Prince of Persia: The Forgotten Sands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Muszáj...

Fehercsoki
Off: Ti megnézitek a PoP filmet a moziban?

Kongy
Engem az eddigi videók nem gyõztek meg, de elkezdtem nézni a végigjátszásokat (igen, már van teljes videóvégigj.) és egyre jobban tolnám már. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Prince23
Hát igen, nem kell kopogniuk Activisionnál némi Black Ops exkluzív hírnek... ezernyi külföldi site van, ahonnan informálódni lehet 😊

Fehercsoki
Pedig az ilyesfajta információ ingyen van😊

Prince23
Biztos nincs lóvéjuk, ezért nem megy a naprakészség náluk információk terén. 😄

Fehercsoki
Le vannak maradva ennyi az egész😊

Kongy
PC Guru meg azt írja h konzolon május 18, PC-n május 21. 😄 LOL. haha, szép is lenne.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Prince23
Mivel hazánkban május 21-én jelenik meg...

Kongy
Galaxisban még nem kapni PoP-ot.. pedig már tolnám PS3-on.....

Prince23
Két új gameplay

Már lassan két napja megjelent, aki nagy fan és ügyes volt az már beszerezte magának. amazon

Shep
Most nézem, még meg se jelent, akkor me ilyen sajtós verzió nem számít 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Néz a nevemre😊))

Shep
Persze mindenki ezt mondja 😊 Tényleg megvetted?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én csak normal és easy szintet találtam, ha kitoltam akkor megkapom a hardot?

Amúgy szerintem ez az eddigi legjobb PoP. Pörgõs, akciódús és szép 😊.
Eddig 3 órám van benne, de 1 másodpercét se untam 😊.

Prince23
Nem warez😊)

Shep
Mocskos warezos 😄DDD

Prince23
Seth
Van, normal és easy

PSN ID.: Beegabor

kirol
Lehet hogy nincs, nem is emlékszek! 😄

DarkSector
megvetted vagy ez még az alwarez ? 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Végigvittem én is😄
Kb. összesen 8-10 óra a játékideje. A WW után a legjobb POP rész, amivel valaha találkoztam. A végkifejlet az valami szenzációsan pörgõsre sikerült. Meg úgy nagy vonalakban minden másodpercét élvezet volt játszani a TFS-nek. Egyszerûen ez is játszatja magát (pont mint a Conviction és a AW), nem lehet letenni könnyen a controllert 😄 RPG-s szerû fejlõdési rendszere is van, ezzel tk. felvették a mai kor követelményét. Ja meg van egy last stand challange mode is.

Grafika: 9
Hangok: 9
Hangulat: 10
Irányíthatóság: 9
Puzzle részek: 8.5
Sztori: 7.5
Játékmenet: 9
Szavatosság: 10 (igen, nincs online, és bizony, ez a része nagyon erõs)
összesen: egy bivaly erõs 9/10 (92%), avagy szenzációs játékra sikerült.

Atkamon
Oh, szóval vannak nehézségi fokozatok? Ubinl mostanéban ez nem szokás.

grebber

Next PC upgrade: 2022

kirol
Szerintem elõször próbáld ki hard-on és utána nyilatkozz!

grebber
Amugy ennyi erõvel tehettek volna bele 600 ellenfelet is egyszerre és akkor fröcsöghetnének hogy hu azta egyszerre 600.Szánalom ami itt van.
Körbevesznek 15-en azt 2 ha támad a többi mint a fasz állnak.
<#levele>

Kongy
IGN REVIEW

Mindenkinek aki tolja: SZOPJATOK LE MIND!

FLeT
sikerült megcsinálni<#taps>

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

FLeT
valaki légyszi segítsen. a the fortness gates-nél lévõ "rejtvény nem megy" (3 kar- 2 forgatja a síneket és egy a golyót)
http://www.youtube.com/watch?v=dUvkLpj1y-Q3:58-tól<#help>

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

Hat magos proci támogatással jön. <#mf1>

Fehercsoki
Ja majd 3 hét múlva...

Prince23
Prince23
Emberek, nemrég próbáltam ki konzolon a PoP-ot. WARRIOR WITHIN óta nem volt ilyen hangulatfokozó és látványos a prince!!!!!! Végre valahára visszatért régi köntösben, minden van, ami a régi részekbõl visszaköszön. Ez már valami. Ja ez személyes vélemény. Egy biztos: a 2008-as poptól milliószor jobb, sõt, a T2T-tõl is!!!! Valamilyen szinten néha jobbnak találtam ezt a részt, mint a nagy etalont, WW-t.
Mindent összevetve: 9/10. az egyik legjobb PoP rész, nálam a modern kori franchise-nál a második helyet foglalja el.
Nyugalom, fiúk, aki csalódottságot érzett e játék iránt az elõzetesek alapján, az kellmeset fog csalódni! Engem lenyûgözött.

grebber
Ez nekem sem negatívum a fos harc és az állítólag ismétlõdõ helyszínek már igen!

Seth
"Sokaknak nem tetszik hogy eltûnnek a homoklények!"

Elõzõ részekben is elporladtak, nincs azzal semmi gond

De lesz pc csak késik:S eddig 576-on 21.-e volt irva most meg juni 11😞
grebber
Na olvasgattam véleményeket.Rövid ,szar a harc, az ugrálós részeket eltalálták vannak benne elég hangulatos részek!
Sokaknak nem tetszik hogy eltûnnek a homoklények!

DarkSector
nah megnyugodtam...thx

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Júni 10

DarkSector
mi a büdös rákom van valaki magyarázza el, megnéztem mikor jön ki, pc-re és ubifaszom oldalán nincs is pc támogatás...csak 2 konzolt irja platformnak.... ugye ez egy rossz vicc vagyy elírták...?!

Fehercsoki
Van.

Atkamon
Van konzolos? -.- Nem értem miért kell külön topic a konzolosnak, meg a PC-snek...

Fehercsoki
Ja a konzolosoknak,de ez itt a PCs topic!

Prince23
Már csak egy nap...

Seth
Most értem a végére éppen. Nekem tetszett,a Sand of Time-hoz tudnám hasonlítani inkább,mint az utána következõ részekhez.Harc az sok van mondjuk, de sokkal könnyebb mint az elõzõ részekben, elég bamba a gép.Van mikor egyszerre 20-an törnek rád,igazi tömegjelenetek vannak XD
Szerencsére ugra bugra is bõven akad,megfelelõ nehézségben, nem fog senki belehalni a pályák megoldásába.
Hosszúnak nem mondanám, tegnap este volt kb 2 óra,ma meg kisebb nagyobb szünetekkel egész délután. Kb 8 óra lehetett összesen. A sztorit mondjuk nem tudom hová tenni, elvileg ugye az 1-2 közötti idõben játszódik, de a herceg soha nem tesz említést róla. A herceg hangja ugyanaz mint aki az 1. részben volt,annyira nem passzol az arcához, de szokható.
Adok neki egy 7 pontot, jól szórakoztam vele.

FLeT
játszottam vele egy 20 percet (azért csak ennyit mert kezdõdik a meccs)
iszonyat jó, csak ajánlani tudom<#eljen>

kirol
Ja, Red Dead Redemption -el együtt. 😊

Prince23
Ja, szûk egy hónapop

Fehercsoki
PCre sokat késik.

Prince23
Boxon már megjelent :S