43
  • winnie
    #43
    ez afféle számokérés, hogy ha írok valamit, rámondhasd, hogy nem volt jó? érsz azzal valamit, ha elmondom, hogy szerintem mi jó? nem tudom, de tessék. jó volt a kiságyúk, a két szerető, a rózsaszín sajt, az egy kis gubanc, a pánikfalva (ááász!), a megtört ölelések, a derült égből fasírt, az admirális (ez elfogultság, mert mindenért, ami orosz, odavagyok) és persze, a vérvonal. ja, meg az FD4 3D volt, úgyhogy élveztem, de filmnek nem nagy eresztés.

    novemberben viszont... a 2012-t, ha meg is nézem, tudom, hogy emmerich-film, nem valószínű, hogy jó lesz, az alkonyat 2. nem az én stílusom, így marad az említett 1, a zombieland, meg a tiszta napfény. és ki tudja, lehet, hogy ezek sem fognak bejönni.

    ott lesz az 1
  • johny777
    #42

    Winnie:
    "a szeptember unalmas?? mármint az idei szeptember? tele volt jó filmekkel. bár olyan erős lenne a november is, de egyelőre nem sok minden érdekesnek tűnőt látni novemberben."

    Felsorolnál nekem egy pár filmet szeptemberből ami nagyon jó volt? (Distric 9-en kivűl)

    2012, Twilight New Moon, max erre a két filmre gondoltam, az első látványilag, a második barátnőm megnyutatása végett.

    Eddig ebben az évben egyedül a Taken tetszett a legjobban.

    RixosWalerius :
    "igenis lesznek jó filmek októberben, akkor hagyd ki őket, vagy nézd a neten... Gratulálok"

    Ha tényleg van jó film, akkor elmegyek a moziba és megnézem, ha béna, vontatott, unalmas pocsékság akkor várok egy pár hónapot és letöltöm.
  • RixosWalerius
    #41
    igenis lesznek jó filmek októberben, akkor hagyd ki őket, vagy nézd a neten... Gratulálok
  • winnie
    #40
    ""bocs, de inkább a saját véleményemre adok, mint a többségére."
    LOL
    Erre ennyit tudok reagálni."

    ez van. lehet, hogy neked, miután megnézel egy filmet, megmondják, hogy jó volt-e vagy sem, de én magamnak eldöntöm. jellemhiba? meglehet. viszont örülök, hogy vannak sokkal befolyásolhatóbb emberek is.

    "Az első rész tetszett, sőt... korszakalkotó volt a műfajon belül."

    viszont ezt máshol ne nagyon írd le, mert sokan fognak nevetni rajtad.
  • Tetsuo
    #39
    ja ja, az ember gyakran remenykedik.. de a legtobb esetben hiaba, ugyanis all about the cash and diamond rings..
  • Al Ashrad
    #38
    "bocs, de inkább a saját véleményemre adok, mint a többségére."
    LOL
    Erre ennyit tudok reagálni.
    "a kérdés inkább az, hogy, ha szerinted egy sorozat "lagymatag szar" lett, akkor miért nézed?"
    Az első rész tetszett, sőt... korszakalkotó volt a műfajon belül. A második nem jött be annyira, de még nézhető volt, a harmadikat néztem egyedül moziban, és tetszett, de az elsőhöz viszonyítva gyenge volt. A negyedik rész volt az, ami nálam elásta a sorozatot. Tehát, hogy miért nézem? Mert az első 3 rész tetszett. (az előbb elírtam, nem az első kettő, az első három) A negyedik rész borzalmasan szar volt, ott megfogadtam, hogy ha így esik a színvonal nem nézek tovább egy részt sem. (az első résztől kezdve folyamatosan esett a színvonal, a másodiknál látványosan, a harmadik hozta a második szintjét, talán kicsit jobb is volt, a negyedik meg pocsék) Sajnos erősebb lett bennem a remény, ezért csak megnéztem az ötödik részt is. Kár volt. Még fosabb, mint a negyedik. Megfeleltem a kérdésedre?
  • Hans von Luck
    #37
    Legjobb hozzászólás díja a tiéd!
  • winnie
    #36
    meglepő?

    Melyik októberi premier érdekel legjobban?
    Fűrész 6. (28%)

    csak a pénz miatt?:)
  • winnie
    #35
    bocs, de inkább a saját véleményemre adok, mint a többségére. mind az 5 rész jó volt, az 1. és a 4. kiemelkedett. az 5. valóban fáradtabb volt, de még bőven a "jó" kategória.

