Prince of Persia: The Forgotten Sands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#ejnye1>
remélem ezt csak viccnek szántad <#szomoru1>

Kongy
Fogd a Wii-t, és baszd ki az ablakon, majd a játék DVD-jét rituálisan semmisítsd meg. Menj el a boltba és vegyél egy X360-at vagy PS3-at plusz a FS-et, és kezdd el azt tolni, ne a Wii-n bohóckodj...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Hello!

WII-n játszom Forgotten Sands-sal.
' The water bearer' rész, vizet kellene 4 lapátra önteni.
A sorrendre nem tudok rájönni. FAQ még nincs, youtube-on sincs.
Valaki tudna segíteni?
Jó nem gondoltam komolyan,csak piszkálni akartalak 😄 Tudom,hogy nem megy az mindig jól....

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Kongy
Kezd átmenni a TFS topic WW topicba. <#ejnye1>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

balee4
És hogyan tudod hamarabb megszerezni azt a kardot? (Ez az a kard,a mit azután szerzel meg, hogy Farah elvette a tört és a kardunkat?) Eddig egyébként ez a 2. végigjátszásom és utoljára a megjelenésekor vittem végig, szóval annyira már nem emlékeztem a játékra, ezért is haladtam lassabban..., voltak részek, ahol azért el kellett gondolkodnom merre tovább, mégha ritka is volt.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Looooser
60 adjára is élveztem végig játszani és nem keresztül rohanok... csak tudom (tudtam) melyik szörny miket nem bír, a technikás részeknél meg mit szarozzak?? falon fut átugrik lecsúszik ugrik ellen leszúr... jah igen nagyban megkönnyíti a végig játszást ha játék felénél már a water sword van nállad

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kongy
Amúgy a WW videómban figyeljétek e tüzet. 😄 Túl gyorsan mozog xD Ez a 4 magos CPU-m miatt van

Kongy

Kongy
Én így tolom a WW-t:

így a T2T-t:

Így a PoP 2008-at. 😄

Prince23
Ez van, a kamera nézet nagyon idegesítõ amúgy is. Felkészületlen is voltam e téren 😄 Ha meg nagyon úgy akartam volna bemutatni, hogy számodra megfeleljen, akkor faszán készültem volna fel rá. de nem ez volt a szándékom, hanem hogy elérjek a videón legvégéig, ugyanis ott akadtam el. Kurvára bugról van itt szó....
régen egyszer sem akadtam el, nem tom mi van most.

Elég bénán játszol,ha ez te vagy...

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

balee4
Egyszer nem akadtam el a játékban, igaz nem elsõre tolom, egyszerûen csak nem szeretek futni egy játékban, szeretek nézegetni stb. Sosem értettem minek keresztül futni egy játékon és minél hamarabb végigvinni, egy jó játék minden percét élvezni kell.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Sztem WW több annál, nekem legalábbis anno többnek tûnt, de a fene tudja már, lehet, hogy az idõ megszépíti az emlékeket. Na meg anno vizsgaidõszakban toltam, naponta max 1-másfél órát esténként, így meg elvoltam vele egy hónapig. 😄

Looooser
akkor valamit nagyon trén csinálsz a sot 3 óra alatt bõven kitolható... a ww meg van 7 óra alatt a t2t-t nem mértem

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kongy
akk sajnos nem vágom, anno én is elakadtam itt, és úgy emlékeztem, hogy visszatértem a jelenbe, mert ott máshogy néz ki a helyszín, de lehet rosszul emléxem, csak azt tudom h piszok egyszerû volt a megoldás. 😄 sztem nézz meg vmi videóvégigjátszást.

<#worship>

Prince23
Jún. 11

Ez mikor is jön ki??
<#fejvakaras><#worship><#worship>

Prince23
Ez az üldözés után van. de próbáltam visszamenni a az idõsikhoz, hogy hátha, de úgy meg nem jó.

Kongy
T2T

Shep
Az melyik részben van amikor az arénában kell valami nagy dögöt megölni, meg amikor lovaskocsival kell száguldozni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kongy
nagyon régen toltam de asszem ide a Dahaka üldöz, de a jelenben, szal sztem rossz idõben vagy. 😄

Prince23
Már végigvittem régebben a WW-t. De most éppen nosztalgiázom, 6 éve annak már, de a régi hangulat nem nagyon jön vissza. És elakadtam itt: nem tom hova kell tenni; a vidio legvégét nézzétek :S

Meg anno, mintha 40 órába telt volna, olyan tartalmasnak tünt😄
vagy csak nem gammáztam egyhuzamban vele, lehet azért érzem a pop leghosszabb történetének a WW-t.
mellesleg a legeslegjobb rész 😊

Kongy
Hát ja, sztem 8 óra bõven elég mindenbõl...

