Pink Floyd

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.youtube.com/watch?v=WH9heCbAyXM&feature=feedlik

Lacee
milyen jó minõségû felvétel, az átlaghoz képest!

én ezen haltam le pár hete, sajnos csak részlet:

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Pink Floyd - Cymbaline
Ez a videó mindent elmond a Floydról.

Ezen az oldalon, a bal menüsorban nyomon tudjátok követni a helyszíneket, és sok képet/videót találtok

Ahogy elnézem, ki merem jelenteni, hogy ez a '10-es évek legnagyobb showja, mind zeneileg, mint látványtechnikailag!

SimaSuna
dettó 😊
fater kedvenc együttese volt <#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hát természetesen majd a Budapestin! <#idiota>

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Hála a XXI. századnak, már ma láthatunk videókat a tegnapi koncertrõl 😊
Ami nagyon feltûnõ: nem gitározik a Dave szövegeit éneklõ ember, de a hangja jó.
Kiváncsi vagyok melyik elõadáson lehet látni majd Gilmourt a fal tetején😄

Holnap kezdõdik a "falazás"<#nevetes1>

én meg lekéstem a vip jegyrõl 😄 kaptam emailt de késõn néztem meg..

Szeretem a cicákat

Azt olvastam, hogy csak a Comfortably Numbig játszák a dalokat a Fal koncerten...
Pedig a C Numb után is vannak jó számok: The Show Must Go On, Run Like Hell...

Lacee
az alapítvány honlapján hétfõ óta megtekinthetõ a teljes felvétel!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

1977 Olympiahalle München

Ez a videó ébresztette fel bennem a Floyd iránti kiváncsiságomat anno.

Lacee

bujcsik555
mármint hogy amibe konkrétan a tizedikei felvétel van

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bujcsik555
ezen kívül ti találtatok róla valamit?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Lacee
milyen kár, hogy mire a két öreg nagy nehezen kibékülni látszott, Wright elment...

Tegnap egy jótékonysági esten Dave és Roger eljátszották a Wish You Were Here-t!!!! Kiváncsi vagyok majd a videóra<#smile>
Felcsillant a remény: egy közös Fal koncert?

Lacee
az elsõ csak nem jött össze, még egyszer:

Lacee
szintén érdekesség, az amerikai Flaming Lips zenekar feldolgozta egy az egyben a DSOTM albumot, szerintem érdekes lett - na persze nem jobb az eredetinél, de mindenképpen különleges.

mindenesetre a pszichedélia bennemaradt 😊

Egy kis érdekesség: 1981-ben megjelenet a Floydnak egy válogatáslemeze. A Money c. szám használatát nem engedélyezte a Capitol Records a Columbia Recordsnak, ezért Gilmour fogta magát, és újból felvette a dalt. Az összes hangszeren õ játszik.
Money 1981

Itt a lista a koncertfelvételeimbõl:
-Live at Pompeii 1972
-Darkside Rehearsals - Live in Brighton 1972-01-20
-In Rainbow Light 1972-02-20
-Hunting Animals In Berlin 1977-01-30
-Pigs On The Run In München 1977
-Munich Mashine 1977-02-27
-Flesh Animalization (Stattford) 1977-03-31
-Behind The Wall 1980
-Is There Anybody Out There '80-81
-The Wall In Dortmund 1981-02-20

<#smile>

Én is szeretem a 70-es évek eleji felvételeiket A kedvenc korszakom a More albumtól egészen a Falig terjed. A kedvenc albumom az Animals, jó sok bootleget letöltöttem a '77-es turnéról.

Lacee
ezek a kora-70es évek-beli felvételek annyira jók, sokat megadnék ha hallhatnám õket akkoriban, vagy legalább létezett volna olyan minõségû felvevõtechnika, mint most 😊
a yeeshkulról töltöttem le pár bootleg-felvételt, némelyik meglepõen szépen szól, de akkor sem az igazi sajnos.

bigivan
2011. április 12.
Csak nehogy úgy legyen, mint az AC/DC elõtt, mikor mindenféle gané nepper felvásárolta a jegyeket. sajna a BS. elég kicsi a színpad meg jó nagy! Hajrá a jegyekért !!!!

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Lacee
a legutóbb, pár éve a Dark Side-os Waters-koncertre asszem 10 ropi volt a legolcsóbb jegy, és 15-20 az ülõhely. Megtelt azért 😊

El se hiszem. Ha valamit hát EZT nem lesz szabad kihagynom. A jegy már más kérdés, remélhetõleg nem 1 full havi fizu lesz az ára..<#hehe>

Szeretem a cicákat

Lacee
nocsak, nocsak 😊
azért Gilmour is elnézhetne felénk egyszer...

Egy kis csemege a Momentary Lapse of Reason-ból:
Signs of Life

SimaSuna
mikor megláttam el sem hittem 😊

most megnézem, jól jön így meló után csak bámulni magamelé 😊
vizes
És egészen jó minõségben. Köcce!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

SimaSuna
A Pink Floyd Szinmû a Youtube-on nézhetõ!

asszem ha hazajövök megnézem 😊
sambauer

Turn Me On Dead Man

Mostanában rátaláltam a Poles Apart c. számra.

Ajánlom a Munich Machine bootleget.
1977-es müncheni Animals-koncertfelvétel.

sambauer

Turn Me On Dead Man

sambauer
Ma végre megérkezett a Wall dupla LP 😊Már csak a lejátszót kell visszaszereznem XD..

Turn Me On Dead Man

Megvan az egész album tõlük<#eljen>

Elhatároztam, hogy átalakítom a fekete-fehér Squieremet "Black Strat"-ra<#vigyor>

sambauer
Na egy kis Up 😊
Az egyik topikban, már egy ideje Lacee ismertette velem az Easy All Stars címû zseniális bandát, koncertük is volt itt Budapesten amit sajnos ki kellet hagynom. Viszont hogy miért zseniális ? Mert szvsz olyan szinten dolgozták fel a Pink Floyd Dark Side of The Moon c. albumát hogy az tribute szinten no. 1. Egy kis ízelítõ amit egyszerûen nem tudok megunni 😊 De a Time-ot is érdemes meghallgatni tõlük, nagyon eltalálták<#eljen>

Turn Me On Dead Man

Lacee
olyat is olvastam, hogy a 2007-es (Budapestet is érintõ) Waters-féle DSOTM-turnéból ki fognak adni egy DVD-t, az is érdekes lesz.

sambauer
Remélem nem csak rebesgetik

Turn Me On Dead Man

Azt rebesgetik, hogy Waters 2010/11-ben a The Wall aréna-verziójával fog turnézni. A turné Amerikában kezdõdne.
Annyit tudok, hogy '11 nyarán lesz egy bécsi elõadás az Ernst Happel Stadionban vagy a Stadthalle-ban.

sambauer

Turn Me On Dead Man

vizes
Nocsak, nocsak.
Hát vannak még akik Floydot hallgatnak...
Azoknak akik még nem ismerték a bandát: Pink Floyd a kezdetektõl.
Nekem minden lemeze megvan, többnyire bakeliton is, féltve õrzött kincseim.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Lacee
echoes, atom heart mother és comfortably numb olyanok, amit akárhol, akármikor 😊

hatalmas zenekar, szerintem a jelenkori zenélés irányát jócskán megszabták...