1452
  • grebber
    Na most nézem csak nálunk magyar felirattal jelenik meg!
  • Kongy
    Ez így van. Ezek után senki ne siránkozzon, hogy az AC3 esetleg nem jön PC-re...
  • Pio
    Aki azt hiszi, hogy a Ubisoft DRM azért lett fail, mert az Ubisoft nem készült fel a sok vásárlóra téved.
    A probléma az volt, hogy idióta ovis hülyegyerekek DDoS támadást indítottak a Ubisoft ellen és ez terhelte túl a szervereket.
    Magyarul ismét megmutatta a wareztársadalom, hogy nem szimplán nem szeretnének fizetni a játékokért, hanem ott tesznek keresztbe azoknak, akik esetleg pénzt is szeretnének a munkájukért, ahol tudnak. Csak azt nem értik meg, hoyg ennek az eredménye az lesz, hogy nem is fognak PCre játékot kiadni és nem lesz mit lewarezolni sem.

Tehát a Ubisoft nem tehetett erről, ők fel voltak készülve csak erre esetleg nem számítottak. Ha egy bankba betörnek a bankrablók akkor se hiszem, hogy bárki is a bankot kezdené el hibáztatni, ha nem tud azonnal bemenni ügyet intézni.

Ennek ellenére felajánlottak minden egyes új DRM-mel ellátott játékot vásárlónak egyet az alábbiak közül:
    Tom Clancy's HAWX
    Tom Clancy's EndWar
    Shaun White's Snowboarding
    Prince of Persia 2008
    Heroes over Europe
    Illetve a normál Assassin's Creed 2 vásárlók kérhették, hogy goldra váltsák a játékukat.

Én egyik játékot se vettem meg eredetiben, nem fűződik semmilyen üzleti érdekem hozzájuk, de azért én úgy érzem, hogy mi warezosok saját magunk alatt vágjuk a fát az ilyen megmozdulásokkal...
  • The Protector
    Aha.de senki sem akar téged rábeszélni.pláne nem én,mivel egy orogo xboxom van.Semmi más.Pc-n játszom.Mellesleg már várom a forgotten sands-et mert mostanában nem jön semmi xtra game.

Zkas:HA nem vagy elvetemült fanatikus aki a hibát keresi mindenben és nem ragaszkodsz 100%-ig a prince történetéhez akkor tetszeni fog.
    Nekem tetszett a film.Egész jó volt.Csak kár h csak az idővisszapörgetés ereje volt a hercegnek+ még sztem a happy end is rossz 5let volt bele.Legalábbis szomorú véggel jobb lett volna de mai popcorn movieknek mind jó a vége.
  • zkas
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akarja a franckarika h azon játszd. Ha nem lennél hülye, akk rájöttél volna h miért írjuk neked ezeket, de várj segítek.
    TE kezdted a Wii szapulását, amikor 1 srác beírta h azzal nyomja. Minek volt erre szükség? A napi konfliktusadagodat kellett kielégíteni? Nem szívesen tűröm meg a köcsögöket szó nélkül.

on: Ma nézem a filmet, remélem 1nek jó lesz.
  • Kongy
    Nem csak egyszerűen képtelenek egyesek megérteni, hogy nem akarom Wii-n játszani a Forgotten Sands-et.
  • The Protector
    Mi ez a nagy wii gyűlölet?Két Wii vert szájba az utcán vagy mi?
  • Kongy
    Én, ha konzolt vennék, akkor mindenképpen PS3-at. Egyrészt mert a PS2-es játékaimat is lejátszaná (na, a slim az nem, de ha használtan venném a régebbit) és élvezhetném a remek exkluzív játékokat, mint pl God of War 3, Uncharted 1-2, Killzone 2, Resistance... stb. Ja, és a Last Guardian is jó lesz, ha egyszer kijön...
  • Kongy
    Az a baj h a Media Marktban télleg nincsenek haverjaim akikkel Wii-zhetnék, de tudod mit? Haverokkal inkább Left 4 Dead-ezni szoktunk... sokkal jobb, mint ezek a béna Mario Karthoz hasonló fosságok, amikkel tele van a Wii...
  • zkas
    yah, sajnálom...lehet h neked nincsenek barátaid akikkel együtt Wii-zz :)
    egyedül nem is kiemelkedő érzés nyomni vele, na de haverokkal (Y)
  • Kongy
    ezt most úgy mondjátok mintha az évszázad konzolja lenne a Wii, mert ÚRAMISTEN!!!! MOZGÁSÉRZÉKELŐS ÉS HADONÁSZVA KELL JÁTSZANI!!!! TE JÓ ISTEN!!! MINDIG ERRE VÁGYTAM!!!!!
  • Kongy
    na belehet fogni a pofát te nagy Wii-s Xbox logóval...
  • zkas
    Nem akarunk sztem többet győzködni téged, aki hülye akar maradni az hülye marad.
  • Fehercsoki
    Na de ha valaki megveszi az AC2t akkor valószínűleg nem hawxozni akar...
  • Kongy
    *AC2-nél adtak kárpótlást
  • Kongy
    NINCS bazdmeg NINCS!!!!!!!!!!!!! És ne is akarjon senki meggyőzni ennek ellentétéről! Az egyetlen játék amit talán kipróbálnék, az a PoP Rival Swords, de akkor ha fizetnének érte.

