Prince of Persia: The Forgotten Sands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sherlock1
Van Wii emulátoros verzió is, az milyen lehet lol.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Fehercsoki
A splinter cell pedig még aznap fennt volt...

Kongy
clone dvdvel sokra mész, ha nincs crack. ac2bõl is egy hónappal a crack elõtt jött a clonedvd.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Prince23
Elvileg a sima kiadásban is van Challange mode. meg ruha. de utóbbit ki kell váltani live-on.

TBTPumpa
Már elérhetõ egyfajta CloneDVD változat:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Prince.of.Persia.The.Forgotten.Sands.CLONEDVD-TL

Language: English, Dutch, French, German, Italian, Spanish

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Kongy
jó neked, én CD Galaxisból rendeltem, és még nem jött meg, de leszarom a csomagolás minõségét, már JÁTSZANI AKAROK!!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

RETROB0Y
Sajnos a magyar kiadásról nem mondható el ugyanez

A képen is látható IGÉNYTELEN kiadás ami szerintem kissé már felháborit mert ez már nem az elsõ eset ennél a forgalmazónal. Legutóbb az Assassin's Creed II is ilyen rendkivüli minõségben jött ki.

Remélem rájönnek a forgalmazók hogy ez nem túl szerencsés hozzáállás a vásárlókkal szemben.

Eddig nálam 9\10

Fehercsoki
Akkor úgy tûnik ebben a collectors editionös challenge mód van!(de lehet ez valami más)

RETROB0Y
Megvettem a TESCO-ban kurva jóó a gém eddig tetszik

Kongy
Még mindig nincs crack, amibõl arra következtetek, hogy szigorították a DRM-et, magyarul, telepítéskor a játék a Ubi szerverérõl szerzi be a szükséges fájlok egy részét.

Písz van emberek 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Atkamon
Nekem pont az tetszik a PoP-ban meg AC-ben, meg az ilyenekben, hogy úgy mutatja be a lehetetlen dolgokat, mintha lehetségesek lennének.

Azért az Assassin Creed-et nagyon élveztem, de tény, hogy ott is ez volt a játékkal a legnagyobb bajom (a túlzott könnyûség mellett). A grafika, a hangulat, a story, a környezet ott ezt bõven kárpótolta, remélem itt is. De semmi sem lehet tökéletes.
Ha valaki nem akar belekötni, akkor azért tudja, hogy mire vonatkozott nálam az irrealitás.
Nyílván nem a homokszörnyek létére utaltam. 😊
Atkamon
Ezesetben a PoP nem neked való😊 És ennyi erõvel az Assassin's Creed sem😊 Próbálj meg egy torony tetejérõl egy szénakazalba ugrani, vagy 10 másodperc alatt megmászni egy 4 emeletes házat... 😄

Ugyanazt a mozgást használják nem túl lényeges eltérésekkel.
Egyébként persze, ez egy játék és nem is mondtam, hogy ettõl rossz, csak én jobban szeretem, ha a karakter helybõl maximum 3 m-t ugrik és nem tud a fal mellett "repülni".
Fehercsoki
Hát igen,aki erre büszke,az lehet az élet más területein is hasonlóan viselkedik😮

Shep
Hát ahogy az párszor már kiderült vannak akik büszkék rá (sajnos). Amivel igazából csak saját butaságukat bizonyítják, na de hát mindig is voltak ilyen emberek és lesznek is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fehercsoki
Teljesen egyetértek,SENKI sem vesz meg mindent amit ki szeretne próbálni,viszont szintúgy SENKI sem büszke erre.

Shep
Érdekes hozzáállás. Büszke vagy arra, hogy egy tolvaj vagy. Nem tudom mit szólnál ha pl. mûveled a kerted és már szépen megérett a cseresznye, reggel korán mennél leszedni de már nem lenne csak a hegyében pár szem mert éjjel pár hozzád hasonlóan gondolkodó (majd pont gyümölcsre fogok költeni, mikor innen ingyen is leszedhetem, inkább költöm verdára, partyra meg kurvákra a pénzt) egyén letakarította a fát.
Nyilván, mindenki warezolt már, vagy éppen most is azt csinálja, de a többség tudja, hogy igazából helytelen és nem is büszke rá, és nem hülyézi azokat akik megveszik más emberek termékét.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Magiszter
Milyen unrealisztikus hogy lelassítja, visszapörgeti az idõt, meg homokszörnyek ellen harcol, hát az új részben az elemi erõk uralása? Én egy realisztikus játékot akarok! Prince of Perzsia, piacon árulja a krumplit, kilója egy százas...

/irónia

Ez egy játék, nem egy szimuláció...

