1452
-
thx a reklámot, bye. -
johny85 #1011 Akinek beadta a bugos ajtót az letöltheti az előtte lévő mentést az oldalmaról:
http://www.polarsys.hu/~kissp/
reggeljetek be. -
papaman #1010 aki ennél a résznél jár tud adni mentést?
-
Na elértem ahhoz a ponthoz, ahonnan végképp nem lehet tovább jutni. YEEESS! -
johny85 #1008 Normál nehézségen több TP ad? -
noxon #1007 Könnyűről nem lehet valahogy vissza állítani normálra? Valahogy meghackelni:) Elég kiábrándító, hogy hátra dőlve fél kézzel, ásítva kell végig nyomni a játékot... -
Pio #1006 A játék felbontásától függ, hogy milyen felbontásban vesz fel a fraps. Be lehet továbbá lőni, hogy felezze a felbontást.
Arra, hogy szaggat pedig az egyetlen megoldás sajnos egy jobb gép. :( -
-
Tényleg elég fail gameplay, bocs. :S -
noxon #1003 Hello!
A mentéseket hova teszi a játék?? -
papaman #1002 ez is ajtó-s bug?
-
Na itt hogyan? Megint egy ajtós bug?
-
egyébként az a szar, hogy a fraps miatt rohadtul szaggat, így a billentyű is szarul reagál... -
én is csináltam egy videót, logan majd érdekelne, hogy lehet ilyen jó minőségben felvenni:)
-
Fail. -
jah mert very hard-on nyomtad biztos...:)
nemtuom emlékszel-e még a metal gear solidban a psycho mantis-ra...nah az durva volt... -
nah igen, Prince még mindig nem oda ugrik, mint ahová szeretném -
jah de a videó legalább jó minőség lett...a billentyű hibája nem a tiéd....
-
áá xd Pedig az elején jól félre ugrottam. nem nevezném profi gamernek magam :) -
Mert arra még nem jöttem rá :)) xd [nem foglalkoztam még úgy vele]
Más:
-
szokásos profi munka, egy profi játékostól...:) -
neptum #991 játék közbe ESC és ott lesz hogy Nehézség vissza vétle vagy ilyesmi -
xxxpaulxxx #990 Miért nem kapcsolod ki a beragadó billentyű funckióját a shiftnek?:P -
simon007 #989 Bocs,nekem is ez az egyik problémám.
Normálról hogyan tudom könnyűre állítani?
Én úgy vettem észre, csak új játék kezdetekor lehet nehézséget állítani.
Segítenél?
-
Egy kis gameplay tőlem:
-
Fincsi1993 #987 kösz, működik :) -
Úhh mi lesz a végén, amikor a sok vizzel kell majd vacakolni, és már előre látom, hogy a SHIFT-ezés közben mindig asztalra fog kerülni a játék :DDD
Átkéne tegyem E-re lehet:S -
neptum #985 ez a rendszer működik teszteltem -
Állítsd át a nehézségi fokozatot könnyűre és után töltsd vissza az állást. -
Fincsi1993 #983 Hi all!
A prison pályán tartok, de mikor már a vége fele érek akkor egy kaput kellene kinyitni, de nekem nem nyílik ki, mit lehetne csinálni? itt a kép:
-
oks sorry, de ezekután én veled nem társalgok...
iet ritkán mondok :)
általában wow-osoknak mondtam eddig iet...(jah és ez a végre eltértek a megszokottol, ezzel van a baj, meg azzal hogy egy festményt nézni szokás, nem játszani.) -
sorry akkor nem szoltam, akinek nem inge ne vegye magára, nem konkrétan rád értettem...:) -
noxon #980 A mentéseket hova teszi a játék? -
esetleg próbáld megfagyasztani a vizet -
ha jol emlekszem akkor a szobrok dardait kell jol forgatni, ugy hogy kozbe megallitod a vizet. -
papaman #977 Sziasztok!
itt mit kell csinálni mert akárhog yforgatom ezt a fene kart sehogyan sem csinál semmit!
a legelsőnél sikerült a lépcsőt aktiválni de utána?
Üdv
Köszi előre is -
No igen, a fináléban sokat bénáztam. :D Főleg a vizes teremben. De kb 5 perc alatt6 ráérez az ember. -
Igen, de nincs benne kihívás, aki most kezdi el a POP világot annak van. De aki végigtoltak a trilógiát annak semmi. Bemész egy terembe és tapasztalt Poposként 1-2 másodperc alatt átlátod hogy fogsz feljutni a következő helyre. A vége kivételével, alig volt ahol elidőztem volna. -
az tény, amit elmondtál igaz is a 2008-as PoP-ra, de nekem ez mégis jobban tetszett a TFS. Vittek bele elég sok újdonságot, pl a vízfagyasztást, ami marhára tetszett. -
nekem meg ért. ez teljesen szubjektív. nekem meg mondjuk a halo nem ér 10 ezret. am meg meg se szólaltam egész idő alatt csak gépeltem be a betűket, de ne zavarjon. Skizo vagy ha hangokat hallasz.