1452
  • grebber
    Gamepaddal tolja szerintem.Nekem billentyűzet betűit írja billel tolom!
  • Fehercsoki
    Ez PC?Még a konzolos gombokat sem írták át PCs gombokra vagy gamepaddel tolod?
  • killecske
    Gamesettings a telepítési könyvtárba!
  • Maxtreme
    Nem kő aggódni, még egy kávéfőzőn is elmegy ez..

(1680 max, 4XAA/16xaf)
  • The Protector
    Graf beállításokat hol találom?
  • DarkSector
    jah én x360-ra már rég megvettem, ott játszottam ki mikor megjelent...:)
    csak most pc-re megvettem +ba :P
  • balee4
    Én is megfogom..., TFU-t meg inkább PS-re, konzolon jobb.
  • DarkSector
    nincs, 100%-os ha hihetünk skid-éknek, én azért ha kicsit olcsobb lesz ettől még megveszem...

ma pl a star wars fu-t vettem meg steam-en ....jó árban volt, és szerintem a játék is faxa...:)
  • balee4
    Ott fogom, bár most nézem feltörték, szóval lehet elhalasztom a vásárlást ha olcsóbb lesz, persze ha nincs semmi gond a feltöréssel.
  • DarkSector
    :D
  • The Protector
    "és igen tesco-ban éri meg a vásárlás...bár ezt durva kimondanom és ez a mondat csak erre a játékra értendő...a virslikre meg a szalámira nem...:)"
  • DarkSector
    jaja most néztem
    :D
    és erre azt irják hogy megy rendessen másik off topicban van _:D
  • Prince23
    Prince of Persia The Forgotten Sands-SKIDROW
  • DarkSector
    vedd meg nyugodtan, maxon simán elfut neked.
    amugy iszonyú jó az irányitás, és az optimalizálás is...
    jah és ha van x360-as joy-od, akkor azzal is nyomhatod.

és igen tesco-ban éri meg a vásárlás...bár ezt durva kimondanom és ez a mondat csak erre a játékra értendő...a virslikre meg a szalámira nem...:)
  • balee4
    Igaz ugyanaz a motor, AC 2-vel sem volt gond. Lehet jövő héten megveszem akkor, a szabira be kel tápolni. :D
  • Evin
    Ahogy az Assassins Creed1-2, meg a Pop Prodigy menne, ez is úgy fog, szerintem. Szerintem a tieden elmenne.

Nem kellene bannert cserélni?!
  • balee4
    A tescos verzióhoz mi is jár pluszba?
  • balee4
    Milyen a játék gépigénye? Mert ha menne jól maxon inkább PC-re venném meg, olcsóbb is, meg ugye magyar feliratos. 2 magos gépen is elmenne? (másik gépen 2 magos)
  • Atkamon
    Hát már épp ideje, hogy befejezd... megtaláltad már a "warez topic link (kattint)" gombot?
  • krisztajo
    Igen, tényleg és ezt még másik X ember nem tette meg neked mégis pont csak én csípem a szemed.
    Tudod mit, rendben van, ha nem vagyok szimpi, ám legyen.
    Végül is egyszerűbb egy valakit kiválasztani és annak beszólni mint a fél oldalon mindenkinek.
    De tudod mit mindegy, én most ezt befejeztem.
  • Atkamon
    Igen, de már a 844-es hsz után is írták, hogy a banner alatti linkre kell kattintani...
  • DarkSector
    nem jártassabb, csak elolvasom mi van kiirva topicban...
  • krisztajo
    Erre ellent kell hogy mondjak.
    Ugyanis az warezelést nem én kezdtem hanem a 843 és 844-es hsz.
    Már én is csak azokra reagáltam, bár ez részletkérdés.
    Csak akkor már tisztázzuk a helyzetet.
    Olyanért ne az én fejemet harapd le amit nem én kezdtem el! Köszike!
    (Ja és persze a továbbiakban nem ide írok majd.)
  • Atkamon
    A többi 30 is a tiédre volt válasz... És muszáj pár hozzászólás után véleményt nyilvánítanom, főleg így, hogy még mindig ide írsz...
  • krisztajo
    Dark Sector! Lehet, akkor én tudtam rosszul.
    Atkamon! Bocsika, igazad van, de a többi 30 warez hsz nem zavart csak az enyém? Hát jól van.
  • Dark Death
    Elismerem, hogy te jártasabb vagy a témában esetleg mint én, de azért a minimális tiszteletet tartsuk meg egymással szemben ha lehet.(célzok itt a röhejességre) Azért gondoltam, hogy a crack-től független a serial key, mert korábbi tapasztalataim alapján egy játékhoz korábban adtak egy .exe fájlt, és a telepítéshez egy serialt... Tény, hogy most nem a telepítésnél kérte a kódot, de nem ismerem a Ubisoftnak az új védelmét, és nem vagyok akkora spíler, hogy kapásból rájöjjek a dolgokra. Az meg igazán nem várható el tőlem, h végig olvassam az összes fórumbejegyzést, pár hozzászólás után pedig nem szoktam véleményt nyilvánítani az emberekről és szerintem ezek után jogosan gondoltam azt, h talán találtam egy olyat amit más még esetleg nem. Mindenesetre azért kösz a felvilágosítást.
  • DarkSector
    de kellett.
  • Atkamon
    Menj már a warez topikba sírni légyszíves.
  • krisztajo
    Oké nagyon köszi!!!
    Engem hihetetlenül bosszant hogy a játék már mióta kijött, már elérhető a szürke verzió is crack még sincs semmi.
    Ennyit talán még sosem kellett várni működő crack-re!
  • DarkSector
    megosztom, megosztjuk, hidd el, ha müködöő krekk lesz, meglátszik majd, hiszen azonnal szoktak képeket berakni stb, és kb 100hsz jön percek alatt...stb...
  • krisztajo
    Hát ez nagyon rossz hír!
    Viszont ha már Te is figyeled a helyzetet, akkor kérésem lenne (gondolom minden hasonló sorstársam nevében).
    Ha találsz már nem vírusos, nem kamu egyszóval tényleg működő crack-et akkor kérlek oszd majd meg velünk is
    (Tudom, hogy ki van írva, de az ember mindig reménykedik, hogy már hátha.)
  • DarkSector
  • Reg5
    Tehát nem működik...
  • DarkSector
    agyd. már irtunk, hogy ennek köze nincs a TFS...-hoz...:)
  • Kongy
    Mi ez a fos fejléc? Hol PoP TFS ez?
  • DarkSector
    azt tudom hogy nincs krekk, mert csak kamu cuccok vannak eddig....
    ha lenne tudnánk róla, énis figyelek egy oldalt, ahol frissitenek ha jön egy müködö törés adott játékból...

1. a serialos téma no comment, az röhelyes, hogy serial kell a srácnak, ha lesz krekk, az pont hogy a serial-t fogja kikerülni...
    2. fent van egy csomo szar virusos kamu torrent, hogy ien-oen krekk....
    és még máig töltitek ezeket a szarokat, hátha elindul vele....:)

bocs de ez elég vicces nekem, mikor a warez topicba kibaszottnagy betükkel ki van írva, hogy még nincs krekk.
  • krisztajo
    Na mégis miért? Te talán tudsz valamit???
  • DarkSector
    lol x2...
  • krisztajo
    Figy ha szerinted van működő crack töltsd már fel valahová (mondjuk Rapid) és linkeld be hogy kipróbálhassuk!!!!
  • DarkSector
    lol.