Prince of Persia: The Forgotten Sands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
hát van láttam benne pozitívat és negatívat is...
elõször is le kell szögezni hogy aki játszott iszonyatosan noob...
pozitívumok: Iszonyatosan szép grafika, jó zene, feelinges mozdulatok
negatívumok: az MI hát kicsit gagyi, az ellenek nem támadnak rendesen, kicsit egyhangúnak tûnik, semmi kihívást nem láttam benne, de azért remélem hogy lesz benne kis gondolkodós játék, kevés kombó, azok a szállingózó gömböcök röhelyesek

de ki lészen próbálva

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Rowlend
Így van. Elsõ Motion capture-el készült játék 😊

GET OVER HERE!

MerlinW
Akárki akármit mond, egyik POP sem übereli az elsõ részt:

[merlinw.org]

Kongy
A 2008-as PoP-át én is imádtam. A zene és a grafika is csodás volt. De... valahogy a SoT trilógiához nem ez a grafika illik. <#szomoru1> Talán inkább olyasmi kéne mint amit az AC 1-2ben láttunk... A zene mondjuk most is isteni, én tuti kipróbálom majd. Ha tetszik, akkor megveszem.

Amúgy Sparrow, az h érted h nincs kombó a WW-ben? 😄 Ember a legtöbb ellenség ami rádjött 1cerre az max 6 db 😄 és akk az még sok. Volt h hullámokban jöttek viszont. A WW amúgy tele van brutálisabbnál brutálisabb kombókkal, amiket még elõhozni is pofon egyszerû... Csak az E billentyût és a balegeret kell nyomkodni és repkednek a végtagok. A SoTban volt kb 1-2 kombó, WWben van 10 kb...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

grebber
Pont most nézte meg megint azt a magyar feliratos elõzetest!

"Tetszeni fog az embereknek" Hát igen valakiknek biztos,de ahogy olvasom az új 10 perces videónál a kommenteket közel sem mindenkinek.

Next PC upgrade: 2022

Atkamon
Nekem is nagyon tetszett a 2008-as PoP, szerintem az egy gyönyörû mûvészeti alkotás volt, meg nekem az elõzõ SoT trilógia összes része is nagyon bejött, de ez most valamiért nem tud annyira izgatni, mint az elõzõek:S Egy kicsit béna rókabõrnek tûnik az egész, meg valszeg össze is csapták rendesen, mint ahogy az Ubisoftéknál szokás.

JackSparrow88
Kövezzetek csak meg de nekem nagyon bejön. xd Egyébként meg az elõzõ sem volt rossz, ami sokak szerint nem is érdemelte meg a "pop" jelzõt. Valóban könnyebb lett mint az elõzõ részek és talán gagyibb is de a hangulattal abszolút semmi gond nem volt. Ugyanígy vagyok ezzel az új epizóddal. Nekem meg pl. a Warrior Within volt az egyetlen rész ami egyáltalán nem tetszett, végig sem toltam. Nemtom de nekem az nem szórakozás ha jön rám 15-20 ellenfél egyszerre és akkor még csak nincs is valamilyem speckó mód amivel több ellenséget is eltudjak intézni egy csapással.(ez mondjuk az elsõ részben is gond volt de ott valahogy mégis boldogultam) Én nagyon várom már eztet, bár megvenni a DRM miatt biztos nem fogom...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Kongy
Van 1 olyan érzésem h az a szõke kurva játszott vmi Phoenix nicknevû geci...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Prince23
Az meg a másik. Mit össze nem bénázott a játékos... Mint aki még életében nem játszott egyik PoP-val sem.

Kongy
ja, majd bealudtam a 10 perces videó alatt, amibõl mondjuk 5 perc bénázás.... de reménykedjünk h a pc-s verzió jobb lesz valamivel, hisz késni fog... hogy rohadnának meg Bár az inkább a prosztó DRM miatt késik...

The Protector
A mozgás katasztrofális.Akadozik és darabos.Egy fos.
A harc bugyuta,már a videóban unalmas volt.A mozgás és a harc dinamikája csapnivaló.Egy trehány munka.
Hagyják már békén a POP nevet ilyen szarokkal.
Borzalmas.
Kb így vagyok a játékkal.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Shep
Amúgy mit vagytok beszarva DRM miatt úgysem játszunk majd vele (lehet jobb is). Azt meg, hogy ebbõl a topicból hányan veszik majd meg szerintem 1 kezemen meg tudom számolni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kongy
Hát figyeljetek. Nekem sem jön be az orbozás, de a God of War-okban is van ilyen, és azok mégis szenzációs játékok. De ott a Devil May Cry is... csak ugye az hack'n'slash... ez meg nem annak készül. Szerintem ez egy seggbebaszarintott szarjáték lesz, de vinni fogják mer sok a rajongó, aztán majd az uborka fórumon anyáznak h milyen szar az egész... decemberben jelentették be, leszarom, ne jelenjen meg a filmmel egyidõben, késsen fél évet, de LEGYEN JÓ!!!!!!!!!!!

