WRC pc

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemszi2
így is lehet mondani 😄
WRC.FIA.World.Rally.Championship-RELOADED

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

kemszi2
jé tényleg elérhetõ már 😄
Nekem már jön a virágbolti verzió, egyik haverom most tölti 2 óra és itt van
kemszi2
elõbb megvárjuk a virágboltos verziót,majd azután döntök 😄
grebber
Zavviról6000FT házhoz szállítással!

Next PC upgrade: 2022

kemszi2
virágboltokba.
De ha tetszeni fog a teljes szerintem én is meg fogom venni
Fehercsoki
Úgy érted holnapra megérkezik a boltokba?😄

Holnap reggelre lesz PC-re is.Tuti

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

grebber
Konzolra már van!

Next PC upgrade: 2022

JUVEfun

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

ajem kisa
Akkor már ketten vagyunk, de lehet, hogy hárman ha megtartja (#290) Blackadder1!😊
Aztán mehetnénk a netre, vagy csak idõmérõznénk...meglátjuk mitad a gém!
De ez egy jó hír, hogy teljesen más lesz mint a demó!<#vigyor2>
Remélem nemkaptál esõt, mi egész hétvégén bentvoltunk a lakásban északon, mert megsem állt!
Csináltál fotókat, vagy videót?

Most értem haza a Francia rally VB futamról.
A szervízparkban sikerült kipróbálnom a végleges játékot Playseat ülésszettel G27-el, kib.szott jó volt, az irányítás teljesen más mint a demóban (nálam a demóban a force beton kemény és nem lehet sehol állítani rajta és bután csúszik az autó)
Tutira megveszem a végleges verziót majd, nem tudom melyik ország pályáján mentünk, de murva volt és a vége aszfalttal fejezõdött be egy stadionban, nagyon tetszett.

amúgy nálunk 9.-én fog megjelenni a warez sztem,vagy a teljes játék,mert ugyebár ott 8.-án,de passz hogy hol helyezkedik a cég,de a demo is 1 napot tolodott...Persze ez csak az én véleményem.
Amúgy 800X600-nál igen sokat tölt,tapasztalta már valaki?

ajem kisa
A boxos demó valami ~570Mb volt csak, de mondjuk annak a grafikája elmehet a ps2-höz vetekedni!
A pc-s szerintem sem annyira szép, de gondolom akkorsem lehet 950mb-ban a teljes gém!😊

Kikellene próbálnod, de nevárj szimulátort, se dirt grafikát!
Egy kolinmekré szerû az egész, kicsit több opcióval és autóval!

hmm értem.Csak nekem tetszik a gamma,aztán feltételeztem ilyet.Hátha...de lehet valami nagy külföldi fórumon van valami okos aki feltörte...és mrá játszanak a fullal,ár....ez csak egy álom 😄
Nem baj,nnics messze már az Okt. 8.-a.

kemszi2
méretébõl is adódik szerintem hogy nincs benne.és a mappában is a tracks -nél is csak finn ország van meg jordánia.talán annyi lehet hogy a többi szakasz is ott van...de szerintem azt a pár napot ki lehet bírni
Ez csak azért jutott az eszembe mert hasonló volt pl. az Euro Truck Simultor,meg a Mafia 2...hiába demo attól még kész verzió volt,csak voltak bizonyos zárt részek benne amiket a fejlesztõk direkt lelakatoltak elõlünk.

valaki gondolt már arra hogy lehet ez a teljes verzió csak direkt levannak zárolva a dolgok?

Fehercsoki
Na milyen lett?Mennyire szimulátor?

JUVEfun
Reméljük a fullos verziónál már kiküszöbölik ezeket

Nos kipróbáltam a játékot. Maga az irányítás tetszik, grafika is türhetõ, de 1-2 dolog nagyon felbosszantott. A gamepadomat nem birom beállítani. Pedig a menüt lehet vele irányítani. A másik dolog, hogy csak 16:9-ben futhat a játék. És sehogy sem lehet 4:3-ra átállítani a méretezést. Ugyanez a bajom volt az SBK X-el is!

ajem kisa
Nahát, ma végre kirakták a demót a hivatalos játékoldalra is!<#banplz>
Csak 4 napot csúsztak!<#vigyor2>

A Dirt grafikájával tényleg nem vetekedhet, de ez végre rally. És nem csak 5 pálya van össze-vissza variálva, BMW-kkel meg Pontiacokkal...

