1452
-
a filmről nekem egyből a mumia jutott eszembe...annak az első része. -
Na, most jövök a filmről, és sztem nagyon jó volt. :) Az oké, hogy annyira nem ragaszkodik a játékhoz, ezt nem veszem zokon, erre számítottam, de szerintem ez a film megállja a helyét egy önálló kis kalandfilmként is. Persze látszott, hogy a SoT-ról vettek mindent, pl a film vége is hasonló kissé a SoT-ban látottakhoz, szóval nem lehetne letagadni h az alapján készült. Sztem nagyon jó volt, jók voltak a színészek, és az idő visszapörgetését is igen jól megoldották. Talán a homokórát kicsit jobban is meglehetett volna valósítani... de rendben volt. Én egy erős 8-ast adnék rá. Elvetemült hardcore gamerek ne nézzék meg, mert hallottam embereket akik velem együtt nézték h anyáztak h a hercegnek van neve. :D xD Na, de a többi embernek ajánlom. Ha szeretted a karibot, ezt is szeretni fogod!! :D -
jáhú....:D -
Biztos vmi extra ingame tárgy, vagy vmi kisebb DLC. Manapság divatos az ilyesmi. -
Fábúúl?? Há hun élsz te?? Műányágbú. :D Kínábol exportált ámerikái áru. -
jah lesz benne majd egy tesco feliratos fejpánt vagy franctudja egy gazdaságos kard ...fából...:D -
Arról tud vki vmit hogy a Gamestarban levő hirdetésben mit jelet hogy EXLUZIV TARTALMAK csak a TESCO-ban PC-re?
Most akkor lesz vmi Tesco Gazdaságos POP? -
"Multi a PoP játékokban NINCS."
De a kalózok megoldják hogy legyen
-
Kezdjük ott h az exbáx tríszixtit flashelni kell, amit chippelni kell az a PS2. Lényegében 1 olvasófej csere.
Multi a PoP játékokban NINCS. -
szarügy de legalább pc-n már értik skidrow-ék a dr-dörgést, megint faszán megtörik ezt is, ha multi lesz benne az is menni fog. ide a rozsdást. -
Milyen chippel szarra gondolsz? -
Már miért lőnének a gépének? -
Viszont ha fellép a boxos warez a live-ra, akkor lőttek a gépének. Nem mindenkinek van ám csippelt szarja... -
Bírom h az Xbox warezt le se szarják. Nekem van jópár Boxos ismerősöm, és mind végigtolta napokkal ezelőtt. 1 héttel a megjelenés előtt kinn volt a TFS, ha nem több. Megint a boxosok járnak kurva jól, mert következmények nélkül lewarezolhatnak akármit, sosem fogják azt mondani, h akk xboxra nem fejlesztünk mer sok a warez...
Mi meg szívunk a köcsög DRM-el, és az 1 hónapos késésssel.

-
ja hogy warez... -
te hogy vihetted végig a játékot? amikor tegnap jelent meg boxra? o.O -
paypal nem jo amazonnak? -
Hát igen, aki ügyes* volt.
*Rendelkezik Konzollal, Pénzzel, Bankszámlával (külföldről rendelés esetén), vagy ismerőssel odakint.
-
ja és tedd hozzá h aki rendelkezik "exbáx tríszixtivel" vagy "píesztrível" -
Több lett benne az ügyességi, mint mondjuk a gondolkodós. Ha %-ban:
80% ügyességi, 20% gondolkodós. Az ügyességi része meg nehezebbé teszi a játékot. De ha belejössz, tényleg menni fog minden. -
576 KByte újság értékelés:
-
Végigvittem a játékot és ezalapján alkottam meg a véleményem.Tény volt benne egy-két nehezebb kihívás de nekem a vége felé se okozott annyira nagy fejtörést hogy most hogyis kell továbbjutni. Ott volt a vége felé amikor vízesésfalak között kellett ugrálni. Elsőre nehéz volt, de mikor már másodszorra és harmadszorra kellett ugyanezt megcsinálni mert megint volt egy ilyen pályarész azok már nem voltak olyan hú de nehezek.Aláírom hogy a platformrészek a legjobbak a játékban de a régebbi részekben is voltak ilyen ötletesek -
Hali!
Asszem nekem bugos a játék... A végső csatánál Ratash ellen mikor jön egy cinematic és kezdődne a harc egyszerűen átesek a padlón és meghalok, visszarak az előző checkpointhoz. (Xbox360)
VIDEÓ -
Akkor te is csak egy órát játszottál vele:S
Elég nehezek a platformer elemek, főleg a sztori közepe fele és vége felé, pl amikor a egy csomó vizesésekkel kell ügyeskedned.... -
Volt 1 időszak amikor kételkedtem benne h jo játék lesz, de ezen már túl tettem magam -
Nekem már a videók alapján fáj rá a fogam. Ráadásul a platformozás nagyon nem tűnik könnyűnek... -
A filmet ugyan még nem láttam de a játékról tudok nyilatkozni. Dettó ratyi. A platform elemek rém egyszerűek mint a facsipesz és a harc meg konzolon csak X X X X X X X X X X X nyomkodása:/ Ezért pénzt elkérni 2010ben durva. Pedig imádom a Prince of Persiát de ez már nekem is too much. Hatalmas potenciál van a franciseban és nem használják ki normálisan -
Hétvégén 100%. Lehet h semmi köze a játékhoz, de önmagában is érdekel, mint kalandfilm. :D -
doggy90 #304 en tegnap lattam es ha nem akarod a fejedet fogni minden percben, akkor kihagyod. egyszeruen meltatlan a persia cimre. de ha elvonatkoztatunk ettol, mint film is gyenge. -
Igen én is úgy érzem. -
Muszáj... -
Off: Ti megnézitek a PoP filmet a moziban? -
Engem az eddigi videók nem győztek meg, de elkezdtem nézni a végigjátszásokat (igen, már van teljes videóvégigj.) és egyre jobban tolnám már. :D -
Hát igen, nem kell kopogniuk Activisionnál némi Black Ops exkluzív hírnek... ezernyi külföldi site van, ahonnan informálódni lehet :) -
Pedig az ilyesfajta információ ingyen van:) -
Biztos nincs lóvéjuk, ezért nem megy a naprakészség náluk információk terén. :D -
Le vannak maradva ennyi az egész:) -
PC Guru meg azt írja h konzolon május 18, PC-n május 21. :D LOL. haha, szép is lenne. -
Mivel hazánkban május 21-én jelenik meg... -
Galaxisban még nem kapni PoP-ot.. pedig már tolnám PS3-on.....