Füstmentes dohányzás

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
snus ugyanmár
ja, egy bõ adag igen jól fel tud dobni!
Ez miért jó amúgy? Erõs a hatása? Jó az íze? Be lehet tõle állni? 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

<#vigyor5><#gonosz1>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

pár adag snus + 4-5 házmester a legjobb combo
<#wow3>
tommygear
tekerjetek egy jó jointot oszt kész
most ilyen snust használok

kóstolta már vki?
"Jajjdejó megint jön a sok nemdohányos téríteni, hogy ez milyen szar meg milyen káros. Közben másik topicban ontják magukból, hogy kocsmázni milyen jó is. Tényleg az nagyon jó..."

Mindkettõ ugyanolyan káros,egyiket sem kell csinálni.

morcosqtya
ON:
Én nem cigizem. Pipázok, egy nap kb 3x.
e-cigi: Vettem. Hogy kiváltsam a munkahelyen a dohányzási kényszert.
kb 3 hétig használtam. Tiszta, nem büdös, praktikus. Csakhát:
- drága hozzá a patron
- nem igazán "füstöl" csak úgy szivárogtat valamit, nem ad ugyanolyan élményt, nem pótolja a dohányfüstöt
- túl gyakran kell tölteni (kis teljesítményû aksi)
- gyakran kell patront cserélni.

A napi egy patron 800 ft-ért nem jó buli, majdnem kétszer drágábbra jön ki mint egy napi cigi, és kb 4-5x drágább mint egy prémium pipadohány (azonos idõre számítva).
Másrészt viszont jó olyan helyeken ahol nem akarjuk magunkat be"piszkítani" füsttel, korommal, stb.
A környezetnek is jobb (lenne) de elég intoleráns a nemdohányzók egy része, olyannyira hogy nem tesz különbséget az égéstermékekkel telített füst és az illatosított vízgõz között. És sajnos az emberek 99%-a nem is hallott róla, nem ismeri az e-cigit, így meg sem próbáltam bevinni olyan helyekre mint pl mozi vagy hipermarket (amit a forgalmazó említ).. minek? hogy magyarázkodjak a biztonsági õröknek? felesleges.
Majd ha ki lesz téve a tábla hogy a nemdohányzó részlegre e-cigit bevinni szabad, és az emberek min 50%-a ismerni fogja akkor beviszem.

Más: egy haverom is vett, majd 2 hét használat után fájni kezdett a feje. Orvos nem zárta ki hogy ettõl, de azt sem hogy nincs összefüggésben vele.

Nekem arra volt jó hogy csökkentse a napi adagomat, segítsen az átállásban, a dohányzási "életmód" megváltoztatásában, azóta a munkahelyemen egyáltalán nem dohányzom, az utcán sem (!) csak és kizárólag otthon, az erkélyen..
Erre ráment 21 ezer Ft-om, de mégsem érzem kidobott pénznek, még ha a fiókban is fog porosodni ezután az e-cigi.
Ennyi.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Sadist
Négybõl három. Kár, hogy a lottószámokat nem látom elõre ilyen zseniálisan 😞

Amúgy nagyvonalúan kihagytad, hogy állam bácsi vajon mennyit költhet a dohányosokra, és a dohányzással összefüggõ betegségek kezelésére. Azért nehogy már hõs mártírnak állítsd be a dohányosokat, mert sok jövedéki adót fizetnek, és korán meghalnak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Benny04
akkor így járt

Yan
aha,
gondolkodj! hány milliárdtól esik el a ország, és ráadásul ~10 évvel tovább élnek az emberek akiknek nyugdíjt kell adni.
Mibõl is?
ezért mondtam hogy rosszabb lesz mindenkinek.

de on:
a e-cigire nem adtatok választ.
a nem dohányosok azt is utálják. Ebbõl látszik hogy nem igazán lehet a füstöt mint zavaró tényezõt megkülönböztetni. Tehát sok esetben csak hiszti 😊

&#165; xfire: kistekila

Herr Lehrer
kocsmázni hogy ne lenne már jó? 😄

Your suffers will be legendary even in hell!

Herr Lehrer
remélem anyád is rászokik, bye

Sadist
Négybõl kettõ, egész jól haladunk.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Négybõl egy.

[HUN]FaTaL
Nem tudok, sajnálom. De attól, hogy nagyobb betûkkel írsz, még nem fogok tudni.

http://goo.gl/gd6Zi5

TUDSZ OLVASNI? #107!
[HUN]FaTaL
Továbbá, ha már felhoztad a fõiskolát, gondolom városban laksz. Nehogymár azt hidd, hogyha mi nem dohányoznánk atomtiszta lenne a tüdõd lol😄 A szmoghoz képest a cigifüst kb l*fasz.

[HUN]FaTaL
Nemérted hogy leszarom hogy neked mi káros?😄

Aztán érdekes hogy a hányás az utcán nem zavar, meg a kocsi elé részegen kiesõ biciklis...

NAGYON SZÉPEN MEGKÉREK MINDENKIT, HOGY EZENTÚL CSAK A TÉMÁVAL KAPCSOLATBAN ÍRJON. A TÉMA PEDIG A FÜSTMENTES DOHÁNYZÁS. NEM CIGIZÉS, NEM SZIVAROZÁS, CSAK A FÜSTMENTES DOHÁNYZÁS.
mumpic
De nemérted hogy leszarja mindenki hogy neked káros-e vagy nem?
Nekünk káros, ez lenne a lényeg. Utcán, buszmegállóban, fõiskola bejárata elõtt egy lépéssel hányja a fejünkbe a dohányos társadalom a füstöt. Aztán meg hogy zavarna, ha mindenhova odafinganék?