Azér' ennél a vidinél vélek valami sebességérzetet felfedezni
Aztán lehet hogy csak nekem tûnik " gyorsabbnak " <#crazya>

JUVEfun
Video alapján : Graf.: szép/ 9
Hang : turbó kivételével , jó :/ 8
Fiz.: még nem tudni
Menü .:/ 10
persze ez csak az én véleményem (aminek külön örülök , hogy ismét /Collin óta/ az eredeti pályak ami már nagyon hiányzott /nekem/

Breki33
A francia ilyen Skoda Fabia-val, kicsit olyan Dirt 1 hangulatilag nekem

ajem kisa
Igen, úgy gondoltam én is!<#zavart1>

Jólett volna, ha a demóba raknak 1 aszaltot pl a finn helyett, mert ez a folyamatos libegés, meg a kis fordulási szög amit használ...
A jordán még hagyján, de a finn gyors...mindegy, majd párat alszunk még és megtudjuk mit ad az aszfalton, és mit adnak a többi autók!?

JUVEfun
A csajról beszélek . . .

JUVEfun
SÕT !!! Fel is próbálhatod (hát ha mégis igaz )

JUVEfun
Már nem is RBR-ezik (<#schmoll2>bocs , ha beleszóltam)

Breki33
már megtörtént, te kezdtél el defektesezni és idegbajosként nyilatkozni
kicsit kimosod a szád és nem válaszolsz ennyi

ZÁRTAM !
maffioso
amin már kiakadtál abban a vered a nyálad volt talán sértõ semmi más...de szerintem ideje lenne rajtam is túllépned nem errõl szól a topik köszi

\"If in doubt, flat out!\"

Breki33
ezt el lehet mondani normális hangnemben is ahogy a többiek teszik,
nem csak a másikat sértegetve egy játék miatt

Breki33
ebben egyetértünk, írtam is a srácnak, hogy maga próbálja ki

én nem fogok másokat sértegetni ha tetszik nekik 😛

köszi a normális hangvételt <#eljen><#wave>
maffioso
gondok igazából nálatok vannak szerintem😄D azért nem bírok mert utálom nézni, ahogy lehordasz mindent, ami nem rbr
nem rbr vetélytársnak készült és kész fogadd el lépj tovább ne kritizáld, szerintem már az egész világ tudja h szerinted szar a játék

Breki33
gondok vannak otthon?

miért nem tudsz normális hangvételben írni?
ajem kisa
Igaz, segíteni is segítettél akiknek bajuk volt köszi!😊
Csak a 2 fórumot olvasva így jön le! Bocs ha magadra vetted, semmi személyes dolog nincs benne!
De olyannak tünsz, mint a titánok harcában az az ember aki a tûzbe mártotta a kezét, és uszitotta a népet!<#wink>
Én akkor is aztmondom, hogy egy próbát megér ez a játék, és aki nempróbálta ki, azis inkább a próba után útálja, vagy ne, de ne a "hallomásokból" nedöntsön!😊
Legalábbis én így látom a dolgokat, ha egy csajról azthallom, hogy ribanc, attól még megnézhetem magamnak nem?<#idiota><#buck>

Breki33
persze, de õk ezt így írták gondolom úgy gondolták hogy Dirt2 grafika jobb fizikával
Azért van ahol az 1 euró = 1 font =1 dolcsi<#levele>
maffioso
persze hogy nem érzi, defektes

[HUN]FaTaL
"mivel ugye szimulátorként hirdették és Dirt2 vetélytársaként"

Azt azért érzed ugye, hogy a kettõ egybõl üti egymást?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

kemszi2
elsõ futamon nekem se tetszett.aztán a következõ futamokon egyre jobban belejöttem,most már bejön ,meg kellett szokni a fékezést és az irányítást, de még mindig azt mondom,hogy legalább nem tipikus sínautó.egyedül a sebesség érzet az amit nagyon elcsesztek
Breki33
mivel ugye szimulátorként hirdették és Dirt2 vetélytársaként

jutubos ????????

és milyen folyamatos kritikáról beszélsz elmúlt két napban miben is nyilvánult ez meg? abban, hogy adtam egy demo linket vagy próbáltam a X3DAudio1_7.dll-es dologban segíteni vagy miben? 😊))

én meg azt nem értem miért kell indulatosan reagálni ha valakinek esetleg nem pozitív a véleménye

Colin 2-nél régebben normálisan megbeszéltük a dolgokat és nem ilyem személyeskedõ reakciók voltak akkor sem ha esetleg nem egyezett a véleményünk
és nemcsak jót lehetett írni kötelezõ jelleggel
ajem kisa
Lehet igen, énis onnan fogom, ezelött is onnan jött 1-2, meg pl az avsp-t is onnan rendelték sokan otthonra!
Nevetséges a postadíj (1font!!!), még 1 levél is országon belül majdnem drágább!😄
Arról nembeszélve, hogy angliában valahogy jobban tudnak osztani a számokkal!

JUVEfun
<#worship>

JUVEfun
AZÉRT A FULL-nak kéne adni egy esélyt

Ha jól tudom zavvi-ról haza is lehet rendelni! Ha mégse, szivesen elküldöm az enyémet miután kipróbáltam a véglegest!
JUVEfun
...és még meg sem jelent !!!!!!!!!

JUVEfun
Igen , igen : ezek a hazai árak <#falbav> <#szomoru1>