1452
-
#1412 Szia!
Sikerült megoldanod a problémát, mert én is itt akadtam el?
Valaki tud megoldást (esetleg)?
Előre is köszi! -
#1411 Köszi a hozzászólásért de nem ,,kioktatást,, kértem hanem tanácsot.
Majd ha én úgy gondolom, hogy megveszem a játékot akkor az úgy lesz ha pedig letöltöm akkor meg úgy. Egyikhez sincs semmi közöd. Azért köszi, hogy legalább reagáltál zsotesz.
Várom a további tanácsokat, esetleg cracket. [email protected]
Köszi. -
#1410 Meg van. -
zsotesz #1409 Vedd meg a játékot vagy próbáld másik crack-kel (bár nem tudom kijavítja-e). De ha picit visszaolvasol akkor ugyanez a probléma a #1398-ban. -
#1408 -
#1407 Sziasztok!
It ez a kép. Én feljutottam és be is mentem az ajtón (mentés) ahol 2 tüskés himbálózó csapda várt rám. Sajnos fenn akadtam az egyiken és újra kezdődött a játék. De az ajtó zárva. Ha le akarok menni (ugrani), hogy megint megmásszam az egészet akkor is meghalok. Vajon mit tegyek? Tud valaki segíteni? -
szami93 #1406 Nem mert meg kell húzni egy rudat és az nyitja ki, de ha közvetlen az ajtó után meghalsz akkor újra ki kéne nyitni, mivel előtte rak le, de nem tudsz leugrani az ajtó előtt erkélyről anélkül, hogy meghalnál. -
#1405 Mind ugyanott ment, csak halál után esetleg még nyitva is lesz ha elé dob. -
szami93 #1404 Mert az eredeti miben lenne más? Abban nem az ajtó előtt hanem az ajtó után ment? -
zsotesz #1403 nem bugos, ha eredetivel játszol, ez nem a játék hibája hanem a tiéd mert nem vetted meg. -
#1402 Én ezt is a crack számlájára írnám. Érdekes, hogy én konzolon egyetlen 1 hibával sem találkoztam. Minden ajtó nyílt és sosem ragadtam az ajtón kívül sem. -
gregtom6 #1401 Ó, ha ilyen bugos, akkor hagyjuk. -
gregtom6 #1400 Üdv.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyi a játékideje a Forgotten Sands-nek? Közepes sebességgel játszva mondjuk. -
szami93 #1399 Nekem ugyanez van (1388-as hsz). Fogalmam sincs, hogyan kéne megcsinálni. Szerintem a játék a rossz, mert az ajtó előtt ment és nem utána. Én abbahagytam, mert nem kezdem előről. Más megoldás meg szerintem nem nagyon van. -
csokosasszony #1398 Megakadtam a játékban!Segítetek!
Mint ugyebár tudjátok elég béna a játékelmentés.
Én mindig a pontos állapotomat figyelem,rögtön elfelejtem,ha elhaladtam valamin!:D
De itt a forgotten sands egyik pályáján meghaltam,és nem tudom,hogy az én hülyeségem miatt nem lehet továbbjutni,vagy bénák a programozók?
Gyanítom az első...
Ezen a részen egy aranyrúdról kell lógni,hogy kinyiljon az ajtó.
Előtte meg kell falon mászva nyomni egy falon lévő kört ami kitol egy sziklát és onnan továbbcikázok.
A rúdra nyíló ajtón átjutottam,meghaltam és az ajtón kívülről kezdte el.
Ez még kisebb baj,de az ajtó csukva volt!
Ezt is megoldanám,de az aranyrúdtól még két másikon kellet előremenni,majd akkor érünk az ajtóhoz.
De az ajtó előtt van egy kerítés és amiatt nem bírok visszamenni az aranyrúdhoz...
Valakinek volt ilyen gondja? -
#1397 warez topic... -
#1396 hello, hogy és melyik crackkel tudom megcrackelni a játékot? előre is kösz. -
sharkyn #1395 Sziasztok nekem ugyan ez lenne a probléma és már másodjára mert csak az ujrakezdést láttam megoldásnak valaki pls mert ha megint ujra kell kezdenem vége. esetleg ha valahol mentést tudtok az sem rossz mert a gépen nem találom hogy legalább abba belepiszkálnék valamit -
Badzsa #1394 -a másik dolog pedig az, hogy emiatt van a fekete képernyő fazon is!... ha nincs jol megcrackkelve vagy nincs állandó internetkapcsolat allat: nemfog müködni a játék!!!!...
