637
-
RYO21 #437 Előbb megvolt nekik a licensz, és aztán kezdték el csinálni a játékot. Remélem jövőre visszatérnek az SBK-hoz! -
Reg5 #436 Értem én mire gondolsz, de az évszámokra legalább nagyjából lehetne figyelni. -
#435 Hajjaj, nagy bajok lesznek veled, ha egy fórumon mindent szó szerint veszel. Akkor nem 2002 hanem 2005. -
Reg5 #434 2002-ben hol láttál ilyen grafikát? Akkoriban összecsináltuk volna magunkat ilyen látvány után. -
#433 Ez a játék ebben a formában nagyon keskeny. :) Nincs kilépés gomb (alt+f4-re jön elő); nem lehet beállítani a kormányt, csak ha trükközöl vele (nekem a dfgt-t sehogy nem sikerült rendesen belőni); Fizika nincs, olyan Colin Mcrae Rally 4 szerű árkád valami. Ha már nincs fizika, akkor legyen szép, de a grafika 2002-es szintű. Egyszerűen már a koncepciót sem értem, megvették drágán a WRC licence-t és csinálnak egy ilyet? Vagy maga a játék kész volt, de látták hogy ez túró, ezért hogy legyen egy kis eladás megvették hozzá a WRC licence-t? Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy WRC licence-el, hogy sikerült ezt megalkotni? Vagy lett volna árkád és szép, vagy csúnya de szim (ideális esetben szép+szim), de árkád is és csúnya is... Kár érte... -
#432 ..na ezt is szépen megfogalmaztam :)) -
#431 Élsimítást használsz? Ugyanis az vág nagyon oda a gépigénynek. Valamit e-téren szúrtak el, de nagyon. -
#430 ezek mind olyan dolgok amiket leírtál az időjárás kivételével, ami egy játékban sincs, max a korai rajt rbr-ben azt annyi...tető kamera meg aztán kurvafontos -
#429 tényleg nem lehet állítani egy 1280x1024-et ebben a trágyában? :) őrület. -
#428 Majd DLC-vel jön -
#427 Amúgy van benne hó, eső, ablaktörlő, lámpa? Semmi "Real WRC" hangulat nincs benne... Rajtnál nem lehet elöbb indulni, nincsen beíró, Rajtunk kívül nincsen versenyző a pályán.. Azt már nem is mondom hogy a pálya szélén összetört autók is sokat dobnának az élményen. Kamera nézeteknél nincs normális "tető kamera".. pff... xD
Ez nagyon összecsapott #@$ lett.
-
Reg5 #426 2 giga rammal se... -
TeJ2107 #425 Nálam 4giga rammal nem tölt sokat, meg nem is akad be sehol. -
TeJ2107 #424 Szerinten nem lett annyira elfuserált ez a játék. Legalább beszélhetünk Rallyról, és tényleg nem tüzijáték meg konfettik között kell ugra-bugrálni arra ott lesz megin' a Dirt3:D (hozzáteszem várom már azt is :D)Egyik cimborámmal játszottunk online 1más ellen, jó kis móka volt. Biztos vagyok benne hogy lesz Patch is ami legalább 1 Exit opciót is tartalmaz de én így is meg elégszem vele :D Alt-F4 sem zavar, csak sokan nem tudják, hogy létezik ilyen kombó :D -
#423 elég valószínű, mert nekem is gyengébb a gépem, és még is makulátlanul megy -
#422 ja és Te ilyenekre adsz? ok
Nálam van a gond. Na persze. Mással nincs probléma, csak ezzel az egy játékkal.
De biztos itt van a gond.. -
Reg5 #421 Most lehetne sorolni az ellentétes példákat mind a játék mind a filmiparból, de a lényeg, hogy a minőség=/=sikerrel. Ha elég pénzt termel akkor lesz 2. rész. -
WhiteShark #420 NoDVD -
GPx8 #419 Ha valami nem jó, annak ritkán lesz több része, több pénzből. Ha lesz belőle "WRC 2011" akkor az biztosan nem fog már PC-re megjelenni. -
Reg5 #418 Azért szerintem érdemes hozzátenni, hogy ez a játék töredékébe került pl egy Dirt-nek. Majd ha lesz következő rész (több pénzből) és abban is lesznek hasonló hibák majd ott lehet jönni az évszámmal. -
GPx8 #417 2010-ben ez azért érdekes...
Látszik, hogy konzolos fostalicska ez is. Arra biztos jó is. -
WinStar #416 csak lesz rá valami patch,nem biztos hogy csak az én gépigényemen tölt lassan,lehet másén is...még mindent kiakpcsolva is szaggat,nekem is olyan 50-60 fps-st produkál,csak a töltéssel van a baj,néha meg nagyon besszagat,pl. a portugál rally-n ahol a stadionos rész van,de csak ott...eddigi tapasztalataim szerint. -
#415 Ha valakinek esetleg gondja lenne a pedálok kiosztásával az jobb ha tud rólla hogy az USB-s egér bezavar!
2 napnyi szívás után jöttem rá!,kihúzom és minden tökéletes! -
GPx8 #414 Köszi, az új profilerrel már sikerült.
