Prince of Persia: The Forgotten Sands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõször is le kell szögezni hogy aki játszott iszonyatosan noob...
pozitívumok: Iszonyatosan szép grafika, jó zene, feelinges mozdulatok
negatívumok: az MI hát kicsit gagyi, az ellenek nem támadnak rendesen, kicsit egyhangúnak tûnik, semmi kihívást nem láttam benne, de azért remélem hogy lesz benne kis gondolkodós játék, kevés kombó, azok a szállingózó gömböcök röhelyesek
de ki lészen próbálva
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Amúgy Sparrow, az h érted h nincs kombó a WW-ben? 😄 Ember a legtöbb ellenség ami rádjött 1cerre az max 6 db 😄 és akk az még sok. Volt h hullámokban jöttek viszont. A WW amúgy tele van brutálisabbnál brutálisabb kombókkal, amiket még elõhozni is pofon egyszerû... Csak az E billentyût és a balegeret kell nyomkodni és repkednek a végtagok. A SoTban volt kb 1-2 kombó, WWben van 10 kb...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Tetszeni fog az embereknek" Hát igen valakiknek biztos,de ahogy olvasom az új 10 perces videónál a kommenteket közel sem mindenkinek.
Next PC upgrade: 2022
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A harc bugyuta,már a videóban unalmas volt.A mozgás és a harc dinamikája csapnivaló.Egy trehány munka.
Hagyják már békén a POP nevet ilyen szarokkal.
Borzalmas.
Kb így vagyok a játékkal.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az orbos rendszer engem annyira nem zavar. Az Onimusha3-ra emlékezetet.
Bár én nem vagyok pop fan. A pop2008-at csak pár óráig bírtam elviselni.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
meg az ellenfelek is mitcsinálnak? állnak egy helyben, ez igy ebben a formában egy kalap szar 😞
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Elvégre a homokról van még mindig szó, és gondolom az a nagy "izé" is ahhoz kötõdik valahogy.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Borzalmasan darabos és suta az egész.
Falonfutás?Nekiugrik a falnak majd elkezd futni rajta.Miért nem lehet úgy ahogy az elõdökben,nekifutsz és szép folyamatossággal elkezd rajta rohanni.Meg mi a francnak dash a játékba?Egy hülyeség.
Ami videóban az egyetlen értékelhetõ dolog volt az mikor felfutott a csávóra és szaltóbol vágta pofán a karddal.A harc is elég béna.Jó lehet benne rúgni.De miért?Azért mert a fizikai motor meg tudja csinálni és nem akarták kihagyni.de sztem felesleges bele.Vér sincsen.A herceg sem hasonlít az elõzõ játékok beliekre,pedig a mai tehnika engedné h úgy nézzen ki a herceg ahogy az elsõ 3 ban az átvezetõ videókban,ehelyett mintha kicserélték volna.Meg ott van az a hülye god og warból lopott vörös orb dolog.mi a picsának bele.
Ezek nem tudnak POP játékot csinálni már.
Vissza kéne hívni azokat a rokker vadbarmokat akik a ww-t csinálták.Azok tudnának játékot fejleszteni az tuti.
De majd meglátjuk mi lesz,Puding próbája az evés.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ezen sztem nem is tudnak már változtatni, elég nagy meló az animálás, nem?
PSN ID.: Beegabor
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Ehh, ez úgy hangzott, mintha a wii olyan kicsi platform lenne😄 Többet adtak el abból, mint bármelyik másik platformból.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
mint az i want a
i wanna
van még egy csomó