Prince of Persia: The Forgotten Sands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
idõvisszatekerésnél ugyanúgy hátrálni kell, mint amikor elõre csinálta 😛
Vízfagyasztásnál... hmm, megnyom egy gombot 😉

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Az idõvisszatekerést és a vízfagyasztást megnézném😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Broafka
mert gondolom van wii irányítója, és szeretne a monitor elõtt csapkodni, meg a falon futni a szobájában! 😄

A pc és a wii ebben az esetben 2 teljesen más story.

VÁLTOZÁS:

Fõmenüt behoztam, de nem tudom elindítani.

Press A+B jelzés van ,de ez a wii-re jellemzõ.
Pc-n hogyan indítható?
arty
fetehetõen

de mért akarna az ember pécén is létezõ játékot wii változatban játszani a pécéjén?

Forza.

Hello!

Ez a PoPTFS pc emulátoros nfo-ja. Ez kamu, vagy mûködõképes lehet?
Nekem nem sikerült elindítani.

1 » EXTRACT THE PoP - forgotten sands.7z THEN MOVE
THE EXTRACTED FOLDER TO THE DESKTOP

2 » OPEN THE EXTRACTED FOLDER THEN NOVE THE Wii FOLDER
TO YOUR BITS EMULATOR FOLDER TO THE NEXT LOCATION :

xbits\User\

WHERE xbits is the 32 or 64bits FOLDER DEPENDING ON YOUR MACHINE .

3 » MOVE THE PoP FOLDER THAT CONTAIN THE GAME LIKE IT IS TO YOUR
Xbits FOLDER , IF YOU USE THE 32bits MOVE THIS FOLDER , IF YOU USE
THE 64bits MOVE TO THE RESPECTIVE FOLDER

4 » OPEN THE EMULATOR FOLDER NOW THEN RUN Dolphin.exe THEN BROWSE
THE PoP - forgotten sands FOLDER IN YOUR DESKTOP THEN THE xbits
FOLDER AND FILNALLY THE PoP FOLDER WITH THE GAME THEN CLICK OK .

5 » THE GAME NOW WILL BE AVAILABLE AND READY TO GO ON THE EMULATOR ,
DO A DOUBLE CLICK ON THE GAME NAME INSIDE THE EMULATOR AND THE
GAME WILL START .

6 » PLAY THE GAME !!!

lefele a D-padon😄

Broafka
4-es asszem

davidka003
Nézd meg a beállításokban. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

melyik gomb lenyomasaval lehet tornadot csinalni? mert en nem tok rajoni :\

MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7

grebber
Elvileg van crackfix vagy kérsz azután mentést ahol vagy.

Next PC upgrade: 2022

És van rá megoldás? Mert ez lenne a lényeg.. 😊
grebber
Igen a warez miatt van az hogy nem nyílik ki az ajtó!

Next PC upgrade: 2022

Ez nekem szólt?
vagy csak warezolsz.

Üdv! Sajna elakadtam a játékban. Vagy bug vagy csak szimplán béna vagyok.. Ennél a résznél az ajtónak ki kéne nyílnia ugye?! Mert nekem nem nyílik.. :Itt akadtam el
arty
"Sajnos nem jól sikerült, ennyi."

Neked nem tetszik. Értjük 😊

Forza.

Frelog11
Micsoda net-homokozó lett ez a topic. Jobb, mint a Story magazin.. 😄
Olyan magas röptû viták folynak, hogy ez jó, ez nem jó, UFÓ-k, nehézségi erõ, repülés, idõutazás meg miegyéb, hogy én csak halkan, lesütött szemmel csak annyit fûznék hozzá:
ez a rész is, mint a többi PoP egy nagyon különleges élmény volt.
A film is és a játék is nagyon bejött.
(2x néztük meg moziban, de a harmadszor is meglesz.)
Csak ennyit akartam..
További jó szórakozást! 😉 😄

davidka003
2008 végén jelent meg PC-re.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Broafka
hmm, valóban, de nem rég jelent meg, nem? nem lehetett 2008-as :-/
pedig gúgli szerint is az

davidka003
"Egyébként ez a játék keveredése a 2009-esnek (egyébként 2009 nem 2008, ezt úgy a többieknek is mondom 😊 )"

2008 de lényegtelen.

