Prince of Persia: The Forgotten Sands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Arra akartam célozni hogy nagyon megoszlanak a vélemények. Ha 10 emberbõl 1 mondja hogy szar, akkor még több mint valószínû hogy jó. Ha viszont 10-bõl 5 mondja hogy szar, akkor már elgondolkodom hogy miért. Pl a Force Unleashed is olyan volt hogy rengeteg embernek nem tetszett, de én vagy 20x vittem végig, mert nekem viszont baromira. (Az más hogy a silány minõségû port miatt nem adok ki rá annyit mint amennyiért adják jelenleg is.)

Evin
Más módon nem is érdemes, hiszen magadnak veszed.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Magiszter
Úgy látom a vélemények igen csak eltérõek a játékról. Valaki szerint sz*r mások szerint meg állati jó. Úgy látom ezt is csak tapasztalati úton fogom majd megvenni.

The Protector
Ma alkalmam nyílt a játékkal játszani 360-on
Vélemény:egy mocskosul nagy trágyadomb.Legalábbis azalatt a 3/4óra alatt.Bár már azalatt untam magam.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
Amúgy a játékbeli Prince-nek valójában hány tesója van? 😄 Az oké, h Malik, de aztán elveszti az egész családját, T2T-ben meg pl az apját is. Mondjuk õt egyszer meg is öli a SoTban. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
off
jah de a vicc az, hogy ez nemhogy klasszikus, de lol vetítsük már le moziban, hallod senki nem szolna egy szót se, ha nem ismerné, simán elfér a mai filmek mellett, mert akkoriban olyan technikát mutattak be vele, hogy még máig nem tünik gagyinak, najó annyi hogy animációs trükkök nincsenek benne...😄
on

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Bazi nagy spoiler

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Malik sajnos nem éli túl, belehalt

Spoiler OFF
Egyébként a gémnek szinte semmi köze a SoT és WW történései között. Nemhiába, hogy még 6 kaland fog készülni, és csak az után áll össze a kép a SoT és WW között, miután végigvittük mindet. Ez csak egy sima kaland, a két rész közti elõzményecske volt. a java még hátra van. Remélem mind a 6 folytatást megkapjuk videogame formában.

Kongy
amúgy az a durva h azt hittem h az én VGA-mal van vmi probléma, hogy kockásak az árnyékok néhány játékban, de nem. A TFS árnyékai bizony Xboxon is recések. :S legalábbis néhány, amit észrevettem pl a herceg hajának árnyéka. 😄 Ezek apróságok, de észrevehetõek. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Én meg ezt hallgatom, közben nézem a végigjátszást.

Remélem Malik túléli. 😄 Ratash meg takarodhat a francba. 😄
Amúgy Ratash is egy dzsin, csak fellázadt nem?

Kongy
Jólvan be lehet kapni.... a középsõ ujjamat.

Közeledek a végéhez 😊

Kongy
na de hova lett az eredeti téma? a PoP TFS? 😄 <#nezze>

The Protector
Látom szereted a klasszikusokat.Úgy ahogy a jó és híres könyvek ezek a filmek is azért részét képezik a kultúránknak és hozzátartozik az alapmûveltséghez.

Attól függetlenül h a gonosz halott(evil dead) sokak szemében egy vicc attól még horror klasszikus.Egy mûfaj kibontakozása.
Bocs az offért.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
😊
ledurvább hogy a világ legjobb filmje, a ROBOTZSARU megvan HD minõségben 1080p-ben....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
ezt nem nevezik igénytelenségnek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
jah mindenképpen megnézem annyit megér, most is egy 1988-as horrorfilmet nézek, eléggé igénytelen vaok....😄

Kongy
én személy szerint a karibot nem szerettem annyira. Ez picit hasonló, akciójelenetek tekintetében, de jó. 😄 Sztem megéri megnézni moziban...

DarkSector
jah ...😄

The Protector
nekem is ez jutott eszembe a Karib neve hallatán.

Prince23
Karibot? Akkor ez is ilyen idióta film idiótáknak? 😄😄

DarkSector
a filmrõl nekem egybõl a mumia jutott eszembe...annak az elsõ része.

Kongy
Na, most jövök a filmrõl, és sztem nagyon jó volt. 😊 Az oké, hogy annyira nem ragaszkodik a játékhoz, ezt nem veszem zokon, erre számítottam, de szerintem ez a film megállja a helyét egy önálló kis kalandfilmként is. Persze látszott, hogy a SoT-ról vettek mindent, pl a film vége is hasonló kissé a SoT-ban látottakhoz, szóval nem lehetne letagadni h az alapján készült. Sztem nagyon jó volt, jók voltak a színészek, és az idõ visszapörgetését is igen jól megoldották. Talán a homokórát kicsit jobban is meglehetett volna valósítani... de rendben volt. Én egy erõs 8-ast adnék rá. Elvetemült hardcore gamerek ne nézzék meg, mert hallottam embereket akik velem együtt nézték h anyáztak h a hercegnek van neve. 😄 xD Na, de a többi embernek ajánlom. Ha szeretted a karibot, ezt is szeretni fogod!! 😄

DarkSector
jáhú....😄

balee4
Biztos vmi extra ingame tárgy, vagy vmi kisebb DLC. Manapság divatos az ilyesmi.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kongy
Fábúúl?? Há hun élsz te?? Mûányágbú. 😄 Kínábol exportált ámerikái áru.

