1452
  • BoneDragon
    Húh ebbe az új pop-ba valami eszméletlen gagyi a mozgás, meg a harc. Egyszerűen nem tudom megszokni :/
  • fery02
    Eredeti játékosok!!!

Nektek a főmenüben szerepel "Uplay" az almenük között?
    Mert nekem warez verziónál volt, de eredetinél nincs. :/
  • anubisz77
    Szia!
    Privátba elküldtem a mentéseket.
  • fery02
    Amúgy akit érdekel, az eredetihez van egy kb 10 oldalas magyar nyelvű kézikönyv csak úgy beb@szva a tokba, a lemezzel együtt, ami szintén be van csak úgy b@szva, de nem közvetlenül persze, egy papírtokban van.
  • skampi
    tudna valaki adni egy linket,ahonnan le tudom szedni a mentéseket?
    újra raktam a vindózt és elfelejtettem lementeni .
  • zsotesz
    Végigvittem a játékot, szerintem egész jó volt. A végén lévő vízesések közötti ugrabugra egy kicsit idegesítő volt, de annyira nem volt vészes.
    A végső harc előtti homokviharos ugrabugra egész látványos lett, az tetszett, a végső harc csak azért volt nehéz mert nálam valamiért egyes részeken befénylett a kép két-három vastag csíkban így nagyon nem láttam hova csap Ratash. De kb. 4. nekifutásra levertem. Ha feleannyiba fog kerülni mint most akkor valszeg majd megveszem.
  • anubisz77
    Szia!
    Én is itt akadtam el és egy külföldi oldalról leszedtem egy új crack-et.Ezzel állítólag minden ajtó működik(felül kellett írni a mentést is mert a srác aki felrakta itt tartott "4.save" filet.alább lehet megtalálni) de vissza tett a játék közepére.
    Ha lehet akkor küld már el a c:\users\neved\AppData\Local\storage\SKIDROW\11\4....save file-t.Az email címem: [email protected] köszi szépen!!!
  • samsung123
    amugy, pont segítséget irt le! tényleg meg kell nézni youtubon, sokkal egyszerűbb.
  • Evin
    Azért nem válaszolt neked senki, mivel fogalmunk nincs hol van amiről beszélsz. Mindenképp kép kellene, főleg, hogy nem te játszol a játékkal, így még elmagyarázni sem tudod eddig mi történt veled a játékban.
    Nem pedig azért, mert ilyen bunkók lennénk.
  • fery02
    Úgy persze más.
  • qwert
    Na igen. Csak én itthon vagyok Pesten, a gyerek meg vidéken a nagymamánál, ahol nincs internet. Quazi ha látnám mi a helyzet, biztos megnézném a youtube-on. De nem látom, csak azt tudom, amit mond. Az offolás meg a warez téma miatt volt, mert itt szó sincs warezról, csak egy 10 éves gyerekről, aki elakadt. Ennyi. Akkor majd megoldom másképp. Ha nincs érdemi segítség valahogy megoldom magamtól a youtube-ról, csak nem tudom mit nézzek, mert nem én játszom és nem is ismerem a játékot. De nem baj. Majd másképp megoldom.

Üdv
  • fery02
    Nyugodtan lehet használni ilyesmi problémára fórumot persze (azért is van).
    Csak az tényleg igaz, hogy akit érdekli annyira a játék és nem sajnálja rá azt az 5 percet, youtube-bal pillanatok alatt tovább juthat.
  • Reg5
    Milyen ne írjak offot? Inkább gondolkodni kéne ahelyett, hogy 3-4-en megkérdezitek ugyan azt. Én is elakadtam benne néhány alkalommal, érdekes módon a youtube segített.
  • qwert
    Persze...ne is használjuk a fórumot ugye? Minek. Ha ne tudsz segíteni, akkor nem írj offot
  • Reg5
    Aki elakadt az megpróbálhatna rákeresni a youtuben is. Játék neve + walkthrough.
  • taki1979
    Pontosan hol akadtál el esetleg fényképet tudsz rakni
  • qwert
    Szia!

Te hogy mentél át az erőd kapunál?
  • qwert
    Érdemi válasz valaki?
  • arty
    urak!

irány a warez topik... ld banner.
  • Empty
    Cseszik kinyílni! Uninstall a 3.14 csába aztán lomtár!
  • Empty
    A nem nyíló ajtóra mi a megoldás? Save game mappa van?
  • taki1979
    Sziasztok én itt akadtam el balról jöttem és gondolom jobbra kellene menni de nem lehet ha tud valaki segíteni akkor azt megköszönném.
  • qwert
    Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy az erődkapunál hogyan lehet továbbjutni?

