Ausztrália - vírus fenyegeti az áramellátást
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://www.theinquirer.net/inquirer/news/1556944/linux-saves-aussie-electricity
http://hup.hu/cikkek/20091003/a_linux_mentette_meg_a_nagyobb_problematol_az_ausztral_aramszolgaltatot
Kara kánként folytatom tanításom.
Belso halozatuk van. Valaki bevitte laptop-on vagy pendrive-on, de a halozat nincs rakotve a netre, igy a fertozott gepek nem tudjak magukat frissiteni. Viruskeresojuk meg nem biztos, hogy van, mert egy internettol szigetelt halozat elviekben nem fertozodhet meg. A kulso eszkozok becsatlakoztatasat viszont elfelejtettek letiltani.
Csak akkor hajlandók hitelezni a \"külföldi befektetők\", ha a kormány úgy táncol, ahogy ők fütyülnek. A \"demokráciát\" a többség akaratától kell megvédeni, akár antidemokratikus eszközökkel is!
<#eplus2>#eplus2>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
A linux ugyanolyan sebezhetõ, ha a gazda hülye. Linuxra is kell védelem, akkor is ha a fanok mást üvöltöznek. Sok fajta vírus van, van linxos, és olyan is ami már operációs rendszertõl független.
Bár mondjuk lehet hogy ez is csak egy szenzációhajhász cikk, mert vannak kételyeim azzal kapcsolatban hogy attól még hogy micike pc-je virusos lett az erõmüben amin a leveleket szokta irni az nem feltétlen jelenti azt hogy az erõmüvek irányitó számitógép is virusos (vagy hogy egyáltalán windowst futtat).
De nem mondom. 😊
(Tudom kicsit komplikáltabb a helyzet, de lényegében errõl van szó...)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB