Prince of Persia: The Forgotten Sands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
nah ennyi off elég volt.... van vmi új infó????
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Meg amugy se okoskodásból írtam hanem szigetes reklámból nyomtam!
Next PC upgrade: 2022
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Forgotten Sands viszont ígéretes folytatásnak látszik. Remélem megint lesz alatta faja kis metál zene.. \../
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Eladásoknak biztos jót tesz majd az új védelem ha az Avataron lévõt fogják használni!
Jeee 😄
Ez a budget pontgyûjtõs baromság hatalmas félresiklás volt!
Forrás: IGN
Amúgy tegnap kijött a Debut Trailer de persze nem mond túl sokat.

Forrás
Marking the return to the Prince of Persia: Sands of Time storyline, The Forgotten Sands will feature many of the fan-favorite elements from the original series as well as new gameplay innovations that gamers have come to expect from the Prince of Persia band.
Marking the return to the Prince of Persia: Sands of Time storyline, The Forgotten Sands will feature many of the fan-favorite elements from the original series as well as new gameplay innovations that gamers have come to expect from the Prince of Persia band.
info: Worthplaying
Lehet átnevezni a topikot!
[merlinw.org]
Szerintem az elsõ 3 Pop volt a legjobb, mindenesetre kíváncsi vagyok mit alkotnak😄
Ez így van, de a WW spec a második 3 rész egyike... 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Mellesleg a fórumon szabad véleménnyilvánítás van.El kell fogadni h kinek mi tettszik.De úgy látom erre képtelen vagy.
Mellesleg a prince elsõ 3 része kvajó volt.Nekem a WW volt a kedvencem.Az új POP-ot is végigvittem mert prince.DE köze nincs hozzá.Egy Casual game lett.Se több se kevesebb.A régi széria SZERINTEM jobb volt.
De nem kell másokat lehülyézni mert más véleményen van mint te.
Jó lenne ha gondolkodnál.
EGy jótanács.Vegyél vissza az arcodból.nem bannoltak elégszer meg nem nyílt elég topik a gumiban rólad?
Béke van!Csak hát fórumokra nem buzizni jár az emeber hanem beszélgetni meg stb....
Neked ez a rész is tettszett.Ok.Tettszen.
Én a témát lezártam.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
innentõl akár beszélhetnénk az új princérõl😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mindenkinek van egyéni véleménye.kár ebbe belekötni.
Várj!!
Hallottad?
Repül a pizsid úgyhogy nyomás az ágyba mert leszid az óvónéni.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
csak már idegesít hogy mindenki így írja 😄
Vmi jöhetne de nem a Prince of Persia folytatása hanem vmi újragondolt dolog mert az se nem volt prince se persia együtt meg végképp nem.
esetleg valami kihívás nem ártana ebbe
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...