637
-
#517 Biztos jobb játék lett volna belőle ha te is segítesz nekik, de nélküled, és a tanácsaid nélkül nem ment nekik!
Kár, hogy mi sem tudunk meglenni a te és a hozzád hasonló inteligens emberek nélkül a fórumokban!
JUVEfun: éjfél az még nemkéső!:)
Amúgy ha sikerül belőni elfogadhatóra a kormánybeállítást, akkor a karriert elkezdve a C2 vagy a fiestával levezetve pár szakaszt hozzálehet szokni a kocsihoz, utána meg egy wrc-be ülve tényleg érezhető a különbség! De így sem könnyű találni egy jó setup-ot, mert vagy tolja az orrát, vagy besokal!
Asszem időmérősben sikerült belőni az rs200-at úgy, hogy tök jó lett!:D
Viszont a sebességérzet, és a motorhang hiánya megmarad!:s -
#516 hogy mekkora egy fos játék ez még hogy 2010es
nagy kalap xart 2001ben voltak ilyen gyépé zárt,pályák -
#515 Na kezd összeállni és egész vezethető. A kormány linearitás (és persze a többi is) beállítása így "csuszkán" LEHETETLEN .Pointer szakcikkében 0.-10 közötti értéket javasol .(na ezt itt nem lehet eltalálni) Biztos nagyon nehéz lett volna , hogy a zöld csík alatt az értékek is megjelenjenek (2010.-t írunk ők kb.: 2005)
FFB lehet valahol külön állítani (lehet,hogy fáradok) mert azt se találom... -
BlackAdder1 #514 Ezt a profilerben gondolod ugye? az nekem 50% de ha te mást használtál RBR-ben állítsd arra -
#513 Fék és gáz érzékenység : 100% ??? -
BlackAdder1 #512 A deadzone persze mindenhol nulla, a kormány linearitásról a#485 ben olvashatod a kisértekezésemet /kiváncsi lenék neked mit mutat/ és mi van még?
-
#511 KISA ! TE még nem alszol ? Nem dolgozol holnap ? -
#510 Na , úgy néz ki sikerült !!!
Köszi nektek , most ha nem vagyok pofátlan kérnék egy kis segítséget ,hogy állítsam a linearity,Dead Zone stb. (az összeset) hogy utána már csak finomítanom kelljen... -
BlackAdder1 #509 még megpróbálhatod az allow game to adjust settings-t bejelölni -
#508 Már kipróbáltam azt is (beállítottam a combined pedált) -
#507 Nálam pl akkor nemreagált semmire, amikor a kormány nemállt középen! -
BlackAdder1 #506 ez tipikusan az amikor vagy szórakozol a pedálokkal meg a kormánnyal, vagy megcsinálod a profilt és bejelölöd a combined pedált amikor beállitottad meg kiveszed! -
#505 Bocs , most megpróbáltam még1X ,most fehérre váltott , de a gombra nem reagál: lefagy -
#504 NEM. Nem is reagál az enterre , se lefele , se felfele nem megy és amikor (ugye zöld és entert nyomok semmi nem történik. Már remeg a lábam a sok próbálkozástól -
ÉRDEMES ÍGY UTÓLAG MÉG EGYSZER VÉGIGNÉZNI ?!?!
-
BlackAdder1 #502 Amikor entert nyomsz fehérre vált? -
#501 Köszi ,ezt megpróbáltam,de nem jött be , pedig szórakoztam vele eleget . Ha elindítom a játékot az alap beállítással minden működik , tehát kormányra,gázra , fékre váltás fel (bal gomb) , kézifék.....csak nem tudom megváltoztatni -
#500 Hali, EZT olvastad??? Nálam ez bejött. -
BlackAdder1 #499 szórakozik az SG [IMG][/IMG] -
BlackAdder1 #498 ez meg lemaradt -
BlackAdder1 #497 Hát pedig a legelső, hogy csinálsz egy profilt, annélkül nem tudsz kezdeni semmit! A játékhoz rendelt profilbeállítások csak arra érvényesek amelyikhez csináltad! bejelölöd a combined pedalt csak időlegesen, mert igy nem kell a pedálokkal meg a kormánnyal játszadozni, hogy tudj lépkedni a menüben. A játék könyvtárában van 1 Data.mix nevü fájl azt másold át valahova.Ezttöldsd le másold be helyette, inditsd el a játékot, menj a kormánybeállításhoz és nyomj defaultot most igy fog kinézni axist ne állíts a gombokat lehet. lépj ki és másold vissza az eredeti fájlt, mert érzékeli hogy megváltoztak fájlok és timeattakot nem enged menni, ha nem akarsz menni rajt maradhat a moddolt! profilerben kiveheted a jelölést a combined pedalból.