DarkSector
jah lesz benne majd egy tesco feliratos fejpánt vagy franctudja egy gazdaságos kard ...fából...😄

RETROB0Y
Arról tud vki vmit hogy a Gamestarban levõ hirdetésben mit jelet hogy EXLUZIV TARTALMAK csak a TESCO-ban PC-re?

Most akkor lesz vmi Tesco Gazdaságos POP?

Magiszter
"Multi a PoP játékokban NINCS."

De a kalózok megoldják hogy legyen <#idiota>

Kongy
Kezdjük ott h az exbáx tríszixtit flashelni kell, amit chippelni kell az a PS2. Lényegében 1 olvasófej csere.

Multi a PoP játékokban NINCS.

DarkSector
szarügy de legalább pc-n már értik skidrow-ék a dr-dörgést, megint faszán megtörik ezt is, ha multi lesz benne az is menni fog. ide a rozsdást.

kirol
Milyen chippel szarra gondolsz?

Seth
Már miért lõnének a gépének?

PSN ID.: Beegabor

Prince23
Viszont ha fellép a boxos warez a live-ra, akkor lõttek a gépének. Nem mindenkinek van ám csippelt szarja...

Kongy
Bírom h az Xbox warezt le se szarják. Nekem van jópár Boxos ismerõsöm, és mind végigtolta napokkal ezelõtt. 1 héttel a megjelenés elõtt kinn volt a TFS, ha nem több. Megint a boxosok járnak kurva jól, mert következmények nélkül lewarezolhatnak akármit, sosem fogják azt mondani, h akk xboxra nem fejlesztünk mer sok a warez...

Mi meg szívunk a köcsög DRM-el, és az 1 hónapos késésssel. <#falbav><#boxer>

<#gunyos1>

CroftManor
ja hogy warez...

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
te hogy vihetted végig a játékot? amikor tegnap jelent meg boxra? o.O

Nothing is True, Everything is Permitted

Rage47
paypal nem jo amazonnak?
Magiszter
Hát igen, aki ügyes* volt.

*Rendelkezik Konzollal, Pénzzel, Bankszámlával (külföldrõl rendelés esetén), vagy ismerõssel odakint.

Kongy
ja és tedd hozzá h aki rendelkezik "exbáx tríszixtivel" vagy "píesztrível"

Prince23
Több lett benne az ügyességi, mint mondjuk a gondolkodós. Ha %-ban:
80% ügyességi, 20% gondolkodós. Az ügyességi része meg nehezebbé teszi a játékot. De ha belejössz, tényleg menni fog minden.

JackSparrow88
576 KByte újság értékelés:

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Victor1103
Végigvittem a játékot és ezalapján alkottam meg a véleményem.Tény volt benne egy-két nehezebb kihívás de nekem a vége felé se okozott annyira nagy fejtörést hogy most hogyis kell továbbjutni. Ott volt a vége felé amikor vízesésfalak között kellett ugrálni. Elsõre nehéz volt, de mikor már másodszorra és harmadszorra kellett ugyanezt megcsinálni mert megint volt egy ilyen pályarész azok már nem voltak olyan hú de nehezek.Aláírom hogy a platformrészek a legjobbak a játékban de a régebbi részekben is voltak ilyen ötletesek

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

GAthersw
Hali!

Asszem nekem bugos a játék... A végsõ csatánál Ratash ellen mikor jön egy cinematic és kezdõdne a harc egyszerûen átesek a padlón és meghalok, visszarak az elõzõ checkpointhoz. (Xbox360)

VIDEÓ

01110000 01110010 00110000

Prince23
Akkor te is csak egy órát játszottál vele:S
Elég nehezek a platformer elemek, fõleg a sztori közepe fele és vége felé, pl amikor a egy csomó vizesésekkel kell ügyeskedned....

Kongy
Volt 1 idõszak amikor kételkedtem benne h jo játék lesz, de ezen már túl tettem magam

Kongy
Nekem már a videók alapján fáj rá a fogam. Ráadásul a platformozás nagyon nem tûnik könnyûnek...

Victor1103
A filmet ugyan még nem láttam de a játékról tudok nyilatkozni. Dettó ratyi. A platform elemek rém egyszerûek mint a facsipesz és a harc meg konzolon csak X X X X X X X X X X X nyomkodása:/ Ezért pénzt elkérni 2010ben durva. Pedig imádom a Prince of Persiát de ez már nekem is too much. Hatalmas potenciál van a franciseban és nem használják ki normálisan

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Kongy
Hétvégén 100%. Lehet h semmi köze a játékhoz, de önmagában is érdekel, mint kalandfilm. 😄

en tegnap lattam es ha nem akarod a fejedet fogni minden percben, akkor kihagyod. egyszeruen meltatlan a persia cimre. de ha elvonatkoztatunk ettol, mint film is gyenge.

Fehercsoki
Igen én is úgy érzem.