Monjuk a játék meg sem közelíti az RBR-t semmilyen szinten. :( -
TeJ2107 #413 Jah az kimaradt, hogy ha van külön Joystick(kézifék), vagy gamepad akkor azt húzd le mert meghülyíti.. ( bár tudnám miért.. és mért nem lehet vele együtt használni?! -
TeJ2107 #412 Először is Logi profilerbe csináltam neki külön profilt.
Minden ki van pipálva(kombinált pedál is), kivéve a Use special game settingZ.
Játékba, (értelem szerűen Wheel 1 re van állítva, és ott csak Kézét, váltót, meg a kamerát állítottam át , a többi jó volt. gáz:OL fék:OH
Demoba is igy volt. ez után már csak érzékenységet állítottam. (F1_el lehet tesztelni(DEADZONE-okon) hogy sikerált be konfigurálni. -
GPx8 #411 Hogyan tudtad beállítani a DFP-t?
(Nekem DFGT-m van).
Ha "Combined"-re teszem a korányt csak akkor tudom ugrálás nélkül konfigurálni, viszont akkor meg a féket nem engedi beállítani... -
HUN BECSEHELY #410 Kormány nélkül szar.Kormányal jó.Jó lesz ez,csak patch kell. -
TeJ2107 #409 Nah én is tudtam rajta menni pár karikát :D
És lekopogom, de nekem tökéletesen működik...
Van Force is, kormányom is jól reagál(némi finomhangolás után @ Logi DFP)
Saját tapasztalat szerint, ha hozzá szokik az ember, hogy viselkedik a kocsi akkor jól el lehet terelgetni pályán(főleg hogyén cibálom a kézit ha kell hanem . Nyílván van mit patchelni, de nekem idáig bejön. -
#408 Azért remélem az eladások után kijön 1 hatalmas patch, mert ezért én nemogok így pénzt adni! -
#407 Teljesen egyetértek veled ezekben . Az én benyomásom is az ,hogy vagy félkész vagy amatőr vagy nem tudták eldönteni melyik rétegnek készüljön. Az az érzésem , túl sokba került a licence ,nem maradt pénz a fejlesztésre (u.a.helyzet: F1 2010) -
#406 Tényleg elég fura a rendszer mert az enyémen is van, hogy belaggol, és kanyar után rajzolódik a táj, meg ilyesmi...
A demó viszont nehezebben ment mint ez, de akkoris azt lehet mondani, hogy 2010 év végefelé ilyen grafhoz ilyen rendszerigényt (amit leírtál lehethogy igaz, de kellene rögtön akkor 1 patch legalább!)!
Ráadásul a fékemet azóta is a kuplunggal nyomom, a kormányt valamennyire sikerült belőni (de ehhez is elkellene egy jólműködő setup ugye!)...olyan ez a játék, mintha csak félkész lenne!
A B kategória érezhetően erősebb (tartottam tőle, hogy elcseszik), de a visszaváltásra sem mindíg reagál!
Pl. egy fordító elött nemmindíg sikerül ha gyorsan váltok vissza!
A besokalások is furcsák, amíg a rbr-ben visszahozom, addig ebben nemvagyok biztos, sőt besokal néha azért, mert a kormánymozdulatokra nemúgy reagál, ahogy kellene...de ráfogom a difi xar beállításomra!
A hang pedig egyenesen kritikán aluli ittis, mint a demóban volt!
A motort nemis hallom szinte, ígypedig a kijelzőt kell csekkolnom, hogy meddig nincs pirosban!ááá
Lehethogy nemnyúlok én ehhez a legelső peccsig! -
#405 hi
a kormánynál az erőt lehet csökkenteni? -
007 Zolee 007 #404 Az elég érdekes, mert nekem fullon megy szaggatás nélkül, pedig közel nincs ilyen jó gépem. úgyhogy ott valami más probléma lesz... -
#403 #348 Te miről beszélsz :?
-
#402 Az aláírásodban szereplőre gondolsz? Igen az jó.. volt kb 6 éve :)
Én is rálestem tegnap erre a csodára. El lehet vele szórakozni, de nem egy nagy durranás. Ordít róla hogy amatőr alkotás.
A legszebb az egészbe hogy ugyanaz a hibája megvan mint anno az xpnad rallynak. Ha fordulsz az autóval, néha rángat az egész. (nem egyenletesen fordul, hanem mintha remegne a a kocsi :) )
A gépigény a másik vicc. 1gb-s oc gtx460, 4gb ram, meg 3.2ghz-n járatott 4 magos phenom II kevés neki.
1680x1050be maxon 4xaa/16xaf mellett, amint 56-58 fps alá megy, olyan szaggatás van mint az állat. Furcsa, de így van. Az okát ne kérdezzétek. Vsync-el és vsync nélkül is. (2xaa-val már jászható..de akkor is vicc ehhez a látványvilághoz) -
#401 yaa amugy gamespy ID-vel lehet online nyomni:D -
#400 az ötlet jó -
WinStar #399 lehet hogy nem játszanak vele sokan,de sztem jó lenne felülre belinkelni az off topicot,és fordítva is jó lenne.De ez csak egy ötlet. -
WinStar #398 Amúgy itt egy OFF TOPIC:
OIFF TOPIC