Prince of Persia: The Forgotten Sands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Persze-persze. Hazugság. <#levele><#nyes>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ne tõlem kérdezd egyik ismersõmnél is elöjött aki megvette
Kongy
IGEEEN? És akkor megmondanád, hogy nálam MIÉRT NEM JÖTT ELÕ 3 VÉGIGJÁTSZÁS ALATT???

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Mit kukacoskodsz bazdmeg? A lényeg, hogy lesznek, és nem csak konzolra fejlesztenek, mint a buzi Microsoft, akiknek tulajdonképpen a PC-nek elsõdleges platformnak kéne lennie a Windows miatt. Utálom õket, Molyneux-szal együtt. Az a pasas nálam akkor elvágta magát mikor azt mondta, hogy utálja a demókat.

elmondom neked nem törés hibája az hogy nincs nyitva az ajtó hanem a mentési rendszeré akkor ment amikor átmentél a korláton és ez miatt va na hiba
DarkSector
te abban azért igaza van hogy ez a játék megéri a pénzét ezzel nem mond rosszat.
amugy ezt a fizetéses sablonszöveget kár ismételgetni, nem kell magyarázkodni, ha valaki warezol...nem veszed meg és kész.

nem kell mentségeket keresni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
"Megmondták világosan hogy lesznek PC-s portok..."

Na látod 😊)) elsõsorban akkor is konzol - böböbö

Kongy
Ubiék NEM konzolra hajtanak! A konzolra a Microsoft, CAPCOM, Konami hajt fõleg! Megmondták világosan hogy lesznek PC-s portok minden játékukból, amíg van szerzõdésük az Intellel.

Prince23
Amúgy a bannert pls cseréljétek már le😊))

Kongy
Meg AC2-ben az Animus elfehéredéses is benne volt az eredeti verzióban mi? Hát a pofám leszakad már komolyan.

Prince23
Úgy is Ubiék a konzolokra hajtanak. Ez már csak játékos kérdése, hogy megveszi e vagy sem PC-re. Sajnos.

Atkamon
Jól is teszi. Warez problémával menj a wareztopicba.

Kongy
na az ilyen emberek miatt tart ott a pc-s ipar, ahol.

Vegye meg a jó nép amerikába átlag fizetés 5-600000,én 60000e keresek,az ubinak meg mind1 hogy nem játszok vele v. letöltöm a warezt.
Hát igen.
Csak nem bírtam már folyamatosan csak azt nyomatta hogy vedd meg, vedd meg, vedd meg...
Meg egy ezelõtti hsz-be kért valaki torrentet hogy honnan tudja letölteni erre õ belinkel egy oldalt ahol meg lehet rendelni a játékot.
Atkamon
Hát, egész eddig senki sem említett ilyen hibát, most kijött a crack, és rögtön 3 embernél is elõfordult a hiba.

Szerintem meg ez a hiba a eredeti játékba is elõjön,nem hiszem hogy crack hiba lenne.
o.O? akarsz még minõségi PoP-ot? ha igen, akk jó lenne megvenni thxbye

Bakker miért akarod hogy megvegyék ??
Attól hogy te megvetted ne eröltesd már másra, meg a warezbe benne van ennek az eséje is de ezzel szerintem johny barátunk is tisztába van .
Vagy nem tud valaki chatet falon átjárás pl?
Kongy
Meg kellett volna venni, ha nem akarod újrakezdeni.

Én is úgy jártam hogy egy idõkapcsolós ajtó elõtt mentett kiléptem,visszatöltöttem és az ajtó zárva,valaki fel tudna töltenni mentést,nincs kedven újra kezdeni?
zzeN
MAGYARÍTÁS:

Letöltöd innen, kitömöríted a game mappájába, beállítod h a felirat magyar legyen, és voálá.<#finom>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

van aki tovább jutott ennél de a legnagyobb bug a mentési rendszer volt hogy az miatt kellet elörõl kezdenem a játékot
DarkSector
sokaknál vannak bugok, a törés végett valszeg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

másnál is van olyan bUg hogy a tömlõcös pályán a végefele va negy gomb ráállok és nem nyílik ki a kapu ?
DarkSector
jah a prodigy az jobb volt ettõl?
mit csúfolnak meg ezzel, ha már itt tartunk...

