Prince of Persia: The Forgotten Sands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki szoljonmár hogy legyen a bannerban
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Tudja valaki mi a megoldás, vagy vegyek egy xbox360 kontrollert a PC-hez?
Szégyen ,hogy ma már csak konzolokra tudnak megfelelõen optimalizált játékot kiadni. A pc-s egér+bill. irányítás finomhangolására meg magasról szarnak.
steam support
írj nekik, hogy letöltötted de nem kaptál cd kulcsot 😊
sanszosan kérni fognak személyi másolatot
és nem adtak hozá cd kulcsot
:S
elõre is kõszõnõm
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Természetesen ezek nem voltak még 3D-sek.
A Tomb Raider az úgy 1996 õszén jelent meg, ha jól emlékszem.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Az ugrálós részek egy az egyben az utóbbi Tomb Raiderekre emlékeztetnek.
Persze, az elsõ PoP elõbb volt mint az elsõ TR :-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Demo-t adtak ki belõle, vagy az elõzõ rész botrányos minõsége után meg kellene elõlegeznem a bizalmat?
Bár én személy szerint nem hinném, hogy egyhamar kipróbálom, jó néhány játékot kell még a 2009-es évrõl is játszanom, de a többiek jogosan gondolhatják így.
Én nem ezt írtam: ha végigjátszom és tetszik, akkor egy idõ után megveszem, de ha azt nézem, hogy ez és BC2 is egy árban van nem kérdés, hogy melyiket választom.
És nem 2 havonta játszok, minden nap játszok, elég sokat😊 Assassin's Creed 2-ben 160 órám van, az elsõ részben is kb annyi lehet, Mass Effect-ekben 100-100 óra kb... Tökéletes példák, hogy single-el is el lehet lenni jó sokáig... mondjuk nagy rajongónak kell lenni, de akkor is... Ha nem veszed meg, leglább ne jelents már ki, hogy azért nem veszed meg, mert ez single, és ez neked jár ingyen... És akkor még én leszek a hülye, hogy meg merem venni... Ezt a játékot is amúgy majd csak késõbb veszem meg, most se pénzem, se kedvem hozzá, elvagyok a Bioshock 2-vel éppen.
1 év múlva féláron, vagy alacsonyabban lesz és akkor éri majd meg.
Mi is így csináljuk, utóbbit, egy kis kiegészítéssel 😄
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
GBP angol font 337,15
ez kb. 6100 Ft.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
😄
akkor nem szoltam....😄