Broafka
neee, ez olyan gáz:

"Ha te fikázod az én egyik kedvencemet, akkor én is fikázom a tiedet"

Ne azért fikázz valamit mert a másiknak az a kedvence.

By The Way: Szerintem nem egy kalap szar, de nem is jó, megint csak vannak benne ilyen anime hülyeségek, mint pl ugrik, majd ctrl és a levegõben elõre suhan vagy teleportál, vagy tököm tudja mit csinál (hozzá teszem fura, mert ezek szerint neked tetszenek ezek a dolgok, szóval nem értem miért nem tetszik ez neked). Egyébként ez a játék keveredése a 2009-esnek (egyébként 2009 nem 2008, ezt úgy a többieknek is mondom 😊 ) és mondjuk a TTT-nek. Sajnos nem jól sikerült, ennyi.

Hát te tényleg hülye vagy én értem de ez a baromság nem kell ide és ha nem tünt volna fel az elõtted szólók a 2008-as PoP-ról dumáltak ! És Broafka csak egy példának hozta fel az ufókat ! Te meg jössz ezzel az oktató jellegü baromsággal szóval takarodj innen !
Szerintem meg ez a mostani egy kalap szar. Ennyit at ízlésrõl, úgy tûnik mindenkinek más.

arty
Izlésen tényleg nincs mit vitázni.

Forza.

Az 2008as Prince egy kalap szar volt... ezen nincs mit vitázni:S

Attól hogy te nem érted, még értelmes. És mivel errõl az ufós témáról beszéltünk itt vagy öten, ezért folytatni is fogjuk, ha úgy tartja kedvünk. Szóval húzz el te, és vidd magaddal a "csökött agyadat" is, nem fog hiányozni.

Broafka
lehet hogy a Herceg egy ufó! 😄

Heh értelmes hozzászólás bazd meg ??? Hát épp ezt próbálom megértetni a csökött agyaddal hogy ezek amirõl te és a haverjaid írkáltok az nem értelmes !!! Legalább is itt ebben a topikban semmiképp sem ! Vagy írj PoP-ról vagy húzz el ! Egyszerû képlet !
Az ufós "maszlag" volt a téma több mint egy oldal óta, nem én hoztam fel.
Szóval ne nekem magyarázd hová kellene írni.

Legközelebb ha nem tudsz értelmesen hozzászólni a "maszlaghoz", talán maradj csöndben, és mindeki jobban jár.

Hidd el lennének ilyenek bõven !!
Pl: kaland és adrenalinfüggõk, csövesek...
Broafka
térgörbítés, teleportálás...

elõbb utóbb biztos létezni fog hasonló, csakhogy:

a, ha másik faj ilyet tudna már, akkor már rég találkoztunk volna velük.
b, ha még nincsenek ezen a fejletségi szinten, akkor viszont nem is fogsz velük találkozni az életedben. Habár, lehet hogy elõbb utóbb elérnek erre a szintre.
Mindenesetre a sebesség kizárva véleményem szerint, mert a tömeg növekedése, az eltelt idõ, és az energia ami kellhet egy ekkora utazáshoz kizárják ezeket a dolgokat.

Mondjuk most volt róla szó, hogy fölfedeztek bizonyos mágnes folyosókat, és végülis ahhoz csak egy kis löket kell bizonyos irányba, hogy úton tartsák magukat, de ki vállalkozna arra, hogy egész életét azzal töltse el, hogy egy ûrhajóban utazik lehetséges élet felkutatására.

Na oké okoska nem láttad a mondat végén a smilet én csak hülyéskedtem ?!
Szóval én értem hogy mi a helyzet és neked van valami az agyad helyén.
És talán nem ide kéne írni ezt az ufós maszlagot...(és bocs az UFÓ hívõktõl)
Ja és nem vagyok neandervölgyi képzeld tudok írni olvasni stb. Na errõl ennyit .
Arra céloztam hogy értemes hozzászólás helyett benyögsz egy "te melyik diliházból szöktél?" -t, mint a legostobább emberek, amikor nem tudnak értelmesen hozzászólni valamihez. Ezek az õ "érveik".

Én azt hiszem, ahogyan ez a hozzászólásomból is kiderült ha olvastad volna, hogy egészen biztosan vannak értelmes lények rajtunk kívül, hiszen a világûr végtelen, ezért így kell lennie. És vélhetõen egyszer majd a jövõben találkozik velük az emberiség.