-
Badzsa #1393 -nekem a crack igy sikerült!..: azt a dll fájlt amit a CRACK mappában wan, azzal az Ubisoft Gamelaunchert is felül kell irni.. Majd ebben a sorrendben: játék exe fájl,majd a gamelauncher exe s wégül megint játék exe fájl... inditootam el éés leindult a jááték!.. csak aza bibi hogy állandó intenetkapcsolat kell neki!... -
Badzsa #1392 -csá... één megoldottam a problémát!... -
becsiati #1391 Hali
Tudtok Segíteni?
Megcrackelem a gamet és elindul csak az egeret látom, és tök fekete a képernyő.
Miért van ez?
[email protected] ra irjatok -
Péter Tamás #1390 A probléma megoldódott, végülis crackelttem hátha talán nem is kell a kód. Azután meg azért nem tudtam elindítani, mert nem elég jó a videó kártya. -
Péter Tamás #1389 Helósztok, én nemrég töltöttem le és és nem tudom elindítani, mert vmilyen kódot kér és rákerestem az interneten és nem találtam semmit. -
szami93 #1388 Sziasztok!
Itt tartok: http://www.youtube.com/watch?v=UbKp_kqB8Wc&feature=related
(3:17-nél) Az a baj, hogy átugráltam a rudakon, bementem az ajtón és fejbevágtak többször azok a szöges szarok. Betöltötte a mentést miután meghaltam, de az ajtón kívül rakott le. Viszont az ajtó zárva, az erkélyről meg nem tudok lemenni. Valaki tud segíteni? -
#1387 gg -
#1386 Nah mar meg van a problema: elsonek amikor feltelpittettem valamier nem updatelte a DirectX-et , ujbol felraktam es mostmar megy -
#1385 64bites rendszerre gondolsz...igen megy. -
#1384 Megy a jatek 64 biten ? mert nekem nem akar indulni -
imice #1383 Ja! És hogyan tudom lejjebb venni a nehézségi szintet? -
imice #1382 Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni? Most kedtem el játszani a Princet,és el akadtam azután a rész után ahol meg ölöm azt a bordó nagy izétaztán föl keveredek ilyen hintákon egy erkély szerüségre ahol csak két megkövesedett katona van meg egy zárt ajtó.Na onnan sehova tovább nem birok menni! Mi a pitát kell ott csinálni? Előre is köszönöm! Üdv mindenkinek! -
#1381 warez topic -
D159 #1380 én most töltöttem le, már végigvittem az összes részt.
de itt elindul a játék,de hangom van, képem nincs!!
frissítettem drivert, directX ami a dvd-n volt fent van.
viszont érdekesség, hogy mikor drivert frissítettem, után,
3s-re volt képem utána minden sötét volt!
PLS, HELP!!!!!
-
nagypipus #1379 commanderben állítsd be,hogy látható legyen a rejtett fájl
utána
c:\Users\pistike\AppData\Local\storage\SKIDROW\11\
az ebbe lévőt cseréld a letöltött valamelyikére és go. -
nagypipus #1378 a második torrent nélkül bocs
:) -
nagypipus #1377 http://torrent.eval.hu/torrent/prince of persian the forgotten sands save files/5660844
ha nem működne az előző link
-
nagypipus #1376 itt vannak mentésektorrenteval -
zsotesz #1375 egyébként youtubon fent van a végigjátszás -
zsotesz #1374 pedig nem nehéz, az elején lépj rá a terem közepén lévő gombra, ekkor két vízesés beindul, befagyasztod és a kettő közt elkezdesz felfelé ugrálni, majd balra lesz egy vízsugár, ide úgy tudsz kiugrani, hogy amikor elugrasz a jobboldali oszlopról akkor beszünteted a fagyást, hogy a baloldali vízsesésbe ne akadj bele, majd amikor azon átértél, akkor megint fagyasztás, hogy a vízsugarat el tudd kapni.
Ha nem itt akadtál el akkor tegyél be képet, mivel nem rég fejeztem be még viszonylag frissek az emlékek. -
skygt90 #1373 hali ! annál a résznél járok aminek az a címe hogy az utolsó akadály,,,teljesen elakadtam nemtudok semmiképpen felmenni a torony tetejére, már vagy 2 órát azzal szórakoztam de az első akadálynál mindig meghalok , tudna valaki küldeni egy mentést arról a részről ami ezután jön ?