#493 mint írtam CSAK g25-27 re vonatkozik de megpróbálhatod sajátmagad moddolni a neked szükséges fájlt ittolvashatod mit hogyan, én csak kiegészítettem a saját tapasztalataimmal. -
#496 Nem is vezetsz olyan rosszul (kis álszerény ) Nincs összehasonlítási alapom , mivel a kormány miatt egy métert se mentem . Az előzetesek alapján én nem sok jóra számítottam ezen a fronton , amikor megláttam , hogy gamepaddal nyomják ("tesztelik") , de akkor mindenki nyugtatott , hogy ez nem jelent semmit (-a kormányosoknak ) -
#495 Ja és a kormányon kívül USB-n csak a bill.-t világító lámpa van -
#494 Azt nagyon megköszönném. Igazság szerint a profilert nem mertem piszkálni , mert féltem , hogy el b..szok vmit és elég sokat "szórakoztam" vele , hogy RBR-re tökéletes legyen (miután ott elég komoly versenyeket megyünk) Tudom , hogy a profilerbe meglehet csinálni , hogy a játékhoz rendeled...stb -
renyag #493 Engem érdekelne, mert nem jön össze a gáz és fékpedál beállítása. /formula force a kormányom/ -
BlackAdder1 #492 Igen az egész egy bughalmaz! Lehúztál minden usb-s cuccot? Bejelölted a profilerben a combined pedált, mert ez is okoz zavarokat! Amúgy már valaki belenyúlt, de csak g25-27-re ez már nem szükséges, ha valakit komolyan érdekel leírom mit kell csinálni! -
BlackAdder1 #491 Kösz! -
#490 Már lassan egy hete azzal szórakozom , hogy beállítsam a kormányt de még nem sikerült ( és nem azért , mert hülye vagyok hozzá ) még a gombokat se tudom megváltoztatni. A menüben , ha weel.re állítom akkor bill.el nem tudok tovább lépni a köv. beállításhoz stb. stb . Grat. a programozóknak. Szólni kéne nekik , hogy : hahó 2010-t írunk ...Brrrr -
barmi #489
talán így ( de nem biztos :D). -
#488 Csinálj légyszi egy képet róla! Meg talán a konfigodat is!
Aztán lehet, hogy többet tudunk mondani!? -
Jhon Balu #487 sziasztok!
Végre meglett a játék már nagyon vártam.Telepítés és az elinditás simán ment.Hanem mitöl lehet az,hogy a táj meg minden gyönyörü viszont az autó egy fekete paca csak?erre várnék +oldásokat.elöre is köszönöm. -
BlackAdder1 #486 A videó nem jelent meg! Talán most? Most se itt a Link -
BlackAdder1 #485 Aki kormánnyal tolja, megnézné a kormány tesztnél, hogy neki mennyit reagál az elfordításra? Az a gyanúm hogy a vezethetetlenséget a kép szerint lineáris beállítás okozza, ami nem az! Ha elosztom 3 részre az egyenest 1/3-ot kellene mozduljon a kis pötty 1/3 korményfordításra, valójában 1/6-ot aztán 2/6-ot és végűl a maradékot fordulja! Ez csak nálam valami bug vagy másé is ilyen? 270 fokon is ilyen de 540 es beállításnál a legjobban mérhető a 3*90! kösz!Én elállítottam és sokkal jobban vezethető a videón talán látszik, más az mozgása. Az időt nem kell kritizálni, sosemondtam, hogy kurv@ jól vezetek!
-
GPx8 #484 Konzolon biztos jó... -
#483 Na milyen a teljes? -
#482 Köszönöm, nekem ez segített. Ezzel a módszerrel tudom váltani/állítani a gombokat. -
#481 Időutazunk!
Tényleg kicsit múltidéző a játék minden szempontból, de azért el lehet vele bohóckodni. Szerintem már az is nagy eredmény, hogy egyáltalán rally játékot adtak ki, mert a Dirt és a Dirt2 már csak nyomokban szól a rallyról, bár nekem azok is tetszettek. A RBR-t is lenyomtam billentyűzettel, úgy is jó volt, bár kormánnyal azt hiszem magasan az a legjobb. -
#480 Azt hittem a F1 2010-et nem lehet iden alulmulni, tevedtem:D -
#479 logitech momo kormányom van és a játékban nincsen force feed back -
BladeW #478 Vicces, de nekem is jobban tetszik a játék, mint az elején. Amikor megszüntettem a túlkormányzottságot, valamennyire érezni is lehet, hogy az autónak van súlya. Szimulátortól persze így is messze áll, de élvezetes vele játszani.