128
Tubák, snüssz és társai | Vélemények és ellenvélemények
-
Vlala #48 Tubákat már láttam, voltam rézfúvós koncerten.
Dohánykávét ittatok már? -
#47 szeretem fújni a füstöt, ezeknek sok értelmét nem látom... -
#46 hát sajna nincs:)
A családban senki se dohányzik,egyik osztálytársam dohányzott és a pofámba füstölt én meg jól pofánbasztam miatta......... -
#45 utalom a nemdohanyosokat -
geo91 #44 max akkor fáj a snus, ha már évek/évtizedek óta tolod és kirohadt már az ínyed... -
#43 Nem hiszem el, hogy egy kedves dohányzó ismerősöd sincs. -
#42 Tubákoztam, rendszeresen! Csak asszony leállított a cuccról!
A Snüssz meg tudtommal fájdalmas is lehet! -
#41 ok,ak cigizik annak remélem lerohad a foga meg a körme,mondjuk elég nagy büntetés az a minusz 10-15 év az életéből annak az embernek aki cigizik:) -
geo91 #40 hát azért a bagórágás sokkal durvább, mint a snus meg a tubák. :D -
#39 lol - rákerestem, hogy témába vágjak, erre:
http://hvg.hu/egeszseg/20070830_fustmentes_dohanyzas_rakkelto.aspx
De szerintem tök mindegy, mert minden az (mármint káros). -.- -
geo91 #38 vissza kéne térni amúgy az eredeti témára, a füstmentes dohányzásra. -
#37 Azért, mert más tahó, Neked nem kéne annak lenni. -
geo91 #36 ja, a mentolos olyankor nagyon fasza! -
#35 Ezen mindig jókat nevetek... kinek mi a fontos. Valakinek fontosabb havi 30-40 ezret cigire elb***ni, aminek többszáz káros hatása van és problémák ezreit okozza bizonyítottan, aminek még az íze sem jó, és a "pozitív hatása" is a roncsolásban rejlik, mint bármi egészséges, ill. sokáig hasznos, élvezetes, stb. dologra költeni ezeket. De hát persze, akinek ez fontosabb, mint finomságokat enni, biciklizni, autóval közlekedni, ruhát viselni, zenét hallgatni, filmet nézni... -
#34 Méghogy én???
A cigisek nagy része akkora balfasz(sőt még a tanárok is)hogy melletem gyújtanak rá azt direkt rám ókádják a füstöt.... -
#33 én tubákot probáltam :D ha bevan dugulva az orrod hasznos :D -
geo91 #32 jaaa, már értem. -
#31 Igen. -
#30 lol -
#29 Nem úgy értettem, hogy pont Tőled.. éppen ezért van igézőjelben, hogy csak az vegye magára, aki rágyújt mellettem, előttem.. stb. Bocsi. :) -
#28 ejnye Ádi,ezt nem gondoltam volna rólad -
geo91 #27 -
#26 Költhetnél illemtanárra. -
geo91 #25 ja... -
geo91 #24 tőlem aztán nem, én nem cigizem. :D -
#23 ez így van,de kijelenthetem hogy én nem függök semitől:) -
geo91 #22 ha nem "fél kilót" tol be, hanem rendes adagot, nem látszik... -.- -
#21 Nem olvastam el, de ha füstmentes, nekem mindenképpen tetszik, mert mindig megfulladok "tőletek". :) -
Coco #20 ez még gázabb. :D -
#19 A sok tippmix stressz,mi? -
andersh #18 hát igen, 14 évesen még nem nagyon vannak kiadásai az embernek -
#17 eddig csak biciglire basztam el életemben kemény 50 ezret és már 3 éve ezzel a biciglivel járok:)Lehet én tovább birnám mint bármelyik cigis bicigliben:) -
#16 te meg csokira . kólára . wowkártyára . kocsmára . kaszinóra . kurvákra . benzinre . autókra . biciklikre . ruhákra . drogra . zenére . filmre ... soroljam még?
kinek mi a fontos. -
#15 A dohányzó ember az meg olyan mint 1 nagy rakás szerencsétlenség,a pénze nagy részét cigire bassza el. -
#14 most lefogyatékosoztál, lekülönlegeseztél vagy lehetetlennek nyílvánítottad a létezésemet? -
#13 A nem dohányzó ember olyan, mint a két lábú kutya -
#12 a dohányosok magas hányada (gyanítom 2/3) nem azért szívja mert a nikotin kell.
rengetem ismerősömmel próbáltattam már ki az elektromos cigit, nikotint szívsz be vízgőzzel, de mégis szar érzés elszivni egy patront.
rágyújtani bezzeg jó.
és énis dohányzok. betartom az udvariassági szokásokat, nem mások orra alá, nem tilos helyeken, kúltúráltan, nem szétdobálva. szóval magamat had öljem meg :) -
#11 A vizipipárol nem tudok semmit,gondolom az se ártalmatlan:) -
#10 ha ez a cigiseket kielégíti és rám nem fújják a füstöt, csinálják a saját egészségükkel játszanak, ez is a természetes kiválasztódás része :)
mellesleg a snus nagyon hülyén néz ki ha szarul csinálják, nálunk suliban enyhén volt feltünő hogy az osztály hülyegyerekeinek a felső ínyük VALAMIÉRT nagyobb volt. -
Cat 02 #9 Toljál vízipipát, annak finom a füstje :p