1452
  • garfield5001
    Ne haragudj nincs warez topic
  • NeBby
    Crack
  • Kongy
    Fáradj a warez topicba.
  • gyusa
    Hellosztok
    Belinkelnétek nekem egy cracket ??
    Mert azt nagyon megköszönném :-)
  • DarkSector
    johogy nincs köze hozzá...:D
  • Magiszter
    Naerről beszéltem én! Köszönöm hogy szóltál, így már látom hogy a Prince of Persia és nem a War of Square-Ants valamelyik része.
  • snake200
    kul
  • Atkamon
    Mivel a 2008-asnak semmi köze a SoT trilógiához, miért adták volna azzal egy csomagban?
  • Kongy
    A YT-nak idő kell mire átkonverálja HD-be. Most nézd meg... -.-'
  • DarkSector
    pontossan... nem véletlen hogy feledésbe merült a progigy, és a 3-as packban is csak a sot ww és tt-t adják ki ujra....
    nekem megvan ps2-re is egy lemezen a 3 játék. :D
  • Prince23
    ja, 2004 óta végre kaptunk egy igazi PoP minőséget
  • kirol
    Jó játék, nagyon!
  • strebacom
  • snake200
    tirexinek szoljál hogy csináljon egy fullhádét mert ez igy szar

de köszönjünk!
  • Magiszter
    Gondolom 720p-ben nem tudsz videót csinálni
    Csak mert így egy pixxelmassza mozog a nagy pixxelmassza közepén.... nagyjából és enyhe túlzással.
  • Kongy
    Most tartok ott, hogy legyőztem Ratash-t, és megkaptam Raziától a dashelés képességet. :) Nagy jó a játék továbbra is, kiélvezem minden percét, ezért lassan tolom. :))

A videó is felment végre:

• DarkSector
    max ez lesz halott.
  • Pio
    Ilyen mérsékelten népszerű játékoknak kár a külön wareztopik, így 1 félig-meddig élő topik helyett lesz két szinte teljesen halott, jobb esetben csak a wareztopik lesz halott és ittmarad mindenki... :)
  • DarkSector
    jah de nem Kongy a gazdi, a gazdi tudja csak beirni, majd ha látja a kommentet, szerintem beteszi a linket.
  • Fehercsoki
    Igen csak ki kéne írni bannerbe,mert pár hszel később már nem fogják megtalálni.
  • DarkSector
    ez jo ötlet volt szerintem itt jobb meghagyni origiseknek a helyet, és warez legyen külön, ugyhogy jol tetted hogy csináltál offwarez-t.
  • Kongy
    a videóban előtérbe kerül majd a magyar felirat is.
  • Kongy
    megvolt.

Videó kész van, majd' 5 perces, 720p-s, és elég soká megy majd fel, de ragaszkodom ahhoz, hogy még ma fent legyen. :P
  • hungaryws
    legalább írj egy hsz,hogy mi tudjunk írni oda
  • Kongy
    Amúgy nyitottam egy warez topicot. Kérlek titeket, hogy itt várjátok tűkön ülve a SKIDROW release-t, amit sztem legkésőbb holnap megkaptok...
  • Kongy
    Hú, emberek, nagyon-nagyon jó a játék! 2005 óta nem játszottam ilyen jót Prince of Persiával. :) (T2T óta) A magyarítással kapcsolatban viszont az érzelmeim vegyesek a játék előrehaladtával. Egyszerűen vannak nagyon találó szövegek, és iszonyat magyartalanok is. Pl a "lever" vagyis emelő szót valami hihetetlenül másképp fordítottak le, majd figyeljetek oda.
  • Szaby59
    Ha nem jelent meg lengyelül, akkor nem fog...
  • norbi2fraktal
    akkor majd vmikor jön a PROPHET Release, egy SKIDROW után
  • Kongy
    NEm lehet angol feliratot választani! Csak cseh és magyar van. Plusz angol és cseh szinkron.
  • DarkSector
    jah 100%-ban igy szokott lenni...:D
  • Szaby59
    A játékba van építve, tehát maga a teljes játék.
  • grebber
    Mekkora méretűek a nyelvi fájlok már ha több van?
  • Szaby59
    ME2 és jónéhány játéknál csak magyarul lehetett telepíteni!
  • Hellsing47
    ezen most megkéne lepődni? :D
  • Fehercsoki
    Benne.
  • Szaby59
    A magyar boltiban benne van az angol nyelv is, vagy csak magyarul engedi telepíteni?
  • Kongy
    Ja, és a játék grafikája szerintem szép, és reccenésmentesen fut, több ellenségnél is. (természetesen ezt a teljesítményt az aláirásomban szereplő géppel értem el) Minden textúra maxon, high definition-nel. 4x elsimítással.
  • Kongy
    Amúgy az a vicc, hogy én is tudok arénázni, kód nélkül is. :M
  • Kongy
    Na, mégis csak megjött a játék. :) El is toltam a hadsereg szabadon eresztéséig. :) Eddig nagyon jó, pont az amit vártam. :) Végre egy játék, amiben már az elején pro vagyok. :D Remélem a platformrészek nehezednek majd rendesen. :) Most megyek Raziához. A magyar feliratban eddig nem találtam félrefordítást, szerintem jól megállja a helyét.

Gameplay Videó rövidesen! :))
  • Reg5
    Új védelem, illetve ugyanaz csak módosított.