WRC pc

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ajem kisa
Bakker ez mekkora fos menü komolyan!
Nem reagál a kurzorra hogyha a kormány nemáll középen!
Nemismeri fel a loadcelles féket a g25-el!!! lol
A reakcióidõ szerintem igen gyenge a kormányra...meg nemis emléxem még mi, de jól felidegesített az tény!
Jaaa!!! És tényleg nincs kilépés csak az alt+f4! Ezmámiii?Pff
Még meggondolom magamat a megvételén!<#fejvakaras>

Black Ghost
"If you like this game, BUY IT!"

- Do not worry, buy it, only to be reflected.
Black Ghost
Így már megy, köszönöm!
jobban mondva joypadnak látja
na most már felismeri a kormányt, de borzasztó lassan reagál a kormánymozdulatoktra. ötlet?
ajem kisa

melyik mappába menti az adatokat a játék?

az a gondom, hogy a játék nem látja a kormányomat. logitech momo. a többi játék(grid, dirt 1-2, f-1 2010)hibátlanul megy vele. nem tudnáto segíteni? biztos én bénázok valamit...
JUVEfun
1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game.
4. Play the game.
5. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Próbáld úgy, hogy berakod a DVD-t Daemon Tools-ba és úgy indítod el a játékot.
kemszi2
beállításokban...
[HUN]FaTaL
Ja tévedtem, tényleg nem kell 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Hogyne kéne.

http://goo.gl/gd6Zi5

Black Ghost
crakk=crack
Black Ghost
Írták több helyen is hogy a a játékot nem kell crakkelni, nos nekem mégis kéri a DVD-t.

Mit nem csináltam jól?
nehézséget hol tudom állítani??? mert amikor elsõnek elindítottam akkor belõttem a legnehezebbre de az túl nehéz...
és amikor belépek már nem jön elõ a nehézségi szintek.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

kucsi08
sziasztok!

hogy ebben a játékban beállítani a kormányt?

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

alma2
na de ezt a havas csuszkalasodi fizikat beteszi gondolom hamarosan valaki a murva palyak ala is, ugy mar legalabb olyan izgalmas mintha rbrben betonon mennel 😊

szerintem

alma2
A jatekok 99 % -ban igy lepek ki, ha nem irja itt valaki fel se tunt volna, hogy nincs quit a menuben 😊
De meg ha ez lenne a legnagyobb hianyossaga, problemaja a jateknak megbocsatana szerintem mindenki neki.

szerintem

Köszi, megnézem.
2010-ben ne szakadjanak már bele egy Kilépés menüpont megírásába 😊

alma2
a game optionsben, de remelem minden segitseget ki szeretnel kapcsolni, nem be 😊
mi bajod az alt+f4 el talan mar windows 3.1-ben is mukodott.

szerintem

ajem kisa
A nehézséget lehetett állítani még a demóban is, de most töröltem le nememléxem, hogy hogy volt, a teljes meg még nincs meg!
A kilépés pedig ESC volt és OK a demóban!😊

Valaki tudna válaszolni az elõzõ kérdésemre? Végignéztem az egész menüt de semmi...

maffioso
rbr-t nem ütheti a fizika miatt ez egyértelmü, az egy nagyon eltalált játék, kár hogy nincs konkurenciája
de az élmény amiért a játék készül azt teljes mértékben teljesíti szerintem

\"If in doubt, flat out!\"

alma2
Remelem ez lesz a kovetkezo fejleszto csapat akiket felszantanak, majd behintenek soval...
Azert ezt kiadni a kezeik kozul igy 2010-ben nem semmi. Foleg egy ilyen kiehezett idoszak utan.
Persze legalabb valtozatosabb amint a dirt, a viz is lassit ha atmesz rajta, szoval tiszta szimulator 😊
Egy par orat el lehet vele okorkodni, de senki nem fogja ezert felretenni a a kedvenc autos jatekat. Nem beszelve arrol, szerintem osszkepben meg az rbr is sokkal pofasabb. A tobbi nem osszehasonlithato.

szerintem

maffioso
ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye

Ez extragagyi játék,két fillért nem adnék érte,életem legnegatívabb autóversenyes játék élménye volt,az a 10 perc amíg kínlódtam vele...

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Force erõsségét hol lehet állítani? Ugyanaz a gondom mint a demóban
kemszi2
nekem is ez hiányzott már.nincsenek csili vili robbanós kapuk,hanem teljes rally szezonok 😄
Valami full beállításos képet toljatok róla légyszíves...

Dirt2-höz képest milyen a vezetési élmény?

www.smart-bus.hu

Lenne egy amatõr kérdésem: A nehézségi szintet utólag hogy lehet átállítani?
És csak Alt+F4-el lehet kilépni? Nemááá...

maffioso
nem volna rossz, és tényleg az van h végre rally, és az élményt nyújtja

kemszi2
na nekem is tetszik a teljes.a karrier mód is egész tetszetõsnek tûnik.Vannak hiányosságok,de abszolút jó szórakozást nyújt szerintem.meg is veszem majd,ennyivel is hozzájárulok,hogy legyen majd esetleg folytatás 😊
norbi2fraktal
demo nekem tetszett, szerintem ez is tetszeni fog😄 jó játékot minden warez huszárnakDD😄D

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

minden játék 4-5 nappal elõbb jön ki warezon!!!

maffioso
nekem valahogy nagyon bejön, nem érdekel ha nem szim meg ilyenek, jó mókának igérkezik, seedelem nyugi😄

Srácok lehet tölteni 😄 és még csak 4.-e van !

WRC.FIA.World.Rally.Championship-RELOADED
Srácok,800X600-ba hogy lehet elérni hogy ne töltösn lassan?640X480-ban élvezhetetlen az egész.... :S

JUVEfun
3.11 Gb
Gépigény:
CPU: Intel 2.4 GHz vagy ezzel megegyezõ
VIDEO: NVIDIA Geforce 6600 vagy ATI X1600 vagy jobb (fontos legalább a Pixel Shader 3.0 támogatás) minimum 512MB memóriával.
RAM: 1 GB
HDD: 3 GB

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

maffioso
lenvanmá én telepitem😛

na lassan lejön😊

ha jó lessz írányítás persze hogy megtartom <#mf1>
Nem virágbolti verzió meg mit tudom én Reloadad oszt juóvan 😊. Különben nem olvastam sehol, hogy nincs Warez, de én le se töltöm, olyan gagyinak néz ki videókon is sajnos.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

berczely
Hát hogy hogy hogy? így! <#nyes>

Kint van PC-re is.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

grebber
Már elég rég október 8 a megjelenési dátum!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Ez a játék elvileg 2011 január XX-én jelent volna meg 😄 hogyhogy ilyen hamar megjelent?

grebber
Felesleges.Ha nem jön az a pár értelmetlen ember hogy ennyivel tölti meg honnan szedi ,adjunk linket stb akkor nincs gond!

Next PC upgrade: 2022

Nyiss neki OFF topikot.