Prince of Persia: The Forgotten Sands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
A fantörpikus trailer zene:

Ubisoft jól rátalált a Boomerang! zenekarra, Assassins 2 trailerhez is igen komoly zenét írtak "Cabala" címmel.

[merlinw.org]

grebber

Next PC upgrade: 2022

Magiszter
Hát szerintem eléggé illuzió romboló tud lenni ha valakibe belevágnak egy másfél méteres bárdot és semmi vér, vagy vérszerû képzõdmény nem távozik a testébõl. Az meg a másik hogy még csak ketté sem repül ezek után.

grebber
Én várok egy esetleges küldöldi akciót mint pl AC2-nél hogy 5000Ft volt!
Sajnos most ennél a gamenél drágább lenne kintrõl venni 😞

Kongy
ja, és én már elõrendeltem Galaxisnál, most várom h máshol mennyi lesz, és lesz e egyáltalán gyûjtõi Mo-on, mert akk 100 h azt veszem 😊 ha meg nem lesz akk jó a sima is. 😊 meg a gyûjtõi még ártól is függ. 12k-ig mehet minden. 😄 afölött felejtõs. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
ez hülyeség. pc-n is ugyanúgy vannak demók. azt csak kipróbálod, és vagy megveszed, vagy nem érdekel vagy letöltöd xD viszont pl UBIéknál azt mondják h nem érdemes nagy területre kiterjedõ demóval elõjönni, mert egyszerûen nem lehet lekicsinyíteni a teret h a játékos ne érjen el mindent xD vagy vmi ilyesmi. De a legjobb h a Burnout Paradise meg rácáfolt 😄 abban be lehet járni egész paradise city-t, csak sok autó és verseny nem érhetõ el. xD NA AZ EGY JÓ DEMÓ VOLT!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
lololol. 😄 videókból már láthatod mi folyik vér helyett xD mint a T2T-ben. 😄 csak ne az legyen mint ott h nem szakadnak a végtagok 7 fele, bár lehet itt sem fognak. 😊 Minimum ergy "blood and Gore" nem ártott volna. xD meg egy 16+. Am nem értem, õk csináltál az AC2 is, ott meg fröcsög a vér rendesen, akkor itt MIÉRT NEM????????????????????

grebber
PC-re! Konzolra elég sok mindennek van demoja nem csoda hisz konzolra megveszik!

Atkamon
Háát, Ubisoft-nak nem nagyon szokása demo-kat kiadni sajnos...

grebber
Amúgy lehet én emlékszem rosszul de amit leírt az a régi részben is volt hogy visszatekerheted az idõt és fogy a homok.ellenfelekbõl ugyanúgy kaptál ott is.
Ennél meg úgy írta mintha most elõször használnák ezt a megoldást!

Magiszter
Hát nem éppen elfogulatlan írás 😊 De tetszik az elmondottak alapján. Jó lenne majd kapni public demo-t is, csak hogy biztosra menjünk 😛

grebber
Hopsz ez csak a híre elrontottam a linket:

Ez már jó Elõteszt!

grebber
A gamekapocs már kipróbálta:
Elõteszt!

grebber

zola2000
Szerintem meg ne legyen egy prince of persia túlságosan durva, mégiscsak egy olyan cuccrol van szó, ahol az 1001 éjszaka meséi adták az alapötletet...

A

The Protector
De volt benne vér.Nem ilyen fröcsögõ vér ami nyomot hagy a padlón vagy a falakon hanem ilyen kis artériás spriccelés meg kis pörszenések voltak fejlevágáskor stb....
Szóval volt is meg nem is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Magiszter
Biztos õ Zavvi Géza, Zavvi Árpád fia és a cég majdani örököse <#idiota>

Magiszter
Akkor csak én emlékszem rá rosszul. Bár mondjuk én egyhuzamban toltam végig a három részt.
Lehet le kellene porolni a WW-t és újra játszani addig is...

Atkamon
Mi vagy te, valami fizetett embere a Zavvi-nak?😄 Már nem ez az elsõ topic, ahol látom a linkedet😄

Looooser
nállam volt fröcsögõ vér a warrior withinben

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Magiszter
Ha lenne benne vér, nem adhatnák ki Ausztráliában meg Németországban, meg kitudja még hol. Az meg bevételkiesést jelent. Inkább csinálnak egy barbirózsaszín, cukormázas, virágszirmos maszlagot amit elneveznek Pince of Perzsacicaának és kiadják. Bezzeg a Warrior Within-ben tudtad darabolni a népet, keresztben hosszában, bár igaz, ott sem volt vér, csak homok.
Amit én hiányolok a mai játékokban az a Soldier of Fortune 2-ben látott brutalitás. Bár ott talán kicsit el is volt túlozva. De ha már egy 2.VH-ról szóló, vagy egy "felszeletelek 30 millió zombit" játékot csinálnak akkor ne azon akadjanak fent hogy "jaj, nem lehet véres mert pfuu."
Mintha csinálnának egy versenyautót, ami nem mehet többel mint 60 mert a balesetek nagy százaléka 60km/h fölött történik... szánalom.

