Prince of Persia: The Forgotten Sands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vízfagyasztásnál... hmm, megnyom egy gombot 😉
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
VÁLTOZÁS:
Fõmenüt behoztam, de nem tudom elindítani.
Press A+B jelzés van ,de ez a wii-re jellemzõ.
Pc-n hogyan indítható?
de mért akarna az ember pécén is létezõ játékot wii változatban játszani a pécéjén?
Forza.
Ez a PoPTFS pc emulátoros nfo-ja. Ez kamu, vagy mûködõképes lehet?
Nekem nem sikerült elindítani.
1 » EXTRACT THE PoP - forgotten sands.7z THEN MOVE
THE EXTRACTED FOLDER TO THE DESKTOP
2 » OPEN THE EXTRACTED FOLDER THEN NOVE THE Wii FOLDER
TO YOUR BITS EMULATOR FOLDER TO THE NEXT LOCATION :
xbits\User\
WHERE xbits is the 32 or 64bits FOLDER DEPENDING ON YOUR MACHINE .
3 » MOVE THE PoP FOLDER THAT CONTAIN THE GAME LIKE IT IS TO YOUR
Xbits FOLDER , IF YOU USE THE 32bits MOVE THIS FOLDER , IF YOU USE
THE 64bits MOVE TO THE RESPECTIVE FOLDER
4 » OPEN THE EMULATOR FOLDER NOW THEN RUN Dolphin.exe THEN BROWSE
THE PoP - forgotten sands FOLDER IN YOUR DESKTOP THEN THE xbits
FOLDER AND FILNALLY THE PoP FOLDER WITH THE GAME THEN CLICK OK .
5 » THE GAME NOW WILL BE AVAILABLE AND READY TO GO ON THE EMULATOR ,
DO A DOUBLE CLICK ON THE GAME NAME INSIDE THE EMULATOR AND THE
GAME WILL START .
6 » PLAY THE GAME !!!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7
Olyan magas röptû viták folynak, hogy ez jó, ez nem jó, UFÓ-k, nehézségi erõ, repülés, idõutazás meg miegyéb, hogy én csak halkan, lesütött szemmel csak annyit fûznék hozzá:
ez a rész is, mint a többi PoP egy nagyon különleges élmény volt.
A film is és a játék is nagyon bejött.
(2x néztük meg moziban, de a harmadszor is meglesz.)
Csak ennyit akartam..
További jó szórakozást! 😉 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
pedig gúgli szerint is az
2008 de lényegtelen.
"Ha te fikázod az én egyik kedvencemet, akkor én is fikázom a tiedet"
Ne azért fikázz valamit mert a másiknak az a kedvence.
By The Way: Szerintem nem egy kalap szar, de nem is jó, megint csak vannak benne ilyen anime hülyeségek, mint pl ugrik, majd ctrl és a levegõben elõre suhan vagy teleportál, vagy tököm tudja mit csinál (hozzá teszem fura, mert ezek szerint neked tetszenek ezek a dolgok, szóval nem értem miért nem tetszik ez neked). Egyébként ez a játék keveredése a 2009-esnek (egyébként 2009 nem 2008, ezt úgy a többieknek is mondom 😊 ) és mondjuk a TTT-nek. Sajnos nem jól sikerült, ennyi.
Szóval ne nekem magyarázd hová kellene írni.
Legközelebb ha nem tudsz értelmesen hozzászólni a "maszlaghoz", talán maradj csöndben, és mindeki jobban jár.
Pl: kaland és adrenalinfüggõk, csövesek...
elõbb utóbb biztos létezni fog hasonló, csakhogy:
a, ha másik faj ilyet tudna már, akkor már rég találkoztunk volna velük.
b, ha még nincsenek ezen a fejletségi szinten, akkor viszont nem is fogsz velük találkozni az életedben. Habár, lehet hogy elõbb utóbb elérnek erre a szintre.
Mindenesetre a sebesség kizárva véleményem szerint, mert a tömeg növekedése, az eltelt idõ, és az energia ami kellhet egy ekkora utazáshoz kizárják ezeket a dolgokat.
Mondjuk most volt róla szó, hogy fölfedeztek bizonyos mágnes folyosókat, és végülis ahhoz csak egy kis löket kell bizonyos irányba, hogy úton tartsák magukat, de ki vállalkozna arra, hogy egész életét azzal töltse el, hogy egy ûrhajóban utazik lehetséges élet felkutatására.
Szóval én értem hogy mi a helyzet és neked van valami az agyad helyén.
És talán nem ide kéne írni ezt az ufós maszlagot...(és bocs az UFÓ hívõktõl)
Ja és nem vagyok neandervölgyi képzeld tudok írni olvasni stb. Na errõl ennyit .
Én azt hiszem, ahogyan ez a hozzászólásomból is kiderült ha olvastad volna, hogy egészen biztosan vannak értelmes lények rajtunk kívül, hiszen a világûr végtelen, ezért így kell lennie. És vélhetõen egyszer majd a jövõben találkozik velük az emberiség.
Ennyi, erre a véleményemre reagáltad te a "te melyik diliházból szöktél?" -t, nagyfokú primitívségrõl és ostobaságról téve tanúbizonyságot. Na, van még valami, amit nem értesz?
Thrash \'Till Death
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
PEACE!
Mellesleg a tömegével özönlõ homok-zombikat se találom érdekesebbnek mint az elõzõ rész kátrány szörnyeit.
Mellesleg Elika, nem Erika bakker. <#hehe>#hehe>
Meg is is az egyedisége a popnak: fénygömböcskék gyûjtögetése, cellshaded graf (ami amugy elég "olcsó" megoldás, de princehez végülis illett)? Oké, ennyi ebben is van: szép graf + vízfagyasztás 😊
Kihívást nem tudom értelmezni egy olyan játék esetén, ahol Erika visszaránt a mélybõl, a szörnyek meg egyesével jönnek és ultrabénák...
Forza.
Számomra teljesen elképzelhetõ, hogy van valami fejlett civilizáció ami gyorsan tud utazni. pl meghajlítja a teret vagy nem tudom. 😊
Te jöttél kötöszködni amúgy ezekkel a videókkal. Én szimplán Broafka vélemény nyílvánítását kritizáltam.
És még mindig fizikailag lehetetlen úgy a falon futni, mint ahogy a SoT-ban a prince csinálja... El sem hiszem, hogy ezt le kell írnom, azt hittem ez mindenkinek egyértelmû... Menjek G.I. Joe-zni? Te meg akkor állj fel kicsit a géptõl, aztán a valóságban próbálj futkározni a falon...
Téma lezárva részemrõl.