    a kérdés inkább az, hogy, ha szerinted egy sorozat "lagymatag szar" lett, akkor miért nézed? nézzed nyugodtan, nem az a gond, csak luxusnak tűnik. nekem sem jutna eszembe 2 rész után shrek 3-4-et, karib-tenger 3-at vagy pókember 3-at (vagy most már transformers 3-at) nézni. tudod, egyéni szoc. problem, csak meglepett a dolog.
  • Al Ashrad
    #34
    Winnie, az első két rész még úgy ahogy jó volt a fűrészből. A folytatás unalmas, lagymatag szar. De ha érdekel a többség véleménye nézd meg nyugodtan az imdb-n a pontozást. Hátha annak hiszel.
  • Tetsuo
    #33
    Hat gyakrabban jarok konyvtarba, mint moziba.. ;) de szeretek nehany filmet is..
  • winnie
    #32
    "A sztori maga igenytelen, mert CSAK az oncelu kinzasra hajt, semmi mas nincs benne."

    láttad a 4. részt? vagy az ötödiket?

    persze ki mit lát benne. neked a kínzás jön le csak. engem speciel sosem az érdekelt. a csapdák ötletesek, játéknak jók, gonoszak, de semmi több. a fűrészekben sokkal érdekesebb a rejtély. a kirakózás, ahogy összeérnek a szálak, ahogy a rendőröket tévútra csalják, ergó a poénok, az állkoppantós meglepetések. (persze nyilván sokak a kínzásra élveznek, de én már csak ilyen old school, papíralapú krimiken felnőtt idióta vagyok. nem érdemes általánosítani, biztos más is van, aki a suspense miatt nézi, hiszen a végén, amikor jönnek a flashbackek, lehull a lepel a trükkről.

    "Kb A sikollyal van 1 szinten, ahol a csaj mindig felfele fut az epuletben menekules gyanant.. pedig siman atsetlhatna a szomszedhoz."

    egyszer van felfele futás a sikolyban, a háznak nem igazán van szomszédja, de ettől még ki akart menni a lány, csak a gyilkos ott volt az ajtóba, na puff, merre lehet menni. (persze, ha nem esett le, hogy miért menekül fölfele, akkor nincs mit tenni, hiszen épp előtte pár jelenettel panaszkodott, hogy gagyik a horrorfilmek, mert mindegyikben egy nagymellű szőke van, aki felfele menekül, ahelyett, hogy...)

    "A film vegen meg kiderul, h 1 torekeny tinedzserrel nem tudott megbirkozni sok nagy darab emberke.. (ha jol emlexem)"

    rosszul emlékszel. nem hagyott

    "Biztos en vok, naiv, h vmi pici kis erteket varok 1 allitolagos muveszettol.."

    nem vagy naiv, csak félreérted a dolgot. attól, hogy a festlszet művészet, ne várd azt, hogy ha festek valamit neked, abban értékre lelsz. vannak festők, akik értéket festenek neked. mások nek. vannak filmek, amik értéket is adnak, de a legtöbb szórakoztatni, nevettetni, ijeszteni, szájtáttatni akar. (amúgy meg, ha érték kell, ne sikolyookat meg fűrészeket nézz. ott a könyvtár. sok értékkel. értékért filmet nézni lustaság.)
  • Tetsuo
    #31
    A sztori maga igenytelen, mert CSAK az oncelu kinzasra hajt, semmi mas nincs benne.
    Termeszetesen a szerepek atomgagyik, nincsenek kidolgozva es IQjuk mint vmi jatekban a botoknak.
    A brutalitasa olyan amilyen, igazan brutalis nem lehet, hiszen akkor nem kerulhetne mozikba ugye.
    De a sztori azert is szar, mert nem lehet valos, pedig valoszeru borzongast akar..
    Alapveto logikai hibak hada, a Jigsaw uberokos volt persze, de full beteg es minden trukkje bejott, 100%ig uralta a helyzeteket LOL, foleg amikor zsarukat zsarolt a sajat gyerekevel.. megaLOL. Ot "persze" mar nem kinozhattak meg (miert is) mert rakos volt.. :)
    Annyira gagyi.

    Kb A sikollyal van 1 szinten, ahol a csaj mindig felfele fut az epuletben menekules gyanant.. pedig siman atsetlhatna a szomszedhoz.
    A film vegen meg kiderul, h 1 torekeny tinedzserrel nem tudott megbirkozni sok nagy darab emberke.. (ha jol emlexem)

    Mind1, szanalmas, hogy ezt hivjuk kulturanak a tobbi amerikai mocsok mellett.

    Biztos en vok, naiv, h vmi pici kis erteket varok 1 allitolagos muveszettol..

  • winnie
    #30
    a szeptember unalmas?? mármint az idei szeptember? tele volt jó filmekkel. bár olyan erős lenne a november is, de egyelőre nem sok minden érdekesnek tűnőt látni novemberben.

    lesz az 1, a tiszta napfény meg a zombieland. ez csak 3 eddig. persze lehet, hogy még valamelyik novemberiről bebizonyosodik, hogy jó, szó se róla, de első blikkre a november elég eseménytelennek tűnik.
  • johny777
    #29
    „Durva egy szeptember lesz, annyi szent”
    Annyira brutális volt a szeptember hogy nem bírok magamhoz térni.
    „Kemény októberünk lesz”
    Nekem már végem van.
    „Be*zarunk novemberben”
    „Mindenki imádkozhat Decemberben”

    Lényeg, ami a lényeg, hogy szeptember unalmas volt, októberben lesz egy két jó film, novemberben azért több látnivaló lesz.
  • winnie
    #28
    "z első és a második rész nagyon ott volt, a többi meg már csak a pénz miatt van..."

    a 2.?? a negyedik rész kenterbe verte a másodikat.

    akkor most összerombolom a kis világodat: az első 2 rész is a pénz miatt volt. meg szinte minden hollywoodi film a pénz miatt. na nem mintha az baj lenne. ami pénz miatt van, az máris rossz?