Benny04
én meg nem értem XD

Javaslat: verõdjetek antidohányos földalatti titkos szövetségbe, nézzetek maratonba antidohány propaganda filmeket, ujjongjatok rajt 1et, végül pedig mint akik jól végezték a dolgukat verjétek ki egymásnak 😊

[HUN]FaTaL
Jajjdejó megint jön a sok nemdohányos téríteni, hogy ez milyen szar meg milyen káros. Közben másik topicban ontják magukból, hogy kocsmázni milyen jó is. Tényleg az nagyon jó...

Fantos
ez k****jó poén volt XD
köszi ezzel feldobtad a napom

Benny04
oké 😄
amúgy tubákot szippantottam már egy párszor, nemrossz dolog xD

Sadist
Akkor talán kezdjük azzal, hogy leszokik az összes dohányos, és akkor összehasonlíthajtuk hogy is a jobb.

Ték.

Terensz
"senkinek nem lesz jó"

Hadd kötekedjek :-D A dohányosoknak jó lesz.

Amúgy pedig kormányzati szinten néhány igazi tahónak személyes érdekeltsége van abban, hogy minél többen bagózzanak. Én többek között ezért sem akarok újra rágyújtani.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Yan
szép vita ez a dohányzó és nem dohányzók között,
de azon elgondolkodtatok miért akarják betiltani az e-cigit?
vagy hogy a leszoktatás (az ami ér is vmit), miért olyan drága?
senkinek nem lesz jó, ha leszoknak a dohányosok 😊

&#165; xfire: kistekila

CattiBrie
Egy kedves ismerõsöm az agyvérzése után tette le egyik napról a másikra. Illetve mûtét után még rágyújtott még a kórházban. Ezt meglátta az orvosa és megkérdezte tõle, hogy meg szeretne-e halni. És azóta nem dohányzik. Már több mint egy éve.

[/spam]&#8482;

na megjöttél te is hogy idehányj? írjad, de ne ebbe a topikba... mi köze a füstmentes dohányzás topiknak a cigisekhez és ez most nem csak beninek szólt...
Benny04
utálom a cigiseket, forduljon fel mind.

Remélem megdöglesz.
(és nem,nem dohányzok)

Terensz
Amúgy igazad van, de egy apróság: nemdohányos ember hiába papol egy dohányosnak. Magasról tesz rá. Ezt szerintem vedd komolyan, eddig még senki nem döntötte meg.

Más: épp 5. napja nem gyújtottam rá, és eltökélt szándékom a hátralévõ életemben hasonlóan eljárni. Ha úgy érzem, már nem vagyok függõ, majd nyitok egy "hogyan szabaduljunk meg a cigitõl" topicot. Vagy akár tegye ezt más dohányos. De addig is, szerintem ti, nemdohányzók ne nagyon akarjatok "téríteni". Fölösleges flém.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Sadist
Jaj most nézem, kifelejtettem a "sokkal több adót fizetek a cigi után, ezért jogom van rongálni a saját és mások egészségét" kezdetû szöveget.

Sadist
A lábad elé szoktak szarni az utcán? Ugye hogy nem. Pedig ennyi erõvel másnak meg joga van oda szarni, ahová csak szeretne, legyen az a saját lakása, közterület, vagy kocsma.

Persze úgyis jönni fog a szokásos védekezés, hogy mennyi más károsabb dolog van, amit meg simán engednek, pl. autók, gyárak, stb., vagy hogy az élelmiszerekben több káros anyag van, mint a cigarettában.
Utána szokott jönni a mennyi más szenvedély van, amit meg nem korlátoznak sehogy, szemben a szegény dohányosokkal.
Végül pedig az "én kulturált dohányos vagyok" lemez szokott felkerülni, amikor minden dohányos elmondja hogy õ aztán terhes kismama, idõs, gyerek, tüdõbeteg embernek még a 20 méteres közelében sem gyújt rá, mindig megkérdezi a jelenlevõket, hogy rágyújthat-e, és soha, de soha nem dobja el az utcán a csikket, és mindezt csak a dohányosoknak az a kb. 1%-nyi tahó része teszi. Aztán érdekes módon mindig tele vannak a buszmegállók, kijelölt dohányzóhelyek elhajigált csikkekkel. Biztos az a szûk réteg napi 100 dobozzal szív, csak hogy lejárathassa a kulturált dohányosokat.

mumpic
Te meg korlátozod a friss levegõhöz, a nyugodt pihenéshez, és az egészséged élethez való jogomat azzal, hogy ide oda pöfékelsz.

A dohányosok korábban halnak.
Késõbb csigának öltöztek.

Egyébként a nem dohányosok milyen jogon akarják megcsorbítani a dohányosok jogait azzal, hogy betiltják itt meg ott a dohányzást. Ezt alapból az emberjogi bíróság elé kellene vinni.....Korlátozzák a másik szabadságát.

Match
Ha sima dohánylevelet teszel a kávéfõzõbe kávé helyett akkor sanszos, viszont egy direkt erre készített "kávé"készítménynél valszeg figyelnek arra hogy ne legyen benne sok nikotin.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Sadist
Aki dohányzik, az meleg.

Nekem még nem sikerült.
Pedig tudom, sokan drukkoltak. 😊

mumpic
Napirajzból

a dohánykávéba azonnal bele lehet halni... <#wilting>
Bizonyám!
James Hoffmann brit kávéséf 2007-ben ezzel nyerte a baristák világbajnokságát.
Almába áztatott dohánylevélen fõzte át a kávét. Fantasztikus íze van.

látom a humorod még nem szívtad el...
Herr Lehrer
"ne flémtopik... kéretik témába vágó hozzászólásokat írni..."

ilyen menõ dolog helytelenül írni? hát ha igen, akkor nagyon "raj" vagy...

na én végeztem. (remélem)
Oldal 1 / 3Következő →