132
Star Wars - The Clone Wars - Republic Heroes
  • balee4
    Sztem csak egy egy gépen játszható coop van..., szóval egyik játékos bill-vel, másik gamepaddal tolja.
  • sparrow35
    A tutorial során kikapcsol a gépem annál a résznél amikor a droiddal kell szátlőni az oszlopokat. Erre vmi ötlet? Más game jó.
  • sparrow35
    nem tudja valaki, h a Cooperativhoz kell hamachi?
  • balee4
    Mondjuk az tény, hogy idő után az is unalmas..., én már a vége fele vagyok, de egy ideje pihentetem.
  • Qwerty4
    Azt sem tartom olyan kárnak, nem jött be nekem.
    Azért meg tudtam néhány küldetést csinálni a fagyogatás ellenére is, de nem tetszett, untam.
    Ezért attól is elég hamar megszabadultam.
  • balee4
    Olyan sokat nem veszítesz vele, ha kihagyod. :D A Red Faction Guerrilla-ért viszont kár.
  • Qwerty4
    Na mindegy, megy most a szemetesbe ez a játék.
    Ha majd lesz olyan Windows Live-os játék, amit érdemes is játszani, akkor kitanulmányozom mi a baj, ezzel most nem éri meg tökölődni.
  • Qwerty4
    Nem működik, még rosszabb lett, most hangokat is kiad.
    Valami csak bezavar, csak tudnám, hogy mi...
  • Csokis
    1. A játék indításánál kiírja alulra, hogy bejelentkezett azzal az offile profillal? 2. Rögtön ott van a legelső menűpont a főmenűben, hogy Continue.
  • csocso21
    Hello! Valaki megírta h automatán ment! 1. Csináltam Live profilt de nem akar ígysem menteni. 2. Ha automatán ment, akkor h kell betölteni ha elindítom a játékot? Lécci segítsetek. Köszi: csocso21
  • Qwerty4
    Kösz, most rátelepítettem ezt a frissebbet.De úgy emlékszem, mintha az fent lett volna.
    Majd kiderül.
  • balee4
    Frissítsd a Live-ot. Innen letölhető az Alap 3.0 és a legfrissebb verzió.
  • Qwerty4
    Na csak előjött a baj.
    A játék fagy, pontosan úgy, mint a Red Faction - Guerrilla.Akár már a menü betöltésnél belassul, a menüben is képes lefagyni, meg természetesen játék közben is.
    És mi a közös a két játékban, a Windows Live rendszer.
    Mi okozhatja ezt?Talán ez?
    Más játékkal nem is volt technikai problémám, 9600GT-m van, a Driverem 190.62-es.
  • balee4
    Én billel tolom, de gamepaddal megnéztem és nem volt vele ilyen gond...
  • Csokis
    Igen, gamedad-dal. Akkor nálam miért nem?!
  • balee4
    Gamepaddal tolod? Nálam alapértelmezetten a gép irányítja a társamat.
  • Csokis
    Tehát így kell, ahogy a képen is látszik, KATT!? Ha igen, akkor ez nálam nem működik. Ugyan úgy irányítani kell a másik szereplőt (csajt) is. Kezd a púpon tele lenni.
  • balee4
    Érdemes, én még egyedül is élvezem...:)
  • D4v3
    Ha van hozzá haver akivel tudnék játszani szerintetek érdemes végigvinni? Most fejeztük be a Resident Evil 5-öt és kéne valami jó kis coop game.
  • balee4
    XP-n nekem is előjött, egy Live újratelepítés megoldotta.
  • tazis
    Seculauncher: failed to start application (2000)

Találkozott valaki ilyen problémával? Nekem nem akar elindulni.
  • balee4
    Live profil kell hozzá. Amúgy automatán ment pálya végén.
  • csocso21
    Hello, sziasztok!
    Valaki segítsen lécci mert megcsináltam pár pályát és sehogysem tudom elmenteni. Lécci írjátok meg ha tudjátok hogy kell!
