Prince of Persia: The Forgotten Sands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

snake200
fasztnincs van!

valaki szoljonmár hogy legyen a bannerban

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

Nincs warez topic
bon
rossz helyen kérded, nézzél szét a warez topic-ban (de amúgy nincs még crack)

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Van már crack?
Kongy
Én is Fraps-szel veszem, és nálam is ilyen részekre osztja. Aztán Movie Makerben sorrendbe rakom õket. 😊 Megsúgom az új videómban elcsesztem a sorrendet, felcseréltem 2 videórészletet, de sztem ez nem von le az élvezetbõl. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Prince23
Mivel vezsed fel a videókat? nekem a fraps veszi a dolgokat, csak a 10 perces videókat két részbe csinálja meg :S

Kongy
Na, még egy majd' 10 perces videót csináltam TFS-bõl, ugyanis végigtoltam másodjára is, és nagyon élveztem. 😊 Ezen a videón a nagy finálét tekinthetitek meg. 😊 Végén kis spoiler.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

PLS HELP! Ha elindítom a játékot akkor csak egy fekete kép jelenik meg és az egér homokórává változik.Már a tûzfalat is kikapcsoltam.Kérem szépen hogy, ha valaki tudna segíteni (vagy tnácsot adni)akkor írjon ide vagy a következõ e-mail címre:[email protected]
kl
Atkamon
Csak akkor vajon ennél is, meg az AC-nél is minek kellett csúsztatni a PC-s megjelenést... Legalább akkor már csinálnának is valamit a plussz idõ alatt...

Rage47
ugyanez van assassins creed 2nél is, ubisoft elfelejtett pc-re portolni
Szasztok. Megvettem, és a következõ problémával küszködök. Amikor szabad kamera mozgatásra van lehetõség a játékban, az egérrel történõ körbenézés akadozik, de a default control beállítási numerikus billentyûkkel ill. akármelyik gombbal a körülnézés akadásmentes.
Tudja valaki mi a megoldás, vagy vegyek egy xbox360 kontrollert a PC-hez?
Szégyen ,hogy ma már csak konzolokra tudnak megfelelõen optimalizált játékot kiadni. A pc-s egér+bill. irányítás finomhangolására meg magasról szarnak.
szia
steam support
írj nekik, hogy letöltötted de nem kaptál cd kulcsot 😊
sanszosan kérni fognak személyi másolatot

Prince23
olyan hülyeséggel jössz, jobb ha hallgatsz inkább.

hát az a baj hogy nincs doboz mert ugy tõltõtem le 😄
és nem adtak hozá cd kulcsot
Atkamon
A dobozban találod a kézikönyv hátoldalán...

hy tudna nekem vallaki segiteni kelle egy cd kulcs mert nem találok sehol a játékhoz
:S
elõre is kõszõnõm
NeBby
Óóó tényleg , a 2dseket el is feljetettem <#rolleyes>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Atkamon
Az elsõ PoP 1989-ben jelent meg😊

rage
Az elsõ Prince of Persia játék 1989-es, a második meg 1993-as
Természetesen ezek nem voltak még 3D-sek.
A Tomb Raider az úgy 1996 õszén jelent meg, ha jól emlékszem.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

NeBby
Az azért durva lenne , ha az elsõ PoP elõbb lett volna , mint az elsõ TR... TR már a ps1 en is volt elsõ prince meg valamikor 2001-2 ben jött azthiszem

Starcraft2 e-mail: [email protected]

rage
Jó látványos, az biztos!
Az ugrálós részek egy az egyben az utóbbi Tomb Raiderekre emlékeztetnek.
Persze, az elsõ PoP elõbb volt mint az elsõ TR :-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Kongy
Új videót készítettem (2ik végigjátszás alkalmából):

Miért ne játszanék?
Demo-t adtak ki belõle, vagy az elõzõ rész botrányos minõsége után meg kellene elõlegeznem a bizalmat?
Bár én személy szerint nem hinném, hogy egyhamar kipróbálom, jó néhány játékot kell még a 2009-es évrõl is játszanom, de a többiek jogosan gondolhatják így.
Fehercsoki
Én nem írtam hogy nem veszek single játékot,csak annyit írtam hogy mindenki warezol,te is.Ha már csak 1 zeneszámot letöltesz,az is warez.

