WRC pc

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elõbb megvolt nekik a licensz, és aztán kezdték el csinálni a játékot. Remélem jövõre visszatérnek az SBK-hoz!

Értem én mire gondolsz, de az évszámokra legalább nagyjából lehetne figyelni.

Encore
Hajjaj, nagy bajok lesznek veled, ha egy fórumon mindent szó szerint veszel. Akkor nem 2002 hanem 2005.
2002-ben hol láttál ilyen grafikát? Akkoriban összecsináltuk volna magunkat ilyen látvány után.

Encore
Ez a játék ebben a formában nagyon keskeny. 😊 Nincs kilépés gomb (alt+f4-re jön elõ); nem lehet beállítani a kormányt, csak ha trükközöl vele (nekem a dfgt-t sehogy nem sikerült rendesen belõni); Fizika nincs, olyan Colin Mcrae Rally 4 szerû árkád valami. Ha már nincs fizika, akkor legyen szép, de a grafika 2002-es szintû. Egyszerûen már a koncepciót sem értem, megvették drágán a WRC licence-t és csinálnak egy ilyet? Vagy maga a játék kész volt, de látták hogy ez túró, ezért hogy legyen egy kis eladás megvették hozzá a WRC licence-t? Egyszerûen érthetetlen számomra, hogy WRC licence-el, hogy sikerült ezt megalkotni? Vagy lett volna árkád és szép, vagy csúnya de szim (ideális esetben szép+szim), de árkád is és csúnya is... Kár érte...
Maxtreme
..na ezt is szépen megfogalmaztam 😊)

Maxtreme
Élsimítást használsz? Ugyanis az vág nagyon oda a gépigénynek. Valamit e-téren szúrtak el, de nagyon.

maffioso
ezek mind olyan dolgok amiket leírtál az idõjárás kivételével, ami egy játékban sincs, max a korai rajt rbr-ben azt annyi...tetõ kamera meg aztán kurvafontos

\"If in doubt, flat out!\"

monzta
tényleg nem lehet állítani egy 1280x1024-et ebben a trágyában? 😊 õrület.

berczely
Majd DLC-vel jön <#idiota>

pajti
Amúgy van benne hó, esõ, ablaktörlõ, lámpa? Semmi "Real WRC" hangulat nincs benne... Rajtnál nem lehet elöbb indulni, nincsen beíró, Rajtunk kívül nincsen versenyzõ a pályán.. Azt már nem is mondom hogy a pálya szélén összetört autók is sokat dobnának az élményen. Kamera nézeteknél nincs normális "tetõ kamera".. pff... xD
Ez nagyon összecsapott #@$ lett.

2 giga rammal se...

Nálam 4giga rammal nem tölt sokat, meg nem is akad be sehol.

Szerinten nem lett annyira elfuserált ez a játék. Legalább beszélhetünk Rallyról, és tényleg nem tüzijáték meg konfettik között kell ugra-bugrálni arra ott lesz megin' a Dirt3😄 (hozzáteszem várom már azt is 😄)Egyik cimborámmal játszottunk online 1más ellen, jó kis móka volt. Biztos vagyok benne hogy lesz Patch is ami legalább 1 Exit opciót is tartalmaz <#vigyor> de én így is meg elégszem vele 😄 Alt-F4 sem zavar, csak sokan nem tudják, hogy létezik ilyen kombó 😄

maffioso
elég valószínû, mert nekem is gyengébb a gépem, és még is makulátlanul megy

\"If in doubt, flat out!\"

Maxtreme
ja és Te ilyenekre adsz? ok

Nálam van a gond. Na persze. Mással nincs probléma, csak ezzel az egy játékkal.
De biztos itt van a gond..

Most lehetne sorolni az ellentétes példákat mind a játék mind a filmiparból, de a lényeg, hogy a minõség=/=sikerrel. Ha elég pénzt termel akkor lesz 2. rész.

