Prince of Persia: The Forgotten Sands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RETROB0Y
Kongy
Az orosz klónra verhetitek a faszotokat, sosem mûködnek.Majd a skidrow.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

RETROB0Y
Hát a

ITT VAN!!!

Kongy
Én meg egy CoD-ért sem...
Had döntsem már el mire költöm a SAJÉT pénzem. Ne egy ilyen codos "rémbó" vérpistike mondja meg nekem. "Ringyókra, verdákra" - hát erre tanított anyád? És most asszed menõ vagy? Hát kurvára nem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Prince23
Én a Pure Futballért nem adnék ki pénzt 😄D

darkstreet89
Hát ha a szemfogam nem került volna annyiba mint 1 minimálbér tuti vétel lett volna 😞 DE az Orosz klón már kint csak lesz már holnap mûködõ verzió is 😛😊

<#wow3><#levele>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Fehercsoki
Tesco exkluzív?😄

Látom vannak balfék emberek,akik játékra verik a pénzt. Ez a játék nem ér annyit,h megvegyék. Letölt - játszik - töröl és ennyi. Inkább járjatok partyzni,költsetek ringyókra,verdára,na de hogy játékra ? Egy COD-ot megérteném,mert van értelme megvenni,na de ezt ??? Szeretem a POP játékokat,végig is vittem mindet,viszont megvenni... Ti dolgotok na ...

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

RETROB0Y
A Tesco exluziv kiadás mit takar?

Mert most néztem az ujságban 8000FT és az van odairva exluziv tartalommal

Most akkor ez a Collector lenne?

Magiszter
Magyar felirat? Az jó dolog. Fõleg ha nem barmolják el nagyon. Pl idõhiány miatt a Google fordítóval fordítják 😄

Kongy
No, nekem holnap érkezik. 😊 már alig várom.

ÁÁááá és magyar felirattal 😊, Über...
Kongy
de már megrendeltem. Ez már nem elõrendelés, hanem véglegesítés...

már lehet kosárba tenni.

Fehercsoki
Ez csak ilyen lefoglalás,nem jön visszaigazolás amíg nem lesz náluk a játék.

Kongy
hát én nemtom de már tuti jönnie kéne...

Nah amit a single részében el lehetett érni azt elértem. A challange módban 3:17 a rekordom, nem tudom lentebb szorítani :/.

DarkSector
akkor az jo árban van.
lehet akkor jön e-mail ha már megkapják a lemezeket nem?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
8k mint máshol (internetes rendeléssel)

Már lassan egy órája nem jön meg a visszaigazoló levél. Másnál is ez van??

DarkSector
mennyiért dobják utánad a galaxisból?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Amúgy lehet rendelni a Galaxisról. Én leadtam a rendelést, már egy 20 perce, de még nem jött visszaigazoló mail... 😞

DarkSector
jah ezekszerinte nekem a low is meg fogja tenni...😄
iszonyatnagy ltérések vannak....😄DDDD

Kongy
De bmeg Phenom X6-tal mi nem megy 100 fps-el? :S Jó isten... miért nem a minimum gépigényében írt konfiggal tesztelték? ... -.-

Magiszter
Bírom mikor szénné húzott 6 magos processzorral tesztelnek nem pedig átlag géppel. Na mindegy. A képek alapján nem nagyon van különbség az AA-nál, illetve a maximum és a minimum beállítás is majdnem ugyanúgy néz ki csak több a bump-map a maxnál. 😛

Kongy
nagyon durva a különbség. 😄 Sokkal sötétebb a low graf. 😊

Kongy
én CD Galaxisnál veszem, még nem kapni az itteni tescokban...

grebber
Looooser
mégse kell felmentem a teco oldalára itt van az oldal alján

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
holnap du szkennelem, nagyinál láttam az újságot

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kongy
link pls.

Looooser
hmmm nem reklámank de most lessz akció tescoban 11-17-éig a Forgotten Sands lessz 8k-ért

norbi2fraktal
csá hawer jó8

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

norbi2fraktal
csá hawer jó8

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSector
jah megértelek, nekem ezért van jorészt x360 ott legalább meg tudom demokat nézni mit vegyek meg és mit ne, nekem nem kell minden csak most per pillanat pop meg alan wake, semmi egyébb.

na de mentem is feküdni késõ van jo8 mindenkinek.

Kongy
Amúgy meg, sztem több minõségi játék jött már idén PC-re, pl: Mass Effect 2, BioShock 2 (nem mindenkinek tetszett, de én imádtam), Assassin's Creed 2...stb. Tehát ezek tényleg jók voltak. de ilyen Dark Void szintû szarságok felejtõsek...

Kongy
*CD Galaxisról beszélek. 😄

CalebJoe
Ja ha tényleg jönnének PC-re is azok amiket PS3-ra megveszek akkor azt mondom kifizetem, de addig ameddig ilyen gyér felhozatal senki se várja el hogy fizetni fogok ennyi fosért ami PC-re kijön.
Kongy
Holnap viszont lehet rendelni a PoP TFS-t. 😊 Igyekszem 4 elõtt rendelni, mert akkor megjön másnapra. 😊 Tehát aki péntek du. már tolni szeretné, az még most rendeljen elõ, hogy aztán holnap gyors leadja a végleges rendelést. 😊 Én így szereztem be az AC2t is. 😊

Kongy
támogatnám az ötletet. Engem nem zavarna, ha megszûnne a warez, és szépen jönnének a konzol exkluzív játékok PC-re is... azokat megvenném.