Nekem a WW normál fokozaton, 9 életfeltöltõvel, Dahaka legyõzésével volt maximálisan 10 óra, tehát a 15-20 óra nagy kamu. T2T is kb 8 órás.

Fehercsoki
Ja.

Prince23
A Warrior Within ugye hogy hozza a 15-20 órát?

Fehercsoki
Na igen,de egyre kevesebb a játék idõ...De az árak maradnak.

balee4
Most vittem végig újra a The Sands of Time-t és 8 és fél óra alatt megvoltam vele..., szerintem teljesen megfelelõ egy ilyen játéknál.
Szal ha hozza a 8-10 órás játékidõt, az a mai mércével teljesen megfelelõ.

Már jó pár éve nem volt pc guru a kezemben de pl 2005ben is hasonlóan értékeltek.
Amúgy meg kit érdekel hogy más hogyan csinálja ?! 😊 és ki mondta hogy az a jó irány amit õk képviselnek? (ha erre azt írod hogy õk profik és értenek hozzá, nem hatsz meg 😄)
Attól hogy neked logikátlan, másnak lehet hogy tetszik 😊

Kongy
akármit is mondassz, az én szememben teljesen logikátlan. Mit gondolsz, PC Guru, GameStar, 576, GT, IGN GameSpot (és ez csak egy kis része) miért nem így értékel? vajon miért...

Szerinted a grafika ugyanannyira fontos mint a játékélmény?
Szerintem nem. A grafika dob a játékélményen, de csak a szép grafikától nem lesz jó egy játék.

Véleményem szerint a játékélmény a legfontosabb szempont egy játék értékelésénél, utána a grafika, hangok...egyebek... (ezért a külön skála, a fontosabb rész több pontot érjen, így kijön számomra a valós értéke a játéknak.)

Az 5/5 miért mond ellent? Ha a pontozást nézzük 0-20 pont -> 1 21-40 pont -> 2 41-60 pont -> 3 61-80 pont -> 4 81-100 -> 5 (a 86 bõven az ötös mezõben van).

Kongy
Amúgy bocs de kissé logikátlan az értékelésed. Miért értékelsz mindent más skálán? Miért nem lehet mindenhol 5/x... És mi az a szerintem? Ez az 5/5 ellentmond a 86/100-as végsõ értékeléseddel.....

Kongy
Én a God of War 1-et toltam ki 8 óra alatt Spartan (közepes) nehézségen. Elég nehéz game volt, de lineáris viszonylag.

Fehercsoki
Értem,hát egy ilyen lineáris játéknál a 8 óra játékidõ elég kevés szerintem:S

yah nem 😄 már nincs annyi 2 hét kb 😊

Fehercsoki
Még 1 hónap?:S

Nah végigvittem 😊
8 óra alatt meg voltam vele úgy, hogy minden vázát összetörtem és minden ellenfelet kivégeztem. Tehát kicsit sem siettem.

Végeredményben:

Játékélmény: 50/43 Én nagyon jól el szórakoztam vele. Majdnem minden percét élveztem. Tetszett, hogy sok ellenfél van, sokféle képpen lehetett õket kivégezni. Fõleg a rugdosás volt a tetszetõs az elején.
Ami viszont negatívum, hogy a fõellenségeket könnyû legyõzni. Semmi nehézséget nem okozott. Ezért is pontoztam le picit. Akik játszottak a T2T-vel szerintem emlékeznek az óriásra. Nah én ilyet vártam itt is. Azt élvezet volt megölni, de itt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vágod a lábát aztán ennyi, a legvégén meg közel maradsz és vágod amikor tudod, semmi technika nem kellett hozzá.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont a játék végén, amikor szétbomlik minden és madarakon illetve a levegõben repülõ építménymaradékokon kell harcolni az nagyon ütött.

Az ugrabugra részben is vannak kihívások (nem nagyok), de amikor 3 dolgot kell jól idõzíteni egyszerre, az jó érzéssel tölti el az embert.
A logikai részek egyáltalán nem nehezek, sõt...de ez számomra nem volt nagy baj.

