1452
-
akármit is mondassz, az én szememben teljesen logikátlan. Mit gondolsz, PC Guru, GameStar, 576, GT, IGN GameSpot (és ez csak egy kis része) miért nem így értékel? vajon miért... -
zkas #371 Szerinted a grafika ugyanannyira fontos mint a játékélmény?
Szerintem nem. A grafika dob a játékélményen, de csak a szép grafikától nem lesz jó egy játék.
Véleményem szerint a játékélmény a legfontosabb szempont egy játék értékelésénél, utána a grafika, hangok...egyebek... (ezért a külön skála, a fontosabb rész több pontot érjen, így kijön számomra a valós értéke a játéknak.)
Az 5/5 miért mond ellent? Ha a pontozást nézzük 0-20 pont -> 1 21-40 pont -> 2 41-60 pont -> 3 61-80 pont -> 4 81-100 -> 5 (a 86 bőven az ötös mezőben van). -
Amúgy bocs de kissé logikátlan az értékelésed. Miért értékelsz mindent más skálán? Miért nem lehet mindenhol 5/x... És mi az a szerintem? Ez az 5/5 ellentmond a 86/100-as végső értékeléseddel..... -
Én a God of War 1-et toltam ki 8 óra alatt Spartan (közepes) nehézségen. Elég nehéz game volt, de lineáris viszonylag. -
Értem,hát egy ilyen lineáris játéknál a 8 óra játékidő elég kevés szerintem:S -
zkas #367 yah nem :D már nincs annyi 2 hét kb :) -
Még 1 hónap?:S -
zkas #365 Nah végigvittem :)
8 óra alatt meg voltam vele úgy, hogy minden vázát összetörtem és minden ellenfelet kivégeztem. Tehát kicsit sem siettem.
Végeredményben:
Játékélmény: 50/43 Én nagyon jól el szórakoztam vele. Majdnem minden percét élveztem. Tetszett, hogy sok ellenfél van, sokféle képpen lehetett őket kivégezni. Főleg a rugdosás volt a tetszetős az elején.
Ami viszont negatívum, hogy a főellenségeket könnyű legyőzni. Semmi nehézséget nem okozott. Ezért is pontoztam le picit. Akik játszottak a T2T-vel szerintem emlékeznek az óriásra. Nah én ilyet vártam itt is. Azt élvezet volt megölni, de itt...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vágod a lábát aztán ennyi, a legvégén meg közel maradsz és vágod amikor tudod, semmi technika nem kellett hozzá.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viszont a játék végén, amikor szétbomlik minden és madarakon illetve a levegőben repülő építménymaradékokon kell harcolni az nagyon ütött.
Az ugrabugra részben is vannak kihívások (nem nagyok), de amikor 3 dolgot kell jól időzíteni egyszerre, az jó érzéssel tölti el az embert.
A logikai részek egyáltalán nem nehezek, sőt...de ez számomra nem volt nagy baj.
Grafika: 25/22 Néhány apróbb elem nem tetszett csak, de a látvány engem meggyőzött.
Hangok: 15/13 Főleg a játék vége felé fogott meg nagyon a zene. Nagyon eltalálták szerintem. A szinkronhangokkal sincs probléma. Az ugrás és egyéb hangok is rendben vannak.
Szavatosság: 5/3 Sajnos a rövid játékidő miatt nem fog sokáig lefoglalni minket a játék, de biztos vagyok benne, hogy legalább egyszer még újra végigjátszom és néha kaszabolni is fogok a külön harc részben.
szerintem: 5/5 Ajánlani tudom mindenkinek. Egy végigjátszást mindenképp megér.
[b]összesen: 100/86[b] Aki szereti a szériát, annak ez a rész is be fog jönni. Minden benne van ebben a játékban, ami egy jó Prince of Persiához kell.
Jó szórakozást mindenkinek. PC-sek, fel a fejjel. 1 hónap és jön nektek is :). -
Ez az teszt egy kalap SZAR Egyrészt azért, mert a tesztelő látszólag nincs tisztában magával a PoP szériával, mivel azt mondja h a game a WW és a T2T között játszódik, ráadásul nem elírás, mert többször is ezt írja, a másik gond pőedig az, hogy a pro és kontra értelmetlen. Azt mondja h gyönyörűen összerakott a pro-ban, aztán megcáfolja a kontrában, hogy "azért a kivitelezés lehetne jobb". Szóval ez egy fos teszt, még a TFS történetét se értette a tesztelő, ez lerí a történet leírásból. Ennyit erről. -
Ipon 80%
mondjuk a pro és kontránál az utolsó bekezdések teljesen ellent mondanak egymásnak. sztem. -
MK...
de én lenyomom, már csak annak a tisztelete végett, hogy visszatértek a 4 utána a helyes utra a készitők...
sőtt ahhogy lesz lovém megveszem, bár amugyis meg kell ha x-re akarom nyomni...:D -
A-a.A kedvenc kombóm nekem a 3ütés fő karddal és utána második kezes kard majd megint főkezeskard ütés.
Balgom,balgomb,balgomb,E,balgomb.
Na ki mondja meg melyik mozdulat ez? -
Meglehet, rég játszottam már vele.
Az is jó, mikor lecsapta a fejét. -
A WW-ben a homokszörnyeknek is volt vérük!! De itt még a játék elején a hús-vér katonák sem véreznek, holott a SoT-ban igenis véreztek...
