1452
-
"jah a prodigy az jobb volt ettől?"
Röviden és tömören: IGEN
Figyu lehet neked nem jött be az, de legalább eltértek a sablontól, ne érts félre nekem bejött a trilógia, csak tudni kell hol abbahagyni, az sose vezet jóra, ha valamiről ami jó volt a 4dik bőrt nyúzzák le. Prodigynél megprobálkoztak valami újjal, azt csak sajnálom ha a többségnek nem jött be, szerintem meseszép világa volt, egy művészeti alkotás volt.
-
gyusa #971 Jó de én nem kérdezek, csak próbálom megértetni vele hogy az eredetibe is van bug . Legalábbis nagyon úgy néz ki. -
lehet vitatkozni, de ha azt nézzük, ez nem a warez topic, igazségszerint ott kellene kérdezni warez-zal kapcsolatban...nem akarok védeni senkit, de szerintem ott hamarabb segítenek és nincs vita sem. -
gyusa #969 FOGD MÁR BE ! A te szavaiddal élve bazd meg ! Nem hallod bazd meg? Hogy eredetibe is van hiba !!! Had warezoljon az aki akar ! Te megvetted a nagy eszeddel akkor megvetted de minket hagyál már nem dobok ki 8000 Ft-ot ezért ahogy látom nem rossz a játék de nem ér annyit . -
noxon #968 Pedig ez elég idegesítő hiba, ilyet benne hagyni, nagyon kiábrándító. -
mivel azt írták hogy eredeti játékban is volt ien, nehéz erre mit mondani...ettől még nem szarozni kell. -
Van rá gyógyír, a neve: CD Galaxis. -
noxon #965 Ne ajánlgass semmit, max valami ötletet erre a hihetetlen nagy hibára a játékban! -
falloutfan #964 asszem abba hagyom egy ideig ezt a gamet mert nincs kedvem naponta kétszer ujra kezdeni:S remélem hamarosan lesz rá gyógyír -
ajánlom neked a tetris-t. :) -
noxon #962 Nemár, ezt a szar játékot
-
falloutfan #961 ugyanez volt nekem is :S -
falloutfan #960 kezd ujra -
falloutfan #959 helosztok. nem tom mivan a gammel de elég rosszul van megoldva ez a mentés redszer. mikor beugrok egy teraszra (ahonnan nem lehet vissza menni) nem nyíil ki egy ajtó. namost ezért ujra is kezdtem az egészet előről, most meg nem működik az egyik gomb a falon. elkezd számolni de az atjó nem nyílik ki
most mi a szart csináljak?????? van valami javítás vagy ilyesmi?
-
noxon #958 Hello! Hát a perzsia hercege még mindig nem tud normálisan arra ugrani amerre kéne.
Amúgy légyszi segítsetek. Miútán megöltemn az első főellenfelet felugráltam meg fellengtem az ajtóhoz átmentem rajta és meghaltam és a zárt ajtó elé tesz vissza!!! Most mit csináljak se elöre se hátra nem lehet menni. -
pontossan, és sok játékot nem fognak pc-re megvenni, ha warezban nem látják, hogy ez igen hú...
mert énis sok játékot ugy vettem meg eredetiben, hogy előtte warezban kipróbáltam vagy végig is játszottam...
EZÉRT IS TARTOM FONTOSNAK azt az új dolog bevezetését, minthogy ne demók legyenek, hanem teljes játékok, amiket időlimit alapján lehet kipróbálni, amit be is akrnak vezetni tudtommal.
minden full lesz, elkezded és monnyuk 15-20percig mehetsz benne, amig el tudsz jutni, és ha tetszik akkor kioldhatod ha kifizeted....