Grafika: 25/22 Néhány apróbb elem nem tetszett csak, de a látvány engem meggyõzött.

Hangok: 15/13 Fõleg a játék vége felé fogott meg nagyon a zene. Nagyon eltalálták szerintem. A szinkronhangokkal sincs probléma. Az ugrás és egyéb hangok is rendben vannak.

Szavatosság: 5/3 Sajnos a rövid játékidõ miatt nem fog sokáig lefoglalni minket a játék, de biztos vagyok benne, hogy legalább egyszer még újra végigjátszom és néha kaszabolni is fogok a külön harc részben.

szerintem: 5/5 Ajánlani tudom mindenkinek. Egy végigjátszást mindenképp megér.

[b]összesen: 100/86[b] Aki szereti a szériát, annak ez a rész is be fog jönni. Minden benne van ebben a játékban, ami egy jó Prince of Persiához kell.
Jó szórakozást mindenkinek. PC-sek, fel a fejjel. 1 hónap és jön nektek is 😊.

Kongy
Ez az teszt egy kalap SZAR Egyrészt azért, mert a tesztelõ látszólag nincs tisztában magával a PoP szériával, mivel azt mondja h a game a WW és a T2T között játszódik, ráadásul nem elírás, mert többször is ezt írja, a másik gond põedig az, hogy a pro és kontra értelmetlen. Azt mondja h gyönyörûen összerakott a pro-ban, aztán megcáfolja a kontrában, hogy "azért a kivitelezés lehetne jobb". Szóval ez egy fos teszt, még a TFS történetét se értette a tesztelõ, ez lerí a történet leírásból. Ennyit errõl.

Prince23
Ipon 80%

mondjuk a pro és kontránál az utolsó bekezdések teljesen ellent mondanak egymásnak. sztem.

DarkSector
MK...
de én lenyomom, már csak annak a tisztelete végett, hogy visszatértek a 4 utána a helyes utra a készitõk...
sõtt ahhogy lesz lovém megveszem, bár amugyis meg kell ha x-re akarom nyomni...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
A-a.A kedvenc kombóm nekem a 3ütés fõ karddal és utána második kezes kard majd megint fõkezeskard ütés.
Balgom,balgomb,balgomb,E,balgomb.
Na ki mondja meg melyik mozdulat ez?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Evin
Meglehet, rég játszottam már vele.

Az is jó, mikor lecsapta a fejét.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Kongy
A WW-ben a homokszörnyeknek is volt vérük!! De itt még a játék elején a hús-vér katonák sem véreznek, holott a SoT-ban igenis véreztek...

A WW-ben a kedvenc kombóm az volt amikor megragadtad az ellenséget, és szépen kettészelted 😄

Magiszter
Én amit Youtube-on láttam az alapján nincs benne védekezés, minden ütés után nyomni kell az ugrás gombot is mint az állat, valamint minden függöleges felületen minimum 1x fel kell futni.
Az jó hogy bénák játszák, de miért teszik fel a netre a vidókat? Én minden PoP-ban használtam a kombókat. Emlékszem a WW-ben iszonyat jók voltak és direkt megtanultam mindet.

Evin
Direkt nem nézem a videókat, csak párat láttam, de ezek alapján homokszörnyekkel kell harcolni, nem? Ott meg érthetõ ha nincs vér.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Kongy
Én a herceg arcát leszarom, a harc meg tényleg elég uncsinak igérkezik. Viszont a platformrészek marha jók. Ha másért nem, az ugrabugráért megveszem. DE azt nem értem miért nem tudták a jól bevált harcrendszert alkalmazni, és miért NINCS VÉR??? 16+-os besorolásnál igazán FRÖCSÖGHETNE A VÉR. Mint a WW-ben....

CroftManor
meg elég ocsmány a herceg arca is...

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
nekem a youtube-os vidik alapján nem tetszik a harc, olyan kis gagyinak tûnik ez a csapkodás. Össze sem lehet hasonlítani pl a WW-vel a harc rendszert.

Nothing is True, Everything is Permitted

Kongy
Nos, nálam tuti vétel, akárki mondja h szar. Namost miért is? Egyrészt azért, mert engem már a youtube-os videovégigjátszás is lekötött, és nagyon tetszik az alapján a játék. Másrészt a zene piszkosul jó, a fõcímdal már most is a kedvencem. Harmadrészt, eddig minden PoP megvan eredetiben, úgyhogy csúnyán nézne ki, ha ez nem lenne.