1452
  • simon007
    Először jelentkezz be, aztán nyisd meg az oldalt.
  • sanyi150
    A megoldás: CD Galaxis
  • Reg5
    LOL. Ezt tessék már elfelejteni. Senki nem fog az emailedre küldeni semmit. Ez egy a fórum, amire visszanézni semmi erőfeszítésbe nem kerül.
  • Kongy
    vegyél új gépet.
  • arany norbert
    PLS valaki segítsen!Ha elindítom a játékot akkor csak egy fekete kép jelenik meg és az egér homokorává változik.PlS ha valaki tudna segíteni vagy tanácsot adni akkor írjon ide vagy a következő e-mail címre:[email protected]
  • at16
    működik az a crack?
  • Rage47
  • garfield5001
    Nekem azt írja ki: "A weblap nem található"
  • DarkSector
    van csak a kereső nem jelzi ki a warez totyikokat, monnyuk én máig nem tudom miért van így, de nem jelzi.
  • davidka003
    Már 2 napja lett szólva de nem akarja senki berakni.
    Gondolom most a Bahamákon nyaralnak a modik a befolyt pénzekből. :D

Warez tápig
  • snake200
    fasztnincs van!

valaki szoljonmár hogy legyen a bannerban
  • garfield5001
    Nincs warez topic
  • bon
    rossz helyen kérded, nézzél szét a warez topic-ban (de amúgy nincs még crack)
  • garfield5001
    Van már crack?
  • Kongy
    Én is Fraps-szel veszem, és nálam is ilyen részekre osztja. Aztán Movie Makerben sorrendbe rakom őket. :) Megsúgom az új videómban elcsesztem a sorrendet, felcseréltem 2 videórészletet, de sztem ez nem von le az élvezetből. :)
  • Prince23
    Mivel vezsed fel a videókat? nekem a fraps veszi a dolgokat, csak a 10 perces videókat két részbe csinálja meg :S
  • Kongy
    Na, még egy majd' 10 perces videót csináltam TFS-ből, ugyanis végigtoltam másodjára is, és nagyon élveztem. :) Ezen a videón a nagy finálét tekinthetitek meg. :) Végén kis spoiler.

• arany norbert
    PLS HELP! Ha elindítom a játékot akkor csak egy fekete kép jelenik meg és az egér homokórává változik.Már a tűzfalat is kikapcsoltam.Kérem szépen hogy, ha valaki tudna segíteni (vagy tnácsot adni)akkor írjon ide vagy a következő e-mail címre:[email protected]
  • arany norbert
    kl
  • Atkamon
    Csak akkor vajon ennél is, meg az AC-nél is minek kellett csúsztatni a PC-s megjelenést... Legalább akkor már csinálnának is valamit a plussz idő alatt...
  • Rage47
    ugyanez van assassins creed 2nél is, ubisoft elfelejtett pc-re portolni
  • Haversrác
    Szasztok. Megvettem, és a következő problémával küszködök. Amikor szabad kamera mozgatásra van lehetőség a játékban, az egérrel történő körbenézés akadozik, de a default control beállítási numerikus billentyűkkel ill. akármelyik gombbal a körülnézés akadásmentes.
    Tudja valaki mi a megoldás, vagy vegyek egy xbox360 kontrollert a PC-hez?
    Szégyen ,hogy ma már csak konzolokra tudnak megfelelően optimalizált játékot kiadni. A pc-s egér+bill. irányítás finomhangolására meg magasról szarnak.
  • zkas
    szia
    steam support
    írj nekik, hogy letöltötted de nem kaptál cd kulcsot :)
    sanszosan kérni fognak személyi másolatot
  • Prince23
    olyan hülyeséggel jössz, jobb ha hallgatsz inkább.
  • KisDiller
    hát az a baj hogy nincs doboz mert ugy tőltőtem le :D
    és nem adtak hozá cd kulcsot
  • Atkamon
    A dobozban találod a kézikönyv hátoldalán...
  • KisDiller
    hy tudna nekem vallaki segiteni kelle egy cd kulcs mert nem találok sehol a játékhoz
    :S
    előre is kőszőnőm
  • NeBby
    Óóó tényleg , a 2dseket el is feljetettem
  • Atkamon
    Az első PoP 1989-ben jelent meg:)
  • rage
    Az első Prince of Persia játék 1989-es, a második meg 1993-as
    Természetesen ezek nem voltak még 3D-sek.
    A Tomb Raider az úgy 1996 őszén jelent meg, ha jól emlékszem.
  • NeBby
    Az azért durva lenne , ha az első PoP előbb lett volna , mint az első TR... TR már a ps1 en is volt első prince meg valamikor 2001-2 ben jött azthiszem
  • rage
    Jó látványos, az biztos!
    Az ugrálós részek egy az egyben az utóbbi Tomb Raiderekre emlékeztetnek.
    Persze, az első PoP előbb volt mint az első TR :-)
  • Kongy
    Új videót készítettem (2ik végigjátszás alkalmából):

• Szaby59
    Miért ne játszanék?
    Demo-t adtak ki belőle, vagy az előző rész botrányos minősége után meg kellene előlegeznem a bizalmat?
    Bár én személy szerint nem hinném, hogy egyhamar kipróbálom, jó néhány játékot kell még a 2009-es évről is játszanom, de a többiek jogosan gondolhatják így.
  • Fehercsoki
    Én nem írtam hogy nem veszek single játékot,csak annyit írtam hogy mindenki warezol,te is.Ha már csak 1 zeneszámot letöltesz,az is warez.
  • Atkamon
    Oké, de akkor ne játsz a PoP-al sem:)
  • Szaby59
    "hogy azért nem veszed meg, mert ez single, és ez neked jár ingyen..."

Én nem ezt írtam: ha végigjátszom és tetszik, akkor egy idő után megveszem, de ha azt nézem, hogy ez és BC2 is egy árban van nem kérdés, hogy melyiket választom.
  • Atkamon
    Régebben csak warezoltam, mostmár mindent megveszek, amivel játszok... kb 2007 óta egy játékot töltöttem le, de aztán később azt is megvettem, amikor lett pénzem...

És nem 2 havonta játszok, minden nap játszok, elég sokat:) Assassin's Creed 2-ben 160 órám van, az első részben is kb annyi lehet, Mass Effect-ekben 100-100 óra kb... Tökéletes példák, hogy single-el is el lehet lenni jó sokáig... mondjuk nagy rajongónak kell lenni, de akkor is... Ha nem veszed meg, leglább ne jelents már ki, hogy azért nem veszed meg, mert ez single, és ez neked jár ingyen... És akkor még én leszek a hülye, hogy meg merem venni... Ezt a játékot is amúgy majd csak később veszem meg, most se pénzem, se kedvem hozzá, elvagyok a Bioshock 2-vel éppen.
  • Fehercsoki
    Akkor vagy nagyon sok pénzed van,vagy csak 2 havonta játszol 10 órát amíg végigtolod a játékot:O Ugyan ne mond már hogy még semmit sem warezoltál le,fölösleges álszentkedni,mindenki lewarezol valamit,van aki minden játékkal ezt teszi,van aki csak néhány játékkal.(én nagyon keveset warezolok pl. mivel nincs sok játék amit egyáltalán kipróbálnék)
  • Szaby59
    Attól, hogy egy SP only játékot nem veszek meg rögtön teljes áron, ami annyival egyenlő mint egy MP-rel is bíró játék ára még nem fog összeomlani a játékipar.
    1 év múlva féláron, vagy alacsonyabban lesz és akkor éri majd meg.