1452
  • Kongy
    majd beírom mer még megrohamoznak. :D
  • The Protector
    Vigyázz mit beszélsz mert megköveznek.:)

Konty:A screenshotok játékokból topikba sztem írd be h nem saját képek mert özönleni fognak a hogyan fut?honnét szdted?milyen a játék? kérdések.
  • DarkSector
    hát pont ez a lényege naná hogy nem 2008-as, ha most a 4.részre gondoltok, arra a cell-shaded-szarra.
  • zkas
    hát engem egyáltalán nem emlékeztet a pop 2008ra :D sztem ég és föld :D
  • DarkSector
    jah mert már akkor szép volt nagyon mikor kigyütt
    :D
  • Kongy
    Úgy olvastam "meleg vagyok" :D téll megártott a hőmérséklet/tanulás -utolsó héten, amikor 100 dogát írunk- nekem is. :D Már csak egy kis isteni színjáték (nem, nem Dante's Inferno-val való játék), és jöhet perzsia hercege. :D

Amúgy sztem a T2T a mai napig pofás... szóval én a mai napig imádom annak a látványvilágát, de a TFS azért nyilván ütősebben néz ki, bár nálam kicsit PoP 2008-as beütésű, ami nem nagyon tetszik, de majd meglátjuk PC-n, mozgás közben... pénteken...
  • DarkSector
    szerintem full ua....mint az összes többi.
    nekem aztán mindegy végre legalább egy normális játék.

én szarok a grafikára, a Two Thrones-nál picit legyen szebb azt jöhet az agymunka...:D
  • norbi2fraktal
    felejtsd el hüle vagyok, meleg van fáradt vok, és már rosszol látok/olvasok
  • norbi2fraktal
    box-ot írt
  • Fehercsoki
    Szerintem meg egyáltalán nem szép,egy csomó textúra kidolgozatlan.
  • DarkSector
    mié konzolon csunya?
  • The Protector
    Létezik az h szebb mint boxon?
    Mert ezeken a képeken baromira durván néz ki!!!
  • Kongy
    ja, láttuk...
  • balika16
    Ma clone!?:)
  • balika16
    VAn aki már megvette!

[imgw]http://img256.imageshack.us/img256/5503/princeofpersia9.jpg[/imgw]
    [imgw]http://img218.imageshack.us/img218/5282/uplaybrowser20100516183.jpg[/imgw]
    [imgw]http://img696.imageshack.us/img696/5848/princeofpersia13.jpg[/imgw]
    [imgw]http://img63.imageshack.us/img63/9904/princeofpersia14.jpg[/imgw]
  • Kongy

Ez tuti nem fake. :)
  • norbi2fraktal
    Pc-s képek
  • DarkSector
    ezért adnék pénzt, de még nincs és ahhogy hallom a hireket még ezekután sem lesz.
  • The Protector
    Hamarosan kint lesz torrenten.
  • Kongy
    már meglehet vásárolni... Amazon.com-on
  • DarkSector
    akkor jah usa 8!
    én már kiváncsi vagyok rá.
  • DonSzykla
    Europában jun.11.-én jelenikmeg, USA-ba meg jun.08-án.
  • newc22
    Ma kellene elméletileg Pcre kijönnie..... kíváncsi vagyok.....
  • norbi2fraktal
    simán,aláírásom,második sor vége
  • Kongy
    jaja, PoPát énis mindig bill + egérrel toltam. A TFS-t is azzal fogom.
  • Reg5
    Nálam a DMC4 egy külön állatfaj volt. Az oktató pályát kénytelen voltam bill+egérrel csinálni (gamepaddal sehogy nem ment), utána viszont végig gamepaddal.

A PoP-ket viszont csak bill+egérrel. Semmi nem indokolja gamepadet.
  • Kongy
    jaj jöjjön már a játék, mer ennek semmi köze az eredeti témához. :D legutóbb az ac2t vártam ennyire, és nem csalódtam. :D
  • Kongy
    No igen a DMC4ben is jó a kontroller. Én ott szeretem, ahol nem olyan létfontosságú, vagy nem lehet mozgatni a kamerát. Bár az AC 1-2-ben is remek szolgálatot tett az x360as kontrollerem.
  • Magiszter
    A témához észrevétel:

DMC4-et elsőre billentyűvel vittem végig, majd szereztem egy kontrollert és azzal is kipróbáltam. Hát ég és föld a kontroller javára.

Dead Space-t is kipróbáltam először nyomorgával, majd billentyűzettel+egér. Szintén ég és föld, de a billentyűzet+egér javára. Szóval tényleg erősen játékfüggő.

Ahol célozni kell valami fegyverrel és pontosságot igényel a dolog ott nálam a billentyűzet+egér jöhet csak szóba. Minden más tényleg kényelmesebb kontrollerrel, asztalra feldobott lábakkal, hanyatt-vágódva. :D
  • Pio
    Az én mellső végtagjaim alkalmatlanok megszokni a kontrollerrel célzást. Nem tudom, hogy miért lehet ez, pedig régóta szoktatom magam, vettem PChez egy kontrollert és minden játékot azzal játszok. Amelyikben nincs célzás az tényleg sokkal jobb vele, de amint előjön az, hogy gyakran kell célozni azonnal váltok is vissza.
  • Prince23
    Egérrel és billel hogy tudsz dögleni ágyon? úgy nem lehet irányítani:D
  • Kongy
    pfff hát én se. PS2-re megvettem anno a Black-et... hát mondanom sem kell, iszonyúan játszottam, persze gyakorlással jobban tolhatnám, de egyszerűen képtelen vagyok megszokni, hogy nem tudok mindenre időben reagálni, és normálisan célozni. PC-n villámgyorsan kapkodom ide-oda az egeret, 100x jobb és könnyebb PC-n tolni FPS-eket... Amit konzolon érdemes játszani, és érthető, hogy nem jön pc-re, az a God of War széria. Tökéletesen elvoltam az irányitásával első próbára is..
  • kirol
    Crysis -t én is próbáltam TV-n, király volt, csak odahurcolni mindent, nem olyan egyszerű.

De FPS-t azért nem játszanék konzolon az tuti.
  • Kongy
    ja, nekem olyan tv-m van amin van PC csatlakozó, egyszer próbáltam a Crysist. :) nagyon állat volt. de a monitort jobban megszoktam, meg macerás billentyűzettel nyomni nappaliban. :D
  • norbi2fraktal
    ezt Pc-n is meglehet csinálni....
  • kirol
    Én is nemrég vettem konzolt Alan Wake miatt.
    De tényleg király, hogy döglessz a kanapén és nagy tv-n hangrendszerrel játszol. :)

Ezen vittem pont ma végig a Prince -t is, jó lett nagyon!
  • Kongy
    Amúgy jelen konzolgeneráció még durván 2 évig tart, a szakértők ezt mondják. Ha jön 2012 új generáció tuti lejjebb megy a PS3/X360 ára, és akkor beruházok valamelyikre. :D Mint anno a PS2-re. (és nem bántam meg, remek játékok vannak rá!)
  • Kongy
    Olvastam. De sztem egy 6 magos procin nem futna jobban mint egy 4 magoson... A konzolokban is 3 magos cpu van.
  • balee4
    Egyáltalán nem vészes, reméljük igaz.
  • grebber
    Prince of Persia: The Forgotten Sands uses up to six CPU cores