1452
-
garfield5001 #692 Ne haragudj nincs warez topic -
Crack -
Fáradj a warez topicba.
-
gyusa #689 Hellosztok
Belinkelnétek nekem egy cracket ??
Mert azt nagyon megköszönném :-) -
johogy nincs köze hozzá...:D -
Naerről beszéltem én! Köszönöm hogy szóltál, így már látom hogy a Prince of Persia és nem a War of Square-Ants valamelyik része.
-
kul 

-
Mivel a 2008-asnak semmi köze a SoT trilógiához, miért adták volna azzal egy csomagban? -
A YT-nak idő kell mire átkonverálja HD-be. Most nézd meg... -.-' -
pontossan... nem véletlen hogy feledésbe merült a progigy, és a 3-as packban is csak a sot ww és tt-t adják ki ujra....
nekem megvan ps2-re is egy lemezen a 3 játék. :D -
ja, 2004 óta végre kaptunk egy igazi PoP minőséget -
Jó játék, nagyon! -
strebacom #680
-
tirexinek szoljál hogy csináljon egy fullhádét mert ez igy szar 

de köszönjünk! -
Gondolom 720p-ben nem tudsz videót csinálni 
Csak mert így egy pixxelmassza mozog a nagy pixxelmassza közepén.... nagyjából és enyhe túlzással.
-
Most tartok ott, hogy legyőztem Ratash-t, és megkaptam Raziától a dashelés képességet. :) Nagy jó a játék továbbra is, kiélvezem minden percét, ezért lassan tolom. :))
A videó is felment végre:
-
max ez lesz halott. -
Pio #675 Ilyen mérsékelten népszerű játékoknak kár a külön wareztopik, így 1 félig-meddig élő topik helyett lesz két szinte teljesen halott, jobb esetben csak a wareztopik lesz halott és ittmarad mindenki... :) -
jah de nem Kongy a gazdi, a gazdi tudja csak beirni, majd ha látja a kommentet, szerintem beteszi a linket. -
Igen csak ki kéne írni bannerbe,mert pár hszel később már nem fogják megtalálni. -
ez jo ötlet volt szerintem itt jobb meghagyni origiseknek a helyet, és warez legyen külön, ugyhogy jol tetted hogy csináltál offwarez-t.
-
a videóban előtérbe kerül majd a magyar felirat is. -
megvolt.
Videó kész van, majd' 5 perces, 720p-s, és elég soká megy majd fel, de ragaszkodom ahhoz, hogy még ma fent legyen. :P -
hungaryws #669 legalább írj egy hsz,hogy mi tudjunk írni oda -
Amúgy nyitottam egy warez topicot. Kérlek titeket, hogy itt várjátok tűkön ülve a SKIDROW release-t, amit sztem legkésőbb holnap megkaptok... -
Hú, emberek, nagyon-nagyon jó a játék! 2005 óta nem játszottam ilyen jót Prince of Persiával. :) (T2T óta) A magyarítással kapcsolatban viszont az érzelmeim vegyesek a játék előrehaladtával. Egyszerűen vannak nagyon találó szövegek, és iszonyat magyartalanok is. Pl a "lever" vagyis emelő szót valami hihetetlenül másképp fordítottak le, majd figyeljetek oda. -
Szaby59 #666 Ha nem jelent meg lengyelül, akkor nem fog... -
akkor majd vmikor jön a PROPHET Release, egy SKIDROW után
-
NEm lehet angol feliratot választani! Csak cseh és magyar van. Plusz angol és cseh szinkron. -
jah 100%-ban igy szokott lenni...:D -
Szaby59 #662 A játékba van építve, tehát maga a teljes játék. -
Mekkora méretűek a nyelvi fájlok már ha több van? -
Szaby59 #660 ME2 és jónéhány játéknál csak magyarul lehetett telepíteni! -
Hellsing47 #659 ezen most megkéne lepődni? :D -
Benne. -
Szaby59 #657 A magyar boltiban benne van az angol nyelv is, vagy csak magyarul engedi telepíteni? -
Ja, és a játék grafikája szerintem szép, és reccenésmentesen fut, több ellenségnél is. (természetesen ezt a teljesítményt az aláirásomban szereplő géppel értem el) Minden textúra maxon, high definition-nel. 4x elsimítással. -
Amúgy az a vicc, hogy én is tudok arénázni, kód nélkül is. :M -
Na, mégis csak megjött a játék. :) El is toltam a hadsereg szabadon eresztéséig. :) Eddig nagyon jó, pont az amit vártam. :) Végre egy játék, amiben már az elején pro vagyok. :D Remélem a platformrészek nehezednek majd rendesen. :) Most megyek Raziához. A magyar feliratban eddig nem találtam félrefordítást, szerintem jól megállja a helyét.
Gameplay Videó rövidesen! :)) -
Reg5 #653 Új védelem, illetve ugyanaz csak módosított.