    (persze nézőpont kérdése, mert én is mondhatnám, hogy a fűrész 6. csak és kizárólag a rajongók miatt van. hiszen a rajongó akarja a folytatást, s a készítők azzal, hogy megcsinálják, csak a rajongók vágyait elégítik ki. erről szól hollywood. megadni az embereknek (fűrész 6., bourne 4., shrek 4. karib tenger 4.), amit akarnak és még pénzt is keresni rajta.)
  • winnie
    #27
    2012? twilight 2? hahha:)

    viszont megvolt a rövidlátók, remek film, érdemes megnézni.
  • Daffit
    #26
    Up, Michael Jackson. A fűrész meg már unalmas tömegcikké vált. Az első és a második rész nagyon ott volt, a többi meg már csak a pénz miatt van...
  • azirafael
    #25
    Ez az október egy rakás szar... sebaj majd a november: 2012, Twighlight, Zombieland, Avatar na ezek már valamik...
  • Dj Saby
    #24
    Hát abszolút nem igénytelen. Sztem kevered a Texasi lánfűrészessel :) És Ferrerrel értek egyet. Viszont én nem mondanám horrornak a Fűrészt, az sztem inkább olyan pszicho-thriller, horror a Péntek 13, Sikoly...
  • Ferrer
    #23
    Azt nem mondanám, hogy igénytelen. Nincs benne digitális trükközés, a történet egyedi, kiszámíthatatlan, a színészek hitelesen játszanak. De ha ez igénytelen atomszar, akkor szted mi a jó horror?
  • Tetsuo
    #22
    Szerintem meg igenytelen atomszar.
  • Ferrer
    #21
    A Fűrész alatt sztem senki se szarja össze magát, de imádnivaló, kreatívan megírt sorozat, ki nem hagynám a hatodikat.
  • Al Ashrad
    #20
    Várom a rémségek cirkuszát! Könyvben gyerekkori kedvenc volt a sorozat. De még most is lekötne szerintem. :)
  • Goaulds
    #19
    A fűrésznek csak az első részéből láttam jeleneteket....elég is volt :)
  • RecoPhile
    #18
    fűrész 6?!??! jeszusom :D én valahol a 3. nál le ragdtam, ennyire jó lenne, hogy már 6. rész is van? :D
  • czyi
    #17
    ebben a hónapban egyetlen film van, amit várok, de azt már elég régóta: Az időutazó felesége (a könyv zseniális, minden ízében; nyilván a filmet el fogják rontani a könyvhöz képest, mégis kiváncsi vagyok rá, hogy hogyan...)
  • Hegi90
    #16
    Halloween 2
    Rémségek cirkusza
    Fűrész 6
    Új Hold

    ezeket várom már :)
  • STREEX
    #15
    Az első kép melyik filmből van?
  • Griphons
    #14
    "túl sok a jónak ígérkező film"
    tényleg? hát én októberben sem megyek moziba...
  • winnie
    #13
    október húzós lesz, ennyi mozi nem nagyon fog beleférni az időmbe... túl sok a jónak ígérkező film, ráadásul majdnem a fele nem amerikai film. lesznek csemegék, tuti.
  • Tetsuo
    #12
    A Furesz 42-t varom, biztos brutalisan utosen durva lesz. :D
  • Tetsuo
    #11
    Kemény, Brutális, Utos, Durva..

    Ezek a szavak nelkul nem lehet cimet irni, Viktor?
  • Zoliz
    #10
    Ennyi trash. Kinek kell ez? Rosszabb mint a Tesco.
    Ömlesztik ránk az ocsmányságokat... mekkora pilyjaccc
  • cS6Szi
    #9
    Gamer és Az időutazó felesége ami érdekell meg talán a fürész 6. A többi nem nagyon.
  • djstefi
    #8
    FURESZ 6 !
  • David0113
    #7
    Viktor, nem müxik a szavazód
  • winnie
    #6
    elég nulla az esélye. eleve nem olyan műfaj, ami itthon moziba kerülhet, de mivel odakint hatalmasat bukott, így elég kevés rá az esély.
  • bgerison
    #5
    És a Pandorum? Nálunk vetítik majd egyáltalán?
  • opeca
    #4
    szar, szar, szar, szar, szar, szar szar, szar , szar, talán, szar, talán, szar szar:D