    Köszi: csocso21
  • balee4
    Jah, a nehézség még master fokozaton is egy nulla. De lesznek később éppen a hülye kamerakezelés miatt anyázós részek.:D
  • Shep
    Na megcsináltam pár pályát nem rossz, de néhol teljesen átláthatatlan, hogy egyes ugrásoknál hova is fogunk érkezni, mivel nincs mélység érzet a játékban, valószínűleg ezért is van olyan sűrűn ellenőrző pont és ezért van respawn. Gyakorlatilag nincs nehézség a játékban (eddig), a klónokkal a célzás egy borzalom, azt sem tudom hova fog lőni, a mélység érzet hiánya miatt a gránát dobás is egy vicc. El lehet vele szórakozni, mert hangulatos, de nem egy nagy alkotás.
  • joe1980
    Szerintem egy nagyon jó játék.Nekem most ez a kedvencem!
  • Shep
    A controllsnál kiválasztod a key padot és ott balra vagy jobbra viszed a kart.
  • balee4
    Na Act 1 kivégezve..., már Aayla Secura-val vagyok.
  • Csokis
    Pontosan hol kell a menűben ezt véghezvinni?
  • balee4
    Rá kell ugrani a lábáról a fegyvere csövére...
  • Shep
    Megoldottam, a menüben a kontrollert rá kell vinni az egyik játékosra akkor a másikat a gép irányítja.

A nagy lövöldöző szart, hogy kell elintézni, lebénítom a lábát felmászok rá, szuper ugrás ütés kombót nyomok, de szar sem történik. Próbáltam erőt is használni, semmi. Rex azt mondja intézzem el az ágyúját, de méggis ,hogy ha nem ezek közül valamelyik módszerrel? Mert az, hogy legalább 10x lekombóztam a lábáról és semmi az azért durva.
  • Qwerty4
    Nálam még az volt a gond, hogy nem engedte az új irányítási beaálításokat használni.
    Mondjuk valami szöveget benyomott, talán jobb lenne értelmeznem.Nem volt türelmem hozzá...
  • Csokis
    Nem mondod bakker, hogy ha a gamepad-ommal irányítom, akkor a második karaktert is nekem kell?! Valahogy találjuk ki, hogy lehet erről lebeszélni.
  • Shep
    Hát ilyen nincs, rádugtam a kontrollert, most meg már Ragacsot is nekem kell irányítani, eddig jött magától. Kész ez a játék.
  • Csokis
    Nem gondoltam volna, de nagyon bejön a játék, pedig csak az első pályán vagyok túl. Rögtön lett 6 acsim is. Egyéként mozogni kell mindig a második játékossal is? Azt nem lehet, hogy a gép irányítsa? Nálam muszáj irányítanom. Fura. Esetleg valami beállítást kellene eszközölnöm?!
  • Shep
    Kipróbáltam, nyilván én vagyok a bamba szar, de mikor a szuper droidra kell ugrálni ott feladtam, ráugrás még megy, meg a szétverés is aztán 1x sikerült irányítani is (nem tudom, hogyan) akkor aztán totál nem arra ment amerre kellene úgyhogy az oszlopokat még csak véletlenül sem tudtam lerombolni, ráadásul a távoli kamera miatt teljesen átláthatatlan, hogy merre is fog mozogni a karakter megnézem még kontrollerrel, ha azzal is gázos akkor majd a Force Unleashed.
  • balee4
    Kösz, Vista-n pedig a Users\All Users\SWTCWRH mappába van, nem csoda, hogy nem találtam. :D
  • Qwerty4
    Valamit találtam, XP-n gondolom itt van:Documents and Settings/All Users/Application Data/SWTCWRH.
  • balee4
    Sehol nem leltem rá, franc tudja hova ment.
  • Qwerty4
    Nálam is volt hasonló.Lefagyott egyszer.De többet nem csinálta...