Prince of Persia: The Forgotten Sands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Én ezt is a crack számlájára írnám. Érdekes, hogy én konzolon egyetlen 1 hibával sem találkoztam. Minden ajtó nyílt és sosem ragadtam az ajtón kívül sem.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Ó, ha ilyen bugos, akkor hagyjuk.

Üdv.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyi a játékideje a Forgotten Sands-nek? Közepes sebességgel játszva mondjuk.

Nekem ugyanez van (1388-as hsz). Fogalmam sincs, hogyan kéne megcsinálni. Szerintem a játék a rossz, mert az ajtó elõtt ment és nem utána. Én abbahagytam, mert nem kezdem elõrõl. Más megoldás meg szerintem nem nagyon van. <#szomoru1>
Megakadtam a játékban!Segítetek!
Mint ugyebár tudjátok elég béna a játékelmentés.
Én mindig a pontos állapotomat figyelem,rögtön elfelejtem,ha elhaladtam valamin!😄
De itt a forgotten sands egyik pályáján meghaltam,és nem tudom,hogy az én hülyeségem miatt nem lehet továbbjutni,vagy bénák a programozók?
Gyanítom az elsõ...
Ezen a részen egy aranyrúdról kell lógni,hogy kinyiljon az ajtó.
Elõtte meg kell falon mászva nyomni egy falon lévõ kört ami kitol egy sziklát és onnan továbbcikázok.
A rúdra nyíló ajtón átjutottam,meghaltam és az ajtón kívülrõl kezdte el.
Ez még kisebb baj,de az ajtó csukva volt!
Ezt is megoldanám,de az aranyrúdtól még két másikon kellet elõremenni,majd akkor érünk az ajtóhoz.
De az ajtó elõtt van egy kerítés és amiatt nem bírok visszamenni az aranyrúdhoz...
Valakinek volt ilyen gondja?
FLeT
warez topic...

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

destiner13
hello, hogy és melyik crackkel tudom megcrackelni a játékot? elõre is kösz.

Sziasztok nekem ugyan ez lenne a probléma és már másodjára mert csak az ujrakezdést láttam megoldásnak valaki pls mert ha megint ujra kell kezdenem vége. esetleg ha valahol mentést tudtok az sem rossz mert a gépen nem találom hogy legalább abba belepiszkálnék valamit
-a másik dolog pedig az, hogy emiatt van a fekete képernyõ fazon is!... ha nincs jol megcrackkelve vagy nincs állandó internetkapcsolat allat: nemfog müködni a játék!!!!...
-nekem a crack igy sikerült!..: azt a dll fájlt amit a CRACK mappában wan, azzal az Ubisoft Gamelaunchert is felül kell irni.. Majd ebben a sorrendben: játék exe fájl,majd a gamelauncher exe s wégül megint játék exe fájl... inditootam el éés leindult a jááték!.. csak aza bibi hogy állandó intenetkapcsolat kell neki!...
-csá... één megoldottam a problémát!...<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Hali
Tudtok Segíteni?
Megcrackelem a gamet és elindul csak az egeret látom, és tök fekete a képernyõ.
Miért van ez?
[email protected] ra irjatok
A probléma megoldódott, végülis crackelttem hátha talán nem is kell a kód. Azután meg azért nem tudtam elindítani, mert nem elég jó a videó kártya.
Helósztok, én nemrég töltöttem le és és nem tudom elindítani, mert vmilyen kódot kér és rákerestem az interneten és nem találtam semmit.
Sziasztok!
Itt tartok: http://www.youtube.com/watch?v=UbKp_kqB8Wc&feature=related
(3:17-nél) Az a baj, hogy átugráltam a rudakon, bementem az ajtón és fejbevágtak többször azok a szöges szarok. Betöltötte a mentést miután meghaltam, de az ajtón kívül rakott le. Viszont az ajtó zárva, az erkélyrõl meg nem tudok lemenni. Valaki tud segíteni?<#confused>
DarkSector
gg

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SirAlo
Nah mar meg van a problema: elsonek amikor feltelpittettem valamier nem updatelte a DirectX-et , ujbol felraktam es mostmar megy

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

DarkSector
64bites rendszerre gondolsz...igen megy.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SirAlo
Megy a jatek 64 biten ? mert nekem nem akar indulni

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Ja! És hogyan tudom lejjebb venni a nehézségi szintet?
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni? Most kedtem el játszani a Princet,és el akadtam azután a rész után ahol meg ölöm azt a bordó nagy izétaztán föl keveredek ilyen hintákon egy erkély szerüségre ahol csak két megkövesedett katona van meg egy zárt ajtó.Na onnan sehova tovább nem birok menni! Mi a pitát kell ott csinálni? Elõre is köszönöm! Üdv mindenkinek!
FLeT
warez topic

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

én most töltöttem le, már végigvittem az összes részt.
de itt elindul a játék,de hangom van, képem nincs!!
frissítettem drivert, directX ami a dvd-n volt fent van.
viszont érdekesség, hogy mikor drivert frissítettem, után,
3s-re volt képem utána minden sötét volt!
PLS, HELP!!!!!
commanderben állítsd be,hogy látható legyen a rejtett fájl
utána
c:\Users\pistike\AppData\Local\storage\SKIDROW\11\
az ebbe lévõt cseréld a letöltött valamelyikére és go.
a második torrent nélkül bocs
😊
http://torrent.eval.hu/torrent/prince of persian the forgotten sands save files/5660844
ha nem mûködne az elõzõ link
itt vannak mentésektorrenteval
egyébként youtubon fent van a végigjátszás

