Pink Floyd
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én ezen haltam le pár hete, sajnos csak részlet:
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ez a videó mindent elmond a Floydról.
Ahogy elnézem, ki merem jelenteni, hogy ez a '10-es évek legnagyobb showja, mind zeneileg, mint látványtechnikailag!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Ami nagyon feltûnõ: nem gitározik a Dave szövegeit éneklõ ember, de a hangja jó.
Kiváncsi vagyok melyik elõadáson lehet látni majd Gilmourt a fal tetején😄
Szeretem a cicákat
Pedig a C Numb után is vannak jó számok: The Show Must Go On, Run Like Hell...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Felcsillant a remény: egy közös Fal koncert?
mindenesetre a pszichedélia bennemaradt 😊
Money 1981
-Live at Pompeii 1972
-Darkside Rehearsals - Live in Brighton 1972-01-20
-In Rainbow Light 1972-02-20
-Hunting Animals In Berlin 1977-01-30
-Pigs On The Run In München 1977
-Munich Mashine 1977-02-27
-Flesh Animalization (Stattford) 1977-03-31
-Behind The Wall 1980
-Is There Anybody Out There '80-81
-The Wall In Dortmund 1981-02-20
<#smile>#smile>
a yeeshkulról töltöttem le pár bootleg-felvételt, némelyik meglepõen szépen szól, de akkor sem az igazi sajnos.
Csak nehogy úgy legyen, mint az AC/DC elõtt, mikor mindenféle gané nepper felvásárolta a jegyeket. sajna a BS. elég kicsi a színpad meg jó nagy! Hajrá a jegyekért !!!!
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Szeretem a cicákat
azért Gilmour is elnézhetne felénk egyszer...
Signs of Life
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Turn Me On Dead Man
1977-es müncheni Animals-koncertfelvétel.
Turn Me On Dead Man
Turn Me On Dead Man
Elhatároztam, hogy átalakítom a fekete-fehér Squieremet "Black Strat"-ra<#vigyor>#vigyor>
Az egyik topikban, már egy ideje Lacee ismertette velem az Easy All Stars címû zseniális bandát, koncertük is volt itt Budapesten amit sajnos ki kellet hagynom. Viszont hogy miért zseniális ? Mert szvsz olyan szinten dolgozták fel a Pink Floyd Dark Side of The Moon c. albumát hogy az tribute szinten no. 1. Egy kis ízelítõ amit egyszerûen nem tudok megunni 😊 De a Time-ot is érdemes meghallgatni tõlük, nagyon eltalálták<#eljen>#eljen>
Turn Me On Dead Man
Annyit tudok, hogy '11 nyarán lesz egy bécsi elõadás az Ernst Happel Stadionban vagy a Stadthalle-ban.
Turn Me On Dead Man
Hát vannak még akik Floydot hallgatnak...
Azoknak akik még nem ismerték a bandát: Pink Floyd a kezdetektõl.
Nekem minden lemeze megvan, többnyire bakeliton is, féltve õrzött kincseim.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "