Prince of Persia: The Forgotten Sands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Language: English, Dutch, French, German, Italian, Spanish
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A képen is látható IGÉNYTELEN kiadás ami szerintem kissé már felháborit mert ez már nem az elsõ eset ennél a forgalmazónal. Legutóbb az Assassin's Creed II is ilyen rendkivüli minõségben jött ki.
Remélem rájönnek a forgalmazók hogy ez nem túl szerencsés hozzáállás a vásárlókkal szemben.
Eddig nálam 9\10
Písz van emberek 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Nyílván nem a homokszörnyek létére utaltam. 😊
Egyébként persze, ez egy játék és nem is mondtam, hogy ettõl rossz, csak én jobban szeretem, ha a karakter helybõl maximum 3 m-t ugrik és nem tud a fal mellett "repülni".
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nyilván, mindenki warezolt már, vagy éppen most is azt csinálja, de a többség tudja, hogy igazából helytelen és nem is büszke rá, és nem hülyézi azokat akik megveszik más emberek termékét.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
/irónia
Nem egy középkori Superman-nel akarok játszani, hanem azzal, ami.
Már csak az hiányzik, hogy elõretolt kézzel repüljenek a levegõben.
Szóval szépek és jók, de nálam sokat ront az összképen, hogy olyanokat csinálnak, ami a Holdon sem menne.

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
áhá... már világos miért vagy ilyen rohadt bunkó...
minek költesz számítógépre (ami az aláírásodban van) miért nem partizod el? sztem te vagy a legbalfékebb...
hanem az ahogyan beállítod azokat az embereket kockának, meg 'balfékoknak' akik vesznek jogtiszta játékokat
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
a te felfogásoddal van baj ember, nem azéval aki játékért fizet
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
szubjektív, egyéni ez sztem
ha valóban 35-40 év között vagy akkor csak gratulálni tudok, hogy ilyen idõsen ennyire büszke vagy arra hogy lopsz
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nem részletezem túlságosan, hogy mennyire nincs igazad, csak flame lenne belõle... De inkább adnék ki 16000-ret egy Prince of Persia-ért, mint 200 forintot egy CoD-ért.
Lehet csajozós dumád is ez,hogy "megvettem az új POP részt,átjössz játszani ? 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"