1452
-
Mikor fel kell jutni a toronyba (gondolom a vége már) hát az teljesen kész 3-as vízfüggönyök, meg egyéb okosságok. Ennyire fantáziátlanok a készítők ,hogy a játékidőt csak ilyesmivel tudják kitolni? -
skampi #1331 kösz,haver!:) -
Amúgy nem vágom a bannert. Miért az előző PoP játékkal kapcsolatos?
Most nem mondjátok, hogy "mert sajt", értelmes választ várnék. -
itt folytathatod tovább... pá! -
skampi #1328 a következő ki nem nyíló ajtóra is van egy crackfix?
-
skampi #1327 jaja,így már faszcsi.leszedtem egy crackfixet és nyílik az ajtó és nem kellett újrakezdeni -
Nem olvastál vissza? Van már crack-fix, amivel állítólag jó, de újra kell kezdeni a játékot. Vagy kérsz valakitől egy későbbi mentést.
Vagy veszel "tört" Xbox360-at, és azon jól fog menni.
-
skampi #1325 a #1308-ra engem is érdekelne a megoldás.
már azon kívül,h "vegyem meg eredetiben" :P -
Miért, kinek a hibája, hogy nem vetted meg? :D -
Deathskull #1323 Sajnos így sem látszik, megpróbáltam mindenféle beállítást a GameSettings-ben. -
Változtass felbontást, nálam 1440x900-ról 1024x768-ra történő váltás oldotta meg a hasonló "hibákat" -
Deathskull #1321 Én is elakadtam, de nem a saját hibámból(szerintem). Ezen a videón 6:35-nél látszik, hogy egy fordítókaros fáklya felemelkedik a kis platón. Miután meghúztam az aranysárga kart, megáll az asztroláb, de nem emelkedik fel a fordítókaros fáklya a kis platón, csak a tűz nyomait, ilyen füstölgő parázsló valamit látok a körön belül. (Előtte a vízkeréknél a szarkofágot kinyitottam) -
Jobb falon felfutsz, megnyomva a gombot. Jobb falon felfutsz, ugrás a másikra, megint falon futás. -
Bazsa87 #1319 felfutsz a falon és jobb egér gomb (plusz mászás):D tényleg alap-mozdulat....
és egy kis segítség, aki nem akarja újra kezdeni a gammát a sok bug miatt:
http://torrentsearcher.org/torrent/prince-of-persia-the-forgotten-sands-save-files-normal-level-torrent-523740/Magyar.html
Nekem bevált:P -
odáig megy, h felfutsz a falon és a kapcsolo miatt elmozdul a fal?
utána a két fal közt ugrálva lehet egyre feljebb menni... de ha az alapok nem mennek, szvsz kezd elölről a játékot, szépen megtanit mindenre az eleje :) -
kavaro #1317 Igen, ezt próbálgattam is, sok féle képpen, de nem éri el a tetejét, csak egyhelyben ugrálgat ide-oda?
lehet akkor ez is vmi crack hiba lehet? -
így van :)
kavaro: viszont ha ez nem ment, akkor ez a játék kemény dio lesz :) talán azért később belejössz :) -
zsotesz #1315 szerintem jobboldali falon felfutsz, benyomod a gombot, fal valszeg előbbre jön, és felugrálsz a baloldali fal tetejéig.
Nem biztos, hogy ez a megoldás, mert konkrétan nem emlékszem erre a részre, csak ez a tippem a kép alapján. -
kavaro #1314 Sziasztok!
Itt mit és hogyan kell csinálni??
Kösz üdv Misi -
Köszönöm a segitségedet.
Összes részt kipörgettem idáig, nem is értem, h miért nem volt agyam ehhez "jelenethez"
még1x köszi =)
Jó ez a játék nagyon, néha azért úgy érzem jól jönne ha anyám polip lett volna =) -
Az egyetlen értékelhető platformelem a játékban.Imádtam. -
ahogy írtam, a herceg hátának irányába gyere. a kamera ugye arre nem néz, de akkor is erre kell menned :))
-
Igen ezt tudom.
Nem az első ilyen bohockódás volt már vízfagyasztással.
