Prince of Persia: The Forgotten Sands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Amúgy az egész játék során van elég tp pont ha mindent megölsz/feltörsz stb. hogy minden skillel tudj foglalkozni ?
Kongy
<#taps><#falbav>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

NeBby
Inkább kussolok most egy idõre <#smile>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

NeBby
Akkor is vannak life upgradek , max nem olyanok , mint a WW ben <#vigyor3>

Fehercsoki
FAIL!

Kongy
Aham. Azt mondtam, hogy NINCSENEK LIFE UPGRADEK, MERT NINCSENEK IS! Külön fejlesztõpanellal lehet az életerõt növelni. Fail.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

NeBby
Anno kérdeztem , hogy vannak-e life upgradek , azt válaszoltad , hogy nincsenek. Hát nagyon is vannak , úgyhogy szerintem kezdheted elõrõl! <#vigyor>
Video <- Van már pár lifeupgradeje a srácnak...

te jo eg, ez a warez topic... kieget.

The Protector
Warez topik
Tegyétek be kedvenceknek és észreveszitek ha van új üzenet.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Be kéne linkelni a banner alá, mert nekem is beletelt egy napba mire rátaláltam...

garfield: Nincs.

norbi2fraktal
van már warez topic....

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Van már crack?
inter94
köszi szépen már megy

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

NeBby
A localhostot ne (az is 127.0.0.1) , csak az utolsó 5-öt 😊

NeBby
Itt a gond , utolsó 5 sort töröld ki , a 127.0.0.1-el kezdõdõeket és jó lesz.

inter94

tûzfalat kinyomtam,nincs nodom...ebben a fájlban megnemtom mit kell átirni...de igy se indul...am wifin vagyok

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

NeBby
Így van , tûzfalat is kapcsold ki , ha nodod van annak a tûzfalát fõleg és úgy próbáld.

NeBby
Ellenõrizd a hosts fileod , másra nem tudok gondolni...
C:\Windows\System32\drivers\etc - hosts filet megnyitod szövegszerkel és nézd meg hogy nem blokkolja-e az ubi szervereit!

Magiszter
Tûzfal, router beállításokban nézd meg nem blokkolja e valami a hozzáférést a program számára.

Atkamon
Dehogynem... tökéletesen megy...

a játék akkor sehogy sem indul még?

Router?

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

inter94
Hi all
játék inditásnál ezt a hibaüzenetet kapom...ugyanezt kapom a AC2 játéknál is...nemtom mi lehet a baj.az internet gond nélkül megy....:/

Ha jo a buli egy este is elfogy az😄😄😄
enlightened
Fagyit???? Hát én nem kívánom ilyen melegbe az ilyen édességeket, viszont a sör jöhet. Tegnap vettem egy rekesz Pilsner Urquellt, most, hogy ilyen meleg van meg persze VB-t nézni se lehet sör nélkül, elfog fogyni egy hét alatt.

Kongy
Én a WW-t mediumon 9 óra alatt toltam végig... 9 életfeltöltõvel.
TFS-t mondjuk 8 óra alatt. De lehet h volt ez is 9. 😄

Kongy
God of War 1-2 nem hajazott ennyire a reflexekre, és sokkal többször káromkodtam benne. TFS esetében egyszer sem húzta fel magam. Talán enyhített a helyzeten a recall...

Atkamon
Hát nekem nem adtak azok sem 10 óránál többet... Talán a WW...

Kongy
És nem is siettem... Minden szarkofágot begyûjtöttem, minden létezõ vázát összetörtem... Általában béna vagyok platformrészeknél, de igazán csak egyszer bénáztam, egy csapdasorozatnál, akkor is azért, mert nem volt elég életerõm, és "sand tank"-om... Amúgy szerintem nagyon erõltetett ez a Razia átadja az idõ visszapörgetésének képességét...

