23
-
emile zola #23 http://www.okorszem.hu/darwin.htm -
emile zola #22 ez a cikk nagyon emlékeztet a darwin-díjakra:) -
magyarszurke #21 ezt a sok hülyeséget
8.ban tanították,hogy nagyobb a görbület a nők derék-tájékán,hogy jobban elbírják a súlyt
a tavalyi jobb volt:a pingvinek ürülék-kilövési sebességét mérték le,ez azért fontos a pingvinnek,hogy nem fagyjon rá a kloakájára
két évig ropogtattam az ujjaimat,úgy néznek ki,mintha 70 évesé lenne,plusz ha hideg van szenvedek
én mit kapok?:P -
Amergin #20 A kísérletet több mint 60 évig (!) folytatta és soha nem jelentkezett izületi gyulladás egyik kezénél sem. "Anya, tévedtél" - mondta az ég felé fordítva tekintetét.
- ez sokkolt
-
Utokverek #19 Marhajó az ignobel, már elég régóta nézem őket, érdemes elolvasni a régebbieket is, van pár nagyon komoly cucc :D -
Zoliz #18 Nesze nektek tudomány. Jöhetnek a showműsorok a témában. Bár már a Spektrum is ilyen idiótákkal van tele... nekem meg a t@k@m. -
#17 A melltartós dolog nem is rossz, szabványosítani kéne ha bent égek egy irodában legalább előtte egy jó sztriptízt hagy nézzek végig. :> -
agyalok #16 Azon agyalok, hogy a sörpocakos, cementes zsákot cipelő úriember miért nem esik hasra.
Meg azon, hogy mi lesz a kukában a 3 kiló szemét mellett. 92 kiló baktérium és 5 kiló biogáz?
"...aminek kosarait gázmaszkként is használhatják, tehát egy nukleáris baleset, bioterrorista támadás..." Bele sem merek gondolni. És ha pont a biotenoristák tukmálják a preperált fehérneműiket? -
sbela #15 "A matematikai díj is a pénz világában kötött ki, ezt Gideon Gono pénzügyi guru, a zimbabwei jegybank elnöke kapta, aki a gyakorlatban is megismertette honfitársait a nagy számokkal, miután a nemzeti valuta esetében az 1 centestől 100 trillió dollárosig számtalan címletet vezetett be az ország inflációs rátájának 231 millió százalékos robbanásának hatására."
- hát ez nagyon nagyon nagyon nagy :) -
#14 Lassan neked is járna egy IgNobel -
TamasKA #13 Jó hír.
Még több ilyet. ;) -
babajaga #12 Neked a nagyképű lekezelő magatartás az erősséged! -
#11 Tudod, mi az az Ig Nobel díj? -
#10 Hülyeségért is adnak díjat már?
Pontosan azért kapták!:D
Látom az értő olvasás nem az erősséged... -
babajaga #9 "miért nem esnek hasra a terhes nénik?"
Hülyeségért is adnak díjat már? Honnan veszik baromagyúék hogy az egész világon egyetlen terhes nő sem esett hasra? Ez több mint hülyeség, ez gyengeelméjű ostoba feltételezés! -
#8 Én is imádom a brokkolit, sőt a spenótot is. Igaz, anyám nem is úgy tette elém a spenótot, hogy: itt van ez a pfuj spenót, edd meg, kislányom.
Ma meg karfiol lesz az ebéd, azt is nagyon szeretem. -
Sir Ny #7 Anya, tévedtél! -
moikboy #6 Én pl. szeretem a brokkolit :D De kiskoromban mondjuk soha nem etettek velem - nálunk a karfiol volt a menő. -
#5 Az. -
#4 Banda = Panda. Diszk-lexiás vagyok? -
#3 Mostantól nem fizetek szemétdíjat. Banda-trutyit lapátolok a kukába és meg van oldva a gond. Ha megtelik, meg egyszerűen kiöntöm a csatornába, hisz az már természet-azonos dolog, vagy a pandáknak is környezetterhelési díjat kell fizetniük?
Melltrató: "Jaj nem kapok levegőt adja ide a melltartóját" aztán kéjsóvár szemekkel nézed amint leveszi
Tehenek: Hát ha meg leülsz mellé, becézgeted, simogatod és minden hétvégén elviszed moziba... azt nem nézték meg mennyi tejed ad ha minden este jól meg...khmmm... "muuuuust ne fáj a fejem"
Terhes nők: Hasra nem esnek ez oké... no de hanyatt sem esnek?
Ujjpercek: A brokkolis dolog engem is érdekelne. -
Szefmester #2 a tequilás, és a pandakakis nem is tűnik akkora baromságnak, feltéve hogy van gyakorlati haszna is a hétköznapi életben -
Wharyoo #1 NEsztek bélflóra, bifidusz esszenzisz helyett pandakaka :D