1452
-
Két kedvenc játékomat hasonlítod :D itt szó szerin kihűltem - én is :D
szubjektív, egyéni ez sztem -
mikiking #611 Az csak példa volt,hogy egy elég ismert multi-s játéknak több értelme van,de mint leirtam az előbb... Azért sem adnék pénzt ,nem is adtam soha... Részemről befejezve. -
Hellsing47 #610 fejezd be szerintem, mert csak magadat járatod le
ha valóban 35-40 év között vagy akkor csak gratulálni tudok, hogy ilyen idősen ennyire büszke vagy arra hogy lopsz -
Na ezen a hsz-en nem kicsit kihűltem...
Nem részletezem túlságosan, hogy mennyire nincs igazad, csak flame lenne belőle... De inkább adnék ki 16000-ret egy Prince of Persia-ért, mint 200 forintot egy CoD-ért. -
mikiking #608 hát te vagy a menő... De nem hiszem ,hogy vagy legalább 18 éves ezzel a felfogással... És nem vagyok én " ilyen codos "rémbó" vérpistike" ,soha nem is vettem még játékot,nem is fogok.
Lehet csajozós dumád is ez,hogy "megvettem az új POP részt,átjössz játszani ? :D -
Na ez most elgondolkoztatott, lehet hogy nem veszem át akkor a cdgalaxisban, hanem elugrom inkább holnap a TESCO-ba, ha ugyanannyiba kerül, de ehhez még plusz cucc, akkor talán valamivel jobb. -
oan mintha új ruha lenne a karakternek. -
Ebböl a képböl nem veszem ki. -
DE MIT ADNAK HOZZÁ?????? -
Remélem az a magyar logó csak a csomagoláson van rajta és nem a boritón. -
TESCO EXLUZIV KIADÁS -
Az orosz klónra verhetitek a faszotokat, sosem működnek.Majd a skidrow. -
Hát a
ITT VAN!!! -
Én meg egy CoD-ért sem...
Had döntsem már el mire költöm a SAJÉT pénzem. Ne egy ilyen codos "rémbó" vérpistike mondja meg nekem. "Ringyókra, verdákra" - hát erre tanított anyád? És most asszed menő vagy? Hát kurvára nem. -
Én a Pure Futballért nem adnék ki pénzt :DD
-
Hát ha a szemfogam nem került volna annyiba mint 1 minimálbér tuti vétel lett volna :( DE az Orosz klón már kint csak lesz már holnap működő verzió is :P:) -
Hellsing47 #596 
-
Tesco exkluzív?:D -
mikiking #594 Látom vannak balfék emberek,akik játékra verik a pénzt. Ez a játék nem ér annyit,h megvegyék. Letölt - játszik - töröl és ennyi. Inkább járjatok partyzni,költsetek ringyókra,verdára,na de hogy játékra ? Egy COD-ot megérteném,mert van értelme megvenni,na de ezt ??? Szeretem a POP játékokat,végig is vittem mindet,viszont megvenni... Ti dolgotok na ... -
A Tesco exluziv kiadás mit takar?
Mert most néztem az ujságban 8000FT és az van odairva exluziv tartalommal
Most akkor ez a Collector lenne? -
Magyar felirat? Az jó dolog. Főleg ha nem barmolják el nagyon. Pl időhiány miatt a Google fordítóval fordítják :D -
No, nekem holnap érkezik. :) már alig várom. -
felegyi #590 ÁÁááá és magyar felirattal :), Über... -
de már megrendeltem. Ez már nem előrendelés, hanem véglegesítés...
már lehet kosárba tenni. -
Ez csak ilyen lefoglalás,nem jön visszaigazolás amíg nem lesz náluk a játék. -
hát én nemtom de már tuti jönnie kéne... -
zkas #586 Nah amit a single részében el lehetett érni azt elértem. A challange módban 3:17 a rekordom, nem tudom lentebb szorítani :/. -
akkor az jo árban van.
lehet akkor jön e-mail ha már megkapják a lemezeket nem? -
8k mint máshol (internetes rendeléssel)
Már lassan egy órája nem jön meg a visszaigazoló levél. Másnál is ez van?? -
mennyiért dobják utánad a galaxisból? -
Amúgy lehet rendelni a Galaxisról. Én leadtam a rendelést, már egy 20 perce, de még nem jött visszaigazoló mail... :( -
jah ezekszerinte nekem a low is meg fogja tenni...:D
iszonyatnagy ltérések vannak....:DDDDD -
De bmeg Phenom X6-tal mi nem megy 100 fps-el? :S Jó isten... miért nem a minimum gépigényében írt konfiggal tesztelték? ... -.- -
Bírom mikor szénné húzott 6 magos processzorral tesztelnek nem pedig átlag géppel. Na mindegy. A képek alapján nem nagyon van különbség az AA-nál, illetve a maximum és a minimum beállítás is majdnem ugyanúgy néz ki csak több a bump-map a maxnál. :P -
nagyon durva a különbség. :D Sokkal sötétebb a low graf. :) -
én CD Galaxisnál veszem, még nem kapni az itteni tescokban... -
CPU teszt és grafikai összehasonlítás -
mégse kell felmentem a teco oldalára itt van az oldal alján -
holnap du szkennelem, nagyinál láttam az újságot -
link pls.