1452
-
Van Wii emulátoros verzió is, az milyen lehet lol. -
A splinter cell pedig még aznap fennt volt... -
clone dvdvel sokra mész, ha nincs crack. ac2ből is egy hónappal a crack előtt jött a clonedvd. -
Elvileg a sima kiadásban is van Challange mode. meg ruha. de utóbbit ki kell váltani live-on. -
Már elérhető egyfajta CloneDVD változat:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Prince.of.Persia.The.Forgotten.Sands.CLONEDVD-TL
Language: English, Dutch, French, German, Italian, Spanish
-
jó neked, én CD Galaxisból rendeltem, és még nem jött meg, de leszarom a csomagolás minőségét, már JÁTSZANI AKAROK!! -
Sajnos a magyar kiadásról nem mondható el ugyanez
A képen is látható IGÉNYTELEN kiadás ami szerintem kissé már felháborit mert ez már nem az első eset ennél a forgalmazónal. Legutóbb az Assassin's Creed II is ilyen rendkivüli minőségben jött ki.
Remélem rájönnek a forgalmazók hogy ez nem túl szerencsés hozzáállás a vásárlókkal szemben.
Eddig nálam 9\10 -
Akkor úgy tűnik ebben a collectors editionös challenge mód van!(de lehet ez valami más) -
Megvettem a TESCO-ban kurva jóó a gém eddig tetszik
-
Még mindig nincs crack, amiből arra következtetek, hogy szigorították a DRM-et, magyarul, telepítéskor a játék a Ubi szerveréről szerzi be a szükséges fájlok egy részét. -
CamelX #642
Písz van emberek :) -
Nekem pont az tetszik a PoP-ban meg AC-ben, meg az ilyenekben, hogy úgy mutatja be a lehetetlen dolgokat, mintha lehetségesek lennének. -
Nos #640 Azért az Assassin Creed-et nagyon élveztem, de tény, hogy ott is ez volt a játékkal a legnagyobb bajom (a túlzott könnyűség mellett). A grafika, a hangulat, a story, a környezet ott ezt bőven kárpótolta, remélem itt is. De semmi sem lehet tökéletes. -
Nos #639 Ha valaki nem akar belekötni, akkor azért tudja, hogy mire vonatkozott nálam az irrealitás.
Nyílván nem a homokszörnyek létére utaltam. :) -
Ezesetben a PoP nem neked való:) És ennyi erővel az Assassin's Creed sem:) Próbálj meg egy torony tetejéről egy szénakazalba ugrani, vagy 10 másodperc alatt megmászni egy 4 emeletes házat... :D -
Nos #637 Ugyanazt a mozgást használják nem túl lényeges eltérésekkel.
Egyébként persze, ez egy játék és nem is mondtam, hogy ettől rossz, csak én jobban szeretem, ha a karakter helyből maximum 3 m-t ugrik és nem tud a fal mellett "repülni".
-
Hát igen,aki erre büszke,az lehet az élet más területein is hasonlóan viselkedik:O -
Hát ahogy az párszor már kiderült vannak akik büszkék rá (sajnos). Amivel igazából csak saját butaságukat bizonyítják, na de hát mindig is voltak ilyen emberek és lesznek is. -
Teljesen egyetértek,SENKI sem vesz meg mindent amit ki szeretne próbálni,viszont szintúgy SENKI sem büszke erre. -
Érdekes hozzáállás. Büszke vagy arra, hogy egy tolvaj vagy. Nem tudom mit szólnál ha pl. műveled a kerted és már szépen megérett a cseresznye, reggel korán mennél leszedni de már nem lenne csak a hegyében pár szem mert éjjel pár hozzád hasonlóan gondolkodó (majd pont gyümölcsre fogok költeni, mikor innen ingyen is leszedhetem, inkább költöm verdára, partyra meg kurvákra a pénzt) egyén letakarította a fát.
Nyilván, mindenki warezolt már, vagy éppen most is azt csinálja, de a többség tudja, hogy igazából helytelen és nem is büszke rá, és nem hülyézi azokat akik megveszik más emberek termékét. -
Milyen unrealisztikus hogy lelassítja, visszapörgeti az időt, meg homokszörnyek ellen harcol, hát az új részben az elemi erők uralása? Én egy realisztikus játékot akarok! Prince of Perzsia, piacon árulja a krumplit, kilója egy százas...
/irónia -
Reg5 #631 Ez egy játék, nem egy szimuláció... -
Mi köze a PoP-nak az AC-hez? A PoP-ban mindig is ilyen mozgások voltak, ezt a "Holdon sem menne" dolgot már a Sands of Time megjelenése után is mondhattad volna... -
Nos #629 Asszem kipróbálom a forgotten sandsat, bár nekem a mozgások itt már nagyon irreálisak. Ha ez a falonfutó marhaság bekerül az Assassin Creed Brotherhoodba is, akkor tökönszúrom magam.
Nem egy középkori Superman-nel akarok játszani, hanem azzal, ami.
Már csak az hiányzik, hogy előretolt kézzel repüljenek a levegőben.
Szóval szépek és jók, de nálam sokat ront az összképen, hogy olyanokat csinálnak, ami a Holdon sem menne. -
Pio #628 Elérhető steamen a játék. -
-
Próbálj meg warezolni PS3-ra is... -
"Hobby: futballista"
áhá... már világos miért vagy ilyen rohadt bunkó... -
hát elég ratyesz a gépe... persze azt is elkölthette volna "verdákra, szajhákra"... -.-' -
Amúgy meg húzzál aludni, általános iskolásnak ilyenkor már rég takarodó van. -
úgy megütnélek geci...
minek költesz számítógépre (ami az aláírásodban van) miért nem partizod el? sztem te vagy a legbalfékebb... -
Moziról még hallottá'? Tanyasi vagy mi? Ennyi ésszel. Tányávilágbá nem jut el az eredeti játék, csak a 120 megabites net. Hát kurva büszke lehetsz magadra, hogy semmi játékot nem veszel meg, a hozzád hasonlók miatt tart ott ez a kibaszott PC-s ipar, ahol. Különben már rég Tolnánk mi is az Alan Wake-t, Gears of War 2-t, Fable 2-t. Engem nem lehet becsapni, az írásodból, megnyilvánulásodból látom, hogy nem vagy több 12-nél. Az ilyenek adják ki magukat idősebbnek, mer az a menő.
-
Hellsing47 #620 nem az a lényeg hogy lopsz/nem lopsz barátom
hanem az ahogyan beállítod azokat az embereket kockának, meg 'balfékoknak' akik vesznek jogtiszta játékokat -
mikiking #619 :D apád -
mikiking #618 És még arra kiváncsi lennék,hogy honnan szerzed a filmeket. Megveszed,vagy letöltöd. Papolhatsz itt reggelig,hogy én lopok,de te sem vagy semmivel jobb... -
Kocka vagy akkor is :D -
mikiking #616 Nézz utánna a szó értelmezése után,köszi -
Hellsing47 #615 kockaság eredeti játékot vásárolni? mégis mióta?
a te felfogásoddal van baj ember, nem azéval aki játékért fizet -
De még is játszol, tehát kocka vagy:) -
mikiking #613 20 akar az lenni,és büszke vagyok rá,hogy még csak nem is hasonlitok az ilyen kocka emberekhez