WRC pc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\"
Ez nagyon összecsapott #@$ lett.
\"If in doubt, flat out!\"
Nálam van a gond. Na persze. Mással nincs probléma, csak ezzel az egy játékkal.
De biztos itt van a gond..
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Látszik, hogy konzolos fostalicska ez is. Arra biztos jó is.
2 napnyi szívás után jöttem rá!<#sniffles>#sniffles>,kihúzom és minden tökéletes!
Monjuk a játék meg sem közelíti az RBR-t semmilyen szinten. 😞
Minden ki van pipálva(kombinált pedál is), kivéve a Use special game settingZ.
Játékba, (értelem szerûen Wheel 1 re van állítva, és ott csak Kézét, váltót, meg a kamerát állítottam át , a többi jó volt. gáz😮L fék😮H
Demoba is igy volt. ez után már csak érzékenységet állítottam. (F1_el lehet tesztelni(DEADZONE-okon) hogy sikerált be konfigurálni.
(Nekem DFGT-m van).
Ha "Combined"-re teszem a korányt csak akkor tudom ugrálás nélkül konfigurálni, viszont akkor meg a féket nem engedi beállítani...
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
És lekopogom, de nekem tökéletesen mûködik...
Van Force is, kormányom is jól reagál(némi finomhangolás után @ Logi DFP)
Saját tapasztalat szerint, ha hozzá szokik az ember, hogy viselkedik a kocsi akkor jól el lehet terelgetni pályán(fõleg hogyén cibálom a kézit ha kell hanem <#vigyor>#vigyor>. Nyílván van mit patchelni, de nekem idáig bejön.<#eljen>#eljen>
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
A demó viszont nehezebben ment mint ez, de akkoris azt lehet mondani, hogy 2010 év végefelé ilyen grafhoz ilyen rendszerigényt (amit leírtál lehethogy igaz, de kellene rögtön akkor 1 patch legalább!)!
Ráadásul a fékemet azóta is a kuplunggal nyomom, a kormányt valamennyire sikerült belõni (de ehhez is elkellene egy jólmûködõ setup ugye!)...olyan ez a játék, mintha csak félkész lenne!
A B kategória érezhetõen erõsebb (tartottam tõle, hogy elcseszik), de a visszaváltásra sem mindíg reagál!<#falbav>#falbav>
Pl. egy fordító elött nemmindíg sikerül ha gyorsan váltok vissza!
A besokalások is furcsák, amíg a rbr-ben visszahozom, addig ebben nemvagyok biztos, sõt besokal néha azért, mert a kormánymozdulatokra nemúgy reagál, ahogy kellene...de ráfogom a difi xar beállításomra!<#wink>#wink>
A hang pedig egyenesen kritikán aluli ittis, mint a demóban volt!
A motort nemis hallom szinte, ígypedig a kijelzõt kell csekkolnom, hogy meddig nincs pirosban!ááá
Lehethogy nemnyúlok én ehhez a legelsõ peccsig!<#gonosz3>#gonosz3>
a kormánynál az erõt lehet csökkenteni?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Én is rálestem tegnap erre a csodára. El lehet vele szórakozni, de nem egy nagy durranás. Ordít róla hogy amatõr alkotás.
A legszebb az egészbe hogy ugyanaz a hibája megvan mint anno az xpnad rallynak. Ha fordulsz az autóval, néha rángat az egész. (nem egyenletesen fordul, hanem mintha remegne a a kocsi 😊 )
A gépigény a másik vicc. 1gb-s oc gtx460, 4gb ram, meg 3.2ghz-n járatott 4 magos phenom II kevés neki.
1680x1050be maxon 4xaa/16xaf mellett, amint 56-58 fps alá megy, olyan szaggatás van mint az állat. Furcsa, de így van. Az okát ne kérdezzétek. Vsync-el és vsync nélkül is. (2xaa-val már jászható..de akkor is vicc ehhez a látványvilághoz)
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
OIFF TOPIC
Mármost nemtolja az orrát kanyarban mint alapból, setup kérdése, de a kormányzással nemvagyok kibékülve!
A fékpedálom meg mûködött a demóban, ittmeg nemadja!<#fejvakaras>#fejvakaras>
A kuplungpedál a fékem (mégjó, hogy a loadcell-t nemtudom kihasználni!)!
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...