Star Wars - Republic Heroes

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hy!
de akkor is elöröl kezdi mindig pedig van offline profilom is.<#nemtudom>

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

balee4
Még masteren is kurva könnyû a játék, eddig mindegyik pályát platinumra sikerült megcsinálnom.😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

nem menüben...játékon belül,gyanúsan úgy is vannak a HUD-ok..meg a másik mindig áll,mint egy cölöp,semmit nem segít..gondolom nyomsz egy 2.kontrolleren startot vagy bármit,akkor párosan lehet menni..
balee4
Már elkezdõdött a 2. évad.😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

zolo
Van rajzolt Clone Wars , aminek több évadja van, meg van a 3d-s , ami idén ment, moziban is, abból nemsokára jön a 2. évad.

http://flickr.com/photos/zolika90/

balee4
Bazz nekem bejön a game, egész jó, mégha ilyen bugyuta is... <#zavart1>
Érdemes Live-on berregelni, vannak achik.

Konzolos,csekpointos.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Prince23
Hogy hogy nincs mentés?
Most kezdhetem elõlrõl😞
New Campaign

balee4
na driver frissítés megoldotta a problémát.

balee4
ez nem igaz, felbontás állításnál lefagy 😞 nem tudjátok hogy tudom manuálisan beállítani? nem találok config file-t se. így meg 1600-ban eszeveszettül szaggat. 5-10 FPS-el megy xD

Prince23
Ne vicceljetek már. mien coop lehetõségekrõl beszéltek?
a menûben semmi online támogatottság nincs!

JackSparrow88
thx, majd megpróbálom...xd

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Annál én is anyáztam..a robotról ugorj tovább😊
JackSparrow88
Heló, vki meg tudná mondani mit kell annál a résznél csinálni amikor egy ilyen lebegõ robotra kell ráugrani, aztán csak forgok körbe-körbe de nemtok átmenni a túloldalra sehogy se. Eléggé idegesítõ már, mivel már vagy 30szor leestem róla és az istenért sem tok a másik oldalra jutni...
(am ez még az elején van, második pálya)

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

az a rajzfilm

fotográfik kolomp edisön :D

MarkBlade
basszus ez olyan mint a star wars super mario kiadása 😊 aszem ez kimarad..
IMYke2.0.0.0
Köszi.
Akkor valamivel keverek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Még csak az elsõ évad ment le, most indult amcsiban a 2. évad október 2-án.

IMYke2.0.0.0
Még a sorozatot se láttam...
Megkaptam az elsõ két évadot, de nem volt idõm megnézni még - úgy tudom, már ennél több is van... tévedek?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Hát igen kár, hogy a fiatalabb korosztályt célozták meg, de a sorozat után ez várható volt.

IMYke2.0.0.0

balee4
Jó hát ilyen címmel ki találja meg. égre-földre kerestem.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

balee4
Na majd délután meglesem.

Igen..ennek a játéknak 2 elõnye van..Star Wars...és coop lehetõség..slussz..pedig jópofa lenne a rajzfilm mellett,de valami nem az igazi,hamar uncsi...
CalebJoe
Nem lett valami nagy durranás szar a kamera néha elég nehéz belõni az ugrást, a Lego jobb volt szerintem nem tudom mi ezen az 5giga, a grafika meg eléggé elavult már mindegy majd a Force Unleashed.

The Protector
Már kint van a warez.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

CalebJoe
jaja a The Force Unleashed-nél nincs jobb a legigényesebb SW játék szerintem
offkorzreg
na igen,azt énis várom.az jó lesz^^

balee4
Sajnos úgy tûnik igen, de egy kis szórakozásnak jó lesz, idén úgyis jön a TFU, az igazi SW játék. 😊

offkorzreg
az elõbb néztem róla gameplay videót,hát mit mondjak elég nyomi szerintem:c

balee4
A Lucasarts most egy olyan játékot dob a piacra, mely a The Clone Wars széria elsõ olyan része, ami nem csak a Nintendo Wii konzolján lesz játszható. A játék a Star Wars:The Clone Wars televíziós sorozat elsõ és második évadja között játszódik, s Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Mace Windu, Kit Fisto illetve pár klón rohamosztagos bõrébe bújhatunk bele. A Star Wars játékoknál már megszokhattuk, hogy nem marad el a lézerkadozás sem, ahogy az erõ használata is a játék részét képezi.

info: GS

PC Guru videoteszt

Nem akarom túlbonyolítani, ma jelent meg PC-re is a játék. Még nem próbáltam ki, de nagyon kíváncsi vagyok rá nagy SW fan létemre. 😊 Az animációs sorozat nekem bejött.

← ElőzőOldal 3 / 3