Atkamon
Oké, de akkor ne játsz a PoP-al sem😊

"hogy azért nem veszed meg, mert ez single, és ez neked jár ingyen..."

Én nem ezt írtam: ha végigjátszom és tetszik, akkor egy idõ után megveszem, de ha azt nézem, hogy ez és BC2 is egy árban van nem kérdés, hogy melyiket választom.
Atkamon
Régebben csak warezoltam, mostmár mindent megveszek, amivel játszok... kb 2007 óta egy játékot töltöttem le, de aztán késõbb azt is megvettem, amikor lett pénzem...

És nem 2 havonta játszok, minden nap játszok, elég sokat😊 Assassin's Creed 2-ben 160 órám van, az elsõ részben is kb annyi lehet, Mass Effect-ekben 100-100 óra kb... Tökéletes példák, hogy single-el is el lehet lenni jó sokáig... mondjuk nagy rajongónak kell lenni, de akkor is... Ha nem veszed meg, leglább ne jelents már ki, hogy azért nem veszed meg, mert ez single, és ez neked jár ingyen... És akkor még én leszek a hülye, hogy meg merem venni... Ezt a játékot is amúgy majd csak késõbb veszem meg, most se pénzem, se kedvem hozzá, elvagyok a Bioshock 2-vel éppen.

Fehercsoki
Akkor vagy nagyon sok pénzed van,vagy csak 2 havonta játszol 10 órát amíg végigtolod a játékot😮 Ugyan ne mond már hogy még semmit sem warezoltál le,fölösleges álszentkedni,mindenki lewarezol valamit,van aki minden játékkal ezt teszi,van aki csak néhány játékkal.(én nagyon keveset warezolok pl. mivel nincs sok játék amit egyáltalán kipróbálnék)

Attól, hogy egy SP only játékot nem veszek meg rögtön teljes áron, ami annyival egyenlõ mint egy MP-rel is bíró játék ára még nem fog összeomlani a játékipar.
1 év múlva féláron, vagy alacsonyabban lesz és akkor éri majd meg.
Lol...? O_o
Atkamon
Mert mondjuk talán ha mindenki úgy gondolkozna, mint te, akkor nem lenne mivel játszani😄

"Vagy megveszem, vagy nem"

Mi is így csináljuk, utóbbit, egy kis kiegészítéssel 😄
tehát akkor még nincsen. Olyan játékot miért veszel meg amit eredeti nélkül is lehet játszani akár singleben akár online?
Atkamon
Öh, nem, én nem töltök le játékot... Vagy megveszem, vagy nem. 😊

Fehercsoki
Mindenkinek van olyan játék,amivel csak szeretne játszani,és van olyan amire szívesen költ,neki ez nem az,neked viszont igen,ennyi az egész,biztos te is letöltesz olyan játékot amit õ viszont megvesz.

Atkamon
Ja, mert amúgy neked jár ingyen alapból...

grebber
1 végigjátszásig jó lesz ez.

Next PC upgrade: 2022

Atkamon
Akkor ne is játssz vele...

amúgy a játék tiszta tomb raider,szerintem
grebber
Én biztos nem.Single játékot csak olyat veszek ami megérdemli és többször végigjátszom majd.Ez nem az a játék.

Letöltõd magyarul és aktiválod az angol kódjával...
van már máködõ crack a tört verzióhoz?
DarkSector
jo akkor 1615ft plusz ha itthon besétálsz, és magyarul veszed meg...gg meg extra batle szarral tescoban....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Nem is mert 6385Ft csak úgy!

DarkSector
+posta, ott vagy kb 7000-be....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jelenleg ennyi, az mnb szerint:

GBP angol font 337,15

ez kb. 6100 Ft.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

DarkSector
loooooool
😄
akkor nem szoltam....😄

Fehercsoki
Tévedtél,335-340 körül szorozgass:S

DarkSector
az angol árhoz képest félár, ami kb 6000ft, itthon magyar felirattal tesco 2 lépésre 8000ft, kinek mi éri meg, de jo ettõl független hogy belinkelted, de tegyük hozzá, hogy a kb 11-12ezer forintos külföldi árnak a fele....mert ha nem tévedek, kb 310ft-al kell szorozgatni, de ha tévedtem akkor sorry...