A WW-ben a kedvenc kombóm az volt amikor megragadtad az ellenséget, és szépen kettészelted :D -
Én amit Youtube-on láttam az alapján nincs benne védekezés, minden ütés után nyomni kell az ugrás gombot is mint az állat, valamint minden függöleges felületen minimum 1x fel kell futni.
Az jó hogy bénák játszák, de miért teszik fel a netre a vidókat? Én minden PoP-ban használtam a kombókat. Emlékszem a WW-ben iszonyat jók voltak és direkt megtanultam mindet. -
Direkt nem nézem a videókat, csak párat láttam, de ezek alapján homokszörnyekkel kell harcolni, nem? Ott meg érthető ha nincs vér. -
Én a herceg arcát leszarom, a harc meg tényleg elég uncsinak igérkezik. Viszont a platformrészek marha jók. Ha másért nem, az ugrabugráért megveszem. DE azt nem értem miért nem tudták a jól bevált harcrendszert alkalmazni, és miért NINCS VÉR??? 16+-os besorolásnál igazán FRÖCSÖGHETNE A VÉR. Mint a WW-ben.... -
meg elég ocsmány a herceg arca is... -
nekem a youtube-os vidik alapján nem tetszik a harc, olyan kis gagyinak tűnik ez a csapkodás. Össze sem lehet hasonlítani pl a WW-vel a harc rendszert. -
Nos, nálam tuti vétel, akárki mondja h szar. Namost miért is? Egyrészt azért, mert engem már a youtube-os videovégigjátszás is lekötött, és nagyon tetszik az alapján a játék. Másrészt a zene piszkosul jó, a főcímdal már most is a kedvencem. Harmadrészt, eddig minden PoP megvan eredetiben, úgyhogy csúnyán nézne ki, ha ez nem lenne. -
Arra akartam célozni hogy nagyon megoszlanak a vélemények. Ha 10 emberből 1 mondja hogy szar, akkor még több mint valószínű hogy jó. Ha viszont 10-ből 5 mondja hogy szar, akkor már elgondolkodom hogy miért. Pl a Force Unleashed is olyan volt hogy rengeteg embernek nem tetszett, de én vagy 20x vittem végig, mert nekem viszont baromira. (Az más hogy a silány minőségű port miatt nem adok ki rá annyit mint amennyiért adják jelenleg is.) -
Más módon nem is érdemes, hiszen magadnak veszed. -
Úgy látom a vélemények igen csak eltérőek a játékról. Valaki szerint sz*r mások szerint meg állati jó. Úgy látom ezt is csak tapasztalati úton fogom majd megvenni. -
Ma alkalmam nyílt a játékkal játszani 360-on
Vélemény:egy mocskosul nagy trágyadomb.Legalábbis azalatt a 3/4óra alatt.Bár már azalatt untam magam. -
Amúgy a játékbeli Prince-nek valójában hány tesója van? :D Az oké, h Malik, de aztán elveszti az egész családját, T2T-ben meg pl az apját is. Mondjuk őt egyszer meg is öli a SoTban. :D -
off
jah de a vicc az, hogy ez nemhogy klasszikus, de lol vetítsük már le moziban, hallod senki nem szolna egy szót se, ha nem ismerné, simán elfér a mai filmek mellett, mert akkoriban olyan technikát mutattak be vele, hogy még máig nem tünik gagyinak, najó annyi hogy animációs trükkök nincsenek benne...:D
on
-
Bazi nagy spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Malik sajnos nem éli túl, belehalt
Spoiler OFF
Egyébként a gémnek szinte semmi köze a SoT és WW történései között. Nemhiába, hogy még 6 kaland fog készülni, és csak az után áll össze a kép a SoT és WW között, miután végigvittük mindet. Ez csak egy sima kaland, a két rész közti előzményecske volt. a java még hátra van. Remélem mind a 6 folytatást megkapjuk videogame formában. -
amúgy az a durva h azt hittem h az én VGA-mal van vmi probléma, hogy kockásak az árnyékok néhány játékban, de nem. A TFS árnyékai bizony Xboxon is recések. :S legalábbis néhány, amit észrevettem pl a herceg hajának árnyéka. :D Ezek apróságok, de észrevehetőek. :D -
Én meg ezt hallgatom, közben nézem a végigjátszást.
Remélem Malik túléli. :D Ratash meg takarodhat a francba. :D
Amúgy Ratash is egy dzsin, csak fellázadt nem? -
Jólvan be lehet kapni.... a középső ujjamat. -
zkas #342 Közeledek a végéhez :) -
na de hova lett az eredeti téma? a PoP TFS? :D
-
Látom szereted a klasszikusokat.Úgy ahogy a jó és híres könyvek ezek a filmek is azért részét képezik a kultúránknak és hozzátartozik az alapműveltséghez.
Attól függetlenül h a gonosz halott(evil dead) sokak szemében egy vicc attól még horror klasszikus.Egy műfaj kibontakozása.
Bocs az offért. -
:)
ledurvább hogy a világ legjobb filmje, a ROBOTZSARU megvan HD minőségben 1080p-ben.... -
ezt nem nevezik igénytelenségnek. -
jah mindenképpen megnézem annyit megér, most is egy 1988-as horrorfilmet nézek, eléggé igénytelen vaok....:D -
én személy szerint a karibot nem szerettem annyira. Ez picit hasonló, akciójelenetek tekintetében, de jó. :D Sztem megéri megnézni moziban... -
jah ...:D -
nekem is ez jutott eszembe a Karib neve hallatán. -
Karibot? Akkor ez is ilyen idióta film idiótáknak? :D:D