WRC pc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mi hidd el, hogy felfogtuk, hogy neked és a péhás/jutubos/rbr fanatikussokal egyet értesz, de tényleg jólenne ha abbahagynád a folyamatos kritkát, és a többiek fikás háeszét bemásolva innen-onnan!
Én elhiszem, hogy nekiksem tetszik, de áá..nemis tudom miért magyarázok egy olyannak aki régebb óta fórumozik mint én!?
viszont leállhatnál már ezzel az agresszív kismalac stílussal
azt hiszem én nem ilyen hangvételben írtam ma, hogy így válaszolgass
\"If in doubt, flat out!\"
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
"Ronda, irányíthatatlan, és szörnyûek a hangok. És nem azért irányíthatatlan mert olyan nagyon szimulátor lenne. Nem. Azért mert rosszul van megírva az egész. Ha elindul az autó hátulja valamerre, már nem szeded össze, nincs az az isten. Látszik, hogy így van leprogramozva. Kanyarodni sehogy nem lehet, a sima fék blokkol, azért csúszol le az útról, a kézifék meg nagyon berántja az autót, aminek meg megpördülés a vége. Rádaásul lassan reagál minden mozdulatra, ha meg reagál, akkor túlzóan, amit megint csak nem lehet korrigálni."
Pénzt meg fõleg nemadok annyit érte, mint amennyit elkérnek értük!
Szerencse, hogy vannak angliából oldalak, ahonnan lehet olcsobban vásárolni! Megbántam tavaly is a codmw2-t is, a F1-et szerencsére kipróbáltam mielött megrendeltem volna!
Ezzel meg úgyvagyok, hogy oké, nemegy rbr, nemis egy dirt graf, de egy jó setuppal lehet jókat autózni kormánnyal, és 5-6k-t nekem megér!
(ismétlem: tudom nemegy rbr, de nektek az miért fáj?!)
*xxx=ónrop<- <#zavart1>#zavart1>
WRC OFF TOPIC
Mindjárt kipróbálom.Amúgy minimális grafikánál kicsit sokat tölt,nektek is?
Amúgy is kell a hely az xxx-nek igaz?<#whatever>#whatever>
A dirt 2-be teljesen jó volt.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Magyarán egy roszul megirt ötletelen nagy rossz arcadr játék maradok sztem rbr nél.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Elõnyök és hátrányok?
Hát én inkább nem írok semmit 😊
itt jól leírják
http://prohardver.hu/tema/wrc_2010/hsz_67-67.html
http://prohardver.hu/tema/wrc_2010/hsz_48-48.html
Valaki tudna adni egy letöltö linket.
Valaki összefoglalná a játékot elönyök hátrányok stb..
Azon belül lehet változtatni asszem mindent!
Nekem DFP kormányom van és nem tudom beállítani!
A demón belül konfigolni nemlehet mert zöldrõl nem vált át szürkére.
Konfigolás nélkül pedig folyamatosan nyomja a gázt csak akkor veszi el ha a féket benyomom kb 2 mm-re!
Valaki esetleg tudja a megoldást?
Köszi!
nekem ezzel jó lett
directx_Jun2010_redist.exe
Meg mikor elindul a gamma akkor fekete a képernyõ...gondolom driver frissités nem?Ati HD2400-asom van,AGP-s és a 10.9-es hotfix nem jó rá,mit tegyek? :S
Elõre is köszönöm a válaszotokat és a segítségetek!
Grafikában azért a boxnak odabax, de azért 2010-re szebbet illene összehozni!😊
A kormánybeállitást végre sikerült belõni valahogy, de még mindíg nem az igazi!
A setap állításokat lehet is érezni, elég jó szerintem (mondjuk a colin mcrae 1-5-ig részekhez képest)!😄
Nem szimulátor az tény, de az aszfalt is érdekelne, hogy ott mit produkál a játék, de arra várni kell még!
A hangok viszont a boxon jobbak voltak, itt lerakom a motorházra, és nemhallom a váltó süvítését (a boxon igen) a motorhang is elég karcsú! A kipufogó csattogását sem lehet a pc-sen hallani rendesen!:S
Nemtaláltam kuplungot (a kanyaroknál néha jólenne belerúgni egyszer-kétszer) nemtaláltam, de egy jó diffivel megoldható!
Viszont közepes erõsségû ellenfelekkel 2.alkalomra a jordan-on 14mp-t vertem a többiekre kormánnyal, amit a boxon nemsikerült csak 10x-re megcsinálni, hogy elsõ legyek joy-al!
Szerintem 22€-t még megér, de már többet eléggé gáz lenne elkérni érte!
Kiváncsi vagyok az aszfaltra/B-s autókra, és a multira!
Szóval én megrendelem!<#phone>#phone>
Jah, asszem a gépemet attól még megizzasztotta kicsit a sok effekttel, de 1920x1080-ban 2x AA, és az elmosódás kikapccsal már jóvolt, viszont a ventik pörögtek kilépésnél!
5770, 4gb ram, x4 630
Megpróbálom újrarakni a profilert majd, ezt a bugos demót meg letörlöm egyenlõre a francba
Vagy késõbbiekben Patch hegyek. Elõször én gázt nem tudtam varázsolni. Logi Profilerben kombináltra kellett rakni, és igy van most külön Gáz - Fékem 😄 Meglátjuk mi lesz a vége. Én reménykedek =P
Logitech driverben lekönnyítem, a játékban akkor is ugyanolyan erõs<#fejvakaras>#fejvakaras>
Én is szaladtam rajta 1-2 kört, és minden segítség nélkül, kormánnyal igencsak élvezhetõ számomra 😄 Mondjuk tény, hogy nem olyan durva mint az RBR, de tempó - kézinél volt matek mire összekapartam 😄
Demonak több mint tökéletes szvsz...<#whatever>#whatever>
elõbb van a le aztán a fel 😊