JackSparrow88
Akkor ez elég rövid viszonylag ha az elõzõ részekhez viszonyítjuk mivel azok 10 óránál több játékidõt adtak...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Prince23
7-8 órás a játék, szal tegnap délelõtt óta bõven kitolható😄

JackSparrow88

Te normális vagy? xd Megvetted aztán meg 1 nap alatt kinyomod értelmes volt ennyire sietni vele.(legalább akkor kiélvezted volna minden percét, persze ennél azért valamivel hosszabb ideig)

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Kongy
*EDIT: Magyar fordítás: Tûrhetõ. Voltak kemény hullámvölgyek, de összességében megállja a helyét. Amit nem tudod megbocsátani az: "medallion" = "pecsét" de a játék második felében már medál... "lever" = "emeltyû" - na ilyen magyar szót még nem hallottam...

Kongy
Na, végigtoltam a játékot.

Nagyon tetszett. Jók voltak a platformrészek, és a harcrendszer is bejött. A különleges képességek kombinálása is zseniális volt. A grafika szerintem szép volt, bár 2010-ben volt ennél szebb is, de megteszi... semmi bajom nem volt vele. Nagyon hangulatosak voltak a helyszínek, és tényleg néha visszajött a SoT trilógia érzés.

negatívumként a sztorit mondanám, mert nagyon érdektelen, és unalmas... ahogy a befejezés is. Dahakáról semmi szó nem esik, és ez is nagyon bántott. A másik dolog, hogy iszonyat rövid a játék, és nagyon nem is emlékszem olyan részre ahol annyira megakadtam volna, hogy fél óráig gondolkoztam volna merre kell menni. Még egy dolog nem jött be, a fõellenség. Oké, hogy az elõtte lévõ rész zseniális, maximális kihívással, és iszonyatos, epikus látvánnyal. De a bossfight maga egy érdektelen, kihívásmentes szarság... Na, mind1 majd meglátjátok. Még egy negatívum, hogy nem lehet visszatölteni pályarészeket, amit utálok egy ilyen játéknál. A SoT trilógiában, de még a 2008-asban is lehetett külön menteni, nem értem itt miért kell ilyennel baromkodni. Pl újrajátszanék egy nagyon izgalmas részt, de nem tudok, mert nem tudom a játékállást visszatölteni... Most kicsit többnek tûnhet a negatívum, de higgyétek el, hogy ettõl függetlenül jó a játék.

Összességében nem csalódtam, nagyon jó a játék, és biztosan újrajátszom majd még a nyár folyamán valamikor. Addig meg ökörködök egy sort az arénában. 😄

8/10

Nagyon rég 😊 de nagyon rég is léptem be legutóbb. 2007ben regeltem de szerintem 1+ évig nem jelentkeztem be ^^ akkor ez a gond na mind1.
Atkamon
2007-es reg...

The Protector
Mikor regisztráltál?Mert a gumit meg sajátot 3hónapig nem tudod megnyitni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Látni lehet a linket de valahogy megnyitni nem.
Kongy
Akkor nyisd ki azt a csipád szemed. <#wow1>

Ma bevégzem a TFS-t. Most tartok a végsõ csatánál. Vacsizok egyet, és belekezdek. 😊

grebber
Pedig van kedvencekben is benne van!<#taps>

Next PC upgrade: 2022

Én se látok warez topicot ?

Kongy
Lehet hogy mégse lesz finálé videó, mert piszok nehéz ez a vizes terem és bénázok 1 sort. <#smile>

NeBby
Köszi!

Kongy
Nincsenek. Viszont a tapaszpontot adó szarkofágokat néha nem könnyû megszerezni, és többnyire jól el vannak rejtve...

NeBby
Ebben a részben is vannak life upgradek és rejtett vagy nehezebben megszerezhetõ kardok?

Kongy
Hát akkor örülök. 😊 Még élvezhetem egy ideig. Tudom, hogy Razia nem segít, de "belemászott" a kardba. 😄

Prince23
A fináléban összaszarod magad, olyan hosszadalmasra sikerült és persze hangulatosra. asszem nem vagy te még a legvégén... van még 2 óra kaland, ha jól emléxem. rashia nem segít am bossfightba

Kongy
Na, lassan közeledek a játék vége felé. Megszereztem Salamon kardját, és Raziával összefogva valszeg le tudjuk gyõzni Ratash-t. majd meglátjuk. 😊 a fináléról is lesz videó, ez 100%. 😊

NAGY igazságot mondtál<#idiota>