Atkamon
Mi köze a PoP-nak az AC-hez? A PoP-ban mindig is ilyen mozgások voltak, ezt a "Holdon sem menne" dolgot már a Sands of Time megjelenése után is mondhattad volna...

Asszem kipróbálom a forgotten sandsat, bár nekem a mozgások itt már nagyon irreálisak. Ha ez a falonfutó marhaság bekerül az Assassin Creed Brotherhoodba is, akkor tökönszúrom magam.
Nem egy középkori Superman-nel akarok játszani, hanem azzal, ami.

Már csak az hiányzik, hogy elõretolt kézzel repüljenek a levegõben.

Szóval szépek és jók, de nálam sokat ront az összképen, hogy olyanokat csinálnak, ami a Holdon sem menne.
Elérhetõ steamen a játék.
Looooser

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

balee4
Próbálj meg warezolni PS3-ra is...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kongy
"Hobby: futballista"

áhá... már világos miért vagy ilyen rohadt bunkó...

Kongy
hát elég ratyesz a gépe... persze azt is elkölthette volna "verdákra, szajhákra"... -.-'

Kongy
Amúgy meg húzzál aludni, általános iskolásnak ilyenkor már rég takarodó van.

tigeroo
úgy megütnélek geci...

minek költesz számítógépre (ami az aláírásodban van) miért nem partizod el? sztem te vagy a legbalfékebb...
Kongy
Moziról még hallottá'? Tanyasi vagy mi? Ennyi ésszel. Tányávilágbá nem jut el az eredeti játék, csak a 120 megabites net. Hát kurva büszke lehetsz magadra, hogy semmi játékot nem veszel meg, a hozzád hasonlók miatt tart ott ez a kibaszott PC-s ipar, ahol. Különben már rég Tolnánk mi is az Alan Wake-t, Gears of War 2-t, Fable 2-t. Engem nem lehet becsapni, az írásodból, megnyilvánulásodból látom, hogy nem vagy több 12-nél. Az ilyenek adják ki magukat idõsebbnek, mer az a menõ.<#sniffles>

nem az a lényeg hogy lopsz/nem lopsz barátom
hanem az ahogyan beállítod azokat az embereket kockának, meg 'balfékoknak' akik vesznek jogtiszta játékokat

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

😄 apád

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

És még arra kiváncsi lennék,hogy honnan szerzed a filmeket. Megveszed,vagy letöltöd. Papolhatsz itt reggelig,hogy én lopok,de te sem vagy semmivel jobb...

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Prince23
Kocka vagy akkor is 😄

Nézz utánna a szó értelmezése után,köszi

kockaság eredeti játékot vásárolni? mégis mióta?
a te felfogásoddal van baj ember, nem azéval aki játékért fizet

Prince23
De még is játszol, tehát kocka vagy😊

20 akar az lenni,és büszke vagyok rá,hogy még csak nem is hasonlitok az ilyen kocka emberekhez

Prince23
Két kedvenc játékomat hasonlítod 😄 itt szó szerin kihûltem - én is 😄
szubjektív, egyéni ez sztem

Az csak példa volt,hogy egy elég ismert multi-s játéknak több értelme van,de mint leirtam az elõbb... Azért sem adnék pénzt ,nem is adtam soha... Részemrõl befejezve.

fejezd be szerintem, mert csak magadat járatod le
ha valóban 35-40 év között vagy akkor csak gratulálni tudok, hogy ilyen idõsen ennyire büszke vagy arra hogy lopsz

Atkamon
Na ezen a hsz-en nem kicsit kihûltem...
Nem részletezem túlságosan, hogy mennyire nincs igazad, csak flame lenne belõle... De inkább adnék ki 16000-ret egy Prince of Persia-ért, mint 200 forintot egy CoD-ért.

hát te vagy a menõ... De nem hiszem ,hogy vagy legalább 18 éves ezzel a felfogással... És nem vagyok én " ilyen codos "rémbó" vérpistike" ,soha nem is vettem még játékot,nem is fogok.
Lehet csajozós dumád is ez,hogy "megvettem az új POP részt,átjössz játszani ? 😄

enlightened
Na ez most elgondolkoztatott, lehet hogy nem veszem át akkor a cdgalaxisban, hanem elugrom inkább holnap a TESCO-ba, ha ugyanannyiba kerül, de ehhez még plusz cucc, akkor talán valamivel jobb.

DarkSector
oan mintha új ruha lenne a karakternek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Ebböl a képböl nem veszem ki.

Kongy
DE MIT ADNAK HOZZÁ??????

sherlock1
Remélem az a magyar logó csak a csomagoláson van rajta és nem a boritón.

http://youtu.be/4v8qae11_-M