637
![](\"http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1139146557/11391465571283344487.jpg\")
-
elárulod azt is hogy hol? -
Már van skin a focus-hoz (Turán)! -
Win7 64 biten megy simán. Amikor telepíted, akkor a DirectX-et ne ugord át. -
Lehet hogy fel kéne rakni a legfrissebb DirectX-et meg nem árt egy Microsoft Visual C++ 2008 sem! -
WinStar #593 nekem egy rakatnyi fájlt kér,nem értem miért :S
Bár most nem WIN7-en vagyok,de majd ha átmegyek leírom..d.e az nem most lesz...de ha valaki tudna rá valami megoldást azt megköszönném. -
Sponnyabob #592 Nálam működik minden probléma nélkül. Mondjuk arra nem emlékszem hogy kellett-e neki a valami fájl de működik simán. -
WinStar #591 amúgy valaki tolja win7-en?Csak mert nekem egy csomó fájlt hiányol....elösször azt az audió fájlt hiányolta,aztán meg mást...pedig az audiot bemásoltam...de nem akar elindulni win7-en...XP-n rendesen fut. -
mondom, kormánynak a beállitásait windowsban rakjad combined pedals-ra vagy ha rest vagy ehhez, akkor meg félig beküldöd a pedálokat amig állitod befele és akkor érzékeli őket nullán állásosra -
#469 és a többi olvass kicsit vissza -
valaki? örülnék ha be tudnám állítani normálisnak kormányra... -
ezt most nem értem.. ugyanúgy akarom konfigurálni mint a többi autós játéknál és nem emgy -
azé mer nem combined pedals, vagy ugy toljad vagy mind2t félig kb bekell nyomni -
nna megtaláltam a kormány beállítást csak az a szar, hogy nem érzékeli rendesen a pedálokat... pedig minden más autós game ismeri -
hogy lehet ezt a játékot kormányra kalibrálni? nekem csak billentyűzetet enged.. -
pedig már mutattam ott
lehet akkor még nem jártál oda
érdemes megnézni a többit is pl a SimracingEquipment-eseket
egy pl
-
én EZT még tutira nem láttam
a szlómósön önmagában nem lenne nagy szám, de nagyon illik hozzá a zene :)
ilyenkor látszik, hogy 2 egyszerű dologból is (ha passzolnak egymáshoz) milyen jó dóóóógokat ki lehet hozni ;) -
most úgy csináltok mintha az RBR-es topikban nem láttatok volna korábban ezt és a többi Slowmotionos videó-t :-) -
ne nézzetek ilyen vidiket!!!!
Káros, ha elmész játszani ezután, az első kanyarba eldobod a kocsit :D -
Áááállat!
-
donoki #578 lájk :D
-
ez kibaszott jó videó -
-
-
erről még csak szó sem volt -
Reg5 #573 De annál szórakoztatóbb. -
-
Tényleg jobb a WRC, de azért annyira nem, hogy ne lehessen egy lapon említeni azokkal :)))) -
ja mert a dirt2 aztán egy csodálatos játék tele realizmussal -
Miért is ? Szerintem te vmit félre értettél... -
hiba az ön készülékében van...az F1-et,és a Dirt 2-t EGY LAPON nem lehet említeni ezzel a gémmel. -
EZT is érdemes megnézni !!! -
OFF : fizika
-
Mondjuk Sumburkkal nem tudod összehasonlítani , mert az nincs ebben a játékban , de nézd meg a régi ColinMcRae-ket -
Pontosan ezért linkeltem be !!! Az RBR ezt TÖKÉLETESEN visszaadja /lásd.:Breki 563 hsz.-ét/ -
Hát azért ez elég keskeny pálya :P
-
Sponnyabob #562 Az RBR-ben sem olyan vészesen keskenyek a pályák. Mondjuk ennél tényleg nevetségesen könnyűek a pályák. -
Eszméletlen milyen keskeny utak vannak...
A játékban meg négysávos autópálya! -
-
Sponnyabob #559 Ez a játék még ennél is valósághűbb XD
Amúgy nem rakj be ilyen videókat ide mer még valaki azt hiszi hogy ez egy gameplay és hogy ez mekkora jó játék XD -
Ha vkinek kétségei voltak : EZ RALLY