Ha valami nem jó, annak ritkán lesz több része, több pénzbõl. Ha lesz belõle "WRC 2011" akkor az biztosan nem fog már PC-re megjelenni.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Azért szerintem érdemes hozzátenni, hogy ez a játék töredékébe került pl egy Dirt-nek. Majd ha lesz következõ rész (több pénzbõl) és abban is lesznek hasonló hibák majd ott lehet jönni az évszámmal.

2010-ben ez azért érdekes...
Látszik, hogy konzolos fostalicska ez is. Arra biztos jó is.

csak lesz rá valami patch,nem biztos hogy csak az én gépigényemen tölt lassan,lehet másén is...még mindent kiakpcsolva is szaggat,nekem is olyan 50-60 fps-st produkál,csak a töltéssel van a baj,néha meg nagyon besszagat,pl. a portugál rally-n ahol a stadionos rész van,de csak ott...eddigi tapasztalataim szerint.

gabaly
Ha valakinek esetleg gondja lenne a pedálok kiosztásával az jobb ha tud rólla hogy az USB-s egér bezavar!
2 napnyi szívás után jöttem rá!<#sniffles>,kihúzom és minden tökéletes!

Köszi, az új profilerrel már sikerült.
Monjuk a játék meg sem közelíti az RBR-t semmilyen szinten. 😞

Jah az kimaradt, hogy ha van külön Joystick(kézifék), vagy gamepad akkor azt húzd le mert meghülyíti.. ( bár tudnám miért.. és mért nem lehet vele együtt használni?! <#rinya>

Elõször is Logi profilerbe csináltam neki külön profilt.
Minden ki van pipálva(kombinált pedál is), kivéve a Use special game settingZ.
Játékba, (értelem szerûen Wheel 1 re van állítva, és ott csak Kézét, váltót, meg a kamerát állítottam át , a többi jó volt. gáz😮L fék😮H
Demoba is igy volt. ez után már csak érzékenységet állítottam. (F1_el lehet tesztelni(DEADZONE-okon) hogy sikerált be konfigurálni.

Hogyan tudtad beállítani a DFP-t?
(Nekem DFGT-m van).
Ha "Combined"-re teszem a korányt csak akkor tudom ugrálás nélkül konfigurálni, viszont akkor meg a féket nem engedi beállítani...

Kormány nélkül szar.Kormányal jó.Jó lesz ez,csak patch kell.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Nah én is tudtam rajta menni pár karikát 😄
És lekopogom, de nekem tökéletesen mûködik...
Van Force is, kormányom is jól reagál(némi finomhangolás után @ Logi DFP)
Saját tapasztalat szerint, ha hozzá szokik az ember, hogy viselkedik a kocsi akkor jól el lehet terelgetni pályán(fõleg hogyén cibálom a kézit ha kell hanem <#vigyor>. Nyílván van mit patchelni, de nekem idáig bejön.<#eljen>

ajem kisa
Azért remélem az eladások után kijön 1 hatalmas patch, mert ezért én nemogok így pénzt adni!<#schmoll2>

JUVEfun
Teljesen egyetértek veled ezekben . Az én benyomásom is az ,hogy vagy félkész vagy amatõr vagy nem tudták eldönteni melyik rétegnek készüljön. Az az érzésem , túl sokba került a licence ,nem maradt pénz a fejlesztésre (u.a.helyzet: F1 2010)

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

ajem kisa
Tényleg elég fura a rendszer mert az enyémen is van, hogy belaggol, és kanyar után rajzolódik a táj, meg ilyesmi...
A demó viszont nehezebben ment mint ez, de akkoris azt lehet mondani, hogy 2010 év végefelé ilyen grafhoz ilyen rendszerigényt (amit leírtál lehethogy igaz, de kellene rögtön akkor 1 patch legalább!)!
Ráadásul a fékemet azóta is a kuplunggal nyomom, a kormányt valamennyire sikerült belõni (de ehhez is elkellene egy jólmûködõ setup ugye!)...olyan ez a játék, mintha csak félkész lenne!
A B kategória érezhetõen erõsebb (tartottam tõle, hogy elcseszik), de a visszaváltásra sem mindíg reagál!<#falbav>
Pl. egy fordító elött nemmindíg sikerül ha gyorsan váltok vissza!
A besokalások is furcsák, amíg a rbr-ben visszahozom, addig ebben nemvagyok biztos, sõt besokal néha azért, mert a kormánymozdulatokra nemúgy reagál, ahogy kellene...de ráfogom a difi xar beállításomra!<#wink>
A hang pedig egyenesen kritikán aluli ittis, mint a demóban volt!
A motort nemis hallom szinte, ígypedig a kijelzõt kell csekkolnom, hogy meddig nincs pirosban!ááá
Lehethogy nemnyúlok én ehhez a legelsõ peccsig!<#gonosz3>

