Prince of Persia: The Forgotten Sands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Starcraft2 e-mail: [email protected]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Video <- Van már pár lifeupgradeje a srácnak...
Tegyétek be kedvenceknek és észreveszitek ha van új üzenet.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
garfield: Nincs.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
tûzfalat kinyomtam,nincs nodom...ebben a fájlban megnemtom mit kell átirni...de igy se indul...am wifin vagyok
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
C:\Windows\System32\drivers\etc - hosts filet megnyitod szövegszerkel és nézd meg hogy nem blokkolja-e az ubi szervereit!
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
játék inditásnál ezt a hibaüzenetet kapom...ugyanezt kapom a AC2 játéknál is...nemtom mi lehet a baj.az internet gond nélkül megy....:/
TFS-t mondjuk 8 óra alatt. De lehet h volt ez is 9. 😄
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Te normális vagy? xd Megvetted aztán meg 1 nap alatt kinyomod értelmes volt ennyire sietni vele.(legalább akkor kiélvezted volna minden percét, persze ennél azért valamivel hosszabb ideig)
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Nagyon tetszett. Jók voltak a platformrészek, és a harcrendszer is bejött. A különleges képességek kombinálása is zseniális volt. A grafika szerintem szép volt, bár 2010-ben volt ennél szebb is, de megteszi... semmi bajom nem volt vele. Nagyon hangulatosak voltak a helyszínek, és tényleg néha visszajött a SoT trilógia érzés.
negatívumként a sztorit mondanám, mert nagyon érdektelen, és unalmas... ahogy a befejezés is. Dahakáról semmi szó nem esik, és ez is nagyon bántott. A másik dolog, hogy iszonyat rövid a játék, és nagyon nem is emlékszem olyan részre ahol annyira megakadtam volna, hogy fél óráig gondolkoztam volna merre kell menni. Még egy dolog nem jött be, a fõellenség. Oké, hogy az elõtte lévõ rész zseniális, maximális kihívással, és iszonyatos, epikus látvánnyal. De a bossfight maga egy érdektelen, kihívásmentes szarság... Na, mind1 majd meglátjátok. Még egy negatívum, hogy nem lehet visszatölteni pályarészeket, amit utálok egy ilyen játéknál. A SoT trilógiában, de még a 2008-asban is lehetett külön menteni, nem értem itt miért kell ilyennel baromkodni. Pl újrajátszanék egy nagyon izgalmas részt, de nem tudok, mert nem tudom a játékállást visszatölteni... Most kicsit többnek tûnhet a negatívum, de higgyétek el, hogy ettõl függetlenül jó a játék.
Összességében nem csalódtam, nagyon jó a játék, és biztosan újrajátszom majd még a nyár folyamán valamikor. Addig meg ökörködök egy sort az arénában. 😄
8/10
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ma bevégzem a TFS-t. Most tartok a végsõ csatánál. Vacsizok egyet, és belekezdek. 😊
Next PC upgrade: 2022