Prince of Persia: The Forgotten Sands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
7 év és lessz változás.... Power of the Elements: föld, tûz, szél, víz..... szív és megszületett a bolygó kapitánya!!!<#idiota>

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Magiszter
Mit gondolsz hogy újra kiadják a SOT-ot csak kicserélték a játék motorját? Ez egy teljesen új játék lesz csak a SOT "univerzumában" amibõl azért nem kevés dolgot ki lehet még hozni. Fõleg hogy a SOT és a WW között eltelt X év alatt játszódik.
Szóval no-para nem egy SOT remake lesz, hanem egy "folytatás".

Ajjaj... csak valami változás azért legyen a sands of time trilógiához képest mert uncsi tud lenni ha ugyan azt megkapjuk:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Kongy
Én már nagyon várom. :D Király lesz ez a vízfagyasztás is tuti. :) Meg a sztori is érdekel, meg minden. :D Állítólag PC-re csak júniusban jön, az új DRM miatt, konzolon pedig már Május 14-18-án megjelenik. Szemétség! Már csak kicsit több mint 1 hónap. :P

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nagyon tetszetõs, oda fog verni ez a játék rendesen... Nagyon várós

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Prince23
Akkor adhatnál nekem is némi pénzt a login nevem miatt:)))

Magiszter
- Hát a mozgáson még csiszolhatnak, de nekem így is tetszettek.
- Egyetértek, ha választani kellene akkor a WW-es prince jobban illene ide.
- Szintén egyetértek.
- Megint csak :D
- Annyiban nem WW filling hogy amint láttam ebben sem lesz darabolás. Pedig a WW egyik legjobb dolga volt hogy keresztbe-hosszába lehetett szeletelni a sok homokos szörnyet. Amit aztán a TT-ben csuklóból kiszedtek. Meg ugye a fegyver elvételes kivégzések... ezeket kellene visszahozni.
- Amúgy ja! Várjuk homlok-ráncolva! B :)

The Protector
A mozgás egy picit elnagyolt meg darabos.
Prince hülyén néz ki.
Az újítások faszák.
A garfika(POP-nál nekem annyira nem számít)
MAga a játék jónak tûnik.És warrior within feeling.NAgyon várom.Elõre imdádom és tuti h megveszem mert prince!!!!
Eddi a legjobban várt játék.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Magiszter
Nah végre kezd alakulni a dolog. Biztató a videó, nem lesz olyan mint a 2008-as (vagy melyik) kékfény-szöszmösz gyûjtögetõs 0 harccal. Ez az új Power of Nature képesség is hangulatos, ahogy megfagyasztja a vizet. Érdekes dolgokat ki lehet belõle hozni némi fantáziával.

Szóval most már epekedve várom a megjelenést.

Atkamon
Na, akiknek nem tetszett az elõzõ, most kárpótlást kapnak asszem :D Ez tényleg az az eredeti SoT feeling lesz:) Várom!

Prince23
Már ideje volt... szép lesz :P

durva :o

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

norbi2fraktal

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Looooser
új videó kéne

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Biztos azét mert, valami még biztosabb hiperszuper védelemmel akarják ellátni. Júj de jó lesz. UBISOFT <#gunyos1><#duhos2>

grebber

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Új képek!

Hoztam nektek új képeket :D

Prince23
<#taps>

Looooser
ha nem tetszik el lehet menni.... szokásos megszoksz vagy megszöksz

Prince23
Most írjátok le sorba h hülye vagyok, de magasan teszek rá. Nekem akkor se jön be grafikailag a játék. Lehet mozgásban szebb lesz... úgy is csak egy adaptált szar lesz

offkorzreg
te hülye vagy

grebber
Basszus te nagyon nehéz eset vagy!Amiket linkeltem nem tûnik fel hogy 5000x szebb ,mint a csicska 2 kép amit linkelsz és teljesen más amit te linkelsz és még csúnyák/gyengék is?

Prince23
tessékWII- ennyit tévedtem :)

Worthplaying

Hungamer

grebber
LOl te vajon mit nézel ilyenkor?Életbe nem DS képek ezek max szeretne a DS ilyen lenni!

Prince23
DS képek szal ettõl jóval szebb lesz a pc-s meg a x360 változat

grebber

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Evin
Tudod sima homok, csak elfelejtkeztek róla. :D

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Kongy
Na kiváncsi leszek az elfeledett homokra. :)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

offkorzreg
a fene

offkorzreg
átmeneti bannernak? tudom nem szép minõség,de nincs jobb

IMG]http://www.sg.hu/galeria/1231969215/12319692151263422111.jpg[/img]

"az ellenség a korábbinál is hatalmasabb erõket vonultat fel ellenünk" az szép lesz, ha a SoT beli erõknél is többet vonultatnak majd fel... anno már elõre rettegtem, mikor jön a követezõ horda 8|
grebber

lac111
Kicsit késve néztem be, de akkor nem csak engem aggasztanak a csontvázak. Nagyon idiótán néznek ki így "mosolyogva".
De legalább már ebbõl is látszik, hogy 1vsok tipusú lesz a harcrendszer.

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

offkorzreg
tudom,azért is lenne jó ha benne lenne dahaka,szeretném :)

Looooser
hát figyelj amikor kijött a ww felkerültek videók ami arra enged következtetni hogy a történet elõtt már találkozott vele

http://www.youtube.com/v/PBo5JuHQ4Qk&hl=en_US&fs=1&

és én reménykedem hogy ezt beleteszik a játékba
http://www.youtube.com/v/EEx526c8bic&hl=en_US&fs=1&

és a legjobb ww-trailer :D
http://www.youtube.com/v/JNJBsX99Du8&hl=en_US&fs=1&

offkorzreg
jó lenne :D

Magiszter
Ki tudja, lehet megjelenik egy pofán csapás erejéig :D

offkorzreg
igazad van,egyébként dahaka nekem is eszembe jutott ,vajon találkozunk majd vele?:O

Magiszter
Cell Shaded tényleg. Tudtam hogy valami mobiltelefonnal kapcsolatos :D
Engem a csontvázak sem aggasztanak, hiszen eddig homok-zombik voltak, meg ugye Dahhaka (vagy ki.) Illetve minden féle szörny. Szóval a csontik ha történet szerint jók ott akkor nem zavar. Ki tudja hogy a gomok még mire képes.

offkorzreg
szerintem nem lesz cell shaded szûrõ,hisz eleve nem úgy készül a játék érted.idõ csavargatása pedig visszahozzák.engem a csontvázak aggasztanak kicsit,mi a geci azok :|

Magiszter
Ha a harcrendszer olyan lesz mint a WW-ben akkor már várom. És remélem nem raknak rá a végén egy Pixel Shaded szûrõt hogy megint rajzfilmes legyen. Ja és hozzák vissza az idõ csavargatását mert azt nagyon bírtam. :D

ok,1000 bocs,azt hittem az ö hsz-ére válaszoltál,figyelmetlen vagyok,neharagudj !

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

grebber
?? Képekre írtam tetszetõsek mi vele a gond?

miért,õ mit irt ?

grebber
Tetszetõs!

Looooser
tetszetõs csak miért csontvázakkkkkk???? miééééé?????

angelslie
Ha tényleg meg lesz az a szint akkor nyami <#nyes>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...