Füstmentes dohányzás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Your suffers will be legendary even in hell!
hmm?
Your suffers will be legendary even in hell!
Egész sok összegyûlt. <#gonosz1>#gonosz1>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Üdvözlöm az öreg Bruenort <#idiota>#idiota>
Témához: én 5 napja nem gyújtottam rá 17 év bagózás után, és most pont egy tökéletesen helyettesítõ pótcselekvésen gondolkodom. Snüssz tuti nem, tubák meg szerintem hülyeség dohányzás helyett, mondjuk napi 15x... Olyat tudok elképzelni, hogy egy 20 éves srác a buliban, haverokkal tolja. De én már ebbõl kinõttem :C
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
#68: És meghal a topikod. .)
[/spam]™
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
"The trees move. Do you not see it?"
"The trees move. Do you not see it?"
Amúgy elítélem a dohányzás mindennemû formáját. Ofkorsz, aki bagós, hát tegye, én nem ítélkezem felette, csak ne a közelemben, dohányfüstallergiám van :/
Az asztma egy allergiás reakció - ha valaki nem tudja - úgy az esetek 99.9%-ában NEM a cigaretta-füstre. Én is asztmás vagyok, nekem pl. a parlagfû tesz be.
Mindenesetre a hõzöngõs, paraszt stílust tényleg félre kéne tenni itt a fórumon. Úgy látom, mást is idegesít.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
figyelj, ha érvelsz, legalább értelmes kész érveket hozz fel, ne olyanokat, amit apuci, anyuci mondott neked...
[ hozzáteszem, hogy nem tartozom az aktív dohányosok körébe, alkalmanként gyújtok rá, illetve vizipipázom ]
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Dohánykávét ittatok már?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A családban senki se dohányzik,egyik osztálytársam dohányzott és a pofámba füstölt én meg jól pofánbasztam miatta.........
A Snüssz meg tudtommal fájdalmas is lehet!
http://hvg.hu/egeszseg/20070830_fustmentes_dohanyzas_rakkelto.aspx
De szerintem tök mindegy, mert minden az (mármint káros). -.-
[/spam]™
A cigisek nagy része akkora balfasz(sõt még a tanárok is)hogy melletem gyújtanak rá azt direkt rám ókádják a füstöt....