Nem is ez a gond, hanem hogy merre menjek..
Elötted írták,hogy elkapni a rúdat
De eleve ügye onnan jövök (alattam van és azóta tettem már egy kört feljebb) =), meg ha azt is kéne, miközben ugrálsz fagyasztassz, akkorcsak a kettő közt tudsz ugrálgatni, oldalra nem tudsz menni, azért kérdeztem,hogy mégis merre.
Ha a kitörésbe ugrok bele nyilván meghalok, hátammögött meg nem látok semmit. -
"vedd meg eredetiben" -
taki1979 #1308 Sziasztok! Én a börtön pályának a vége felé akadtam el. Hiába lépek az ajtó nyitó gombra nem nyílik ki az ajtó pedig szerintem csak erre lehet menni.Nem tudom, hogy ez program hiba vagy csak rosszul gondolom az irányt. Itt a kép is Előre is köszönöm
-
futás balra a ugrálás a fagyott/olvasztott/fagyott/olvasztott vízen át. a képen láthato irányok esetén a herceg háta felé kell ugrálni :) -
Vízfagyasztás, vízfalon futás, rúd elkapás. -
Itt mi lenne a cél? Nem hiszem,hogy az ablakon/kitörésen kéne kiugranom, vagy mégis? Mondjuk másik irány nem nagyon van..
-
lesz majd agyhullámokra is szerelhető wiiiii, ne félj barátom ;) -
xxxpaulxxx #1303 de akkor az úgy már nem is hájtek=( -
idővisszatekerésnél ugyanúgy hátrálni kell, mint amikor előre csinálta :P
Vízfagyasztásnál... hmm, megnyom egy gombot ;) -
xxxpaulxxx #1301 Az idővisszatekerést és a vízfagyasztást megnézném:D -
mert gondolom van wii irányítója, és szeretne a monitor előtt csapkodni, meg a falon futni a szobájában! :D -
simon007 #1299 A pc és a wii ebben az esetben 2 teljesen más story.
VÁLTOZÁS:
Főmenüt behoztam, de nem tudom elindítani.
Press A+B jelzés van ,de ez a wii-re jellemző.
Pc-n hogyan indítható?
-
fetehetően
de mért akarna az ember pécén is létező játékot wii változatban játszani a pécéjén? -
simon007 #1297 Hello!
Ez a PoPTFS pc emulátoros nfo-ja. Ez kamu, vagy működőképes lehet?
Nekem nem sikerült elindítani.
1 » EXTRACT THE PoP - forgotten sands.7z THEN MOVE
THE EXTRACTED FOLDER TO THE DESKTOP
2 » OPEN THE EXTRACTED FOLDER THEN NOVE THE Wii FOLDER
TO YOUR BITS EMULATOR FOLDER TO THE NEXT LOCATION :
xbits\User\
WHERE xbits is the 32 or 64bits FOLDER DEPENDING ON YOUR MACHINE .
3 » MOVE THE PoP FOLDER THAT CONTAIN THE GAME LIKE IT IS TO YOUR
Xbits FOLDER , IF YOU USE THE 32bits MOVE THIS FOLDER , IF YOU USE
THE 64bits MOVE TO THE RESPECTIVE FOLDER
4 » OPEN THE EMULATOR FOLDER NOW THEN RUN Dolphin.exe THEN BROWSE
THE PoP - forgotten sands FOLDER IN YOUR DESKTOP THEN THE xbits
FOLDER AND FILNALLY THE PoP FOLDER WITH THE GAME THEN CLICK OK .
5 » THE GAME NOW WILL BE AVAILABLE AND READY TO GO ON THE EMULATOR ,
DO A DOUBLE CLICK ON THE GAME NAME INSIDE THE EMULATOR AND THE
GAME WILL START .
6 » PLAY THE GAME !!!
-
xxxpaulxxx #1296 lefele a D-padon:D -
4-es asszem -
Nézd meg a beállításokban. :D -
Torda5 #1293 melyik gomb lenyomasaval lehet tornadot csinalni? mert en nem tok rajoni :\
Előre is köszönöm