Prince of Persia: The Forgotten Sands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem ezt csak viccnek szántad <#szomoru1>#szomoru1>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
WII-n játszom Forgotten Sands-sal.
' The water bearer' rész, vizet kellene 4 lapátra önteni.
A sorrendre nem tudok rájönni. FAQ még nincs, youtube-on sincs.
Valaki tudna segíteni?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
így a T2T-t:
Így a PoP 2008-at. 😄
régen egyszer sem akadtam el, nem tom mi van most.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
<#fejvakaras>#fejvakaras><#worship>#worship><#worship>#worship>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Meg anno, mintha 40 órába telt volna, olyan tartalmasnak tünt😄
vagy csak nem gammáztam egyhuzamban vele, lehet azért érzem a pop leghosszabb történetének a WW-t.
mellesleg a legeslegjobb rész 😊
Nekem a WW normál fokozaton, 9 életfeltöltõvel, Dahaka legyõzésével volt maximálisan 10 óra, tehát a 15-20 óra nagy kamu. T2T is kb 8 órás.
Szal ha hozza a 8-10 órás játékidõt, az a mai mércével teljesen megfelelõ.
Amúgy meg kit érdekel hogy más hogyan csinálja ?! 😊 és ki mondta hogy az a jó irány amit õk képviselnek? (ha erre azt írod hogy õk profik és értenek hozzá, nem hatsz meg 😄)
Attól hogy neked logikátlan, másnak lehet hogy tetszik 😊
Szerintem nem. A grafika dob a játékélményen, de csak a szép grafikától nem lesz jó egy játék.
Véleményem szerint a játékélmény a legfontosabb szempont egy játék értékelésénél, utána a grafika, hangok...egyebek... (ezért a külön skála, a fontosabb rész több pontot érjen, így kijön számomra a valós értéke a játéknak.)
Az 5/5 miért mond ellent? Ha a pontozást nézzük 0-20 pont -> 1 21-40 pont -> 2 41-60 pont -> 3 61-80 pont -> 4 81-100 -> 5 (a 86 bõven az ötös mezõben van).
8 óra alatt meg voltam vele úgy, hogy minden vázát összetörtem és minden ellenfelet kivégeztem. Tehát kicsit sem siettem.
Végeredményben:
Játékélmény: 50/43 Én nagyon jól el szórakoztam vele. Majdnem minden percét élveztem. Tetszett, hogy sok ellenfél van, sokféle képpen lehetett õket kivégezni. Fõleg a rugdosás volt a tetszetõs az elején.
Ami viszont negatívum, hogy a fõellenségeket könnyû legyõzni. Semmi nehézséget nem okozott. Ezért is pontoztam le picit. Akik játszottak a T2T-vel szerintem emlékeznek az óriásra. Nah én ilyet vártam itt is. Azt élvezet volt megölni, de itt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az ugrabugra részben is vannak kihívások (nem nagyok), de amikor 3 dolgot kell jól idõzíteni egyszerre, az jó érzéssel tölti el az embert.
A logikai részek egyáltalán nem nehezek, sõt...de ez számomra nem volt nagy baj.
Grafika: 25/22 Néhány apróbb elem nem tetszett csak, de a látvány engem meggyõzött.
Hangok: 15/13 Fõleg a játék vége felé fogott meg nagyon a zene. Nagyon eltalálták szerintem. A szinkronhangokkal sincs probléma. Az ugrás és egyéb hangok is rendben vannak.
Szavatosság: 5/3 Sajnos a rövid játékidõ miatt nem fog sokáig lefoglalni minket a játék, de biztos vagyok benne, hogy legalább egyszer még újra végigjátszom és néha kaszabolni is fogok a külön harc részben.
szerintem: 5/5 Ajánlani tudom mindenkinek. Egy végigjátszást mindenképp megér.
[b]összesen: 100/86[b] Aki szereti a szériát, annak ez a rész is be fog jönni. Minden benne van ebben a játékban, ami egy jó Prince of Persiához kell.
Jó szórakozást mindenkinek. PC-sek, fel a fejjel. 1 hónap és jön nektek is 😊.
de én lenyomom, már csak annak a tisztelete végett, hogy visszatértek a 4 utána a helyes utra a készitõk...
sõtt ahhogy lesz lovém megveszem, bár amugyis meg kell ha x-re akarom nyomni...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Balgom,balgomb,balgomb,E,balgomb.
Na ki mondja meg melyik mozdulat ez?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Az is jó, mikor lecsapta a fejét.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A WW-ben a kedvenc kombóm az volt amikor megragadtad az ellenséget, és szépen kettészelted 😄
Az jó hogy bénák játszák, de miért teszik fel a netre a vidókat? Én minden PoP-ban használtam a kombókat. Emlékszem a WW-ben iszonyat jók voltak és direkt megtanultam mindet.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Nothing is True, Everything is Permitted