Pink Floyd
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Szeretem a cicákat
Engem csak a bakelit verzió érdekelne, mert gépen megvan az összes albumuk, de egy bakelitgyûjtemény az mégis csak más!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
a 2012es része a Wall turnénak, az már teljes mértékben kihagyja európát ugye ? Esetleg tudtok olyan helyszínrõl ami majd jövõre viszonylag épkézláb áron megfizethetõ lehet (Az odajutás pl.) ?
Elõre is köszönöm ha valaki tud segíteni.
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
Peregnek a másodpercek, melyekbõl áll egy unalmas nap
Te értelmetlenül pazarlod az órákat.
Eltengõdve egy darab földön a szülõvárosodban
Várva valakire vagy valamire, hogy megmutassa neked az utat.
Unod már a napfényben fekve otthon az esõt nézni.
Fiatal vagy és az élet hosszú és ma van idõ ölni.
És akkor egy nap azon találod magad hogy tíz éved elveszett.
Senki se mondta mikor fuss, elhibáztad az elsõ lövést.
Szaladsz, szaladsz már-már elérve a napot, de az eltûnik
Versenyt futva veled, hogy ismét a hátad mögött emelkedjen fel.
A nap végülis ugyanaz, de te öregebb vagy,
Gyengébb tüdõvel és egy nappal közelebb a halálhoz.
Minden év egyre rövidebb, soha nem találva az idõt.
Tervek, melyek vagy füstbe mennek vagy meg se születnek.
Csendesen tûrni az Angol mód
Az idõ eltünt, a dalnak vége,
Bár nekem még lett volna mondanivalóm.
--------
Lélegezz (megismételve)
Itthon, itthon újra.
Szeretek itt lenni, ha tudok.
Ha fázva és fáradtan hazatérek
Jó a tûz mellett melegedni.
A vasharang kondulása
A hívõket térdre utasítja
Hogy hallják a lágyan elkántált varázsigéket.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Szeretem a cicákat
Megvettem Mason: Pink Floyd - Inside Out c. könyvét.
Elgondolkoztató, hogy egy 15 éves barátság hipp-hopp megtörik, csupán az üzleti érdekek miatt. A lemezkiadó nagyobb díjat ígért a bandának, ha elõre hozzák a Fal megjelenesését. Ez viszont avval járt, hogy Ricknek a nyári vakációja helyett fel kellett vennie az album billentyûs részeit. Rick megtagadta, ezért Roger azt az utasítást adta a menedzserüknek, hogy Ricket tegye a ki az együttesbõl, különben õ is lehúzza a rolót.
Koncertre valaki megy ? Pénz hiányában én kénytelen vagyok kihagyni amit nagyon sajnálok hiszen mikor lesz vajon lehetõség újra látni Rogert élõben ? (soha)
Szeretem a cicákat
9:40-tõl kezdõdik egy orgonaszóló, a legjobb rész...
1975-ös Los Angeles-i koncert, az átlaghoz képest meglepõen jó hangminõséggel.
01 Intro
02 Raving and Drooling
03 You've Gotta Be Crazy
04 Shine On You Crazy Diamond (1-5)
05 Have a Cigar
06 Shine on You Crazy Diamond (6-9)
07 "Sit down and enjoy the show..."
08 Speak to Me
09 Breath
10 On the Run
11 Time
12 The Great Gig in the Sky
13 Money
14 Us and Them
15 Any Colour You Like
16 Brain Damage
17 Eclipse
18 Echoes
tiszta röhej, de épp ezt a DVD-t kerestem itthon, hogy meg kéne nézni újra <#taps>#taps>
Amúgy ez a pszichedelikus mûfaj nagyon jellemzõ az együttes elsõ albumára, amit még Syddel vettek fõl, példáulnak okáért egy szám:
Interstellar Overdrive (elhiszem hogy egyeseknek súlyos lehet végighallgatni, de nekem bejön fõleg "olyan" állapotban egy komplett utazás 😊 )
Szeretem a cicákat
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Echoes
Alap. Örülök, hogy manapság még hallgat valaki ilyen zenét.
<#eljen>#eljen>
Szeretem a cicákat
1:25-tõl ahogy elindul az orgona-szóló... Mit nem adnék egy ilyen koncertért.