@zkas

Nem vagyok rá büszke. de arra, hogy mindent megvegyek, kipróbáljak, sajnos nincs keret... márpedig én mindent ki akarok próbálni.

DarkSector
hali de én irtam több helyen is hogy (magam/magunk ellen beszélek) de full neten kellene tárolni a játékfájlokat, és egyénileg letöltésre adni bizonyos vezérlõ fájlokat, és ennyi ezzel meg is lenne oldva, meg más ötletem is volt, de buzik....nem használják az eszüket, és forditott esetben rég megoldottam volna már.

és örülünk h kurvabüszke vagy magadra 😊
Warez volt warez van és warez lesz is, és van még egy dolog ami nem változik.
Azok akik felvágnak vele (büszkék rá), hogy õk biza semmiért nem fizetnek, azokat a többi warezos is lenézi 😊. Warezoljá ha annyira akarsz, de kusban és ne légy rá büszke.

Kongy
De ha picivel olcsóbbak lennének a játékok, és nem kéne hónapokat várni, hogy vmilyen játék ára 5k alá menjen, akkor gyakrabban vennék játékokat...

Kongy
A warez nem fog megszûnni, még akkor sem, ha börtönbe kerülnének egyes csapatok tagjai... Warez volt, warez van, warez lesz, akármilyen szomorú is (vagy nem) ez. Én 2009 majd' minden játékával játszottam, ebbõl max 1-et ha megvettem. 😄 Így rengeteget spóroltam. 😄

Kongy
Én speciel nem dolgozom, egyszerûen csak eladom a felesleges cuccaimat, amibõl összejön egy vagy több játék ára... Lehet csereberélni is, ami szintén jó dolog. Múltkor amúgy a 100 éves GameBoy Color-omat adtam el 10e Ft-ért. 😄

DarkSector
amugymeg engem nem hatna meg ha megszünne a warez, én legtöbbet zenét szoktam hallgatni.
meg ha így megy tovább, már megse kell szünnie, a sok szar prodoktumot már le se töltöm sokszor netrõl, mert ingyen lenne, de akkora szar, némelyik (ez magánvélemény) uj nfs-ek, ez elõtti pop....és még jónéhány.

lehet ezért voltam el mostanában (elmult 3-4évben) hogy ritkán de ami kellett megvettem box-ra....mivel kevés jo játék volt, és azokat idõvel be tudtam szerezni.

DarkSector
amugy ez a nem futja pont ezért van, mert nem minden lovémat játékra költöm van más is, persze kaja meg pia, meg egyébb helyett vehettem volna játékot is, sõt a jogsim összegébõl is, kifutotta volna kb 8-10, de az fontossabb, házam felujitása fontosabb, stb...

DarkSector
jah dolgoztam mig meg nem szünt a munka, most munkanélküli, és amig dolgoztam addig vettem is, de meggondoltam mit veszek meg.

most olvastam egy jelentést a warezról, döbbenetes marhaság az egész úgy ahhogy van, a sok parasz diplomás.

felmérték nintendo ds-re mekkora veszteséget okoznak a warezosok...

kijött kb 981millio dollár, jah vazze a gyikok. kiesés a kurva annukat kiesés, ha csak eredeti lenne, ennek a töredéke venné meg a játékot, a kis része aki meg venne, választana a többibõl.....szoval birom ezeket a dumákat, mert ezt ugy nézik hogy ha egy warezos 12x kezdi el letölteni a játékot, vagy 3 verziot megnéz, az tuti 3x megvenné ha lenne pénze eredetiben, és ezt a játékot...nah ebbõl valóban nagy tanulság vonható le...

dehát nekem aztán mindegy.
csak ez olyan hogy ha nekem csak eredetim lehetne, akkor is csak a mostani 24db lenne, kb... nem adtam volna a többiért pénzt.
amirõl õk mbeszélnek, egy kiszámolt elméleti összeg, amit nem vehetnek elszámolatlannak...

amugy én örülnék a legjobban ha csak eredeti-t vehetnék egész életemben....
szebb és jobb érzés. de mint mondtam szükössen igy is támogatom a jobb játékokat, ahhogy engedi a lové.

de amit te irsz, hogy ha dolgozol, akkor biztos játékra is futja, hát öregem jah 3havonta 1, az nekem a munkám ideje alatt igy is volt, de kedves orbán geci most majd minimálbért megadóztatja, akkor 3évente fogok tudni 1 játékot...

Magiszter
Én dolgozok, meg telne is rá de mivel a játékok 90%-át végig se viszem, annyira gagyi, ezért nem rohanok a boltba 10-en ezreket költeni azonnal valahányszor megjelenik egy agyonmarketingelt játék. Inkább kipróbálom a közösségi változatot aztán döntök. Tudom szégyen, de én 12000 forintért 4 napot dolgozom végig, szóval nem mindegy mire szórom el.

enlightened
Ha esetleg dolgoznál, meg tudnád venni. És nem kell a szöveg, hogy nem tudsz meg minden, anno 16 évesen már nyáron diákmunkán raktárban rohadtam, nyáron csak az nem tud dolgozni diákok közül aki nem akar, aki meg nem diák, talán keres annyit hogy megvegye. Jó persze ha hetente mindig uj gammel akarosd tolni akkor nem gyozod megvenni, de mondjuk aki lekoti magát mással is és van magánélete, az 2 havonta vesze egy gamet és el van vele addig.

DarkSector
legszívesebben elmennék egy körre a luxus hajommal, de nem megy...
amugymeg helyesbiteek, akik meg se tudják venni...és ez a szomorú, hogy belõlünk van több a földön.