hmm, valóban, de nem rég jelent meg, nem? nem lehetett 2008-as :-/
    pedig gúgli szerint is az
  • davidka003
    "Egyébként ez a játék keveredése a 2009-esnek (egyébként 2009 nem 2008, ezt úgy a többieknek is mondom :) )"

2008 de lényegtelen.
  • Broafka
    neee, ez olyan gáz:

"Ha te fikázod az én egyik kedvencemet, akkor én is fikázom a tiedet"

Ne azért fikázz valamit mert a másiknak az a kedvence.

By The Way: Szerintem nem egy kalap szar, de nem is jó, megint csak vannak benne ilyen anime hülyeségek, mint pl ugrik, majd ctrl és a levegőben előre suhan vagy teleportál, vagy tököm tudja mit csinál (hozzá teszem fura, mert ezek szerint neked tetszenek ezek a dolgok, szóval nem értem miért nem tetszik ez neked). Egyébként ez a játék keveredése a 2009-esnek (egyébként 2009 nem 2008, ezt úgy a többieknek is mondom :) ) és mondjuk a TTT-nek. Sajnos nem jól sikerült, ennyi.
  • gyusa
    Hát te tényleg hülye vagy én értem de ez a baromság nem kell ide és ha nem tünt volna fel az előtted szólók a 2008-as PoP-ról dumáltak ! És Broafka csak egy példának hozta fel az ufókat ! Te meg jössz ezzel az oktató jellegü baromsággal szóval takarodj innen !
  • bgabor
    Szerintem meg ez a mostani egy kalap szar. Ennyit at ízlésről, úgy tűnik mindenkinek más.
  • arty
    Izlésen tényleg nincs mit vitázni.
  • xxxpaulxxx
    Az 2008as Prince egy kalap szar volt... ezen nincs mit vitázni:S
  • bgabor
    Attól hogy te nem érted, még értelmes. És mivel erről az ufós témáról beszéltünk itt vagy öten, ezért folytatni is fogjuk, ha úgy tartja kedvünk. Szóval húzz el te, és vidd magaddal a "csökött agyadat" is, nem fog hiányozni.
  • Broafka
    lehet hogy a Herceg egy ufó! :D
  • gyusa
    Heh értelmes hozzászólás bazd meg ??? Hát épp ezt próbálom megértetni a csökött agyaddal hogy ezek amiről te és a haverjaid írkáltok az nem értelmes !!! Legalább is itt ebben a topikban semmiképp sem ! Vagy írj PoP-ról vagy húzz el ! Egyszerű képlet !
  • bgabor
    Az ufós "maszlag" volt a téma több mint egy oldal óta, nem én hoztam fel.
    Szóval ne nekem magyarázd hová kellene írni.

Legközelebb ha nem tudsz értelmesen hozzászólni a "maszlaghoz", talán maradj csöndben, és mindeki jobban jár.
  • gyusa
    Hidd el lennének ilyenek bőven !!
    Pl: kaland és adrenalinfüggők, csövesek...
  • Broafka
    térgörbítés, teleportálás...

előbb utóbb biztos létezni fog hasonló, csakhogy:

a, ha másik faj ilyet tudna már, akkor már rég találkoztunk volna velük.
    b, ha még nincsenek ezen a fejletségi szinten, akkor viszont nem is fogsz velük találkozni az életedben. Habár, lehet hogy előbb utóbb elérnek erre a szintre.
    Mindenesetre a sebesség kizárva véleményem szerint, mert a tömeg növekedése, az eltelt idő, és az energia ami kellhet egy ekkora utazáshoz kizárják ezeket a dolgokat.

Mondjuk most volt róla szó, hogy fölfedeztek bizonyos mágnes folyosókat, és végülis ahhoz csak egy kis löket kell bizonyos irányba, hogy úton tartsák magukat, de ki vállalkozna arra, hogy egész életét azzal töltse el, hogy egy űrhajóban utazik lehetséges élet felkutatására.
  • gyusa
    Na oké okoska nem láttad a mondat végén a smilet én csak hülyéskedtem ?!
    Szóval én értem hogy mi a helyzet és neked van valami az agyad helyén.
    És talán nem ide kéne írni ezt az ufós maszlagot...(és bocs az UFÓ hívőktől)
    Ja és nem vagyok neandervölgyi képzeld tudok írni olvasni stb. Na erről ennyit .
  • bgabor
    Arra céloztam hogy értemes hozzászólás helyett benyögsz egy "te melyik diliházból szöktél?" -t, mint a legostobább emberek, amikor nem tudnak értelmesen hozzászólni valamihez. Ezek az ő "érveik".