az egy dolog hogy neked nem jön be, de másnak vazze ne mondj ien hülyeségeket, hogy ne töltse le mert szar...

enlightened
Van már mûködõ, de én a helyedben, nem indítanám el a gamet, ha játszottál a trilógiával, mert számomra ez annak a megcsúfolása😞. Az meg, hogy nem képesek folytatni, az Elika sztorit még elszomorítobb. Tudom, hogy a film miatt, most ezt kellett kiadni, de azért mégis már nagyon sok bõrt lehúztak errõl már tetralógia lett, most már ezt abba kéne hagyni és folytatni az új herceg sztoriját, elikával, ezerszer érdekesebb volt mint ez az újabb megint elszabadult valami, mert kinyitottam valamit( csak most nem egy fát, meg nem egy nagy homokórát törtek fel hanem egy hatalmas kereket):S.

Atkamon
Nem hiszem, hogy elérhetõek. Nekem nincs meg a játék, de a Ubi játékok fáljai mindig titkosítva szoktak lenni... Ezért nem készülnek hozzájuk magyarítások.

Prince23
A magyar nyelvi fájlokat nincs valakinek kedve feltölteni?

zzeN
Csak kövesd az utasításokat. Tesómnak megy, nekem meg nem:S.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

alma2
ha nem akarjatok ugy megszivni mint en, talan az elso "foszorny" utan kozvetlen volt, akkor nem idozitos kapcsoloknal leptek ki a jatekbol.
Kinyitottam a kaput, majd a jatek szepen kimentette az allast.
Utana pont ki kellett lepnem, visszalepve allok az ajto elott ami csukva van. Visszajutni mar nem lehet, mert barmerre ugrasz meghalsz.
Kezdhetem elorol.. ha egyaltalan ravisz a lelek.

Most nem probaltam ki de 99 %, hogy nem kell ide xbox kontroller. Barmivel megy, ha felteszed az xinpit emut. Csak tudnam miert kell minden jatek topikjaba beirni...

szerintem

Prince23
Nagyon jól fut, gondoltam hogy nem elsz nagy gépigénye a xboxos változatból ítélve 😊

kirol
Nem. Azt is rá lehet kötni?
Hogy?

Rage47
most ugye viccelsz 😄
zzeN
Kirol mûködik ps3-as joyyal is a game. Ugye nem adtad el?😊

kirol
Köszi. Hát ilyet nem veszek egyenlõre.

Elithez vezetéknélküli kontroller jár. Ezt is ugyan úgy tudod használni PC-n is, csak egy vevõ kell hozzá, amit megvehetsz itt!

zzeN
Nehogy már a fokozattól függjön?:S Release bug.

Maxtreme
Nem, én külön vettem.

kirol
Na nekem ilyenem nincs. 😞
Te kaptad gyárilag xboxhoz? Én Elite -hez nem kaptam.

Maxtreme
Mondom rajt a controlerenalapból. így

Kandurex
Leslattyogtam munkatárshoz, pont tolta, 5 perc után látványosan untam magam,...basszus, állandóan az új God Of War -hoz hasonlítgattam...nagyon vérszegény és unalmas játék ez 😞 ...jah és ronda, legalábbis ez utóbbihoz viszonyítva.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kirol
Ez már off lesz így nagyon, de win7 alatt tudom nyomni wifi kapcsolattal a kontrollert?

Maxtreme: Mégis milyen kábellel kötöd rá ezt áruld már el!

Maxtreme
driver sem kel. Anno xp alá sem kellett, és most win7 alá sem kell. (nyilván)

Bence94
már miért ne lenne he ? leszedsz egy drivert és már mûködik is.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

kirol
Az enyém meg alapból WiFi-s! 😄

Most mégis milyen kábellel kötötted rá?
(Nincs is olyan box kontroller, ami csak vezetékes szerintem.)

Maxtreme
A játék újrakezdésével csak 😊

Maxtreme
he? 😄 Enyém alapból kábeles. Rádugtam, és voálá

szia!

vedd vissza könyû fokozatra és nyílik aqz ajtó :-)

azt hogy utána hogy kell normalra tenni azt már nem tudom! :-)