A válaszokat előre is köszönöm!
  • Looooser
    A Sands of Time és a Warrior Within között félúton
  • adeeeka
    Sziasztok, nálam egy másik ajtó mondta fel a szolgálatot, ami a Bathroom szerűségben található, és kimerültem a különböző crackek és miegymás keresésében , és kérek valakit ha tud valami működőképes változatot azt nagyon szépen megköszönném.
  • Shep
    Na a végére értem és hát nem is tudom mit mondjak, mert amíg játszottam nem volt rossz lekötött, meg ilyesmi, de egyetlen egyszer sem mondtam azt, hogy na ez igen. Gyakorlatilag egy újabb rókabőr szinte nulla újítás, inkább csak leépülés fedezhető fel, bár az előző résztől még így is sokkal jobb. A harc, meg úgy szinte minden túlságosan lightos lett (ami nekem mondjuk jó, mert utálom mikor szarrá szivatnak, minden csatában, meg minden ugrásnál) kivéve a végén azt a vizes szar részt. Szóval egynek elment ,de nem egy nagy szám.

Amúgy most akkor, hogy is van ez, időben ez a rész mikor játszódik?
  • ml85ml
    én már re startoltam a gépet is de nekem nem javult meg sajnos...
  • arty
    vedd meg vagy irány a warez topik
  • kopaszjeti
    Sziasztok! Én is azon a részen vagyok, ahol a #1314-es hozzászólás van. A problémám annyi, hogy én az erkélyig feljutottam, a kapu nyitva volt, aztán kiléptem a játékból, újrakezdéskor az erkélyen állok, a kapu viszont csukva van. Visszamenni nem lehet, ha leugrok, meghalok. Aki tud, segítsen!
    Előre is köszönöm!
  • zsotesz
    Ezt a bug-ot én is észrevettem, de ha kilépsz a játékból majd újraindítod akkor elvileg jó lesz. Nálam legalábbis ez megoldotta.
  • ml85ml
    elakadtam.
    volt egy rész mikor auto loadoltam a játékot és volt 1 fejlesztési pontom.elhasználtam a fejlesztési pontot majd meghaltam ekkor a játék újra betöltött és megint volt 1 fejlesztési pontom amit megint el lehetett használni és én elhasználtam. ígyfelfejlesztettem magam max-ra DE pl energia rubrikám 6 van élet se lett dupla De a fejlesztési menüben minden be van jelölve szinessel h felfejlesztettem. most meg szerzem a tapasztalati pontokat de nem bírom elhasználni.
    segítsetek mit tegyek? van vmi okosság erre? pl pályánkénti save game? mert pc.n csak elölröl tudo kezdeni v folytatni.
  • Shep
    Tudom, ezért adok még majd neki ma is egy esélyt, aztán ha nem marad a youtube, hogy megnézzem mi a vége :)
  • arty
    ilyenkor érdemes szünetet tartani :) ez minden játékra igaz: ha görcsösen akarsz továbbjutni, nem megy... másnap, vesztenivalo nélkül meg sokszor elsőre :)
  • Deathskull
    Istenkirály vagy gernya, köszönöm szépen:D Innentől menni fog(ha nincs benne több bug:P).
  • gernya
    Mentés a kapcsolóhoz

http://www47.zippyshare.com/v/21686133/file.html

csak ki kell cserélni (4.save)

Vistán C:\users\your name\Appdata\local\storage\(some random characters)\11
  • Shep
    Akkor azt hiszem nekem itt véget ért a játék.
  • Reg5
    Egyel korábbi hszedre reagáltam, bocs (tehát nem volt fantáziájuk. Amúgy meg lehet csinálni, csak nagyon kapkodni kell. A főboss előtt majd ugyanez lesz, csak legalább 10-szer ennyi :(
  • Shep
    Szerintem is, de mi igen? :) Most nézem youtube-on, hogy a középső oszlop után is van 3 ugyanolyan vízfüggöny, hát kész esélyt nem látok arra, hogy valaha is továbbjutok azon a részen. Nincs valakinek mentése az azt követő mentési pontról?
  • Reg5
    Igen.
  • Shep
    Kész feladtam (mára tuti) ezen a szar 3-as vízfüggönyös részen nem bírok továbbjutni, ennyire ki tized mp-ezni egy játékot, hát teljesen betegek a készítők.