Amúgy a DRM abszolút nem szívás, csak úgy a megjelenés után 1-2 nappal, mert addigra már mindenki megveszi, aki akarja, és akkor túlterheltek a szerók, de elvileg megoldották. Meg adtak kárpótlást, konkrétan a Black Edition bónusz ingame tartalmát, Blackeseknek meg egy másik teljes játékot, pl HAWX, EndWar, PoP...stb.
  • The Protector
    Ne legyél már ilyen.
    Én sem játszottam még wii-n.Biztos van rajt olyan játék amit szeretnél.Mert ott a játékélmény a lényeg és nem a graf meg atehnikai megoldások.
  • Fehercsoki
    Én már semmilyen ubis játékot nem veszek meg a szar DRM miatt,fizetek és még én szívjak?Na nem jó nekem ez a passzív ellenállás is...
  • Kongy
    Sőt más játékot sem.
  • Kongy
    de egyszerűen leszarom. pénzért sem játszanék Wii-n Prince of Persiát... -.-'

@Pio

Egy héttel eltolták a megjelenést. Állítólag Ámerikában 8-adikán jön. Akkor feltörik június 11-ére, és nem kell megvennem. :D
  • simon007
    PoP-SoT volt az első komolyabb játékélményem és azóta többször is végigvittem a WW-t, T2T-t és a 2008-as PoP-ot is pc-n, ps2-őn illetve
    psp-n is.
    Én kifejezetten örülök neki, hogy WII-re is kiadták a TFS-ot, pláne, hogy teljesen más játékélmény és más a sztori is, ezáltal teljes mértékben különbözik a pc-s változattól.
    Ergó több játékot kaptam egy név alatt.
    Biztosra veszem, hogy ha igazán szereted a PoP szériát, tátva maradna a szád sok-sok WII-s résznél és egyáltalán nem gyerekjáték egy-két fejtörő
    megoldása.
    TFS esetében egyáltalán nem bohóckodás a WII-s változat, hanem komoly kihívás.

• The Protector
    :)szép megfogalmazás.és teljesen igaz is.
  • Pio
    Amúgy megkérdeztem Vikit és ő azt mondja, hogy:
    Microsoft Windows:
    NA June 8, 2010
    EU June 4, 2010

Ezek szerint rosszul tudja?
  • Pio
    És ez adja a dolog legszebb csavarját, hogy ez az egész, hogy kinek mi "csak szórakoztató", kinek mi örök klasszikus, kinek mi gagyi egy abszolút szubjektív kérdés. És milyen jókat tudnak szubjektív dolgokról vitatkozni az emberek! :)
  • Looooser
    nah igen az imbázás hiányzott nekem is a filmből
  • Kongy
    3D ide vagy oda, egy Pocahontas copy tele a legrosszabb klisékkel...
  • Kongy
    számomra az AVATÁÁÁÁR is ilyen volt...

• Pio
    Ha nem lennének egyszerű szórakoztató filmek, hanem minden olyan lenne, mint A remény rabjai, a Keresztapa, a Karib tenger első része, az Avatar, satöbbi, akkor az számítana átlagnak és azokat fitymálnánk le, hogy "csak egy szórakoztató mozi".
    Egy "csak szórakoztató mozi" is lehet nagyon is jó és "átlag" nélkül nem létezhetne kiemelkedő se.
    //Részemről amúgy talán a Forrest Gump az egyetlen film, ami még évek múlva is újra és újra az eszembe jut....//
  • Shep
    Tudom én, csak hát na.
  • The Protector
    Az ilyet pocorn movie-nak hívják.Beülsz,megnézed,hazafele menet közben mindenki elmondja a véleményét és elfelejted.
  • Shep
    Akkor bocs, nem volt smiley. Egyébként valahol valaki azt írta, hogy olyan, mint a Karib-tenger kalózai Sparrow nélkül. Hát szerintem meg sem közelíti, még a leggyengébb 3. részt sem. Nem rossz, mert szórakoztató, meg vicces és néhol még látványos is, csak hát nem egy olyan film amire évek múltán is emlékeznénk. Könnyed kikapcsolódásra jó, de másra nem igazán, persze nyilván ez is volt a készítők célja :)
  • The Protector
    Miért?Hol szóltam be?
    Mellesleg viccnek szántam.
    az én verziómban ahol először van az idő visszapörgetése valaki feláll a kamera előtt.
  • Shep
    Hát annak aki megveszi biztos :)
  • Shep
    Talán nem kellene ezt a kamerarángatós baromságot alkalmazni. Anélkül is lehet jó és látványos filmet csinálni. Ja és neked meg talán nem kellene mindig beszólni.
  • Fehercsoki
    Igen,de az előző pár hétvége is az lehetett volna ha az ubi nem baszik ki velünk!
  • Kongy
    A game a tengerentúlon kedden, Európában pénteken jelenik meg. Fasza lesz a jövő hétvége a PC-s PoP fanoknak. :)
  • Kongy
    Én a moziban láttam...

Amúgy ha Wii-zni akarsz, menj el a Media Marktba, és ott toltam ilyen baseballos, meg ilyen kardozós játékokat, kb 1 órát, annyi elég is volt egy életre. Am Media Marktban ki van állitva X360 PS3 meg Wii, és múltkor PS2 is volt. :D
  • The Protector
    Talán moziba kellett volna megnézni nem a CAM-os verziót leszedni.
  • Shep
    Hát a film nem volt rossz, bár nem is volt egy nagy durranás de aki bevezette ezt az idegbeteg kamera rángatós baromságot azt jól fejbe verném.
  • grebber
    Nekem is tetszett a film szerintem jó volt!
    Most már a game is jöhetne!