WRC pc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre meglett a játék már nagyon vártam.Telepítés és az elinditás simán ment.Hanem mitöl lehet az,hogy a táj meg minden gyönyörü viszont az autó egy fekete paca csak?erre várnék +oldásokat.elöre is köszönöm.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Tényleg kicsit múltidézõ a játék minden szempontból, de azért el lehet vele bohóckodni. Szerintem már az is nagy eredmény, hogy egyáltalán rally játékot adtak ki, mert a Dirt és a Dirt2 már csak nyomokban szól a rallyról, bár nekem azok is tetszettek. A RBR-t is lenyomtam billentyûzettel, úgy is jó volt, bár kormánnyal azt hiszem magasan az a legjobb.
Kék autó, arany felni...
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Pont az ilyen igénytelen fércmunkák tömkelege miatt szoktam le a vásárlásról. De ezek szerint te megvehetted, ha itt köcsögözöl.
Te tuti megveszel minden gémet, és programot...
Legalább te megspóroltad a gyógyszereid árát!
Ezzel a hsz-el is spórolnod kellett volna! 'csög!
Enyhén szólva sem életük vétele...
Amit alapból kioszt a gombokra, úgy van és ez nem módosítható. pl.: kézifék a "0"-ás gombon, ami nincsen a kormányomon.
Elkezdtem szépen a WRC sorozatot (már amit az idõm enged). És hát elsõkereskes gyök 2 feeling után (bár a renault már jó. van 6. és jól is ejtenek a fokozatok 😛) gondoltam úgy nem hagyom abba, hogy megyek 1 tisztességeset.. Focus WRC, laza kis setuppal, és mentem.. és akkor aszontam: "igen baze 1 wrc-be ülök!" <#vigyor>#vigyor>
Hozzáteszem, sok múlik a setupon... de nagyon el lehet találni, ahol tempóval is kanyarodik , nem is butul be, és még a kézit is lehet cibálni ,mert a látvány azé kell!!
<#nyes>#nyes><#idiota>#idiota>
A pedálokat NEM kell combined-ra állítani, de rohadt nehéz beállítani. A helyzet a következõ, elengedett pedálnál a játék azt hiszi, hogy az nem neutrális helyzetben van, ezért nem enged állítani semmit, akárcsak akkor, mikor nincs középen a kormány. A két pedált kb. félig be kell nyomni, és akkor engedi módosítani a beállításokat, még a separate pedálokat is. Ez gyakorlatban úgy néz ki, hogy finoman mozgatod a pedálokat félállás körül, és közben gyorsan nyomkodod az entert, és ha eltalálod, akkor tudod módosítani az adott gombot. Ez nekem vagy negyed óráig tartott, mert az összes gombnál és pedálnál el kell játszani. A pedáloknál fõleg nehéz, mert félig lenyomott fékkel kell beállítani a gázt, és fordítva. Nehéz a megfelelõt eltalálni.
Amúgy 540nél nem csak kicsit reagál és nem késõn ?
BlackAdder1 : Kormány holtjátékon nem változtattál ? én az levettem tök minimálisra(tehát 0 =Ð), és nekem elég jól reagál rá.
Én a játékon belül a billentyûzetnél bármit tudok variálni, viszont a kormánynál be vannak elõre állítva a gombok és nem tudom változtatni õket.....hiába csinálok a játéknak profilt a "logitech profiler" -be.
A demóban jóvolt!
(Amúgy ha ezen múlik, nyugodt lehetsz, mert átnéztem a gombkiosztásokat, páron változtattam is, ha ott lett volna köztük a pause, akkor elnézést, átsiklottam biztos vagy pedig nem fogtam fel a dolgot (mert általában a pause az mindenhol az Esc))
De nem értem az Esc helyett miféle gomb lehetne egyértelmûbb a pause-hez.
(Azokat meg amiket írtam (szarás, anyumék) te se szó szerint értsed már istenem, maradjunk annyiban, hogy bármi történhet abban a 4 percben, ami miatt feltétlen félbe kell hagyni a játékot -.-)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Egyszerüen nemfér a fejembe, hogy 1 ilyen állapotban lévõ játékot kiadjanak! Komolyan remélem, hogy inkább az idõ szûkében voltak megfogva, és kiadnak egy ugyanígy 3gb-os patch-et hamarosan (jó reménykedni!😊), és minden kormány/hang/fizika/fps...-t javít(hatna)!
Az irányítást meg felsem fogom, akiknek fanatec kormányuk van nekik is irányíthatatlan (legalábbis nem ennyire NFS sztálylban)?!
Mivel a fanatec az egyik "szponzor", kiváncsi vagyok rá, hogy...
És már így xxx felett nemis merek olyanra gondolni, hogy kijön a RBR2 de nem kenblokkal meg sumaherrel!<#idiota>#idiota>
De nem ez a játék legnagyobb baja... 😛
Ahogy rálövöm a 4-est, majdnem felezõdik az fps. Éljenek a remek programozók 😊
Alapból nálad mire van állítva?
Ha megkérlek, be tudnál rakni egy képet (vagy bárki más), hogy hogyan néz ki a pause képernyõ?
De amúgy eszembe jut közben, mostanában elég náthás vagyok és elég gyakran fújni kell az orromat.
Ilyenkor meg választhatok, hogy vagy vesztek, és nyugodtan kifújom az orromat, vagy behajtom a célig a kocsit takonyban ázva (mellék lehetõségként tesómat megkérem, hogy tartsa az orromhoz a zsepit, bár ez meg figyelem elterelõ).
grebber te meg gondolkozzál picit, restart-olhatósági lehetõség alap dolog 2010-ben szerintem, jogomban áll ezért nem szeretni a játékot, de akkor ne azt írd, hogy globálisan az egész gép nem nekem való dolog, inkább szimplán csak a játék.
Neked meg csak a grafika számít és lecsúnyázod a Crysis-t.
És a szarási gondokat meg egyebeket elöbb kell elintézni,mi ebben ilyen problémákban nemtudunk segíteni,vagy fordulj orvoshoz,pszihológushoz... 😄
<#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022
Mert az, hogy csak ALT+F4-el lehet kilépni, az még nem is nagyon érdekel, de az kemény, hogy semmi szünet lehetõség sincs verseny közben, ugyanis ha megnyomom az Esc-et, nem történik semmi.
Az pedig gáz, amikor nagy nehezen épp nyerésben állok, már nem sok van a célig és elkezd csörögni a telefon, csengetnek az utcaajtón, hirtelen elkap a kakkanat vagy anyumék szólítanak lentrõl és nem tudok menni.
Szvsz. jobban jártak volna, ha megvensznek egy "garázscégtõl" egy normális játékmotort és arra húzzák rá a WRC bõrt... Amúgy a 3D-s modellektõl sem vagyok elájulva, egyes rFactor vagy RBR modderek ezeket simán agyonverik.