Prince of Persia: The Forgotten Sands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Már lassan két napja megjelent, aki nagy fan és ügyes volt az már beszerezte magának. amazon
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy szerintem ez az eddigi legjobb PoP. Pörgõs, akciódús és szép 😊.
Eddig 3 órám van benne, de 1 másodpercét se untam 😊.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kb. összesen 8-10 óra a játékideje. A WW után a legjobb POP rész, amivel valaha találkoztam. A végkifejlet az valami szenzációsan pörgõsre sikerült. Meg úgy nagy vonalakban minden másodpercét élvezet volt játszani a TFS-nek. Egyszerûen ez is játszatja magát (pont mint a Conviction és a AW), nem lehet letenni könnyen a controllert 😄 RPG-s szerû fejlõdési rendszere is van, ezzel tk. felvették a mai kor követelményét. Ja meg van egy last stand challange mode is.
Grafika: 9
Hangok: 9
Hangulat: 10
Irányíthatóság: 9
Puzzle részek: 8.5
Sztori: 7.5
Játékmenet: 9
Szavatosság: 10 (igen, nincs online, és bizony, ez a része nagyon erõs)
összesen: egy bivaly erõs 9/10 (92%), avagy szenzációs játékra sikerült.
Next PC upgrade: 2022
Körbevesznek 15-en azt 2 ha támad a többi mint a fasz állnak.
<#levele>#levele>
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
http://www.youtube.com/watch?v=dUvkLpj1y-Q3:58-tól<#help>#help>
Mindent összevetve: 9/10. az egyik legjobb PoP rész, nálam a modern kori franchise-nál a második helyet foglalja el.
Nyugalom, fiúk, aki csalódottságot érzett e játék iránt az elõzetesek alapján, az kellmeset fog csalódni! Engem lenyûgözött.
Elõzõ részekben is elporladtak, nincs azzal semmi gond
PSN ID.: Beegabor
Sokaknak nem tetszik hogy eltûnnek a homoklények!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szerencsére ugra bugra is bõven akad,megfelelõ nehézségben, nem fog senki belehalni a pályák megoldásába.
Hosszúnak nem mondanám, tegnap este volt kb 2 óra,ma meg kisebb nagyobb szünetekkel egész délután. Kb 8 óra lehetett összesen. A sztorit mondjuk nem tudom hová tenni, elvileg ugye az 1-2 közötti idõben játszódik, de a herceg soha nem tesz említést róla. A herceg hangja ugyanaz mint aki az 1. részben volt,annyira nem passzol az arcához, de szokható.
Adok neki egy 7 pontot, jól szórakoztam vele.
PSN ID.: Beegabor
iszonyat jó, csak ajánlani tudom<#eljen>#eljen>