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

pedig nem nehéz, az elején lépj rá a terem közepén lévõ gombra, ekkor két vízesés beindul, befagyasztod és a kettõ közt elkezdesz felfelé ugrálni, majd balra lesz egy vízsugár, ide úgy tudsz kiugrani, hogy amikor elugrasz a jobboldali oszlopról akkor beszünteted a fagyást, hogy a baloldali vízsesésbe ne akadj bele, majd amikor azon átértél, akkor megint fagyasztás, hogy a vízsugarat el tudd kapni.
Ha nem itt akadtál el akkor tegyél be képet, mivel nem rég fejeztem be még viszonylag frissek az emlékek.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

hali ! annál a résznél járok aminek az a címe hogy az utolsó akadály,,,teljesen elakadtam nemtudok semmiképpen felmenni a torony tetejére, már vagy 2 órát azzal szórakoztam de az elsõ akadálynál mindig meghalok , tudna valaki küldeni egy mentést arról a részrõl ami ezután jön ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

BoneDragon
Húh ebbe az új pop-ba valami eszméletlen gagyi a mozgás, meg a harc. Egyszerûen nem tudom megszokni :/

fery02
Eredeti játékosok!!!

Nektek a fõmenüben szerepel "Uplay" az almenük között?
Mert nekem warez verziónál volt, de eredetinél nincs. :/

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Szia!
Privátba elküldtem a mentéseket.
fery02
Amúgy akit érdekel, az eredetihez van egy kb 10 oldalas magyar nyelvû kézikönyv csak úgy beb@szva a tokba, a lemezzel együtt, ami szintén be van csak úgy b@szva, de nem közvetlenül persze, egy papírtokban van.

tudna valaki adni egy linket,ahonnan le tudom szedni a mentéseket?
újra raktam a vindózt és elfelejtettem lementeni .
Végigvittem a játékot, szerintem egész jó volt. A végén lévõ vízesések közötti ugrabugra egy kicsit idegesítõ volt, de annyira nem volt vészes.
A végsõ harc elõtti homokviharos ugrabugra egész látványos lett, az tetszett, a végsõ harc csak azért volt nehéz mert nálam valamiért egyes részeken befénylett a kép két-három vastag csíkban így nagyon nem láttam hova csap Ratash. De kb. 4. nekifutásra levertem. Ha feleannyiba fog kerülni mint most akkor valszeg majd megveszem.

Szia!
Én is itt akadtam el és egy külföldi oldalról leszedtem egy új crack-et.Ezzel állítólag minden ajtó mûködik(felül kellett írni a mentést is mert a srác aki felrakta itt tartott "4.save" filet.alább lehet megtalálni) de vissza tett a játék közepére.
Ha lehet akkor küld már el a c:\users\neved\AppData\Local\storage\SKIDROW\11\4....save file-t.Az email címem: [email protected] köszi szépen!!!
samsung123
amugy, pont segítséget irt le! tényleg meg kell nézni youtubon, sokkal egyszerûbb.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Evin
Azért nem válaszolt neked senki, mivel fogalmunk nincs hol van amirõl beszélsz. Mindenképp kép kellene, fõleg, hogy nem te játszol a játékkal, így még elmagyarázni sem tudod eddig mi történt veled a játékban.
Nem pedig azért, mert ilyen bunkók lennénk.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

fery02
Úgy persze más.

qwert
Na igen. Csak én itthon vagyok Pesten, a gyerek meg vidéken a nagymamánál, ahol nincs internet. Quazi ha látnám mi a helyzet, biztos megnézném a youtube-on. De nem látom, csak azt tudom, amit mond. Az offolás meg a warez téma miatt volt, mert itt szó sincs warezról, csak egy 10 éves gyerekrõl, aki elakadt. Ennyi. Akkor majd megoldom másképp. Ha nincs érdemi segítség valahogy megoldom magamtól a youtube-ról, csak nem tudom mit nézzek, mert nem én játszom és nem is ismerem a játékot. De nem baj. Majd másképp megoldom.

Üdv

fery02
Nyugodtan lehet használni ilyesmi problémára fórumot persze (azért is van).
Csak az tényleg igaz, hogy akit érdekli annyira a játék és nem sajnálja rá azt az 5 percet, youtube-bal pillanatok alatt tovább juthat.

Milyen ne írjak offot? Inkább gondolkodni kéne ahelyett, hogy 3-4-en megkérdezitek ugyan azt. Én is elakadtam benne néhány alkalommal, érdekes módon a youtube segített.

qwert
Persze...ne is használjuk a fórumot ugye? Minek. Ha ne tudsz segíteni, akkor nem írj offot

Aki elakadt az megpróbálhatna rákeresni a youtuben is. Játék neve + walkthrough.

Pontosan hol akadtál el esetleg fényképet tudsz rakni
qwert
Szia!

Te hogy mentél át az erõd kapunál?

qwert
Érdemi válasz valaki?

arty
urak!

irány a warez topik... ld banner.

Forza.

Empty
Cseszik kinyílni! Uninstall a 3.14 csába aztán lomtár!