Ennyi, erre a véleményemre reagáltad te a "te melyik diliházból szöktél?" -t, nagyfokú primitívségrõl és ostobaságról téve tanúbizonyságot. Na, van még valami, amit nem értesz?

FlyHigh
Mondjuk én sosem kerestem egy játékban a realisztikusságot. Nekem elég realisztikus az mikor meg van bolondulva a barátnõm vagy 14 órát vagyok benn a cégnél, abszolút nem hiányzik nekem játék közbe a realisztikusság, felõlem akár 200 métert is futhat a herceg a falon.

Thrash \'Till Death

Ez hol ellenérv ?? Én eddig úgy tudtam a kérdés nem érv... Na de mindegy te márcsak jobban tudod !! De egyébként érdekelne hogy te mit hiszel ? Azt hogy holnap leszálnak ide ûrhajók és kis zöld krapekok fognak itt rohangálni ?

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

hi, olyan gondom van, hogy elakadtam az 1:05-nél lévõ ajtónál, ugyanis nem nyílik ki. A nehézséget már visszavettem de úgy sem jó. Egyéb ötlet?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Atkamon
Najó, én asszem kivettem ezt a topicot a kedvencek közül, még összesen nem vitáztam ennyit SG-n, mint ebben az egy topicban xD

PEACE!

Éppen te beszélsz nehéz felfogásról? <#hehe>

arty
😊)

(egyébként szvsz egyformán jó a két rész, félre ne értsd: nem a TFS-t akarom védeni)

Forza.

A fõbossok és a puzzleok jelentettek kihívást, ez utóbbi kategóriában (sem) remekel ugyebár a Forgotten Sands.

Mellesleg a tömegével özönlõ homok-zombikat se találom érdekesebbnek mint az elõzõ rész kátrány szörnyeit.

Mellesleg Elika, nem Erika bakker. <#hehe>

Jaja, ez az egyetlen mód, feltéve ha még nem hallotál stázisról, térgörbítésrõl, másik dimenzióról, teleportálásról és hasonlókról. Ehhez jönnek még azok a módszerek, amiket a jelenlegi földi tudomány nem ismer még, de egy potenciális idegen faj igen. Errõl beszéltem a #1242-ben.

arty
Egyediség??? Egy POP játék nem lehet POP játék, hiába ugyan az a sorozat, egyediségre van szüksége?

Meg is is az egyedisége a popnak: fénygömböcskék gyûjtögetése, cellshaded graf (ami amugy elég "olcsó" megoldás, de princehez végülis illett)? Oké, ennyi ebben is van: szép graf + vízfagyasztás 😊

Kihívást nem tudom értelmezni egy olyan játék esetén, ahol Erika visszaránt a mélybõl, a szörnyek meg egyesével jönnek és ultrabénák...

Forza.

Akkor biztos csak munkacím volt, vagy valami hasonló.

Ezek az ellenérveid? Mert akkor te meg elárulhatnád, hogy te melyik gyógypedagógiai intézetbõl vagy.

davidka003
Miért kéne több ezer év?
Számomra teljesen elképzelhetõ, hogy van valami fejlett civilizáció ami gyorsan tud utazni. pl meghajlítja a teret vagy nem tudom. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Atkamon
Bunkó hsz-re nincs sok mondanivalóm...
Te jöttél kötöszködni amúgy ezekkel a videókkal. Én szimplán Broafka vélemény nyílvánítását kritizáltam.
És még mindig fizikailag lehetetlen úgy a falon futni, mint ahogy a SoT-ban a prince csinálja... El sem hiszem, hogy ezt le kell írnom, azt hittem ez mindenkinek egyértelmû... Menjek G.I. Joe-zni? Te meg akkor állj fel kicsit a géptõl, aztán a valóságban próbálj futkározni a falon...

Téma lezárva részemrõl.

Broafka
hagyd, nehezen fogja föl még mindig...

Broafka
nekem a SoT a kedvencem, annak van a legjobb hangulata, egyébként most újra játszom õket, meglepõ, de a SoT-ban távolabb fut a falon, mint ebben a forgotten sandsben. Ebben csak az a baj, hogy olyan lassan mozgatja a lábát, hogy tuti leesne, a SoT-ban legalább pattog