A kockázat jegyében adták át az idei Ig Nobelt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
8.ban tanították,hogy nagyobb a görbület a nõk derék-tájékán,hogy jobban elbírják a súlyt
a tavalyi jobb volt:a pingvinek ürülék-kilövési sebességét mérték le,ez azért fontos a pingvinnek,hogy nem fagyjon rá a kloakájára
két évig ropogtattam az ujjaimat,úgy néznek ki,mintha 70 évesé lenne,plusz ha hideg van szenvedek
én mit kapok?😛
hát,izé...
- ez sokkolt<#guluszem1>#guluszem1><#wow1>#wow1>
<#taps>#taps><#worship>#worship>
iSS!
Mekkora divat itt a configra verni...
Meg azon, hogy mi lesz a kukában a 3 kiló szemét mellett. 92 kiló baktérium és 5 kiló biogáz?
"...aminek kosarait gázmaszkként is használhatják, tehát egy nukleáris baleset, bioterrorista támadás..." Bele sem merek gondolni. És ha pont a biotenoristák tukmálják a preperált fehérnemûiket?
- hát ez nagyon nagyon nagyon nagy 😊
Még több ilyet. 😉
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
Pontosan azért kapták!😄
Látom az értõ olvasás nem az erõsséged...
anno 1987
Hülyeségért is adnak díjat már? Honnan veszik baromagyúék hogy az egész világon egyetlen terhes nõ sem esett hasra? Ez több mint hülyeség, ez gyengeelméjû ostoba feltételezés!
Ma meg karfiol lesz az ebéd, azt is nagyon szeretem.
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Melltrató: "Jaj nem kapok levegõt adja ide a melltartóját" aztán kéjsóvár szemekkel nézed amint leveszi <#idiota>#idiota>
Tehenek: Hát ha meg leülsz mellé, becézgeted, simogatod és minden hétvégén elviszed moziba... azt nem nézték meg mennyi tejed ad ha minden este jól meg...khmmm... "muuuuust ne fáj a fejem" <#idiota>#idiota>
Terhes nõk: Hasra nem esnek ez oké... no de hanyatt sem esnek?
Ujjpercek: A brokkolis dolog engem is érdekelne.