Prince of Persia: The Forgotten Sands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
amugy ezt a fizetéses sablonszöveget kár ismételgetni, nem kell magyarázkodni, ha valaki warezol...nem veszed meg és kész.
nem kell mentségeket keresni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Na látod 😊)) elsõsorban akkor is konzol - böböbö
Csak nem bírtam már folyamatosan csak azt nyomatta hogy vedd meg, vedd meg, vedd meg...
Meg egy ezelõtti hsz-be kért valaki torrentet hogy honnan tudja letölteni erre õ belinkel egy oldalt ahol meg lehet rendelni a játékot.
Attól hogy te megvetted ne eröltesd már másra, meg a warezbe benne van ennek az eséje is de ezzel szerintem johny barátunk is tisztába van .
Letöltöd innen, kitömöríted a game mappájába, beállítod h a felirat magyar legyen, és voálá.<#finom>#finom>
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
mit csúfolnak meg ezzel, ha már itt tartunk...
az egy dolog hogy neked nem jön be, de másnak vazze ne mondj ien hülyeségeket, hogy ne töltse le mert szar...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Kinyitottam a kaput, majd a jatek szepen kimentette az allast.
Utana pont ki kellett lepnem, visszalepve allok az ajto elott ami csukva van. Visszajutni mar nem lehet, mert barmerre ugrasz meghalsz.
Kezdhetem elorol.. ha egyaltalan ravisz a lelek.
Most nem probaltam ki de 99 %, hogy nem kell ide xbox kontroller. Barmivel megy, ha felteszed az xinpit emut. Csak tudnam miert kell minden jatek topikjaba beirni...
szerintem
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Maxtreme: Mégis milyen kábellel kötöd rá ezt áruld már el!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Most mégis milyen kábellel kötötted rá?
(Nincs is olyan box kontroller, ami csak vezetékes szerintem.)
vedd vissza könyû fokozatra és nyílik aqz ajtó :-)
azt hogy utána hogy kell normalra tenni azt már nem tudom! :-)