637
![](\"http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1139146557/11391465571283344487.jpg\")
-
GPx8 #397 Képtelen vagyok beállítani a kormányt, nem reagál az Enterre, amikor be kéne állítanom monjuk a gázt. -
WinStar #396 értem.Van hogy gyorsan tölt,van hogy lassan....nah mind1,azért köszi a segítségedet :) -
Pedig próbálgatom...
Mármost nemtolja az orrát kanyarban mint alapból, setup kérdése, de a kormányzással nemvagyok kibékülve!
A fékpedálom meg működött a demóban, ittmeg nemadja!
A kuplungpedál a fékem (mégjó, hogy a loadcell-t nemtudom kihasználni!)! -
-
Kevés az az 1GB ram! -
WinStar #392 Sziasztok.Miért tölt ilyen sokat?Nektek is iylen sokat tölt?Még 640X480-ban is pedig jó gépem van hozzá sztem.Mi lehet a gond?Minden kivan kapcsolva,kivéve az eső meg a köd...mi a baj?Please segítsetek!!! -
Üdv emberek!
Kinek hogy tetszik?
Grafika nem rossz
kép1
kép2
Kb 1 órát nyúztam kormánnyal. Azt hiszem ki lehet mondani hogy nem ezt vártuk..
Azért érdekesek ezek az autópálya szélességű pályák.. -
Reg5 #390 Megvan. -
Van fent az a csúszka én azt teljesen lenulláztam akkor már nem fékezett! -
Reg5 #388 Akármit állítok ez továbbra is helytettem fékez. Azért nem rossz, de lehet inkább felrakom a Colin 2005-öt... -
Bakker ez mekkora fos menü komolyan!
Nem reagál a kurzorra hogyha a kormány nemáll középen!
Nemismeri fel a loadcelles féket a g25-el!!! lol
A reakcióidő szerintem igen gyenge a kormányra...meg nemis emléxem még mi, de jól felidegesített az tény!
Jaaa!!! És tényleg nincs kilépés csak az alt+f4! Ezmámiii?Pff
Még meggondolom magamat a megvételén! -
"If you like this game, BUY IT!"
- Do not worry, buy it, only to be reflected. -
Így már megy, köszönöm! -
disko #384 jobban mondva joypadnak látja -
disko #383 na most már felismeri a kormányt, de borzasztó lassan reagál a kormánymozdulatoktra. ötlet? -
#371 -
barcames #381 melyik mappába menti az adatokat a játék? -
disko #380 az a gondom, hogy a játék nem látja a kormányomat. logitech momo. a többi játék(grid, dirt 1-2, f-1 2010)hibátlanul megy vele. nem tudnáto segíteni? biztos én bénázok valamit... -
1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game.
4. Play the game.
5. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!
-
007 Zolee 007 #378 Próbáld úgy, hogy berakod a DVD-t Daemon Tools-ba és úgy indítod el a játékot. -
beállításokban... -
Ja tévedtem, tényleg nem kell :D -
Hogyne kéne. -
crakk=crack -
Írták több helyen is hogy a a játékot nem kell crakkelni, nos nekem mégis kéri a DVD-t.
Mit nem csináltam jól? -
barcames #372 nehézséget hol tudom állítani??? mert amikor elsőnek elindítottam akkor belőttem a legnehezebbre de az túl nehéz...
és amikor belépek már nem jön elő a nehézségi szintek. -
-
sziasztok!
hogy ebben a játékban beállítani a kormányt? -
na de ezt a havas csuszkalasodi fizikat beteszi gondolom hamarosan valaki a murva palyak ala is, ugy mar legalabb olyan izgalmas mintha rbrben betonon mennel :)
-
A jatekok 99 % -ban igy lepek ki, ha nem irja itt valaki fel se tunt volna, hogy nincs quit a menuben :)
De meg ha ez lenne a legnagyobb hianyossaga, problemaja a jateknak megbocsatana szerintem mindenki neki. -
Reg5 #367 Köszi, megnézem.
2010-ben ne szakadjanak már bele egy Kilépés menüpont megírásába :) -
a game optionsben, de remelem minden segitseget ki szeretnel kapcsolni, nem be :)
mi bajod az alt+f4 el talan mar windows 3.1-ben is mukodott. -
A nehézséget lehetett állítani még a demóban is, de most töröltem le nememléxem, hogy hogy volt, a teljes meg még nincs meg!
A kilépés pedig ESC volt és OK a demóban!:) -
Reg5 #364 Valaki tudna válaszolni az előző kérdésemre? Végignéztem az egész menüt de semmi... -
rbr-t nem ütheti a fizika miatt ez egyértelmü, az egy nagyon eltalált játék, kár hogy nincs konkurenciája
de az élmény amiért a játék készül azt teljes mértékben teljesíti szerintem -
Remelem ez lesz a kovetkezo fejleszto csapat akiket felszantanak, majd behintenek soval...
Azert ezt kiadni a kezeik kozul igy 2010-ben nem semmi. Foleg egy ilyen kiehezett idoszak utan.
Persze legalabb valtozatosabb amint a dirt, a viz is lassit ha atmesz rajta, szoval tiszta szimulator :)
Egy par orat el lehet vele okorkodni, de senki nem fogja ezert felretenni a a kedvenc autos jatekat. Nem beszelve arrol, szerintem osszkepben meg az rbr is sokkal pofasabb. A tobbi nem osszehasonlithato.
-
ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye -
Laci82 #360 Ez extragagyi játék,két fillért nem adnék érte,életem legnegatívabb autóversenyes játék élménye volt,az a 10 perc amíg kínlódtam vele... -
Zoliwrc #359 Force erősségét hol lehet állítani? Ugyanaz a gondom mint a demóban -
nekem is ez hiányzott már.nincsenek csili vili robbanós kapuk,hanem teljes rally szezonok :D