Prince of Persia: The Forgotten Sands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagy a fagyi helyett az icewind dalet
grebber
Ilyen melegbe inkább veszek egy hordó fagyit az árából<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

szerintem is vicces, ne légy már ilyen lánylelkû 😊
pedig nekem sincs meg a játék
Jólvan de ha egyszer újonnan jön az ember ide és mint máshol a fórumon nics itt hogy warez topic (a kép alatt) az az egyén honnan tudja hogy van vagy nincs egy hsz-be volt csak megírva...
Kongy
Nem otthon kéne rinyálni, hogy játszani akartok. Menjetek el a boltba és vegyétek meg.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Atkamon
De igen... mivel egyesek nem képesek felfogni, hogy itt nincs warez, muszáj ilyen és ehhez hasonló "poénokat" alkalmazni😊

NEM anyira....
Atkamon
Nem, az is😊

Viccesnek érzed magad?

Kongy
Epic fail.

Most elakadtam... elõször a játékban. Igazából tudom, mit kell csinálni, csak megvalósítani nem tudom. Csapdákról van szó. A baj az, hogy elég csekély az életerõm, és 2 visszatekerésre van csak lehetõségem...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ne haragudj nincs warez topic
NeBby

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Kongy
Fáradj a warez topicba. <#wave>

Hellosztok
Belinkelnétek nekem egy cracket ??
Mert azt nagyon megköszönném :-)
DarkSector
johogy nincs köze hozzá...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Magiszter
Naerrõl beszéltem én! Köszönöm hogy szóltál, így már látom hogy a Prince of Persia és nem a War of Square-Ants valamelyik része. <#idiota>

snake200
kul <#worship><#worship><#worship>

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

Atkamon
Mivel a 2008-asnak semmi köze a SoT trilógiához, miért adták volna azzal egy csomagban?

Kongy
A YT-nak idõ kell mire átkonverálja HD-be. Most nézd meg... -.-'

DarkSector
pontossan... nem véletlen hogy feledésbe merült a progigy, és a 3-as packban is csak a sot ww és tt-t adják ki ujra....
nekem megvan ps2-re is egy lemezen a 3 játék. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
ja, 2004 óta végre kaptunk egy igazi PoP minõséget

kirol
Jó játék, nagyon!

<#worship>

snake200
tirexinek szoljál hogy csináljon egy fullhádét mert ez igy szar <#idiota><#mf2><#hehe>

de köszönjünk!

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

Magiszter
Gondolom 720p-ben nem tudsz videót csinálni <#idiota>
Csak mert így egy pixxelmassza mozog a nagy pixxelmassza közepén.... nagyjából és enyhe túlzással. <#wave>

Kongy
Most tartok ott, hogy legyõztem Ratash-t, és megkaptam Raziától a dashelés képességet. 😊 Nagy jó a játék továbbra is, kiélvezem minden percét, ezért lassan tolom. 😊)

A videó is felment végre:

DarkSector
max ez lesz halott.

Ilyen mérsékelten népszerû játékoknak kár a külön wareztopik, így 1 félig-meddig élõ topik helyett lesz két szinte teljesen halott, jobb esetben csak a wareztopik lesz halott és ittmarad mindenki... 😊
DarkSector
jah de nem Kongy a gazdi, a gazdi tudja csak beirni, majd ha látja a kommentet, szerintem beteszi a linket.

Fehercsoki
Igen csak ki kéne írni bannerbe,mert pár hszel késõbb már nem fogják megtalálni.

DarkSector
ez jo ötlet volt szerintem itt jobb meghagyni origiseknek a helyet, és warez legyen külön, ugyhogy jol tetted hogy csináltál offwarez-t.<#eljen>

Kongy
a videóban elõtérbe kerül majd a magyar felirat is.

Kongy
megvolt.

Videó kész van, majd' 5 perces, 720p-s, és elég soká megy majd fel, de ragaszkodom ahhoz, hogy még ma fent legyen. 😛

legalább írj egy hsz,hogy mi tudjunk írni oda

Kongy
Amúgy nyitottam egy warez topicot. Kérlek titeket, hogy itt várjátok tûkön ülve a SKIDROW release-t, amit sztem legkésõbb holnap megkaptok...

Kongy
Hú, emberek, nagyon-nagyon jó a játék! 2005 óta nem játszottam ilyen jót Prince of Persiával. 😊 (T2T óta) A magyarítással kapcsolatban viszont az érzelmeim vegyesek a játék elõrehaladtával. Egyszerûen vannak nagyon találó szövegek, és iszonyat magyartalanok is. Pl a "lever" vagyis emelõ szót valami hihetetlenül másképp fordítottak le, majd figyeljetek oda.

Ha nem jelent meg lengyelül, akkor nem fog...
norbi2fraktal
akkor majd vmikor jön a PROPHET Release, egy SKIDROW után <#wave>

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Kongy
NEm lehet angol feliratot választani! Csak cseh és magyar van. Plusz angol és cseh szinkron.

DarkSector
jah 100%-ban igy szokott lenni...😄

A játékba van építve, tehát maga a teljes játék.
grebber
Mekkora méretûek a nyelvi fájlok már ha több van?

Next PC upgrade: 2022

ME2 és jónéhány játéknál csak magyarul lehetett telepíteni!
ezen most megkéne lepõdni? 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Fehercsoki
Benne.

A magyar boltiban benne van az angol nyelv is, vagy csak magyarul engedi telepíteni?
Kongy
Ja, és a játék grafikája szerintem szép, és reccenésmentesen fut, több ellenségnél is. (természetesen ezt a teljesítményt az aláirásomban szereplõ géppel értem el) Minden textúra maxon, high definition-nel. 4x elsimítással.

Kongy
Amúgy az a vicc, hogy én is tudok arénázni, kód nélkül is. :M

Kongy
Na, mégis csak megjött a játék. 😊 El is toltam a hadsereg szabadon eresztéséig. 😊 Eddig nagyon jó, pont az amit vártam. 😊 Végre egy játék, amiben már az elején pro vagyok. 😄 Remélem a platformrészek nehezednek majd rendesen. 😊 Most megyek Raziához. A magyar feliratban eddig nem találtam félrefordítást, szerintem jól megállja a helyét.

Gameplay Videó rövidesen! 😊)

Új védelem, illetve ugyanaz csak módosított.