Prince of Persia: The Forgotten Sands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyi a játékideje a Forgotten Sands-nek? Közepes sebességgel játszva mondjuk.
Mint ugyebár tudjátok elég béna a játékelmentés.
Én mindig a pontos állapotomat figyelem,rögtön elfelejtem,ha elhaladtam valamin!😄
De itt a forgotten sands egyik pályáján meghaltam,és nem tudom,hogy az én hülyeségem miatt nem lehet továbbjutni,vagy bénák a programozók?
Gyanítom az elsõ...
Ezen a részen egy aranyrúdról kell lógni,hogy kinyiljon az ajtó.
Elõtte meg kell falon mászva nyomni egy falon lévõ kört ami kitol egy sziklát és onnan továbbcikázok.
A rúdra nyíló ajtón átjutottam,meghaltam és az ajtón kívülrõl kezdte el.
Ez még kisebb baj,de az ajtó csukva volt!
Ezt is megoldanám,de az aranyrúdtól még két másikon kellet elõremenni,majd akkor érünk az ajtóhoz.
De az ajtó elõtt van egy kerítés és amiatt nem bírok visszamenni az aranyrúdhoz...
Valakinek volt ilyen gondja?
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Tudtok Segíteni?
Megcrackelem a gamet és elindul csak az egeret látom, és tök fekete a képernyõ.
Miért van ez?
[email protected] ra irjatok
Itt tartok: http://www.youtube.com/watch?v=UbKp_kqB8Wc&feature=related
(3:17-nél) Az a baj, hogy átugráltam a rudakon, bementem az ajtón és fejbevágtak többször azok a szöges szarok. Betöltötte a mentést miután meghaltam, de az ajtón kívül rakott le. Viszont az ajtó zárva, az erkélyrõl meg nem tudok lemenni. Valaki tud segíteni?<#confused>#confused>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
de itt elindul a játék,de hangom van, képem nincs!!
frissítettem drivert, directX ami a dvd-n volt fent van.
viszont érdekesség, hogy mikor drivert frissítettem, után,
3s-re volt képem utána minden sötét volt!
PLS, HELP!!!!!
utána
c:\Users\pistike\AppData\Local\storage\SKIDROW\11\
az ebbe lévõt cseréld a letöltött valamelyikére és go.
😊
ha nem mûködne az elõzõ link
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Ha nem itt akadtál el akkor tegyél be képet, mivel nem rég fejeztem be még viszonylag frissek az emlékek.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
Nektek a fõmenüben szerepel "Uplay" az almenük között?
Mert nekem warez verziónál volt, de eredetinél nincs. :/
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Privátba elküldtem a mentéseket.
újra raktam a vindózt és elfelejtettem lementeni .
A végsõ harc elõtti homokviharos ugrabugra egész látványos lett, az tetszett, a végsõ harc csak azért volt nehéz mert nálam valamiért egyes részeken befénylett a kép két-három vastag csíkban így nagyon nem láttam hova csap Ratash. De kb. 4. nekifutásra levertem. Ha feleannyiba fog kerülni mint most akkor valszeg majd megveszem.
Én is itt akadtam el és egy külföldi oldalról leszedtem egy új crack-et.Ezzel állítólag minden ajtó mûködik(felül kellett írni a mentést is mert a srác aki felrakta itt tartott "4.save" filet.alább lehet megtalálni) de vissza tett a játék közepére.
Ha lehet akkor küld már el a c:\users\neved\AppData\Local\storage\SKIDROW\11\4....save file-t.Az email címem: [email protected] köszi szépen!!!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Nem pedig azért, mert ilyen bunkók lennénk.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Üdv
Csak az tényleg igaz, hogy akit érdekli annyira a játék és nem sajnálja rá azt az 5 percet, youtube-bal pillanatok alatt tovább juthat.