Looooser
az esrb-besorolás zavar csak... azaz hogy a megjegyzésben csak az erõszak van feltüntetve, ha megint egy vérmentes verziót kapunk, akkor nem is érdekel....ha már kardozós játék, fröcsögjön a vér, nem pisztoly ez hogy alig van vér

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kongy
Nagyon fasza. 😊 Külön öröm h a SoT-os és T2T-os herceg hangját kapjuk megint. 😊

grebber

Kongy
Nekem az is tetszett. 😄 A graf elég hasonlónak tünik, bár lehet változik még majd. 😄

snake200
Értettem én is hogy "csak" 50-en😊 De biztos jó lesz az nekünk? Bár teljesen mindegy nekem, csak ne olyan legyen mint az elözö szarság. De ez azért már a videó alapján is ezerszer jobbnak tünik😄

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

Kongy
*PoP 2008 na. ott csak 1 volt 1cerre mindig 😄

Kongy
Nekem is tuti vétel. 😊 És csak 50 ellenséget mond, ami a PoP 2007-hoz képest RENGETEG. 😄 Sõt, minden eddigi PoP-hoz is! WW-ben is max 5-6-an jöttek ellened ahogy én emlékszem. 😄 Káosz meg nem lesz, mert pott vannak az új tömegpusztító fegyverek, pl a homokvihar, ami bitang jól néz ki, és amit már most imádok. 😄 MÁJUS 18! Gyõzzük kivárni!!

Prince23
Uhhh mi lesz akkor, jön az Alan Wake meg a red Dead redemption...
mi lesz velem bazz 😄D

Atkamon
Öh, szerintem "csak" 50et mond😊

grebber
Zavvi: 29,95+1* 296Ft/Font = 9161FT
Game.co.uk: 29,99+2.35* 296Ft/Font= 9572FT

Magyar boltokban érdekes még nincs kint 😞 Egy 7990-es ár jó lenne pláne magyar felirattal<#taps>

The Protector
A harc nagyon nem tettszik.A többi okés.Must buy.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
Azta kegyetlen basszus ez nagyon jó lesz.
Valahonnan szerválni kell pénzt,mert különben nem játszhatok vele.

snake200
80-van ellenségel egyszere? <#fejvakaras>, ajaj csak ne legyen belöle káosz.
De várom már nagyon!

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

Kongy
ÚJ VIDEÓ

Május 18-án jön minden platformra!

mi megkapjuk a legelsõ rész remake-jét 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

grebber
If you pre-order Prince of Persia: The Forgotten Sands (X360/PS3) at GameStop you’ll gain exclusive access to The Forgotten Arena Game Mode, where you must defeat waves of relentless enemies.

PC-re ne is adjanak semmi plusszot minek.

grebber

grebber
Új kép?? Már ide is volt linkelve Február 24-én volt SG-n is!

Prince23
Nem akarja megjeleníteni :S

? 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince23
Új kép érkezett

Looooser
bazd wiiseknek de faszányos lessz

Kongy

ezaz, megkapjuk a t2t-t újra😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Kongy
Szerintem megtalálják a középutat a SoT és a WW között. Annyira kiváncsi vagyok, hogy a herceg mitõl lett olyan, amilyen a WW-ben volt, csak a Forgotten Sands-ban már hasonlóan néz ki. 😄 Mindegy, azért remélem, hogy nem lesz erõltetett a sztori, és utalást kapunk a Dahaka megjelenésére is. 😊

Az új rész szerintem nem lesz olyan darkos mit a WW és nem lesz olyan mesés mint a SOT. A 2 keveréke lehet szerintem, ha már a 2 rész között játszódik az esemény. Ez a herceg fejére is rá van írva, már kicsit WW beütés, de még "szépfiú" képe van.
Remélem a harcrendszer hozza legalább a WW színvonalát. Bár a videók alapján nem lesz olyan pergõ a játék (már amennyit le lehet szûrni a videókból).

Magiszter
Vadbarom <#idiota>

The Protector
Én most újra a warrior withint tolom.Az a kedvenc részem.Azok a rokker vadbarmok jól megcsinálták az tuti.Minden szempontból fav a WW.
Ez az új meg remélem nem Casual réteget megcélzó lesz hanem vmi komolyabb.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?