z0ty4
hi

a kormánynál az erõt lehet csökkenteni?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Az elég érdekes, mert nekem fullon megy szaggatás nélkül, pedig közel nincs ilyen jó gépem. úgyhogy ott valami más probléma lesz...
JUVEfun
#348 Te mirõl beszélsz :?

Maxtreme
Az aláírásodban szereplõre gondolsz? Igen az jó.. volt kb 6 éve 😊

Én is rálestem tegnap erre a csodára. El lehet vele szórakozni, de nem egy nagy durranás. Ordít róla hogy amatõr alkotás.
A legszebb az egészbe hogy ugyanaz a hibája megvan mint anno az xpnad rallynak. Ha fordulsz az autóval, néha rángat az egész. (nem egyenletesen fordul, hanem mintha remegne a a kocsi 😊 )
A gépigény a másik vicc. 1gb-s oc gtx460, 4gb ram, meg 3.2ghz-n járatott 4 magos phenom II kevés neki.
1680x1050be maxon 4xaa/16xaf mellett, amint 56-58 fps alá megy, olyan szaggatás van mint az állat. Furcsa, de így van. Az okát ne kérdezzétek. Vsync-el és vsync nélkül is. (2xaa-val már jászható..de akkor is vicc ehhez a látványvilághoz)

norbi2fraktal
yaa amugy gamespy ID-vel lehet online nyomni😄

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

norbi2fraktal
az ötlet jó

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

lehet hogy nem játszanak vele sokan,de sztem jó lenne felülre belinkelni az off topicot,és fordítva is jó lenne.De ez csak egy ötlet.

Amúgy itt egy OFF TOPIC:
OIFF TOPIC

Képtelen vagyok beállítani a kormányt, nem reagál az Enterre, amikor be kéne állítanom monjuk a gázt.

értem.Van hogy gyorsan tölt,van hogy lassan....nah mind1,azért köszi a segítségedet 😊

ajem kisa
Pedig próbálgatom...
Mármost nemtolja az orrát kanyarban mint alapból, setup kérdése, de a kormányzással nemvagyok kibékülve!
A fékpedálom meg mûködött a demóban, ittmeg nemadja!<#fejvakaras>
A kuplungpedál a fékem (mégjó, hogy a loadcell-t nemtudom kihasználni!)!

JUVEfun
<#conf> <#zavart2> <#conf>

berczely
Kevés az az 1GB ram!

Sziasztok.Miért tölt ilyen sokat?Nektek is iylen sokat tölt?Még 640X480-ban is pedig jó gépem van hozzá sztem.Mi lehet a gond?Minden kivan kapcsolva,kivéve az esõ meg a köd...mi a baj?Please segítsetek!!!

pajti
Üdv emberek!
Kinek hogy tetszik?
Grafika nem rossz
kép1
kép2
Kb 1 órát nyúztam kormánnyal. Azt hiszem ki lehet mondani hogy nem ezt vártuk.. <#szomoru2><#idiota>
Azért érdekesek ezek az autópálya szélességû pályák.. <#fejvakaras><#szomoru1>

Megvan.

grebber
Van fent az a csúszka én azt teljesen lenulláztam akkor már nem fékezett!

Next PC upgrade: 2022

Akármit állítok ez továbbra is helytettem fékez. Azért nem rossz, de lehet inkább felrakom a Colin 2005-öt...