1452
-
Két új gameplay
Már lassan két napja megjelent, aki nagy fan és ügyes volt az már beszerezte magának. amazon -
Most nézem, még meg se jelent, akkor me ilyen sajtós verzió nem számít :) -
Néz a nevemre:))) -
Persze mindenki ezt mondja :) Tényleg megvetted? -
zkas #288 Én csak normal és easy szintet találtam, ha kitoltam akkor megkapom a hardot?
Amúgy szerintem ez az eddigi legjobb PoP. Pörgős, akciódús és szép :).
Eddig 3 órám van benne, de 1 másodpercét se untam :). -
Nem warez:)) -
Mocskos warezos :DDDD -
Gametrailers videóteszt -
Van, normal és easy -
Lehet hogy nincs, nem is emlékszek! :D -
megvetted vagy ez még az alwarez ? :P -
Végigvittem én is:D
Kb. összesen 8-10 óra a játékideje. A WW után a legjobb POP rész, amivel valaha találkoztam. A végkifejlet az valami szenzációsan pörgősre sikerült. Meg úgy nagy vonalakban minden másodpercét élvezet volt játszani a TFS-nek. Egyszerűen ez is játszatja magát (pont mint a Conviction és a AW), nem lehet letenni könnyen a controllert :D RPG-s szerű fejlődési rendszere is van, ezzel tk. felvették a mai kor követelményét. Ja meg van egy last stand challange mode is.
Grafika: 9
Hangok: 9
Hangulat: 10
Irányíthatóság: 9
Puzzle részek: 8.5
Sztori: 7.5
Játékmenet: 9
Szavatosság: 10 (igen, nincs online, és bizony, ez a része nagyon erős)
összesen: egy bivaly erős 9/10 (92%), avagy szenzációs játékra sikerült. -
Oh, szóval vannak nehézségi fokozatok? Ubinl mostanéban ez nem szokás. -
Gamekapocs teszt 90% -
Szerintem először próbáld ki hard-on és utána nyilatkozz! -
Amugy ennyi erővel tehettek volna bele 600 ellenfelet is egyszerre és akkor fröcsöghetnének hogy hu azta egyszerre 600.Szánalom ami itt van.
Körbevesznek 15-en azt 2 ha támad a többi mint a fasz állnak.
-
IGN REVIEW
Mindenkinek aki tolja: SZOPJATOK LE MIND! -
sikerült megcsinálni
-
valaki légyszi segítsen. a the fortness gates-nél lévő "rejtvény nem megy" (3 kar- 2 forgatja a síneket és egy a golyót)
http://www.youtube.com/watch?v=dUvkLpj1y-Q3:58-tól
-
zsozso29 #273 Hat magos proci támogatással jön. 
-
Ja majd 3 hét múlva... -
LAUNCH trailer -
Emberek, nemrég próbáltam ki konzolon a PoP-ot. WARRIOR WITHIN óta nem volt ilyen hangulatfokozó és látványos a prince!!!!!! Végre valahára visszatért régi köntösben, minden van, ami a régi részekből visszaköszön. Ez már valami. Ja ez személyes vélemény. Egy biztos: a 2008-as poptól milliószor jobb, sőt, a T2T-től is!!!! Valamilyen szinten néha jobbnak találtam ezt a részt, mint a nagy etalont, WW-t.
Mindent összevetve: 9/10. az egyik legjobb PoP rész, nálam a modern kori franchise-nál a második helyet foglalja el.
Nyugalom, fiúk, aki csalódottságot érzett e játék iránt az előzetesek alapján, az kellmeset fog csalódni! Engem lenyűgözött. -
Ez nekem sem negatívum a fos harc és az állítólag ismétlődő helyszínek már igen! -
"Sokaknak nem tetszik hogy eltűnnek a homoklények!"
Előző részekben is elporladtak, nincs azzal semmi gond -
razor03 #267 De lesz pc csak késik:S eddig 576-on 21.-e volt irva most meg juni 11:(
-
Na olvasgattam véleményeket.Rövid ,szar a harc, az ugrálós részeket eltalálták vannak benne elég hangulatos részek!
Sokaknak nem tetszik hogy eltűnnek a homoklények! -
nah megnyugodtam...thx -
Júni 10 -
mi a büdös rákom van valaki magyarázza el, megnéztem mikor jön ki, pc-re és ubifaszom oldalán nincs is pc támogatás...csak 2 konzolt irja platformnak.... ugye ez egy rossz vicc vagyy elírták...?!
-
Van. -
Van konzolos? -.- Nem értem miért kell külön topic a konzolosnak, meg a PC-snek... -
Ja a konzolosoknak,de ez itt a PCs topic! -
Már csak egy nap... -
Most értem a végére éppen. Nekem tetszett,a Sand of Time-hoz tudnám hasonlítani inkább,mint az utána következő részekhez.Harc az sok van mondjuk, de sokkal könnyebb mint az előző részekben, elég bamba a gép.Van mikor egyszerre 20-an törnek rád,igazi tömegjelenetek vannak XD
Szerencsére ugra bugra is bőven akad,megfelelő nehézségben, nem fog senki belehalni a pályák megoldásába.
Hosszúnak nem mondanám, tegnap este volt kb 2 óra,ma meg kisebb nagyobb szünetekkel egész délután. Kb 8 óra lehetett összesen. A sztorit mondjuk nem tudom hová tenni, elvileg ugye az 1-2 közötti időben játszódik, de a herceg soha nem tesz említést róla. A herceg hangja ugyanaz mint aki az 1. részben volt,annyira nem passzol az arcához, de szokható.
Adok neki egy 7 pontot, jól szórakoztam vele. -
játszottam vele egy 20 percet (azért csak ennyit mert kezdődik a meccs)
iszonyat jó, csak ajánlani tudom
-
Ja, Red Dead Redemption -el együtt. :) -
Ja, szűk egy hónapop -
PCre sokat késik. -
Boxon már megjelent :S