Én azt hiszem, ahogyan ez a hozzászólásomból is kiderült ha olvastad volna, hogy egészen biztosan vannak értelmes lények rajtunk kívül, hiszen a világűr végtelen, ezért így kell lennie. És vélhetően egyszer majd a jövőben találkozik velük az emberiség.

Ennyi, erre a véleményemre reagáltad te a "te melyik diliházból szöktél?" -t, nagyfokú primitívségről és ostobaságról téve tanúbizonyságot. Na, van még valami, amit nem értesz?
  • FlyHigh
    Mondjuk én sosem kerestem egy játékban a realisztikusságot. Nekem elég realisztikus az mikor meg van bolondulva a barátnőm vagy 14 órát vagyok benn a cégnél, abszolút nem hiányzik nekem játék közbe a realisztikusság, felőlem akár 200 métert is futhat a herceg a falon.
  • gyusa
    Ez hol ellenérv ?? Én eddig úgy tudtam a kérdés nem érv... Na de mindegy te márcsak jobban tudod !! De egyébként érdekelne hogy te mit hiszel ? Azt hogy holnap leszálnak ide űrhajók és kis zöld krapekok fognak itt rohangálni ?
  • vzajcev
    Pssssszt :)
  • zsotesz
    hi, olyan gondom van, hogy elakadtam az 1:05-nél lévő ajtónál, ugyanis nem nyílik ki. A nehézséget már visszavettem de úgy sem jó. Egyéb ötlet?
  • Atkamon
    Najó, én asszem kivettem ezt a topicot a kedvencek közül, még összesen nem vitáztam ennyit SG-n, mint ebben az egy topicban xD

PEACE!
  • bgabor
    Éppen te beszélsz nehéz felfogásról?
  • arty
    :))

(egyébként szvsz egyformán jó a két rész, félre ne értsd: nem a TFS-t akarom védeni)
  • bgabor
    A főbossok és a puzzleok jelentettek kihívást, ez utóbbi kategóriában (sem) remekel ugyebár a Forgotten Sands.

Mellesleg a tömegével özönlő homok-zombikat se találom érdekesebbnek mint az előző rész kátrány szörnyeit.

Mellesleg Elika, nem Erika bakker.
  • bgabor
    Jaja, ez az egyetlen mód, feltéve ha még nem hallotál stázisról, térgörbítésről, másik dimenzióról, teleportálásról és hasonlókról. Ehhez jönnek még azok a módszerek, amiket a jelenlegi földi tudomány nem ismer még, de egy potenciális idegen faj igen. Erről beszéltem a #1242-ben.
  • arty
    Egyediség??? Egy POP játék nem lehet POP játék, hiába ugyan az a sorozat, egyediségre van szüksége?

Meg is is az egyedisége a popnak: fénygömböcskék gyűjtögetése, cellshaded graf (ami amugy elég "olcsó" megoldás, de princehez végülis illett)? Oké, ennyi ebben is van: szép graf + vízfagyasztás :)

Kihívást nem tudom értelmezni egy olyan játék esetén, ahol Erika visszaránt a mélyből, a szörnyek meg egyesével jönnek és ultrabénák...
  • bgabor
    Akkor biztos csak munkacím volt, vagy valami hasonló.
  • bgabor
    Ezek az ellenérveid? Mert akkor te meg elárulhatnád, hogy te melyik gyógypedagógiai intézetből vagy.
  • davidka003
    Miért kéne több ezer év?
    Számomra teljesen elképzelhető, hogy van valami fejlett civilizáció ami gyorsan tud utazni. pl meghajlítja a teret vagy nem tudom. :)
  • Atkamon
    Bunkó hsz-re nincs sok mondanivalóm...
    Te jöttél kötöszködni amúgy ezekkel a videókkal. Én szimplán Broafka vélemény nyílvánítását kritizáltam.
    És még mindig fizikailag lehetetlen úgy a falon futni, mint ahogy a SoT-ban a prince csinálja... El sem hiszem, hogy ezt le kell írnom, azt hittem ez mindenkinek egyértelmű... Menjek G.I. Joe-zni? Te meg akkor állj fel kicsit a géptől, aztán a valóságban próbálj futkározni a falon...

Téma lezárva részemről.
  • Broafka
    hagyd, nehezen fogja föl még mindig...
  • Broafka
    nekem a SoT a kedvencem, annak van a legjobb hangulata, egyébként most újra játszom őket, meglepő, de a SoT-ban távolabb fut a falon, mint ebben a forgotten sandsben. Ebben csak az a baj, hogy olyan lassan mozgatja a lábát, hogy tuti leesne, a SoT-ban legalább pattog