***csak halkan megjegyzem hogy a XBLA az már ezen a technikán alapul, és eszerint működik.....!!!
letöltesz demo-t, akkor is a full játékot tölti le, csakhogy adott pontnál ha nincs aktíválva, akkor kidob a főmenübe, valamint nincsen savegame bennük amíg inaktív.....*** -
johny85 #956 A warezzel kapcsolatban meg annyit hogy a pc-s ipar a warez miatt fejlődik mert:
a felhasználók 90%-a, játékra veszi meg a pc-t ha nem törnének fel gameket
kevesebben vennének új videokártyát stb. ha nincs piac akkor drágább a hardver ,mert 2db játék ára egy fullos videokártyával vetekszik.ennyi
-
Nem baszom meg, mert szaporodik:) Jó ez így ahogy van -
Ez tényleg nem a törés hibája, tudniillik 360 verziónál is előfordult -
johny85 #953 mert nem akadtál el ill. léptél ki pont ott,a cracknek ehez semmi köze. -
Persze-persze. Hazugság. 
-
neptum #951 ne tőlem kérdezd egyik ismersőmnél is elöjött aki megvette -
IGEEEN? És akkor megmondanád, hogy nálam MIÉRT NEM JÖTT ELŐ 3 VÉGIGJÁTSZÁS ALATT??? -
Mit kukacoskodsz bazdmeg? A lényeg, hogy lesznek, és nem csak konzolra fejlesztenek, mint a buzi Microsoft, akiknek tulajdonképpen a PC-nek elsődleges platformnak kéne lennie a Windows miatt. Utálom őket, Molyneux-szal együtt. Az a pasas nálam akkor elvágta magát mikor azt mondta, hogy utálja a demókat. -
neptum #948 elmondom neked nem törés hibája az hogy nincs nyitva az ajtó hanem a mentési rendszeré akkor ment amikor átmentél a korláton és ez miatt va na hiba -
te abban azért igaza van hogy ez a játék megéri a pénzét ezzel nem mond rosszat.
amugy ezt a fizetéses sablonszöveget kár ismételgetni, nem kell magyarázkodni, ha valaki warezol...nem veszed meg és kész.
nem kell mentségeket keresni. -
"Megmondták világosan hogy lesznek PC-s portok..."
Na látod :))) elsősorban akkor is konzol - böböbö -
Ubiék NEM konzolra hajtanak! A konzolra a Microsoft, CAPCOM, Konami hajt főleg! Megmondták világosan hogy lesznek PC-s portok minden játékukból, amíg van szerződésük az Intellel. -
Amúgy a bannert pls cseréljétek már le:))) -
Meg AC2-ben az Animus elfehéredéses is benne volt az eredeti verzióban mi? Hát a pofám leszakad már komolyan. -
Úgy is Ubiék a konzolokra hajtanak. Ez már csak játékos kérdése, hogy megveszi e vagy sem PC-re. Sajnos. -
Jól is teszi. Warez problémával menj a wareztopicba. -
na az ilyen emberek miatt tart ott a pc-s ipar, ahol. -
johny85 #939 Vegye meg a jó nép amerikába átlag fizetés 5-600000,én 60000e keresek,az ubinak meg mind1 hogy nem játszok vele v. letöltöm a warezt. -
gyusa #938 Hát igen.
Csak nem bírtam már folyamatosan csak azt nyomatta hogy vedd meg, vedd meg, vedd meg...
Meg egy ezelőtti hsz-be kért valaki torrentet hogy honnan tudja letölteni erre ő belinkel egy oldalt ahol meg lehet rendelni a játékot. -
Hát, egész eddig senki sem említett ilyen hibát, most kijött a crack, és rögtön 3 embernél is előfordult a hiba. -
johny85 #936 Szerintem meg ez a hiba a eredeti játékba is előjön,nem hiszem hogy crack hiba lenne.
-
zkas #935 o.O? akarsz még minőségi PoP-ot? ha igen, akk jó lenne megvenni thxbye -
gyusa #934 Bakker miért akarod hogy megvegyék ??
Attól hogy te megvetted ne eröltesd már másra, meg a warezbe benne van ennek az eséje is de ezzel szerintem johny barátunk is tisztába van . -
johny85 #933 Vagy nem tud valaki chatet falon átjárás pl?