Prince of Persia: The Forgotten Sands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De FPS-t azért nem játszanék konzolon az tuti.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
De tényleg király, hogy döglessz a kanapén és nagy tv-n hangrendszerrel játszol. 😊
Ezen vittem pont ma végig a Prince -t is, jó lett nagyon!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Next PC upgrade: 2022
Nálam lazán megvan az ajánlott is. 😄
Minimum:
CPU: 1.6 GHz dual-core Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+
RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista, Windows 7
Graphics: 256 MB DirectX 9.0c-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (NVIDIA GeForce 6800 / ATI RADEON X1600) (see supported list*)
HDD: 8 GB
Recommended:
CPU: 2.2 GHz Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2 4400+ or higher
RAM: 2 GB / 4 GB
Graphics: 512 MB DirectX 9.0c-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (NVIDIA GeForce 8600 GT / ATI RADEON HD 2600 PRO) (see supported list*)
Note: *Supported Video Cards at Time of Release: NVIDIA GeForce 6800 / 7 / 8 / 9 / 100 / 200 / GTX series ATI RADEON X1600 / HD 2000 / HD 3000 / HD 4000 / HD 5000 series Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. These chipsets are the only ones that will run this game.
Szóval szerintem nem lesz itt gond al egtöbb ember számára. Nálam legalább is megvan az ajánlott (éphogy, de meg van 😄 ).
Processor: 2.6 GHz dual-core Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (2.2 GHz Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2 4400+ or higher recommended)
Memory: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista, Windows 7 (2 GB / 4 GB recommended)
Graphics: 256 MB DirectX 9.0c–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (512 MB recommended) (see supported list*)
DirectXŸ: DirectX 9.0c
Hard Drive: 8 GB
Sound: DirectX 9.0c–compliant sound card (5.1 sound card recommended)
Peripherals Supported: Windows-compliant keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
Internet Connection: Broadband Internet connection with 128 kbps or faster
*Supported Video Cards at Time of Release:
NVIDIA GeForce 6800 / 7 / 8 / 9 / 100 / 200 / GTX series
ATI RADEON X1600 / HD 2000 / HD 3000 / HD 4000 / HD 5000 series
Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. These chipsets are the only ones that will run this game.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Mellesleg teljes áron én sem veszem meg.De amint lejjeb megy kötelezõ lesz beszerezni.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szval nekem összességében nem volt bajom vele. A harc sztem semmivel sem bugyutább mint pl a WW-ben volt, csak picit másabb. A grafika meg bõven jó.
Én például sose szidok olyan játékot, amiért nem fizettem, még akkor se, ha tényleg ócska. Olyankor inkább csendben maradok.
De ismerve a PoP szériához viszonyulásomat nagyon, nagyon gyengét kéne produkálniuk ahhoz, hogy csalódnom kelljen... 😊
Én csak azt tudom, hogy 6-10 éve még ha jött egy fasza új trailer, akkor a végén a feliratokat már meg se néztem, csak megjegyeztem a játék címét, ma pedig ha jön egy új trailer, ami tetszik, akkor a végén mindig izgulok, hogy ott lesz-e a PC embléma a feliratoknál és sajnos egyre gyakrabban nemleges a válasz.
Ez természetesen abszolút nem reprezentatív felmérés, csak tapasztalat... 😊
Persze ahogy írtam, nem sokat játszok már, szóval annyira nem fáj a dolog. Szerencsére két nagy kedvenc szériám is (Settlers, PoP) a Ubisoftnál van és õk egyelõre kitartanak a PC mellett. Illetve az örök kedvenc HoMM is náluk van, nagyon remélem, hogy a jövõben még kihoznak valami épkézláb folytatást neki. Ezeknek a szériáknak a tagjait elõbb-utóbb meg is szoktam venni.
A kiadók nem fognak tudni különbséget tenni aközött, hogy ki DDoS-elt, ki törte fel a MW2-t, satöbbi, hanem egyszercsak meghozzák a döntést, hogy a továbbiakban nem foglalkoznak ezzel a platformmal és kész... 😞
Onnantól szerintem csak fikázás lesz.Jönnek a warezbetyárok és leszarozzák a grafot.Elõre készüljetek h vannak benne olyan efektek,fõleg az arany ahogy meg van csinálva h félelmetes.
A mozgás is darabos,a harc bugyuta,de legalább a mienk😊
én várom és meg is veszem.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
persze nyilván a hackerek termelik az egészet, de most azért mert 1 valaki vagy egy csapat(nem tudom ki támadta a szervert)kibaszik a vásárlókkal nem hiszem, hogy azt kéne mondani, hogy ez az egész úgymond wareztársadalom vagy nekik kéne ezt felróni. Azért ha én nem vettem meg mondjuk az AC2-t egybõl hibás leszek a feltört ubi serverért?
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
Nyilván a wareztársadalom (igen, ezt a kifejezést használom totálisan önkényesen a pontos definiálása nélkül, aki ahogy akarja úgy érti, ha valakinek bántja a fülét/szemét, akkor attól elnézést kérek) termelõi (gyk. a lényege, nélkülük nem is lenne warez) nem hackerek (h/cr, mint kezdõszimbólum vitába szerintem kár belekezdeni is, még a wikipedia se különíti már el a crackereket, az olyan 10-12 éve volt divat), hanem a horoszkópjukban olvassák, hogy hogyan kell 1-1 játékot feltörni.
És nyilván a hackertámadás mögött legális vásárlók állnak, akiket mérhetetlenül megbánt, hogy online kell lenni (jesszum pepi!) ahhoz, hogy játszanak.
És nyilván még véletlenül se akartak kib*szni a legális fogyasztókkal, meg se fordult a fejükben, hogy ezzel bizony vastagon kib*sznak velük.
De még egyszer, ha nevetséges vagyok azzal sincs semmi bajom, legalább szereztem mindenkinek 1-2 derûs pillanatot... ;-)
Azért ne legyünk már nevetségesek. Az ingyen letöltõket ("wareztársadalom"?) keverni a hackerekkel. Amúgy is a támadás a DRM elvi ellenzése miatt történt, nem a játék megvásárlóival akartak kibaszni.
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
van itthon ps2 nosztalgiazni (metal gear, getaway), ps3 tobbek kozott az altalad felsorolt cimek miatt (+heavy rain, resistance, condemned 2, cod3, jrpg-k). ezenkivul a ps3-at hasznalom media centernek, dvd, bd, minden marcsak ezert is megeri szerintem. a psp-t eladtam a szamomra gyenge felhozatal miatt. imadtam ps-en jatszani, de mostanaban a multi cimek minosege annyira bantja a szemem, hogy a pc lett az elsodleges platform. a digitalis terjesztes kenyelmessege is tetszik, ugyhogy a nem ce kiadasokat altalaban steamen veszem.
Világszinten SOKKAL több játék jön konzolra, mint PCre és platformonként nézve is sokszor beelõzi 1-1 konzol a PCt.
ITT VAN például egy elõzõ havi megjelenési lista.
DS - 29
XBOX - 20
WII - 18
PS3 - 18
PC - 18
PSP - 10
Mellesleg nem mindegy neked? Aláírásodból látom hogy van PS3-ad, miért nem veszed meg arra a CE-t?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx