Franciaország megvívja elektromos autó háborúját
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erdekes kerdes, ha sikerul veghezvinni ezt a tervezetet, akkor mennyire fog elterjedni mas orszagokban. Valoszinuleg semennyire, az olcso elektromos energia hianya miatt...
Kara kánként folytatom tanításom.
Ne feledkezz el az uzemanyagcellakrol,lehet hogy vegul megis a hidrogen lesz az energia hordozo.Ez meg nem lefutott meccs.
Csak tudnám ilyenkor hol maradnak a hidrogénidióták? <#ravasz1>#ravasz1>
Mindenesetre, ne akard ránkerõszakolni, hogy a konyhasó helyett nátrium-kloridot mondjunk.
Ülj le, egyes.
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
Édes istenkém, már két helyre is beírtam neked, harmadszor nem teszem. Csak arra kérlek, részletezd a "tungstein" elõnyét a wolframmal szemben és viszont. Aztán add már meg a "tungstein" és a wolfram vegyjelét... 😊
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
Már rég akartam szólni, hogy a címben szereplõ autóháborút egybe kellene írni. Úgy, mint a polgárháborút, világháborút, gázháborút, árháborút, villámháborút. Persze, itt bonyolítja a helyzetet az elektromos jelzõ. Ilyenkor - szerintem - kötõjelet használunk: elektromos autó-háború.
Jól mondom? (Mert nem vagyok 100%-osan biztos.)
Úgy látom, hogy nem vagy képes felfogni bizonyos gazdasági összefüggéseket. Nem értem, hogy hogy hasónlíthatsz össze egy most fejlesztés és bevezetés alatt álló terméket egy már évtizedek óta csiszolgatottal?!
Természetesen drágák még ezek a cuccok: nincs tömeggyártás, nincs standard, nincs kialakut termelési és értékesítési hálózat.
Senki sem látja a jövõt PONTOSAN ez igaz, de azért egy trendet fel tud állítani az ember.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Majd ha egy mai Dacia áráért vesztegtik már nekünk is, akkor én is veszek term. de az nagyon odébb van! Addig pedig balkáni jó szokás szerint tovább járok a 20 éves masináimmal, amik még egy szebb, élhetõbb korban készültek... 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nagyabol egy 60 Le-s motornak ennyi a sulya.A nyomatekkal nem erdemes foglalkozni,eleg annyit tudni,hogy villanymotornak 3-4-szer nagyobb a nyomateka az azonos teljesitmenyu belsoegesu motorenal.Raadasul ezt 0-tol a maximalis fordulatszamig leadja,nem csak egy szuk tartomanyban mint belsoegesu.
halides: halogenidek, halidok
(GIB-Országh szótár)
halogén halogen
halogenous
halogénezett szénhidrogének halo-hydrocarbons
Azért mert ezer hozzánemértõ rosszul írja az még nem lesz igaz! A kémiai analfabétizmus az elmúlt ötven évben hihetetlen mértékben nõtt.
Ha egy tizes a postaköltség, úgyis megéri.
Ez fémhalid!
meg tudnád mondani hogy mennyi az 50kgs villanymotor lóereje és forgatónyomatéka?
45 W-ot eszik, ezért csak nagyon ritkán kapcsolom fel: nemzeti ünnepen, szülinapon, vagy amikor a 20 ezreseket kell megszámolnom. Legközelebb Karácsonykor lesz felkapcsolva, majd Szilveszterkor, utána Március 15-én, majd a mostani rablókormány megbukásakori örömünnep alkalmával.
En ilyeneket hasznalok, de a kulso korte a mukodes miatt kell:
-a belso bura kisebb, hogy melegebb legyen
-ami azert kell, hogy menjen a halogen ciklus
-a kulso korte pedig azert kell, hogy egyreszt szurje az uv fenyt
-masreszt elosztja a hot egy nagyobb feluleten
-ami miatt az ego kulseje nem lesz melegebb, mint a hagyomanyosak
-es ha meghibasodik az ego, akkor az uvegcserep belul marad
-tovabba igy ramegy az osszes a kortet megfogo drotvazas bura
-es meg semmi karos anyag vagy elektronika sincs benne
Errol van szo:
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Wolfram-Halogenglühlampe.png
A van tungstein es wolfram alapu is, mindegyiknek mas az elonye, mindketto magyar szabadalom volt 100 eve. (tungstein + wolfram = tungsram)
A "bicikliemelgetõ fasiszta erõszakbandák" meg új. Legutoljára amikor voltam CM-en, nem volt se karlendítés, se autósverés. Mussolinit se láttam sehol. 😄