Evin
Itt gondolom alapból homokból vannak, vagy ugye feltámadt halottak ("porból vagyunk porrá leszünk").
Az orbos rendszer engem annyira nem zavar. Az Onimusha3-ra emlékezetet.
Bár én nem vagyok pop fan. A pop2008-at csak pár óráig bírtam elviselni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

The Protector
Ahogyegyre több videó jön a játékból nekem egyre jobban megy el tõle a kedvem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

A SoT-ban a tõr kiszívta a homokot a fekvõ enemykbõl, szóval ott azért értelmesen megoldották. A WW-ben azért már kezdett bûzleni a dolog, de ez az orbos rendszer nagyon nem kéne :S

azoktól a nyomorék orboktól nekem teljesen hack'n'slash érzésem támad, fõleg igy hogy szinte semmi nem maradt meg a régi harcrendszerbõl
meg az ellenfelek is mitcsinálnak? állnak egy helyben, ez igy ebben a formában egy kalap szar 😞

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Evin
Hát mert mondjuk még homokból vannak?! lásd popsot
Elvégre a homokról van még mindig szó, és gondolom az a nagy "izé" is ahhoz kötõdik valahogy.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Rage47
kit érdekel a graf?😊 mindig ezen lovagoltok. ha a többi része tökéletes, a grafika meg dizájnos, akkor kész a hangulatos és élvezhetõ játék. nem kell fotorealisztikus grafikát csinálni ahhoz, hogy élvezni lehessen vmit. nekem pl. a cell-shaded graf is tetszett az elõzõ PoP-ban, csak az meg monoton volt...
Na igen, azok a piros orbok mit keresnek ott? A lekaszált ellenségek teste is eltûnik, de hogyan...

grebber
Egész szarnak tûnik, azok a debella izék csak állnak mint a ..sz.<#levele>

Prince23
The Protector
Sztem eléggé összecsapták a játékot.Sztem ez sem igazi prince of persia.De majd meglátjuk,pont az a legszarabb ami viszi a hátán a játékot:a mozgás.
Borzalmasan darabos és suta az egész.
Falonfutás?Nekiugrik a falnak majd elkezd futni rajta.Miért nem lehet úgy ahogy az elõdökben,nekifutsz és szép folyamatossággal elkezd rajta rohanni.Meg mi a francnak dash a játékba?Egy hülyeség.
Ami videóban az egyetlen értékelhetõ dolog volt az mikor felfutott a csávóra és szaltóbol vágta pofán a karddal.A harc is elég béna.Jó lehet benne rúgni.De miért?Azért mert a fizikai motor meg tudja csinálni és nem akarták kihagyni.de sztem felesleges bele.Vér sincsen.A herceg sem hasonlít az elõzõ játékok beliekre,pedig a mai tehnika engedné h úgy nézzen ki a herceg ahogy az elsõ 3 ban az átvezetõ videókban,ehelyett mintha kicserélték volna.Meg ott van az a hülye god og warból lopott vörös orb dolog.mi a picsának bele.
Ezek nem tudnak POP játékot csinálni már.
Vissza kéne hívni azokat a rokker vadbarmokat akik a ww-t csinálták.Azok tudnának játékot fejleszteni az tuti.
De majd meglátjuk mi lesz,Puding próbája az evés.

Kongy
*tiszta PoP 2008-as grafika.

Kongy
Na vannak új previewek. Már egy hónap sincs a megjelenésig és a grafika elég aggasztó. :S Közelébe sem ér az AC2-ének, pedig ugyanaz a motor hajtja. 😞 Tiszta 2008as a grafika, ami nem csúnya, de a SoT trilógiához nem ez illene... <#nemtudom>

Shep
Ebben csak ilyen béna suhintgatós harc lesz, semmi WW-féle látványos kézen pörgéses közben kaszabolós kombó?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rage47
azt hittem ez a wii verzió, hihetetlen szar a mozgás😄
ezen sztem nem is tudnak már változtatni, elég nagy meló az animálás, nem?
The Protector
Nekem is ez volt az elsõ és az egyetlen kifogásolható észrevéelem.Nevezzük úgy h egy raklap szar a mozgás.

Atkamon
Én is elég szarnak találom a herceg animációit:S

Seth
A herceg mozgása még az elsõ részben is dinamikusabb volt mint ennek az újnak, mi a francot csináltak vele?

PSN ID.: Beegabor

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Kongy
faszom... ezt már 1 hete láttam.... -.- nemigaz h nem tudják kiadni a kövi (nem Wii-s,DS-es, PSP-s) developer diaryt...

Atkamon
"még a WII és DS..."

Ehh, ez úgy hangzott, mintha a wii olyan kicsi platform lenne😄 Többet adtak el abból, mint bármelyik másik platformból.

Prince23
Mivel nem az a célplatform. Pc-tõl még a WII és DS verzióra is sokkal jobban "beruháznak". meg ugye pc-re egy hónapos csúszással érkezik...

grebber
Aranyos pc-t még véletlenül sem említette meg.

Prince23
Szerintem ezek nem PC-s képek.
Magiszter
A második képen érdekesen néz ki a herceg.... 😮

grebber

Atkamon
Húú, én ezt kicsit meguntam játék közben😄 Nem rossz attól függetlenül, csak iszonyat sokat hallottam a játékban xD

Kongy
Eddig minden PoP zenéjét imádtam, ezt is imádni fogom, azt hiszem. 😊 Ja, és a 2008-as zenéje is eszelõsen jó volt(amit linkeltél az is). Ezt mai napig imádom

Looooser
lolcatz... arról rajtam ragadt...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Atkamon
Igen, nem is a dunno-ra gondoltam😄 Az am nem kell oda, mert a dunno-ban ott az ige😛

akkor sem helyes úgy

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

The Protector
ez szleng.
mint az i want a
i wanna
van még egy csomó

Atkamon
Ööh, még gyakorold az angolt😄

Looooser
"Ha belerúgunk a felénk közeledõ csürhe elsõ díszpéldányába, akkor az olyan lendülettel esik hátra, hogy dominó-szerûen felborítja a mögötte érkezõ társait (ezért egyébként achievement is jár)" lol ezen hasaltam 😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
I'm fuckin' dunno

Looooser
true